View Full Version : Непълноценен секс
Здравейте драги потребители на teenproblem. Обръщам се към вас с молба за помощ. Винаги съм имал този проблем , че не мога да свърша в приятелките ми и винаги се налага ръчна намеса. Това се случи и със сегашната ми приятелка тя успя да свърши 3 пъти , а аз не успях нито един , а изпитвам удоволствие от самия акт . Какво ми остава да направя ?
пробвайте различни неща в секса.. разнообразието винаги е от полза
Сменяхме позите през 15 мин някъде може би и по често не съм обърнал внимание но поне 5-6 пози минахме
е не имам предвид примерно фелацио на нестандартно място правете секс анален ако ти дава някви е такива изживей си фантазиите
оценявам активността ти , но за фелацио не иска да чува , а анален я боли страшно много и не дава :oops:
Да помолиш аверката си да те предразположи...така както ти нея е предразполагаш :(
BePoHuKa
10-17-2009, 22:34
оценявам активността ти , но за фелацио не иска да чува , а анален я боли страшно много и не дава :oops:Еми като не иска да чува, няма да стане..
бодни и го в дупенцето, и до минута 2 ще изгърмиш патроните :-D
бодни и го в дупенцето, и до минута 2 ще изгърмиш патроните :-DТи тъпа ли си ? сериозен въпрос
бодни и го в дупенцето, и до минута 2 ще изгърмиш патроните :-DТи тъпа ли си ? сериозен въпрос
зачто питаш
не личи ли :? :razz:
---> зачто питаш <---
ЗАЩОТО
оценявам активността ти , но за фелацио не иска да чува , а анален я боли страшно много и не дава :oops:
---> зачто питаш <---
ЗАЩОТО
е тогава да си среже вените
хубост на сила не става
Е са не се карайте , ще измислим нещо
офф к'во сички се нахвърлихте върху момичето бе .. :? :?
Не е ли по - добре първо да седнеш и да поговориш с нея? Защо не иска? Какво я спира?? а не веднага да я вините пфф .. :? НА СИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА!!! :o
Боли я....толкова ли не разбрахте защо не иска...грр. А ако го правите с презерватив... пробвай някакви други аз от 3 години ползвам Спортекс Лайт никакви проблеми , нито един скъсан до сега, и усещането е много добро.. ;)
П.С. Защо по дяволите не иска фелацио ?!
RadoslaWZ
10-19-2009, 14:21
Няма неискам няма недей , щом го желая плюнчиш го ЕЙ :razz: :D 8-) :lol:
Здравейте драги потребители на teenproblem. Обръщам се към вас с молба за помощ. Винаги съм имал този проблем , че не мога да свърша в приятелките ми и винаги се налага ръчна намеса. Това се случи и със сегашната ми приятелка тя успя да свърши 3 пъти , а аз не успях нито един , а изпитвам удоволствие от самия акт . Какво ми остава да направя ?
С какво телосложение си.? Пълно,нормално,слабо,много слабо?