PDA

View Full Version : SYOSS

Irenchety
10-19-2009, 17:53
Ползвали ли сте тази марка за професионална грижа за косата? Ако да доволни ли сте,защото аз не съм много доволна от шампоана за суха и изтощена коса :(

s1NNer
10-19-2009, 18:07
Аз от шампоана съм много доволна ама нещо балсама не ме кефи . . балсамите на Нивеа са по-хубави поне според мен..

plushinka1
10-19-2009, 20:22
Аз ползвам и шампоана и балсама...и съм много доволнаа правят косата ми мн мека и лъскава

Loshotia
10-20-2009, 05:50
И аз не съм доволна

iiirish
10-20-2009, 07:55
аз пък тия като ги чух за първи път си помислих, че са егати ментарската работа :D и до сега не смея да си подложа косата на такъв ексеримент. :?
аз съм си страшно доволна от Fructis и не го заменям за нищо на света :D а откакто ползвам и кристали косата ми е невероятна :) точно когато й "напипах" слабото място, не ми се ще да я връщам назад в развитието й :D 8-)

viksit0y
10-20-2009, 08:44
Чудех се дали да си го купувам :neutral:

Fiki_
10-20-2009, 15:38
Доволна съм най-много от оранжевия,майка ми от розовия.Хем много хубаво миришат,много пияна правят и измиват много хубаво косата ;)

Djuff
10-20-2009, 16:16
И аз мисля да си го взема :)
А бтл някой може ли да ми каже какви са тези кристали!?

3oPuTy
10-20-2009, 16:36
Когато видях рекламата в сп.Грация реших да си взема някоя от серийте на SYOSS,но когато видях цената се отказах :? Н-И-К-О-Й професионален продукт (и то в такова голямо количество) НЕ МОЖЕ да струва няк'ви си мижави (почти) 8 лв. :? Честно казано не бих се изкъпала и веднъж с него,защото в други форуми прочетох доста отрицателни коментари,а и тая история с "професионалната" грижа за коса за 8 лв. нещо не ми вдъхва доверие :?

slynchoo
10-20-2009, 18:18
Не съм ги използвала,но мисля да си взема да пробвам.

GabisiTa
10-20-2009, 19:59
Взех си шампоана и за сега съм доволна. :)

heiress
10-20-2009, 21:09
Когато видях рекламата в сп.Грация реших да си взема някоя от серийте на SYOSS,но когато видях цената се отказах :? Н-И-К-О-Й професионален продукт (и то в такова голямо количество) НЕ МОЖЕ да струва няк'ви си мижави (почти) 8 лв. :? Честно казано не бих се изкъпала и веднъж с него,защото в други форуми прочетох доста отрицателни коментари,а и тая история с "професионалната" грижа за коса за 8 лв. нещо не ми вдъхва доверие :?

Не е точно така според мен.. аз съм ползвала и шампоани от 60 лева, уж много добри и мога да ти кажа, че съм най- доволна от шампоаните на Милва, макар че са по 2 лева. Строго индивидуално е.
Иначе за тази марка нямам коментар, не съм я ползвала.

peace9
10-21-2009, 14:44
И аз мисля да си взема.., :)

sanna
10-21-2009, 14:57
честно да ти кажа им нямам много доверие,но не мога да кажа,защото не съм ги ползвала :)

Irenchety
10-31-2009, 21:24
Сега започнах да ставам по-доволна като чели от шампоана или може би новата ми маска го комперсира :o

Ufff
10-31-2009, 21:48
нищо професионално няма в тези продукти. и миришат на веро /и са в такава разфасовка на всичкото отгоре/

Neopitom3na
11-01-2009, 08:22
мм нещо.. :?

annamari
01-08-2010, 17:28
професионален за 5-6-7 лв :D
като цяло не е лош, ама не е нещо особено
балсама е добър 8)

psych0
01-08-2010, 18:42
аз пък съм доволна :-)

XxTheOnexX
01-09-2010, 23:30
Пробвах го още като започнаха да го рекламират..и въобще не съм доволна. Имам тънък косъм и косата ми не е особено гъста и единствено се опитвам да вкарвам обем в тая коса..след измиването ми с тоя шампоан /няколко пъти го ползвах / косата ми нямаше грам, ама грам обем. Наистина става мн мека, гладка и приятна..обаче и зализана. Направих я на вафлички в корените..на 2рия ден вече бяха ужасни.И след време косата ми се напълни с едни неща подобни на пърхут..нещо като бели люспички, които бяха страшно много! С кво ли не се опитах да ги махна - смених още 2 шампоана и тея неща пак се появяваха и пак..и пак. Накрая се върнах на стария си Пантен /прозрачната опаковка/ и изчезнаха.
Извод: "Професионална" козаметика за 9 лв - проблеми с косата - връщане на стария шампоан

cool4eto0
01-10-2010, 08:05
аз си купих балсам и шампоан преди няколко дена и сам ги ползвала 2 пъти. Като цяло костата ми става по лъскава и се подрежда, не е като преди всеки косъм със собствено мнение :D :D Като цяло засега съм доволна :-) :-)

whitebunny
01-10-2010, 12:48
И след време косата ми се напълни с едни неща подобни на пърхут..нещо като бели люспички, които бяха страшно много!
наричат се корички белят се когато много се чешеш по главата моята фр имаше такива когто ходеше постоянно с вързана коса спря да се връзва и изчезнаха но не знам може и от шампоана да са изчезнали (вече не ходи с вързана коса много рядко) аз ходя с вързана коса вече 9 месеца редовно си я връзвам но нямам корички още да чукам на дърво :grin:

XxTheOnexX
01-10-2010, 14:44
И след време косата ми се напълни с едни неща подобни на пърхут..нещо като бели люспички, които бяха страшно много!
наричат се корички белят се когато много се чешеш по главата моята фр имаше такива когто ходеше постоянно с вързана коса спря да се връзва и изчезнаха но не знам може и от шампоана да са изчезнали (вече не ходи с вързана коса много рядко) аз ходя с вързана коса вече 9 месеца редовно си я връзвам но нямам корички още да чукам на дърво :grin:Не си чеша главата чак толкова че да ми излезнат тея корички ;D ..не и там където ми излезнаха :? Пръвия ден след измиването нямаше а на 2рия ден беше пълно. Пробвах с хед енд шоудърс обаче не помогна въобще, а в момента имам по 2-3 макс и не са от чешене щот иначе щяха да са ми из цялата глава а те са само отгоре в корените. И никога не ходя вързана :-o
И все пак мисля, че заради тоя шампоан излезнаха понеже преди да го ползвам нямах такъв проблем.

gabito0o
12-17-2010, 18:52
Според мен Syoss не е добър шампоан...по никакъв начин не оправда очакванията ми!!! До сега нямах пърхот (къпах се със шампоани на Milva) но след като се изкъпах със Syoss косата ми не беше станала мека и пухкава, а напротив...появи ми се и малко пърхот!!! (Забравих да вмъкна и че се омазни още на първия-втория ден) :(

xdennyx
12-17-2010, 19:33
Аз съм ползвала само лака им за коса и ми харесва на мен лично. :)