View Full Version : Защо на тази тема мъжете са на почит ?!
smiirnoff
10-17-2009, 16:08
Имам въпрос.
Хипотетично:
Представете си едно момче и едно момиче - и двамата са на 14 примерно.
Момичето решава да го направи с гаджето си (той е на на 17). Правят секс .. дрън дрън .. момичето вече е изгубила девствеността си. На другия ден момичето отива при приятелите си и има казва, че вече е правила секс, при което всички започват да я обиждат, че е курва, тъпа, малка, куха и etc. Толкова за момичето.
Момчето (което също е на 14) решава, че иска да прави секс. Намира си някоя кака .. дрън дрън .. и той вече е правил секс. На другия ден момчето отива при приятелите си и им казва, че вече е правил секс, при което всички започват да го хвалят, какъв пич е, поздравяват го, че е правил секс, признават го за 'велик' и etc. Толкова и за момчето.
Въпросът ми е:
Защо, когато момче и момиче на една и съща възраст (в случая 14) правят секс, след това отиват да се 'похвалят' на приятелите си, момичето бива оплюто и наругано, а момчето похвалено и сложено на почит не само сред връсниците си, но и сред по - големите (не говоря за възрастните) ?
SasHeTo0
10-17-2009, 16:35
Според мен тези който казват на момичетата че са курви и т.н просто завиждат
Всеки организам,всяка психика е коренно различна от друга
Курва ляга с всеки
Кучка която няма да легни с теб :razz: :razz:
Защото това е жестоката истина... :-o Когато момиче спи с много момчета тя е курва.Ако момче спи с много момичета той е пич.Момичетата сме прецакани винаги,ко да правиш.
myl0weee
10-17-2009, 16:55
Оти треебе да си дуупее 8)
пхаха..
сериозно..и аз съм си задавала този въпрос ..
Защо ли?
1) Защото голям батко е по-лесно да си намери малка лигла
2) Защото за момичетата 1вия път все още е важен и не трябва може би да е ей така тр да е с спец човек,докато при момчетата е се тая защото първия път е нещо ново все 1 си бог..
3) Защото това момче да е с по голямо момиче (3-4 год.) е доста по-рядко от това момиче да е с по голямо момче (3-4год.)
И това може би е достатъчно за да ти отговоря напълно ;)
Защото бохат повече от фамилията марли (smoke) o.O
Естествено защото мъжете имаме секса за нещо по открито сравнение с вас жените ;0
Marinchety
10-17-2009, 18:12
защото мъжете правят секс с куцо кьораво и сакато стига да има дупка не е нужно да влагат чувства ... а за жената (поне жена, която уважава себе си) трябва да има чувства, за да си легне с някой ... дава ли си П****та щяло и нещяло нормално да е курва .... просто така сме устроени :) Жените държат много повече на чувствата, отколкото мъжете
moneycomeme
10-17-2009, 18:17
Защото ние момичетата сме отговорните същества-ние не сме само бъдещи жени и съпруги-ние сме бъдещи майки....И ако се случи нещо с нас,ние не обричаме само себе си на неприятности,а и носим отговорност за евентуално бебе и цяло поколение ...Ние сме тези,които ги боли всеки месец,ние сме тези които ще носим дете в утробата си 9 месеца,ще повръщаме,изпадаме в депресии,чувстваме нещо живо в коремчетата си...Ние сме тези,които трябва да се пазим и да си намираме подходящ татко,мъж,защото не всичкото удоволстие можем да получим само от секса...удоволствие е да виждаш любовта в очите на момче/мъж до себе си,удоволстие е да виждаш как ти си целият му смислен свят,има ти доверие,а не само да си кралицата не неговата нощ,когато решиш да пуснеш ей така,за мерака. :) Докато мъжете,те не носят толкова куп последици след гърба си,ако направят беля,естествено ако въпросният не е с чувствто за отговорност,което пак не е гаранция за щастие,защото целта на нашите животи са имаенно щастието.. :)
smiirnoff
10-17-2009, 18:22
Защото ние момичетата сме отговорните същества-ние не сме само бъдещи жени и съпруги-ние сме бъдещи майки....И ако се случи нещо с нас,ние не обричаме само себе си на неприятности,а и носим отговорност за евентуално бебе и цяло поколение ...Ние сме тези,които ги боли всеки месец,ние сме тези които ще носим дете в утробата си 9 месеца,ще повръщаме,изпадаме в депресии,чувстваме нещо живо в коремчетата си...Ние сме тези,които трябва да се пазим и да си намираме подходящ татко,мъж,защото не всичкото удоволстие можем да получим само от секса...удоволствие е да виждаш любовта в очите на момче/мъж до себе си,удоволстие е да виждаш как ти си целият му смислен свят,има ти доверие,а не само да си кралицата не неговата нощ,когато решиш да пуснеш ей така,за мерака. :) Докато мъжете,те не носят толкова куп последици след гърба си,ако направят беля,естествено ако въпросният не е с чувствто за отговорност,което пак не е гаранция за щастие,защото целта на нашите животи са имаенно щастието.. :)
Благодаря за точния отговор ^^.
