Влез

View Full Version : Малко оплетено стана...моля помагайте

desitoyoy
10-16-2009, 20:47
Ми аз вече съм писала други теми за едно и също момче, ама първа любов ми е какво да се прави... Става въпрос за това, че той вече май не му пука за мен много много и не знам какво да правя. Бяхме много много добри приятели в продължение на година... Аз го харесвам, а той мен не знам, ама май да. Обаче един ден се прибирам в къщи и му пиша и си пишем и става въпрос за едно обещание, което той не си спази и аз се ядосах и се скарахме... След това той ме напсува и ме блокира... Бях му бясна...след това той ми обясни, че бил супер бесен и затова се е държал така, аз му се извиних и уж всичко се оправи... да ама не... той се събираше с едни кифли и те взеха да го настройват против мен... и така и не ме отблокна и един ден му се обадих и той каза, че му е писнало да се занимава с мен, че все нещо ми имало и че все той бил виновен и някви такива и това беше. В училище се държи нормално, е не като преди, ама като към съученичка, която му е приятна и толкоз... Обаче с една приятелка си чатил и и казал, че много ме цени обаче е много объркан, не искал всичко да се повтаря и пак да се караме и вика, че след като сме се скарали, аз съм се държала дръпнато, а това не беше точно така... Напоследък обаче се държи все по-добре и може би скоро ще сме както преди...днес даже като си предаде контролното аз го дърпам и му показвам една задача и той ми подсказа и се оказа, че ми е подсказал вярно и че аз иначе щях да объркам и после му благодарих 1000 пъти и той ме прегърна пред целия клас... Това и преди не го е правил... Не знам обаче какво да правя, защото май така само го обърквам... А и има ли някакъв шанс всичко да е както преди,а и нещо повече... Даже понеже винаги съм казвала, че за приятели не се реве, защото те идват изкарваме си добре и после край, ама ревах за него и една приятелка ми вика"Ем, Деси, вие бяхте много повече от приятели и затова ти е мъчно..." Моля ви кажете какво да правя...

ПП:За тея които не са прочели темата да не пишат обиди и благодаря на тези,които са я прочели...

ShtrudeL
10-16-2009, 20:50
Прекалено дълго за 23:49 и очите ми.

И все пак...Успех в мрънкането.

babity
10-16-2009, 21:28
Сигурна съм, че ако не му се дърпаш прекалено много ще му задържиш интереса. Мно'о деликатна ситуация.

desitoyoy
10-16-2009, 21:38
Taка само да изясня,че темата не е някой да ме съжалява или да ми съчувства... нито мрънкам на някой то аз си го напрайх аз ще си го ям ама моля ви кажете така обърквам ли го или той иска повече внимание от мен(не че преди не съм му обръщала де) има ли смисъл да се занимавам или просто да пия една студена вода и да го пускам да си живей живота... Аз попринцип съм силен човек, ама нещо напоследък не винаги ми се получава...

Scouser
10-17-2009, 06:10
Мацка, извинявам се, ама не мисля, че той е човекът за теб. :) Разиграва те според мен. :) Намери някой друг. :)

balu4ka
10-17-2009, 06:42
Ако там е въпроса дали той те харесва?как да ти отговорим ние,вижда се ,че не може да реши какво иска,а ти какво искаш,да сте прители или нещо повече от това?
Разиграва те до някаква степен,явно е почнал да обърква и теб.Може да му е омръзнало да се държите така след като сте били заедно 1 година.
И аз имам много добър приятел с който сме от 2 години така,по едно време и ние бяхме скарани ,но той ми се обиди за това ,че аз се държах дръпнато.Но се оправихме след 3 дена след като му се извинявах толковаа много.В никакъв случей не му показвай нещо повече,просто му задръж вниманието.Всичко опира до характери ;)

AraBella
10-17-2009, 06:49
Според мен не те харесва,но се досеща,че ти го харесваш и те разиграва.По-добре го остави малко и не се занимавай с него.

anonimchetou
10-17-2009, 06:55
ама моля ви кажете така обърквам ли го или той иска повече внимание от мен(не че преди не съм му обръщала де)

от къде да знам аз на него какво му е в главата. Бахти тъпия въпрос.

