View Full Version : Малко да ми помогнете
hublotgeneve
10-20-2009, 20:11
Здравейте, при мен случая е, че има едно момиче, с което учим заедно и понякога се засичаме. Засичал съм я да ме гледа, когато групите ни са заедно, при което тя си отмести погледа, когато се засякохме с очи. Все по-често се засичаме, но не знам как да осъществя контакт :-D, и мен ме притеснява все нещо - когато са много хора най-вече. Струва ми се, че иска да отида при нея и да я заговоря, но я е срам тя да действа. Знаем се и двамата като физиономии още от миналата година, но преди рядко се засичахме на лекции, а и сме различни групи и е по-трудно. Какво мислите? Имам какво да я питам, свързано с ученето например.
FromAutumToAshes
10-20-2009, 20:13
Не я занимавай за учене. Отиваш при нея и я заговаряш ама не някой нескопосан разговор, с който да я отегчиш ;) Няма се притесняваш :Р Успех.
IndependentGirl
10-20-2009, 20:18
Отиди и се запознай с момичето.. няма от какво да се притесняваш.. каквото и да стане поне ще си опитал.. :wink:
Kukumqvka
10-20-2009, 20:25
хах да .. ако нищо не стане,минаваш на друга 8-)
Priceless
10-20-2009, 20:37
Не е ли ако искаме?
hublotgeneve
10-20-2009, 20:49
Е да де, но не е ли тъпо да отида при нея и тя да разбере веднага, че съм отишъл при нея с цел да се запознаем. Аз затова си мислех нещо уж да я питам и така да завържем разговор? :-o :)
dreaml1nd_
10-20-2009, 21:16
Смелоо напред, момче :)
Щом си я засичал да те гледа ,и когато си засечете погледите тя е погледнала някъде другаде значи и тя иска да се запознаете(предполагам) така, че отиди при нея и се запознайте. :P :P
hublotgeneve
10-20-2009, 21:34
Мерси на всички за подкрепата! :)