BlackS7aRBG
10-17-2009, 19:37
Защото това е жестоката истина... :-o Когато момиче спи с много момчета тя е к***а.Ако момче спи с много момичета той е пич.Момичетата сме прецакани винаги,ко да правиш.
Когато жените почнат да гонат мъжете за секс и мъжете почнат да се държат като пу т ки тогава няма да се сърдя и да ми викат курва :D една жена може да прави секс когато си поиска докато при мъжете нее така и тва нее чесно ама мъжете винаги са прецакани 8-)
Защото жените са невинни,а за един мъж е гордост да успее да отнеме невинността на някое момиче и да я направи своя любима.А с жени които се дават много лесно не е интересно,защото винаги ще ти е на ума,че колкото и да се забавлявате скоро ще си намери друг защото е к у р в а.
mysterious93
10-17-2009, 19:47
moneycomeme в тийн сайт сме.. кви бебета кви 5 лева... момичето кат каже "правих секс" никой не си помисля "аа.. ама ти след 10 години кат имаш бебе..." та дрън дрън. а и защо 14 годишната ще ходи да се хвали на 32329382903812 човека.. ако каже само на 1-2 по близки приятелки те няма да я нарекат курва.. а и мъжете не крият че искат секс.. и както казаха по трудно си го получава и ако е успял е вид геройство. а и замисли се.. лесбийките се толерират повече от гейовете. и за тях н ее честно, нали?? ако мъжете се **** е гнусно, пък ако са жени е супер яко..
Това ни налага обществото. кво да направим :D
поради простата причина , че момчетата смятат това за много елитно ,а момичетата го мислят за курвенска работа :-D
поради простата причина , че момчетата смятат това за много елитно ,а момичетата го мислят за курвенска работа :-D
Не е винаги така. Ако си ебал 300 жени ама всички са от типа "50 годишна мазна циганка с путка кат сопол" не е героично а е гнусно :lol: :lol: :lol:
moneycomeme
10-17-2009, 21:19
mysterious93 ..... а би трябвало да се замисляме за тези неща.Предприемайки каквото и да е действие,трябва да сме готови да поемем рисковете..Претендираме,че сме големи за гаджета и секс,но не и за нещата,изискващи поемане на отговорност. :)
HouseMusicBoy
10-17-2009, 22:18
значи по принцип тези който ще Я обиждат са тЪпи и завиждат и не са правили секс :) сега не можеш да кажеш че ако едно момиче което е правило секс отиде при друго такова и й каже второто момиче ще я опрекне :):)
а момчетата който ще идигнат в култ въпросното момче съшо не са правили секс защото секса е удоволствие и за двамата партьори :):)
както казаха и по горе :) ако аз отида при едно момиче от съседния клас и й кажа искам да правим секс ще получа бурен смях в отговор , но ако тя дойде и ми го каже на мен за 20-30 сек ще исмисля каде да стане работата :):)
горе доло т`ва е основното :):)
BePoHuKa
10-17-2009, 22:30
защото мъжете правят секс с куцо кьораво и сакато стига да има дупка не е нужно да влагат чувства ... а за жената (поне жена, която уважава себе си) трябва да има чувства, за да си легне с някой ... дава ли си П****та щяло и нещяло нормално да е к***а .... просто така сме устроени :) Жените държат много повече на чувствата, отколкото мъжете +1 и аз така мисля..
защо е нужно да се хвалят
това показва коко са тъпички и двамката 8)
renateee
10-17-2009, 23:43
И аз са опитвам да го разбера тва от много време насам и все още не съм стигнала до отговора :-o
bilqnavod
10-18-2009, 15:45
Мисля че се получиха доста злобни коментари. Всеки гледа в своята градинка и защитава своето, но мисля че не е съвсем така. Когато бях ученичка в моя клас бяхме повечето момичета и това че си правила секс, наистина те правеше готина в очите на другите, така че не е напълно вярно. Има и нещо друго, повечето от момчетата се притесняват да го правят с девствени, даже предпочитат момичето да има малко опит, (не да е курва), просто да разбира от секс. :?
yYniiKaLnAa
10-18-2009, 17:09
Щото живееме в едно скапано общество
Punisherrr
10-18-2009, 17:24
ВСъщност вече изобщо не забелязвам разлика.