sladkish_14
10-17-2009, 08:00
Аз не мога да ви разбера вие какво се толкова се карате.Всеки във своята тема има 'ама ние се карахме и той така и аз така',, Вие се карате още преди да сте тръгнали пък помисли , ако това стане какво ще е.И то на всичкото отгоре е от твоя клас, пълен филм - турски при това. Както казаха преди мен - играе си.Знае, че го харесваш и когато му е на кеф и има нужда си те гушка, пък кога не те псува.Не мога да повярвам ,че някой те е напсувал и ти тръгваш и задача да му казваш ? :shock: .. Не знам, на мене не ми се е случвало момче да ме напсува,вероятно не само в скайп ще го блокирам, но и в животаа ми.
Не се пречупвай, унижаваш се.Зарежи го няма да се получи нищо.Пък и виж как гледат класа ви на вас двамата.Не ти ли е неловко, некомфотрно ?! Че вероятно целия клас знае ,че го харесваш , а той вероятно само си играе ? На всичкото отгоре което е направил даже и му се обаждаш. :?

rockkkk
10-17-2009, 10:05
Според мен сърце не й дава да го заебе щот има някви чувства и според мен са взаимни.. И при мен имаше нещо такова, но проблемът беше, че момчето беше курвар и само можехме да се зарибяваме ТАЙНО.. някой ден ще преодолееш т'ва и няма да ти пука толкова колкото сега. Трябва да говориш с него и да се изясните защото никой друг от тук освен ти не може да ти помогне сега.. трябва да му кажеш т'ва което мислиш както го каза тук във форуа така ще ти е по-лесно и каквото е писано ще стане :) :) успехх

desitoyoy
10-17-2009, 11:26
Tака само да изясня, че той на мен подсказваше а не аз на него. А и като се скарахме аз бях виновна, защото му се развиках за няма и нищо. Не знам дали ме харесва-може би вече не... обаче напоследък се държи по-мило и май трябва да оставя нещата да се случват без да му мисля... и е казал на една приятелка "Ми тя май доста преувеличава ама и аз преувеличих в онази вечр и затова стана така" А и той си има кой да гушка не става въпрос за гушкането...

desitoyoy
10-17-2009, 17:42
Моля ви дайте още мнения...много е сложно за моя жалък малък мозък...просто той гледа ме в час, аз усещам когато някой ме гледа и се обръщам,а той в началото забиваше поглед в ттавана или пода, а напоследък ми се усмихва и ми вика как си...и някви такива....абе сигурно се оплетохте...и аз така, ама казвайте мнения ако ще и да са псувни, само си изразете гледните точки...Моля ви

sasha_90
10-19-2009, 10:55
И двамата не знаете как да се държите един с друг.Жалко е.

cinderella_gugutka
10-19-2009, 11:23
еми дръж се мило с него и много внимавай да не се скарате отново за на4ало.дали има шанс нещата да са както пред-вси4ко е възможно,но няма как да знам какво ви е определила съдбата

infatuation
10-19-2009, 11:30
знаеш ли кога момче с което ходя ще ме напсува,ще ме блокира и аз после ще му се извиня?! Тоя да не се мисли за Immortal!? Пък и ти му поднасяш на акъла... ще ме извиняваш,ама ти на колко си,на 10?... изобщо не си заслужава.. бил те зарязал защото еди кой си го е настройл против теб.. еми като си няма лично мнение къде е тръгнал..

Presley
10-19-2009, 11:33
Просто проведи един раэговор с него.
Ебати идиотщината.

desitoyoy
10-19-2009, 17:55
Еми то аз бях виновна и си просех блока ама всеки прави грешки... Аз вече почти го преживях обаче вече му нямам доверие, а не знам защо обаче днес той ми казва там нещо и аз му викам, абе не ти вярвам, вече ти нямам доверие и той "Ми добре, обаче аз знам, че не е така" аз "Абе ко се правиш сега и аз знам как е " ама после едно момче ми каза, че той е бил прав и аз отивам и му викам "Я ела малко, че трябва да ти кажа нещо",ама едно момче вика "Ееее вие ко ще прайте двамата" и аз не бях и на ке и викам "Утре ще ти кажа" ама не знам защо не му повярвах, нима вече му нямам доверие, ако това беше станало преди две седмици изобщо нямаше да се усъмня, а сега, а и сутринта ме вижда и ме хваща за ръката и ми вика "Здрасти, как си" Не знам, не мога да разбера той какво иска и аз какво искам и съм много объркано. То стана едно оплетено....