View Full Version : Майка ми
sweet_f_pz
10-20-2009, 15:59
Да,караме се,нормално е,но сега проблемите са малко по-различни.1я-сметката за телефона,3 месеца подред сметката ми е 50лв,обещах й този месец да ми е по-малко от 20-25.На 10 ми я анулираха и на 4ти имах 7 лв сметка,скандали,сега ми е 14 и пак почна да ми се кара и ми каза''да,малоумна си.безкрупулно човече,права ли съм?'' и аз отг 'да'.2я проблем -най-добрата ми приятелка,преди я харесваше,все пак сме от 8 години неразделни,имахме някои изцепки заедно,и сега имам чувството че я мрази.Заяви ми да не й споменавам вече името(това,преди 1 месец) сега ми каза на кой толкова пишеш и звъниш и аз "ми на ****(моята приятелка)'' и не ме остави да се доизкажа и ми каза'' казах ти че на ТАЯ името не искам да го чувам'' и пак ми каза че съм бекрупулно дете .. Е как да не се срина,след такова отношение ?
Ми кажи й, че не ти е приятно да ти говори така, поговори с нея...
DevilWish
10-20-2009, 18:03
Не го приемай толкова на вътре.Жената също си има проблеми ;)
remix1912
10-20-2009, 22:54
Ми за 50лв. сметка на месец тва е най-малкото което може да ти направи.Ти кво говориш кво пишеш толкова на тая приятелка ле.Аз съм с валчер и един месец карам с 10лв. без проблем
sweet_f_pz
10-21-2009, 11:42
Аз писах за да намеря малко подкрепа,а то още повече почнаха да ме солят.. ба*ти
Поговори с нея..
поговорете си за нейното отношение към теб. .обясни и ,че не ти харесва начинът по който подхожда към теб.. кажи и и,че вече с фр ти нямате спорове..и че сте си щастливи заедно...
не виждам смисъл да ти се кара за такива неща :\
опитай да поговориш с нея НОРМАЛНО хдд
не бъди агресивна , нервна или нещо такова..
успех : ) :-)
WhiteOnly
10-21-2009, 19:44
заради сметката най добре си намери източници на свежи пари и си я покривай сама-от около година аз съм така-тогава със сигурност никога няма да имаш проблем с нея ако не можеш свий се до 20-25 и сигурна ще е доволна.
за фр питай я направо защо
и най вероятното-криза на средната възраст :D :D :D
balon4eee
10-22-2009, 00:52
майка ти е неква селянка
bloodymirror
10-22-2009, 14:28
майка ти е неква селянка
Айде да спрете да обсъждате майката селянка ли или не..защо пък да е селянка.. мислиш ли,че на еидн родител е приятно да си дава парите за глупости като сметка,вместо да ти купи нещо,което ще ти потрябва! Ами на мен също мн често ми се случва.. тъй че премахвамето на този проблем е един единствен-просто спираш да говориш много (знам,че е много трудно,дори и аз не мога да го преодолея :? ..) :)
майка ти е неква селянка
Айде да спрете да обсъждате майката селянка ли или не..защо пък да е селянка.. мислиш ли,че на еидн родител е приятно да си дава парите за глупости като сметка,вместо да ти купи нещо,което ще ти потрябва! Ами на мен също мн често ми се случва.. тъй че премахвамето на този проблем е един единствен-просто спираш да говориш много (знам,че е много трудно,дори и аз не мога да го преодолея :? ..) :)
+1
Пък за отношението на майка ти към приятелката ти, просто я попитай защо така говори? И защо не я харесва, може би ще ти се изясни всичко тогава :)
за телефона наиситна ограничавай се чак 50 лв не е малко :? иначе за приятелката ти не е права според мен след като се познавате от 8 години би трябвало да я познава добре и да не си прави такива изводи само зариди някви изцепки :?