Когато 14 годишната се похвали на приятелките й(които или са се минали и тя е видяла от тях или те всеки момент ще я последват,а тя е техния идол) та...когато се похвали девойчето мисля,че ''тайфата' доста добре я приветстват вече...и от там децата се чувстват велики,мощни,върховни и т.н. от това,че правят секс и тая работа плъзва като една мода..
А момчетата - ами за мен е еднакво тъпа постъпката и от момче и от момиче.
И в двата случая смятам,че родителите им са ги изпуснали и че са малки заблудени и с грешна преценка същества.
PainMonopoly
10-19-2009, 06:46
Според мен момичето ще го нахранят не толкова защото е правила секс, а защото се хвали с това. Обществото е отредило на момичетата ролята на потайни и срамежливи, що се отнася до секса.
DjPiRgOs
10-19-2009, 07:13
Попринцип е така - Шанс момиче да се уриди с секс 70%,Шанс момче да си уриди секс 30% Другата истина е че 60% 13,14 годишните момичета вече са правили секс с бая момчета упс (мъже).
Ммм интересен въпрос.Едвали има точен конкретен отговор или точно обяснение.Но замисли се от друга гледна точка.Едно момченце още като расте всички около него(мъже,момчета) говорят за секс и такива неща, примерно мъж и момченцето "X" виждат гореща кака.Мъжат казва гледай тая кви цици има.И момченцето "X" възприема това за нещо нормално да гледа цици да ги обсъжда и да им се радва :Д:Д:Д.А да кажем като порасне още малко вече чува и по-сериозни коментари "виж я тая как бих я праснал" и то приема този начин на мислене и го приема за нормално и освен това почва да мисли за това.Почва да се опитва да вкарва жени в леглото си и вижда, че не е толко лесно и такам.И с оглед на това колко жените се правят на недостъпни може да се каже, че да спиш с някоя по-отракана си е геройство(за тва се приема с уважение от другите момчета щото примерно много малко от тях са спали въобще с момиче :Д), .. и мъжете като по цял ден просто обсъждат и си фантазират за разни жени разбирасе, че ще приемат с уважение някой, който е постигнал повече от тях в това отношение тоест повече от просто фантазиране...И с колкото повече момичета спи едно момче толкова по-голям пич е защото това е "манталитета" на момчетата(Това го прави мъж в някаква степен :Д:Д:Д колкото и глупаво да звучи много хора смятат така)...А за момичетата мисля, че не си уточнила правилно.Едвали от това, че веднъж го е направила ще я нарекат курва, но ако го направи с 12 момчета за 1 год може и така да я нарекат щото имам една такава фр ам всъщност и ти я познаваш :Д:Д:Д
EnjoY
DjPiRgOs
10-19-2009, 07:19
Защото това е жестоката истина... :-o Когато момиче спи с много момчета тя е к***а.Ако момче спи с много момичета той е пич.Момичетата сме прецакани винаги,ко да правиш.
Когато жените почнат да гонат мъжете за секс и мъжете почнат да се държат като пу т ки тогава няма да се сърдя и да ми викат к***а :D една жена може да прави секс когато си поиска докато при мъжете нее така и тва нее чесно ама мъжете винаги са прецакани 8-)
Правилно
Защо на тази тема мъжете са на почит ?!
Към Авторката ти маи искаш на всяка тема жените да са на почит?А мъжете да не са ? :Д:Д:Д Нещо такова усещам аз :P :D
Деа знам щот е по-яко да си момче. :) Иначе по темата... хмм аз не съм виждал подобно нещо сред обществото, и момчетата са на почит защото не са срамежливи, разглезени кучки.
