View Full Version : Исках да споделя..
eminemfenka
10-20-2009, 17:27
Хм значи преди месец видях едно момче.. такам стана ми симпатичен.. но си казах: Хм,не .. Нищо няма да се получи между нас.. но седмица по късно чатчета.. т'ва онова.. и след две седмици се видяхме ами хубаво сичко беше перфектно,той имаше няколко издънки ;/ но тръгнахме.. Ии просто незнам с какво той ме привлича адски много.. няколко дни не е излизал от тях и мен ме обзема параноя .. Има даже едно момиче с което не се разбирам и тя нарочно му се сваля.. и незнам просто.. Но все пак,не искам да му казвам как си мисля ,че той ще ми изневери или т.н. щот никой не иска такова гадже ,, а пък и ходим от седмица :? :? :? Ноо толкова съм се вторачила в него и в това да не го изгубя,че незнам.. :? :? и сега поне седмица сигурно няма да се виждаме .. и всеки ден си казвам не аз няма да го потърсня,но не мога да не го потърся.. Уф Ужасна съм.. Съвет какво да правя.. и как да не го чувствам като моя собственост :(
graceless
10-20-2009, 17:29
и при мен е било така,макар че беше само закачка
Ами може би трябва да го оставиш да види как ще реагира по-нататък,а щом го харесваш-значи има за какво да се бориш
тва е мойто мнение
Не се оставяй на течението,все едноче си направо обсебена :)Щото като се оставиш нищо не става,поне при мене е така :-o
FromAutumToAshes
10-20-2009, 18:17
Яж сланина
eminemfenka
10-20-2009, 18:37
Яж сланина
Що ти да не си ял сланина.. та си затъпял толкова?
PsychologicalDisorder
10-20-2009, 18:39
Яж сланина
Що ти да не си ял сланина.. та си затъпял толкова? що пък да е затъпял след като е ял сланина?
сланината е религия, не е за путки като теб.
FromAutumToAshes
10-20-2009, 18:41
Аз затъпях от друго :) Ама ти иди хапни ^^ Белким ти дойде акъла в главата...
Psy tnx бате от малкото готини типове си в тоя сайт :D имаш 1 бира от мене :grin:
PsychologicalDisorder
10-20-2009, 18:47
:lol: Кало, Кало...
ти ако знаеш кой съм, браааДД...
FromAutumToAshes
10-20-2009, 18:50
Е... :lol: Чак пък толкоз
graceless
10-20-2009, 18:56
Яж сланина
Що ти да не си ял сланина.. та си затъпял толкова? що пък да е затъпял след като е ял сланина?
сланината е религия, не е за п**** като теб.
ако тя е путка ти си кур
сяяя чат ли си,маааа :razz: :?
PsychologicalDisorder
10-20-2009, 18:57
Яж сланина
ако тя е п***а ти си "мъжки полов орган"
ти, тихо, looser.
FromAutumToAshes
10-20-2009, 18:59
Сяяяяяяя значи копеле кво да ти кажем, мииии мноууууу си зле биееее ....
Значии, може би с почти всяко момче, което харесам, става така.. За периода от няколко дни съм като обсебена.. 8-) Ноо тва е повърхностно, временно и отминава бързо.. със всичките му там 'чувства'.
Можеш да изчакаш малко (потърпи!) няколко дни, за да видиш първо дали твоите чувства ще отминат.. и да видиш той какво ще направи. Не го притискай много..
А като го търсиш, той каквоо.. ?
eminemfenka
10-20-2009, 19:27
Яж сланина
Апф ама като почнете с мъдрите си мисли да спамите по темите.. :?
FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:29
А вие като почнете с мъдрите си теми да спамите форумаааа.... Няма да коментирам повече, просто е излишно
eminemfenka
10-20-2009, 19:29
Значии, може би с почти всяко момче, което харесам, става така.. За периода от няколко дни съм като обсебена.. 8-) Ноо тва е повърхностно, временно и отминава бързо.. със всичките му там 'чувства'.
Можеш да изчакаш малко (потърпи!) няколко дни, за да видиш първо дали твоите чувства ще отминат.. и да видиш той какво ще направи. Не го притискай много..
А като го търсиш, той каквоо.. ?
Еми к'во .. Питам го как е .. к'во е .. що е той отг. с по една думичка ми добре.. некви такиаа. и спира да пише .. но си казах че няма да го търся повече.. и цяла вечер не съм го търсила и утре няма :?
eminemfenka
10-20-2009, 19:31
А вие като почнете с мъдрите си теми да спамите форумаааа.... Няма да коментирам повече, просто е излишно
Изобщо не трябваше да коментираш :?
Айде еврика оставяш ми темата намира.. Адиос
eminemfenka
защо обръщаш внимание на ония (щях да напиша тъпанири но не са достойни да се нарекът такива)
по-горе виждаш,че са тука само да се дразнят с някой
eminemfenka
10-20-2009, 19:32
Яж сланина
ако тя е п***а ти си "мъжки полов орган"
Хей мерси :)
eminemfenka
10-20-2009, 19:33
eminemfenka
защо обръщаш внимание на ония (щях да напиша тъпанири но не са достойни да се нарекът такива)
Дам забелязах.. Сигурно си нямат друга работа :?
FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:35
:razz: :razz: :razz: SPEACHLESS... FACEPALM :X Земи някое одеало се покрий :lol:
eminemfenka
еми нз ква работа имат ама малко да се замислят че тук пишат хора които искат съвет а не да бъдат ругани?
