View Full Version : Въпрос към момичетата във форума.
fudankoo
10-20-2009, 16:04
Свата въпрос за тази тема тук:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=6031630#6031630
Какво е вашето мнение по темата това със нещо притеснява ли ви и наясно ли сте какво представлява ?
Благодаря !
тези "неща" ги имаме ВСИЧКИ по вътрешните страни на устните на устата си!
или в ъглите на устните.
ЖЕНИТЕ ги имат на вътрешният лист на лигавицата на половите си устни.
Пич повечето пъти момичетата незабелязват
fudankoo
10-21-2009, 15:54
Пич повечето пъти момичетата незабелязват
Не съм съгласен с теб !
Marinchety
10-21-2009, 16:17
отвратително е :)
заеиси до каква степен се забелязва и как точно изглежда...
И тук е имало 100 теми за това има ги в различна големина в повечето случай са мнг мнг мнг мнг малки и само ако човек се вгледа ще го забележи в отделни случай седни като гнойна пъпка и е отвратително
qn1to0o1
10-21-2009, 18:03
отвратително е :)
+
fudankoo
10-21-2009, 20:06
тези "неща" ги имаме ВСИЧКИ по вътрешните страни на устните на устата си!
или в ъглите на устните.
ЖЕНИТЕ ги имат на вътрешният лист на лигавицата на половите си устни.
mimsssssss
10-21-2009, 20:43
тва не са пъпки забога. ако се притесняваш толкова много отиди на уролог за да ти разясни нещата малко повече.леле собствената си п***а ли не познаваш? :-o масни съединения са това, не тумори,гъбички или пъпки...
ако пъпчиците бяха по големи и остри щеше да се нарича метъл пенис :D
lovercho93
10-22-2009, 12:28
мм да..перфектна логика, нямам думи просто :shock:
fudankoo
10-22-2009, 12:53
мм да..перфектна логика, нямам думи просто :shock:
:-x :-x :-x
Всеки ги има.Какъв е проблемът?
fudankoo
10-23-2009, 06:23
че има хора който не разбират !
Е притесняват ме... но акнето е преудолимо защото се помазвам с няколко ръце грунд и фон дю тен. Не ми се смейте, но имам прорези, лезии, струпеи и дупки от варицела. Дано никога не се разболявате хорицаа :((
Но вижте, цирейте и малформациите са съвсем друга бира. Там си трябва ходене на лекар и той гори образованията с течен азот (наистина). Същото се прилага и при кокоши трън.
Abigoria
10-23-2009, 13:41
че има хора който не разбират !
КАКВО не разбираш толкова? Обясниха ти вече поне 5 пъти, ретард ли си? #-o Като си направиш сефтето, тогава хленчи...
fudankoo
10-25-2009, 19:30
Е притесняват ме... но акнето е преудолимо защото се помазвам с няколко ръце грунд и фон дю тен. Не ми се смейте, но имам прорези, лезии, струпеи и дупки от варицела. Дано никога не се разболявате хорицаа :((
Но вижте, цирейте и малформациите са съвсем друга бира. Там си трябва ходене на лекар и той гори образованията с течен азот (наистина). Същото се прилага и при кокоши трън.
Не съм сигурен колко е качествено и дали има странични ефетки ...
elito0o0o0
10-25-2009, 19:58
ако пъпчиците бяха по големи и остри щеше да се нарича метъл пенис :Dабе ти от коя планета си бе мен?? все някви ги ръсиш.. даже и ти низнаеш кво пишеш ...
fudankoo
10-29-2009, 06:33
Ъп на темата за да има повече гласуване !
bqsna_teenagerka
10-29-2009, 08:32
...няма да правя секс с някой,който има пъпки на оная работа..кой знае каква инфекция,от коя друга путка е хванал. Не благодаря.
fudankoo
11-02-2009, 14:57
...няма да правя секс с някой,който има пъпки на оная работа..кой знае каква инфекция,от коя друга п***а е хванал. Не благодаря.
Значи си много тъпа :-x
Нали затова съм дал информация за да няма хора като теб който говорят вместо да четът !!!
fudankoo
11-10-2009, 15:25
Консултирах се с лекар и той каза че всичко това си е напълно нормално и няма място за съмнения това си е част от организма ;)
Консултирах се с лекар и той каза че всичко това си е напълно нормално и няма място за съмнения това си е част от организма ;)аз викам ключаря да дойде