bilqnavod
10-19-2009, 12:09
Ммм интересен въпрос.Едвали има точен конкретен отговор или точно обяснение.Но замисли се от друга гледна точка.Едно момченце още като расте всички около него(мъже,момчета) говорят за секс и такива неща, примерно мъж и момченцето "X" виждат гореща кака.Мъжат казва гледай тая кви цици има.И момченцето "X" възприема това за нещо нормално да гледа цици да ги обсъжда и да им се радва :Д:Д:Д.А да кажем като порасне още малко вече чува и по-сериозни коментари "виж я тая как бих я праснал" и то приема този начин на мислене и го приема за нормално и освен това почва да мисли за това.Почва да се опитва да вкарва жени в леглото си и вижда, че не е толко лесно и такам.И с оглед на това колко жените се правят на недостъпни може да се каже, че да спиш с някоя по-отракана си е геройство(за тва се приема с уважение от другите момчета щото примерно много малко от тях са спали въобще с момиче :Д), .. и мъжете като по цял ден просто обсъждат и си фантазират за разни жени разбирасе, че ще приемат с уважение някой, който е постигнал повече от тях в това отношение тоест повече от просто фантазиране...И с колкото повече момичета спи едно момче толкова по-голям пич е защото това е "манталитета" на момчетата(Това го прави мъж в някаква степен :Д:Д:Д колкото и глупаво да звучи много хора смятат така)...А за момичетата мисля, че не си уточнила правилно.Едвали от това, че веднъж го е направила ще я нарекат к***а, но ако го направи с 12 момчета за 1 год може и така да я нарекат щото имам една такава фр ам всъщност и ти я познаваш :Д:Д:Д
EnjoY
К***а е жена, която прави секс за пари, а не жена която има много сексуални партньори. По тази тема може много да се спори и винаги ако малко си прав, то повече ще си крив или обратно. Така че аз си го казах и го повтарям всеки гледа от своята градинка...
Ммм интересен въпрос.Едвали има точен конкретен отговор или точно обяснение.Но замисли се от друга гледна точка.Едно момченце още като расте всички около него(мъже,момчета) говорят за секс и такива неща, примерно мъж и момченцето "X" виждат гореща кака.Мъжат казва гледай тая кви цици има.И момченцето "X" възприема това за нещо нормално да гледа цици да ги обсъжда и да им се радва :Д:Д:Д.А да кажем като порасне още малко вече чува и по-сериозни коментари "виж я тая как бих я праснал" и то приема този начин на мислене и го приема за нормално и освен това почва да мисли за това.Почва да се опитва да вкарва жени в леглото си и вижда, че не е толко лесно и такам.И с оглед на това колко жените се правят на недостъпни може да се каже, че да спиш с някоя по-отракана си е геройство(за тва се приема с уважение от другите момчета щото примерно много малко от тях са спали въобще с момиче :Д), .. и мъжете като по цял ден просто обсъждат и си фантазират за разни жени разбирасе, че ще приемат с уважение някой, който е постигнал повече от тях в това отношение тоест повече от просто фантазиране...И с колкото повече момичета спи едно момче толкова по-голям пич е защото това е "манталитета" на момчетата(Това го прави мъж в някаква степен :Д:Д:Д колкото и глупаво да звучи много хора смятат така)...А за момичетата мисля, че не си уточнила правилно.Едвали от това, че веднъж го е направила ще я нарекат к***а, но ако го направи с 12 момчета за 1 год може и така да я нарекат щото имам една такава фр ам всъщност и ти я познаваш :Д:Д:Д
EnjoY
К***а е жена, която прави секс за пари, а не жена която има много сексуални партньори. По тази тема може много да се спори и винаги ако малко си прав, то повече ще си крив или обратно. Така че аз си го казах и го повтарям всеки гледа от своята градинка...
Хмм незнам от твоита гледна точка как е, но от моита е така.Всяко момиче, което прави секс с почти всеки срещнат е курва(разбирасе ако го прави без чувства само за едното ебане.Но ако има чувства и 100 да са за една година без да е изневерявала няма проблем.
Всеки вижнда нещаата от своята собствена гледна точка.!
bilqnavod
10-19-2009, 12:22
Нали и аз това казах. Не е нужно някой да ме обеждава в противното. Аз си имам мнение и си го защитавам. Точка.
smiirnoff
10-19-2009, 12:25
щото имам една такава фр ам всъщност и ти я познаваш :Д:Д:Д
коя, коя :Д
и много добре съм си се уточнила, са не мрънкай много :Д
Може да спрете да си говорите, аз вече стигнах до отговор ^^
Благодаря на всички.
^^
RadoslaWZ
10-19-2009, 14:09
Когато жените почнат да гонат мъжете за секс и мъжете почнат да се държат като пу т ки тогава няма да се сърдя и да ми викат к***а :D една жена може да прави секс когато си поиска докато при мъжете нее така и тва нее чесно ама мъжете винаги са прецакани 8-)
Ти си била много заблудена честно , жената все пак трябва да има някво тяло да си легна с нея... Ако е няква СВИНЯ забрави ! :? Тук си мислите ,че всички момичета са яки и си следат талията ... пфф :lol: Нека да ви скокне някоя СВИНЯ и ща бягате с писъци 8-) :razz:
bilqnavod
10-19-2009, 14:47
[quote]Когато жените почнат да гонат мъжете за секс и мъжете почнат да се държат като пу т ки тогава няма да се сърдя и да ми викат к***а :D една жена може да прави секс когато си поиска докато при мъжете нее така и тва нее чесно ама мъжете винаги са прецакани 8-)
Ти си била много заблудена честно , жената все пак трябва да има някво тяло да си легна с нея... Ако е няква СВИНЯ забрави ! :? Тук си мислите ,че всички момичета са яки и си следат талията ... пфф :lol: Нека да ви скокне някоя СВИНЯ и ща бягате с писъци 8-) :razz:[/quote
УУУУУУУФФФФФФФФ!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
therichbitch
10-19-2009, 17:03
това са предразсъдъците на днешното общество, в единия случай е курва, а в другия- мъжка курва (говоря за момчета/момичета, които са си лягали с прекалено много, защото становището на повечето и по този въпрос е същото, мъжът е мн опитен, пич, готин е, а жената евтина курва)
Gemata91
10-19-2009, 17:10
защото си кУ*ва ... затова , ето заради такива като теб ... гадни мрусни курви :x
защото си кУ*ва ... затова , ето заради такива като теб ... гадни мрусни к**ви :x
Еи охапаняк не говори така ,без да познаваш човека отсреща.
Като не му изнася, нормалния словесен разговор, почва да псува. Типично... за .. е сами ще се сетите :)
Намери ми кака и ще ти отговоря :-D
stefanov
10-22-2009, 14:51
Ще ти кажа защо. Защото:
1)По принцип момчетата зарибяват момичетата, следователно е гордост за едно момче ако е свалило някое маце, а още по-голяма гордост за него е ако го е вкарало в леглото и по тази причина другите момчета го хвалят, уважават го, питат го как е било и т.н .
2)Момчетата на тази възраст постоянно мислят за секс, докато момичетата не спират да им повтарят колко са перверзни и невъзпитани и, затова когато момче загуби девствеността си, то е постигнало желаното, другите го подкрепят и му казват,че е "станал мъж", но когато някое момиче прави секс на крехка възраст то бива упреквано от връсничките си, че е к**ва, че няма никакво женско достойнство и т.н
Ще ти кажа защо. Защото:
1)По принцип момчетата зарибяват момичетата, следователно е гордост за едно момче ако е свалило някое маце, а още по-голяма гордост за него е ако го е вкарало в леглото и по тази причина другите момчета го хвалят, уважават го, питат го как е било и т.н .
2)Момчетата на тази възраст постоянно мислят за секс, докато момичетата не спират да им повтарят колко са перверзни и невъзпитани и, затова когато момче загуби девствеността си, то е постигнало желаното, другите го подкрепят и му казват,че е "станал мъж", но когато някое момиче прави секс на крехка възраст то бива упреквано от връсничките си, че е к**ва, че няма никакво женско достойнство и т.н
+++ 8)
Имам въпрос.
Хипотетично:
Момичето решава да го направи с гаджето си (той е на на 17). Правят секс .. дрън дрън .. момичето вече е изгубила девствеността си. На другия ден момичето отива при приятелите си и има казва, че вече е правила секс, при което всички започват да я обиждат, че е к***а, тъпа, малка, куха и etc. Толкова за момичето.
Момчето (което също е на 14) решава, че иска да прави секс. Намира си някоя кака .. дрън дрън .. и той вече е правил секс. На другия ден момчето отива при приятелите си и им казва, че вече е правил секс, при което всички започват да го хвалят, какъв пич е, поздравяват го, че е правил секс, признават го за 'велик' и etc. Толкова и за момчето.
Въпросът ми е:
Защо, когато момче и момиче на една и съща възраст (в случая 14) правят секс, след това отиват да се 'похвалят' на приятелите си, момичето бива оплюто и наругано, а момчето похвалено и сложено на почит не само сред връсниците си, но и сред по - големите (не говоря за възрастните) ?
Объркан свят о.О
А за момичето - курва се казва на такава ,която само търси да се е*е ,а не която го е направила еднократно : )
Живота е кучка.
Жените трябва да се доказваме в пъти повече от мъжете за равни заплати,например.
В такъв свят живеем.
Приемате го и не се 'хвалите' много-много.
Жените трябва да се доказваме в пъти повече от мъжете за равни заплати,например
Това пък откъде го измисли?! При повечето случаи (за работа говорим) на вас ви е достатъчно да хвърлите един докачлив поглед и да се усмихвате,и да имате нужните качества разбира се,но не ви трябва да сте 3 пъти по умни и с 10 висшета за да имате същата заплата като един мъж. :?