разбирам темата да беше тъпа ама не е?
eminemfenka
10-20-2009, 19:37
:razz: :razz: :razz: SPEACHLESS... FACEPALM :X Земи някое одеало се покрий :lol:
Да те пожали човек... :?
Айде Айде чупката.. нали щеше да се махаш??
Или омекна и си промени мнението!?!?!
FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:38
То си е моя работа к'во ще правя е :D Бахти лицето :lol:
П.С. Харитов прав си бате темата не е тъпа, тя е идиотска :)
Preslawa
10-20-2009, 19:39
Според мен не трябва да влагаш много чувства в началото на една връзка.Не напрягай себе си и не позволявай на себе си да се вторанчва чак толкова.Остави нещата да протекат от самосебе си.Знай,че ако едно момче иска да бъде с теб то ще те търси и ще ходи по теб.Остави го да прецени дали иска това и за да не бъдеш наранена ако получих отрицателен отговор те съветвам да не влагаш усилия чак толкова.А относно момичето дето му се сваляло,не падай на нейното ниво!Знаеш,че такива момичета винаги ще има,но след като вашата връзка не е дълга не бива да реагираш остро на това.Ако чак толкова държиш на момчето реагирай,Ти си знаеш! :?
eminemfenka
10-20-2009, 19:40
eminemfenka
еми нз ква работа имат ама малко да се замислят че тук пишат хора които искат съвет а не да бъдат ругани?
разбирам темата да беше тъпа ама не е?
Ем дам.. имам нужда от отговор различен от Яж сланина :?
И наистина се надявам многознайкото на форума да ми остави темата намира..
FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:41
Можеш само да се надяваш :grin:
eminemfenka
10-20-2009, 19:41
То си е моя работа к'во ще правя е :D Бахти лицето :lol:
П.С. Харитов прав си бате темата не е тъпа, тя е идиотска :)
Ебаси тъпака си :-o :-o
FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:42
Нима :oops:
eminemfenka
10-20-2009, 19:43
Мда :) :)
Що за неразбрано животно си ти подяволитее?!!?!?!
:shock: :shock: :shock:
FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:44
Ама наистина ли го мислиш, ухххх караш ме да се изчервя :oops: :oops:
Е така е знам, че съм готин :grin:
eminemfenka
10-20-2009, 19:45
е че как :-) :-)
можеш да се конкурираш по хубост с животните в някой обор :-) :-)
FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:47
Много си мила, и аз мисля същото за теб :grin:
Ама наистина ли го мислиш, ухххх караш ме да се изчервя :oops: :oops:
Е така е знам, че съм готин :grin:
и като си толкова готин що не идеш някъде другаде да се отваряш така както тук на някой друг ама на живо
пп
ще имаш 32 опита (толкова ти са зъбите)
eminemfenka
10-20-2009, 19:48
Много си мила, и аз мисля същото за теб :grin:
Аз с лайнари като тебе винаги съм мила ; )
FromAutumToAshes
Аз съм още с млечните, ще имам 2ри шанс :grin: След като ми поникнат другите ^^
FromAutumToAshes
Лайнари вика :lol: :lol: :lol: :lol: Ае ей пикло, я се слез на земята е мърша ... :-)
Аз съм още с млечните, ще имам 2ри шанс :grin: След като ми поникнат другите ^^
внимавай живота ти е един
FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:50
Леле уплаши ме .. Извинявай много нали няма да ме биеш :-#
eminemfenka
10-20-2009, 19:51
Лайнари вика :lol: :lol: :lol: :lol: Ае ей пикло, я се слез на земята е мърша ... :-)
Тцтц ама и ти не оставаш по-назад :D
FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:51
Аз и не претендирам ;)
eminemfenka
10-20-2009, 19:52
Аз и не претендирам ;)
Дам имаш си го 1вото място за Лайнар на века :-)
lubomirky
10-20-2009, 19:53
Срам за Еминем си ти ;д
Леле уплаши ме .. Извинявай много нали няма да ме биеш :-#
еми няма предполагам се държиш така и на улицата и си още жив нямам шанс срещу смел човек като теб :D
FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:53
Моля те, само ми кажи на колко години си :) 15?
Моля те, само ми кажи на колко години си :) 15?
ако е въпроса до мен 19
FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:55
Ми питах нея, ама добре радвам се за теб, още голям да растеш ^^
eminemfenka
10-21-2009, 03:33
Срам за Еминем си ти ;д
Аз за Еминем.. Ти за България?
moneycomeme
10-21-2009, 04:56
Не разбирам защо се опропастяват теми, които за някои хора значат нещо :) По темата смятам,че трябва малко да изчакаш,истината е че си права,ходите едва от седмица за да започнеш със съмнения...Но важното е не само да не говориш с него дали няма проблем,а и ти самата да не го мислиш,за да не се тормозиш....Освен да ти пожелая успех във връзката ти.. :)
eminemfenka
10-21-2009, 11:45
Не разбирам защо се опропастяват теми, които за някои хора значат нещо :) По темата смятам,че трябва малко да изчакаш,истината е че си права,ходите едва от седмица за да започнеш със съмнения...Но важното е не само да не говориш с него дали няма проблем,а и ти самата да не го мислиш,за да не се тормозиш....Освен да ти пожелая успех във връзката ти.. :)
Хм мерси :) И м/у другото разбрах,че не само тя го е сваляла .. а и той нея :o :smt021
graceless
10-21-2009, 11:55
оффф момичето ви каза нещо и вие веднага й скочихте,а в същото време се мислите за high? :? :? :? Това доказва колко сте ограничени и колко много стени има около вас :?
graceless
10-21-2009, 11:56
Срам за Еминем си ти ;д
ти пък си срам за South park
:razz: