View Full Version : много е зле положението ;( хелп
FallOutGirl
10-15-2009, 22:36
Той :значи от сега МЕЖДУ НАС НЕ Е ИМАЛО НИЩО
НЯМА ДА СЕ ОПЛАКВАШ НА (име) НИЩО
И НЯМА ДА МИ ПИШЕШ ИЛИ ГОВОРИШ
ДА
И НЯМА
МЕ ПОЗДРАВЯВАШ КАТО
МЕ
ВИДИШ
НИЩОООООООООО
НИЩО
Н И Щ О
РАЗБРАНО?
прирмам мълчанието за съгласие
това БЕШЕ живота ми... току що изчезна...
Бивши (ходехме 5 месеца) които с еопитват да се сдобрят имало ги чувствата поне от моя страна знам че е така.. НО един ден както се караме той почва да говори разни неприятни неща за една приятелка. И тримата сме от един клас на по 17 сме. Аз на следващия ден и казвам, а тя - "Ще му е*а майката на тоя". Вечерта в скайп нещо става ии той ми написа това. Пиша и аз и тя се нервира, за малко и с нея да се скарам.. :(. МНОГО Е ЗЛЕ положението МНОГО. Как да се държа какво да направя за да си говоря и с двамата без да има интирги.. КАКВО ? ;(;(;(;(
lubomirky
10-15-2009, 22:49
я пак?
FallOutGirl
10-15-2009, 22:59
прочети го пак ;)
Животът ти не е свършил.Стига си драматизирала.
bynbonche
10-16-2009, 06:01
Триъгълник .. :o .. Много познато .. Абе има ли трети човек не е същото :?
sladkish_14
10-16-2009, 06:14
И ти защо отиде да й изпееш всичко.Скарали са се двамата,приятели са били все пак от един клас.Всеки има момент, когато говори нещо лошо за другия, ако всички бяха клюкари сигурно досега всички да сме останали без приятели.Ядосал се е, че си го изклюкарила и те заряза, това е положението.Оправяй се и си мери думите.
IndependentGirl
10-16-2009, 06:16
По-объркано не можа да го напишеш.. :? Добре де, айде спокойно.. не е свършил света.. 8-)
ЛЕЛЕ цели 5 месеца. Ей момиче осъзнай се малко. Пии една студена вода и гледай напред. Голям скандал,а? Заеби го и си намери друг. Наистина голяма драма го направи!
хъх едва ти го разбрах ... 8-) А иначе .. амии принципно доста големите филми са се получили .. не знам само в случая кой е виновен .. ама който и да е ти ще си го отнесеш след като не ти говорят .. извод: явно няма да се получи с въпросното момче и момиче .. след като те спират да ти говорят и ти спри да им обръщаш внимание .. ако се опиташ да ги склониш не мисля, че ще се получи, а само ще стане по - зле .. :?
valdesbg
10-16-2009, 06:48
Като начало не бъди порта. После се научи да защитаваш приятелките и приятелите си в тяхно отсъствие. И така.
Има и дълга версия на поста, ама няма да ти я пиша.
Priceless
10-16-2009, 07:02
Попринцип .. ТИ си тази, която си плетеш интригите. Не, че не е трябвало да казваш на приятелката си, ама значи и тоя е някакъв малоумник щом не уважава приятелите ти. Попринцип .. ситуацията ти е доста объркана и освен да се съберете тримата и да си кажете, каквото имате да си казвате очи в очи, не виждам какво друго да се направи. Щото .. е тъпо той да говори за приятелката ти, ти да отиваш да й казваш, тя да бучи на него и после той на теб, защото си й казала той какво е говорил. Та така .. разяснете си там отношенията и кой на кого ще е*е майката и така...
valdesbg
10-16-2009, 07:04
Лили - мислиш ли че ще е нещо различно от пиянско сбиване?
Темата отново е пусната с цел да съчувстваме на авторката, и да и кажем как тя е жертвата в случая.
Nellynka
10-16-2009, 07:07
Като си оплела конците се измъквай и продължи с някое друго момче.И гледай да не оплиташ конците така и да не бъдеш както каза Валдес "порта"
Priceless
10-16-2009, 07:09
Апф .. ми ако могат да седнат да поговорят като големи хора, мисля, че може и да се оправят нещата.
KpbCTHuKbT
10-16-2009, 07:09
Не е трябвало да изцепваш всичко на приятелката. Сама си правиш ситуацията тежка...абе кви са тия драми бе...
valdesbg
10-16-2009, 07:10
Лиленце - ако можеха да говорят както казваш, като големи хора - до темата нямаше да се стига изобщо.
Ама задълбах доста навътре. :)
FallOutGirl
10-16-2009, 08:41
Ем знам че имам някфа вина щото не е моя работа да предавам кой кво е казал, като цяло не исках да правя някфа интрига.. но той ми е правил мн по-големи мизерии и двамата сме а този път явно е различно щом няма д ами говори. Иска да страдам :D А с приятелката се оправихме мисля ..
LoveRetroMusic
10-16-2009, 12:57
DON'T BE EMOOOOOOOOO
mOBSCENE
10-16-2009, 16:56
DON'T BE EMOOOOOOOOO
;-)
BlueKnife
10-16-2009, 17:08
аре да не ти обяснявам мойто положение кво е
Ти не е тряяло до клюкариш гаджето си!!!
Той не е тряяло толко да преувеличава!!!
Kukumqvka
10-16-2009, 17:36
Ако беше на 17 до ся е тряало да осъзнаеш,че живота не е само щастие (и да си го осъзнала,не го показваш) .. и такива мигове има,пък и ти имаш някаква си вина.За т'ва вместо да се вайкаш,продължаваш напред.
моят съвет е:
Problem solving guaranteed
a bullet and a gun is all you need !
Shoot yourself in the head,
bang ! now you're dead
FallOutGirl
10-16-2009, 21:05
твоя съвет е доста краен :) . Благодаря за отговорите алл :)
ShtrudeL
10-16-2009, 21:12
Самоубий се. Оо Боже...на 17 и това за теб е ужасно?...
Красив роман е любовта, в романа героите са двама,
щом станат повече от двама, романът се превръща в драма. 8-)
LoveRetroMusic
10-17-2009, 21:14
Красив роман е любовта, в романа героите са двама,
щом станат повече от двама, романът се превръща в драма. 8-)
аплодисменти, моля.
lllXayclll
10-20-2009, 21:11
1во: предпочела си приятелката си вместо него. По-ясно от това няма на къде, амааа след като си направила интригата... от 2та стола на майката земя
2ро: Уай донт ю гоу ту слийп енд ден кам аген уен ю риалайз уат ю хев дън?