Ако работиш като секретарка,да.
Говоря за по-сериозни длъжности.И като цяло това да ни вземат на работа.Винаги се гледа към нас като на по-глупави и по-некадърни.
Аз не искам да успея в този живот дато пърхам с мигли,показвам гръд или спя с 'важни клечки' .
random_guy1
10-22-2009, 20:38
Живота е кучка.
Жените трябва да се доказваме в пъти повече от мъжете за равни заплати,например.
В такъв свят живеем.
Не че нещо, ама всъщност на колко години си, и работила ли си нещо, че го твърдиш това?
olive_oil
10-22-2009, 21:18
Защото така е устроен света.
bilqnavod
10-28-2009, 10:00
Живота е кучка.
В такъв свят живеем.
Не че нещо, ама всъщност на колко години си, и работила ли си нещо, че го твърдиш това?
Сто на сто е работила, но ти сто на двеста не си...
Qnkishhh
10-28-2009, 20:46
Защото в обществото са наложени такива стереотипи на мислене. Вярно, несправедливо е, факт, но пък за какво изобщо трябва да се вслушваш в мнението на общество, което толерира пълната простащина (говоря за нас, тийнейджърите).
Еми същото е като мъжа и жената и въпроса "Защо когато една жена преспи с мъж за една вечер е курва , а мъж преспал с жена за една нощ е пич?!" . :D
AgentSchtuz
10-30-2009, 14:21
Имам въпрос.
Хипотетично:
Момичето решава да го направи с гаджето си (той е на на 17). Правят секс .. дрън дрън .. момичето вече е изгубила девствеността си. На другия ден момичето отива при приятелите си и има казва, че вече е правила секс, при което всички започват да я обиждат, че е к***а, тъпа, малка, куха и etc. Толкова за момичето.
Въпросът ми е:
Представи си на едно място едно момиче и 100 момчета(всичките на 14 годишна възраст) и на друго място едно момче и 100 момичета. Тези 100 момчета, които са на единя бряг може би 90 от тях, ако не и повече биха правили секс с момичето, а ако това стане тя веднага се превръща в парцал, боклук или както искаш го разбирай. А сега си представи на другия бряг самотното момче със стоте момичета. От тези 100 девойки сигурно най-много 10 биха правили секс с него. А сега си представи, че повече от 90 момичета преспят с него. ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!
Сега разбра ли защо?
KumchoValcho
04-30-2010, 06:21
Защото обществото ни е ограничено. :)
WILD__BOY
04-30-2010, 06:33
кой как се уреди
иначе докато си в диапазона 14 - 24 да си хванеш някоя готина кака винаги е било пичощина, защото тея момичета имат възможност да с по-зрял и често по-обезпечен финансово мъж, но все пак са избрали теб.
подчертал съм готина, защото не говорим за скочубри, там тоя принцип не важи!
ReachlessGirl
04-30-2010, 06:55
При мен стоят по друг начин нещата.. нито един от двамата не би трябвало да се хвали с това .. напротив: биха ми паднали в очите .. :?
А защо е общоприето това, което авторката написа?
Защото повечето са ограничени (колко обичам тая дума ^^) ии не осъзнават нито поемат отговорност за действията си .. :?
KumchoValcho
04-30-2010, 06:59
Защото повечето са ограничени (колко обичам тая дума ^^) ии не осъзнават нито поемат отговорност за действията си .. :?Ти просто не се виждаш какви глупости пишеш!
Ти очевидно не знаеш кво "ограничен" значи.
Проста си. МНОГО.
WILD__BOY
04-30-2010, 07:05
освен, че са ограничени, са и комплексирани!!!
:lol:
ReachlessGirl
04-30-2010, 07:15
Ти просто не се виждаш какви глупости пишеш!
Ти очевидно не знаеш кво "ограничен" значи.
Проста си. МНОГО.
Ама кой те кара да ми четеш постовете бе??
Като не ти изнасят отивай си там от където си дошъл .. раздел "Кофата" ..
и НЕ ме занимавай повече!!
Ако продължиш значи ти си тъпия .. и няма смисъл да повтарям едно и също! ..
Palpatin
04-30-2010, 08:02
Всичко е въпрос на гледна точка. Когато момче преспи с момиче това е постижение. Защото такъв е начина на мислене на повечето момчета. Все пак не всеки ден спиш с момиче. А за момичетата това не е такова нещо. Обаче това не означава, че момичето е курва.
