PDA

View Full Version : Гривнички

lofche
10-17-2009, 13:32
Да питам къде в София може си направя гривнички ама на място и от мъниста. Аз знам Натъмно и Слънчоглед :D НЯкъде на други места .. ?! ии дайте адресчета или обяснете къде е ,че ... :D кординацията ми е повредена :D

gabi_94
10-17-2009, 13:47
еми в " Мънисто", до колкото знам има два такива магазина, аз знам само за единия. Намира се на пазарчето в Люлин, не знам как да ти го обясня, там има едно пазарче за плодове и зеленчуци и до него има едно като тъговски комплекс, ама с отделни наредени магазини и има и Мънисто. От там една приятелка си купува разни неща и си прави гривнички, обици, герданчета.

courtney
10-17-2009, 14:28
И в София има Умбопо, даже са два и не са много далече един от друг, и двата са в центъра, обаче сега ще срещна голяма трудност докато обясня като хората къде са.
Като вървиш по Графа (тръгваш от стадиона примерно), завиваш наляво за Мухоморка, подминаваш я и продължаваш да вървиш, стигаш едно разклонение и трябва да завиеш надясно. И там след няколко метра е едното Умбопо.
Другото е по-близо до На Тъмно, някъде между него и жълтите павета, но нямам никаква представа как да го обясня.

teenems
10-17-2009, 15:12
аз съм си правила гердан в Умбопо * Бургас* обаче и стана много готин .
можеш да направиш каквото искаш с колкото мъниста искаш ,става много готино

clever
10-17-2009, 15:13
Васил Левски
тръгваш по тротоара от другата страна на Спортната палата .
вървиш посока ндк
ще го видиш
много хубаво магазинче

п.п.темата не е за тук ..

cherrygloss
10-17-2009, 15:30
+1 :)

lofche
10-17-2009, 16:57
мерси много :-) а няк'ви идеики кака вървят цените на мънистата :-o

OneGirl
10-17-2009, 17:13
То зависи от самите мъниста ако са по-големички са малко по-скъпички, зависи какво е.
Аз си бях направила гривнички с маниста и едното мънисто ми излезе 15 ст. друго 20 ама аз не съм от София, най-добре иди разгледай и ако ти харесат си направи гривнички то на самата кутийка си пише цената на мънистата.

lofche
10-17-2009, 17:33
да т'ва ясно ама понеже е за подарък за супер скъп човек и да е нещо добро щото ак ше давам 5 кинта ше зема нещо друго :D

BrainlessROCKBABY
10-17-2009, 17:55
+1 :)

определено

MadeOfWater
10-17-2009, 18:03
а във Варна има ли някъде такъв магазин ? :-o

pepshorror
10-19-2009, 07:31
Еми ,тук ,в Бургас има един страхотен магазин - "Умбопо" където има всякакви висулки ,свещи и около 20рафта със всякакви мъниста.Съмнявам се във София да го няма ,просто трябва да питаш .:)

Къде се намира този магазин? :О

meche95
10-19-2009, 08:25
такаа специално за Умбопоти миналата седмица се преебах и си зех маниста от там еди дървени и бате по 0,05лв едното ама такиа малки дървени тънкии иии една гривна ми излезе 5 кинта :-x :-x
стававъпрос за тоя дето е по близо до На тмно демек ако знаеш къде е 133то даск там

Hurtmore
10-19-2009, 18:05
Еми ,тук ,в Бургас има един страхотен магазин - "Умбопо" където има всякакви висулки ,свещи и около 20рафта със всякакви мъниста.Съмнявам се във София да го няма ,просто трябва да питаш .:)

Вървиш по Богориди (абе не съм сиг в имената... улицата към морската...) иии в една от малкия улички е, в ляво. Ама и аз как го обясних, много съм зле в координацията XD
абе около "на тъмно" е, който и да питаш на главната ще те опъти, (със сигурност по-добре от мен XD)

pepshorror
10-21-2009, 17:51

Вървиш по Богориди (абе не съм сиг в имената... улицата към морската...) иии в една от малкия улички е, в ляво. Ама и аз как го обясних, много съм зле в координацията XD
абе около "на тъмно" е, който и да питаш на главната ще те опъти, (със сигурност по-добре от мен XD)

Хахахаха, мерси. Нищо не разбрах, но и аз съм по същия начин с координацията и опътванията, така че няма проблем ;д Благодаря ти все пак, пък и сега не съм припнала да си купувам мъниста, попитах, за да знам ако ми потрябват някой път. :)

silwinka
10-23-2009, 10:47
В магазин Умбопо - Бургас има такива .. но аз си взех от един друг магазин .. но не от Бургас - едни по 5 лв в пакет 50 манисти .. и са много хубавки и гривните става перфектни .. има по колко рафтове в Умбопо , отивай : ) :grin: