Влез

View Full Version : За всеки влюбен!

antoaneta613
10-16-2009, 10:37
:-) Реших да пусна тази темичка за всички влюбени, страдащи разочаровани от любовта. Тук всеки ще може да сподели какво го мъчи а ние ще се опитаме да помагаме! :) Сега сте вие! :-)

mArChEtYy
10-16-2009, 10:49
:-) Реших да пусна тази темичка за всички влюбени, страдащи разочаровани от любовта. Тук всеки ще може да сподели какво го мъчи а ние ще се опитаме да помагаме! :) Сега сте вие! :-) хах аз пък съм мн щастлива защото съм с човека когото обичам ако някой има проблеми да казва ще помагаме с каквото можем!

Hilary_
10-16-2009, 10:55
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=284737

не, че нещо .. 8-)

anonimchetou
10-16-2009, 10:57
:-) Реших да пусна тази темичка за всички влюбени, страдащи разочаровани от любовта. Тук всеки ще може да сподели какво го мъчи а ние ще се опитаме да помагаме! :) Сега сте вие! :-)

а защо трябва да е за всички СТРАДАЩИ, РАЗОЧАРОВАНИ ОТ ЛЮБОВТА?! пфф вече се отчайвам. . :-x

PsychologicalDisorder
10-16-2009, 11:02

а защо трябва да е за всички СТРАДАЩИ, РАЗОЧАРОВАНИ ОТ ЛЮБОВТА?! пфф вече се отчайвам. . :-x ти като си айляче с твоя мъж, няма кво да пишеш по темата... тя е за депресираните емо- деца, за които... "лИбов няма".

LadyDi
10-16-2009, 11:18
Чудна работа. Нали за това е ЦЕЛИЯ форум. Едва ли някой ще седне да пише само в една тема.

LoveRetroMusic
10-16-2009, 11:56

а защо трябва да е за всички СТРАДАЩИ, РАЗОЧАРОВАНИ ОТ ЛЮБОВТА?! пфф вече се отчайвам. . :-x ти като си айляче с твоя мъж, няма кво да пишеш по темата... тя е за депресираните емо- деца, за които... "лИбов няма".

Браво на кака Деса 8-)

machoka
10-16-2009, 12:37
Чудна работа. Нали за това е ЦЕЛИЯ форум. Едва ли някой ще седне да пише само в една тема.