Grimmboy
04-30-2010, 10:42
аз пък мисля че е същото като при гейовете що тях ги плюят а на лесбииките се кефят ... шото така е прието в бг поне аз така мисля :) :)
YouDontKnowMe
04-30-2010, 10:45
Патриархат.
KumchoValcho
04-30-2010, 11:14
аз пък мисля че е същото като при гейовете що тях ги плюят а на лесбииките се кефят ... шото така е прието в бг поне аз така мисля :) :)Да, прав си тук.
щот тва е мисленето на българина ...
ForzaFelipe
04-30-2010, 14:57
Защо ли?
1) Защото голям батко е по-лесно да си намери малка лигла
2) Защото за момичетата 1вия път все още е важен и не трябва може би да е ей така тр да е с спец човек,докато при момчетата е се тая защото първия път е нещо ново все 1 си бог..
3) Защото това момче да е с по голямо момиче (3-4 год.) е доста по-рядко от това момиче да е с по голямо момче (3-4год.)
И това може би е достатъчно за да ти отговоря напълно ;)
+!
Kovalski90
04-30-2010, 18:31
Защото момчетата като правят секс не им расте дупката за това :grin: :grin: :grin: :grin: се пак зависи и от мом4етата :razz: :razz: :razz:
BebiNkata
05-01-2010, 11:25
Най - точно казано!! :) Адмирации към авторката!!
DaemonBoy
05-01-2010, 11:40
Във всеки един мъж му е заложено в съзнанието още от години, че жената трябва да стои вкъщи, да се грижи за децата, да чисти, да готви и т.н
krem4et0
05-01-2010, 11:43
Мен приятелките ми ме поздравиха, но бях на 20 :D
Тия теми не ги ли дъвчем вече 7 години?
Neopitom3na
05-01-2010, 13:11
Защото ние момичетата сме отговорните същества-ние не сме само бъдещи жени и съпруги-ние сме бъдещи майки....И ако се случи нещо с нас,ние не обричаме само себе си на неприятности,а и носим отговорност за евентуално бебе и цяло поколение ...Ние сме тези,които ги боли всеки месец,ние сме тези които ще носим дете в утробата си 9 месеца,ще повръщаме,изпадаме в депресии,чувстваме нещо живо в коремчетата си...Ние сме тези,които трябва да се пазим и да си намираме подходящ татко,мъж,защото не всичкото удоволстие можем да получим само от секса...удоволствие е да виждаш любовта в очите на момче/мъж до себе си,удоволстие е да виждаш как ти си целият му смислен свят,има ти доверие,а не само да си кралицата не неговата нощ,когато решиш да пуснеш ей така,за мерака. :) Докато мъжете,те не носят толкова куп последици след гърба си,ако направят беля,естествено ако въпросният не е с чувствто за отговорност,което пак не е гаранция за щастие,защото целта на нашите животи са имаенно щастието.. :) много добре казано
elysunny
05-01-2010, 13:29
според мен няма точен отг. Много съм си задавала този въпрос, но отг. все не съм намирала : ))
Gunnercho0
05-01-2010, 14:49
Защото, ние българите обичаме да се хвалим! ;)
Slynchiicee
05-01-2010, 15:00
Ем щото ние момичетата влагаме и чувства а някои момчета гледат просто как да те изчукат :)
Slynchiicee
05-01-2010, 15:04
Ем щото ние момичетата влагаме и чувства а някои момчета гледат просто как да те изчукат :)
защото сме си пичове :grin:
защото вие се стиската а ние мъжете НЕЕ :grin: :grin: :grin:
AlesandeR
05-01-2010, 19:36
за моми4ета на 14 пове4ето хора 6те кажат 4е е ули4ница за мом4етата колкото е по малак толкова пове4е се хвали и никой няма да му каже ни6то а 6те го хвали ли4но аз за пръв път правих секс на 12 :grin: и казах на полвинта град
pipi1992
05-01-2010, 20:51
долно е да спиш с 1000 момчета защото на момичето и го вкарват а момчето го вкарва изкарва презерватива и айдееееее сещаш ли се каде е ключът от палатката ;)
Slynchiicee
05-03-2010, 11:53
защото вие се стиската а ние мъжете НЕЕ :grin: :grin: :grin:
Яла търпи всеки месец мойте болки :D и роди вместо мен и ако искаш всеки ден ме праскай :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Slynchiicee
05-03-2010, 11:55
долно е да спиш с 1000 момчета защото на момичето и го вкарват а момчето го вкарва изкарва презерватива и айдееееее сещаш ли се каде е ключът от палатката ;)
Ключ :shock: да бе аз имам само 1 ключ за у нас някой ако не е разбрал да му го дам да разбере :lol:
+ ;)
Защото... жените са к ур ви :D :D :D
Тя ще каже на целия град... + че момче на 14 трудно ще чука какичка на 18, докато в другия случай е нормално 13 годишна да ходи със 17.. а и както се изрази някой по-нагоре на момчетата по-трудно им се дава
Причините може да са няколко:
1. Завист, от страна на съответните момичета.
