View Full Version : Да пия ли ескапел?
kvosekiorish
10-16-2009, 17:08
Такам..с приятеля ми правим секс от много време,но днес решихме да опитаме без презерватив..по точно на мен ми беше за първи път ,той е практикувал и преди това-та всичко нали беше ок, преди да свърши го изкара и се изпразни извън влагалището. Проблема е че ме страх от така наречената предеякулационна течност,дали няма да стане гаф и дали е по добре да пия ескапел ? (макар че знам че са много вредни) ...И ако някой мисли да пише "да си мислила,да не си го правила без,патка,гъска,малка курва" да си спести коментара.благодаря предварително.
Pepincetyy
10-16-2009, 18:46
Не, не пий.
mOBSCENE
10-16-2009, 18:53
недей.
elito0o0o0
10-16-2009, 18:59
fuck u! \/
Extremescream
10-16-2009, 19:07
цян калий му е майката! :-D :-D :lol:
Като ще се правиш на интересна,поне нека е правилно.
Пише се 'цианкалий'
Пий МОМЕНТЛНО! Ако вземеш да родиш, горко им на тия деца с такива "родители"! :(
elito0o0o0
10-16-2009, 20:43
цян калий му е майката! :-D :-D :lol:
Като ще се правиш на интересна,поне нека е правилно.
Пише се 'цианкалий'ще си го пиша както мми е удобно уе :?
И аз имам подобен проблем.Днес с приятелката ми правихме секс и се скъса кондома.Аз усетих и веднага го извадих,но тя много се шашна и ся ми вика дали да пие Ескапел.Аз и казах че според мен няма проблем,но кажете вие.Цикълът и е доста нередовен,нямам представа дали това е от значение и за сички дето искат да ни хранят-на 16 сме и двамата.
ами защо не си направиш тест за овулация? ако покаже,че си пий...иначе не :) Казвам ти да пиеш.защото една позната забременя от такава течност и сега си има едно малко сладурче :) (е,тя е на 23...)
Ако ти се пие да видиш кво е на вкус :-o
Може аз да пусна тема момчета пили ли сте ескапел и ако да какво е на вкус и колко пръста ви излезнаха след това и къде..
kvosekiorish
10-17-2009, 20:21
Проблема е че цикъла ми е нередовен и не мога точно да определя кога ми е овулацията,днес обаче започнаха да ме болят много по силно гърдите (както преди цикъл) ,те и вчера ме боляха (деня на въпросния акт) .. а иначе последния път ми дойде на 1ви,което значи че другата седмица по някое време ако всичко е наред чакам гости ... много ми е притеснено,а времето тече и не знам дали да рискувам да не пия ескапел,и недай си боже да е станал гафа не знам какво ще го мисля ..