View Full Version : тиин проблем
IndependentGirl
10-20-2009, 17:14
Хората не се променят толкова бързо и толкова лесно.. щом преди винаги е изневерявал във връзките си.. защо си мислиш, че сега ще е различно? :? Ако искаш да си с него.. определено трябва да го накараш да ти докаже промяната си, и че можеш да му имаш доверие.. :) А доколкото другото момче.. ти харесваш ли го и искаш ли да си с него..? :-o
п.п: В българския език съществува и буква "Й" .. :)
Kukumqvka
10-20-2009, 17:15
На мнение съм,че всеки може да се промени .. ако обича и се чувства обичан.
smiirnoff
10-20-2009, 17:15
не знам
от него зависи
той ако иска ще се промени
иначе не
вълкат кожата си мени но нрава не :-D
PsychologicalDisorder
10-20-2009, 17:22
вълкат кожата си мени но нрава не :-D ... a тя ми вика: "не мога да бъда с теб, имам си приятел".
е то и аз си имам телевизор, ама ходя на кино, нали? :booooomb: 8-)
:D :D тоии не е много по доказването а по приказването приятеля мии ..........
Macallan
10-20-2009, 17:38
ако искаш лигавни, драми, интриги, и да ти казват колко те обичат по 14982942 пъти на ден тръгвай с тоя по малкия, ако искаш да си айляк стои си с големия
Хората не се променят .. просто променят начина си на виждане на нещата около тях .. :-o Извод: Прецени сама какво искаш и кой .. :?
п.с. и се научи да пишеш малко по - четливо .. :-o
6tom e izneverqval,zna4i ne e darjal tolkova na predi6nite si priqtelki.Ne e zadaljitelno 4e 6tom go e pravil s drugi 6te go pravi i s teb.Vaprosa e dali 6te izneveri na teb.Ako go napravi,togava ve4e moje i da povtori,no ti si znae6 dokade bi mu pozvolila da stigne.A za tova drugoto mom4e-kato ne go iska6 ne se zanimavai s nego.Pokaji na tvoeto mom4e kolko darji6 na nego i kakvo zna4i toi za teb,a ako misli6 da mu vra6ta6 za izneverite...Misli...Uspeh!
Claymore
10-20-2009, 17:44
Напълно подкрепям мнението на IndependentGirl. Мога да ти дам много примери за такива връзки. На единия ден сте щастливи, на другия ревеш, а после ти купува нещо и пак сте щастливи. Това се повтаря непрекъснато. Това получаваш от момчета като него!
FromAutumToAshes
10-20-2009, 17:49
А мислех себе си за неграмотен :lol:
sladkish_14
10-20-2009, 17:52
Нещо много 'изфукано' ми се струва това неговото.
Бил изневерявал дъра,дъра на много велик ли се прави ?
Остави го още сега, за да не страдаш после.
Ако имаш интереси към другото момче опитай с него.
Stan4o123
10-20-2009, 19:20
бе вие кво си мислите... че на тия възрасти сте изградени личности... ха-ха... беги леги...1 от нещата на младостта е гъвкавостта и лесната приспособимост/промяна...
вьпроса ми е можели някои да се промени за толкова бьрзо предположение че години е изневерявал и льгал ..?
:)
Не :)
swidinka93
10-20-2009, 21:15
Може да се промени,но не бързо,а и трябва да си търпелива.Аз го знам от личен опит,промених момче на 24,а аз съм на 16 и то не съм го променила кой знае колко,но има напредък и това стана за 6-7 месеца,но с много сълзи и болка,така че ти сама си прецени.
добре де неграмотна съм била така да е... мисля че тук не се учим да пишем а да споделяме чувства , проблеми ,преживявания
хапливи коментари не ме дразнят всеки има право на мнение :grin: :-)
Marinchety
10-21-2009, 15:53
Както казаха по нагоре "Вълкът козината си мени, но нрава не"
DevilWish
10-21-2009, 16:21
Нещо много 'изфукано' ми се струва това неговото.
Бил изневерявал дъра,дъра на много велик ли се прави ?
Остави го още сега, за да не страдаш после.
Ако имаш интереси към другото момче опитай с него.
И аз така мисля ;)
YaNcHeToOo
10-21-2009, 16:34
sladur4etyYy
10-21-2009, 17:43
не, не може. и да обича, и да се чувства обичан, пак може да изневерява, ако това го влече, а момчето явно го влече и обича да си разнообразява.
изобщо не му слушай приказките как щял да се промени. тва са дрънканици на вятъра, просто празни обещания. не може ей така да щракне с пръсти и да спре. а и щом е имал една единствена сериозна връзка и дори и тогава е изневерявал.. прави си изводите. сега се сещам за 1 мой познат, който наистина много обичаше приятелката си, бяха супер много време заедно, наскоро се разделиха, той адски страда, но когато ходеше с нея.. да, изневеряваше, и то непрекъснато. и след това не чувстваше никаква вина, за него това си беше в реда на нещата- просто забавление.
здравеитеее !
В момента си имам приятел но тоии е от онези момчета които маи не могат да имат сериозна врьзка . Казвам го защтото той винаги е изневерявал , зарязжал иии се е дьржал несериозно (така ми се представи тои ) . Вьпреки това се сагласих да сьм с него . Когато излязахме тои ми каза че бил плакал само за едно момиче но и на нея изневерявал ..... С мен каза че щe сe opита да се промени ..
Наскоро се появи и друго момче тои е колкото мен иии е имал по дьлга врьзка от приятелями а разликата им е 4 години (момчето е по малко от приятеля ми ) И иска да е с мене ...
вьпроса ми е можели някои да се промени за толкова бьрзо предположение че години е изневерявал и льгал ..?
:)
Ако момче излезе с теб и започне да ти обяснява как изневерявал и как с теб иска да се промени и други такива изповеди.... пълен нещастник и комплексар. Вероятно лъже. Изобщо не се занимавай с него. Ако някое момче е мачо, изневерява и няма дълги връзки ти си последния човек, който ще разбере за това.