2. Може по случайност да харесват същото момче, щом е по-голямо.
3. Можеби просто мразят съответното момиче.
Аз съм на 19 и честно казано не одобрявам голямата разлика в годините. Приятелката ми е колкото мен и ми е добре. Никой нищо не говори за нас. Ако се бяха събрали момче и момиче на 14, предполагам, пак щеше да е така. Не знам, дали момичетата знаят, но в 90% от случаите по-големия (обикновено момчето) просто лъже и използва момичето. Не знам защо момичетата харесват по-големи момчета. Имам една позната, която на 18 ходеше с 48-годишен. Споделяше как са правили секс, как й дава по 20 лева на ден. За мен тя си е чиста к*р*а. После го заряза заради по-възрастен. Оправданието й било, че момчетата на нейната възраст били деца, защото нейния приятел я водел по кръчми и знаел как да я весели, като й пуска поздрави. За мен това са глупости. Все пак реших да споделя.
Slynchiicee
05-03-2010, 12:22
Причините може да са няколко:
1. Завист, от страна на съответните момичета.
2. Може по случайност да харесват същото момче, щом е по-голямо.
3. Можеби просто мразят съответното момиче.
Аз съм на 19 и честно казано не одобрявам голямата разлика в годините. Приятелката ми е колкото мен и ми е добре. Никой нищо не говори за нас. Ако се бяха събрали момче и момиче на 14, предполагам, пак щеше да е така. Не знам, дали момичетата знаят, но в 90% от случаите по-големия (обикновено момчето) просто лъже и използва момичето. Не знам защо момичетата харесват по-големи момчета. Имам една позната, която на 18 ходеше с 48-годишен. Споделяше как са правили секс, как й дава по 20 лева на ден. За мен тя си е чиста к*р*а. После го заряза заради по-възрастен. Оправданието й било, че момчетата на нейната възраст били деца, защото нейния приятел я водел по кръчми и знаел как да я весели, като й пуска поздрави. За мен това са глупости. Все пак реших да споделя.
:shock: :shock: :shock:
DreamGirl94
05-04-2010, 08:37
Аз пък не се кефя на женкарите ... никога не съдя за един човек с колко е бил .. просто тва не трябава да е критерии за мен :-) :? :-P :P :-o :)
Защото жените понякога са "курви" ходят с някой за 1 седмица спят с него след това ходят с друг кам 5-6 дена и с него правят секс и така се оказва че са правили секс с 30-40 маже!!
При положение че жената и мъжа са коренно различни, като физика,начин на мислене и така нататък, те изпълняват и съвсем различна функция по време на половия акт. Жената изпълнява пасивната роля в секса, докато мъжа е този, който играе ролята на активния участник. Трудно е да наречеш "курва" този, който еб* ...
Нагледен пример - представи си един ключ и една ключалка ( няма нужда да пояснявам кой е ключалката ) ... та ключ, който оключва много ключалки се нарича - шперц, а ключалка която са я отключили много ключове ... се нарича "курва" !
Още повече че има страшно много статистики в нет-а, който сочат колко по - разхайтени са от нас жените. Вие като бяхте 7-8-9ти клас, кой вече беше правил секс?
И аз винаги съм се чудила ..
А това момиче да не би да си ти ? :-D
Slynchiicee
05-04-2010, 19:58
При положение че жената и мъжа са коренно различни, като физика,начин на мислене и така нататък, те изпълняват и съвсем различна функция по време на половия акт. Жената изпълнява пасивната роля в секса, докато мъжа е този, който играе ролята на активния участник. Трудно е да наречеш "к***а" този, който еб* ...
Нагледен пример - представи си един ключ и една ключалка ( няма нужда да пояснявам кой е ключалката ) ... та ключ, който оключва много ключалки се нарича - шперц, а ключалка която са я отключили много ключове ... се нарича "к***а" !
Още повече че има страшно много статистики в нет-а, който сочат колко по - разхайтени са от нас жените. Вие като бяхте 7-8-9ти клас, кой вече беше правил секс?
И аз винаги съм се чудила ..
А това момиче да не би да си ти ? :-D
незнам кое е тва момиче ама за шперца направо ме изкърти :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: