View Full Version : Ох имам чувството че съм ...
sweet_f_pz
10-21-2009, 11:36
някаква коравосърдечна курва.Имам си сериозен приятел от година,много се обичаме,всичко върви добре,разбира се имаме си и нашите караници.Сега съм 10ти клас,и вече 3та година съм с този ми клас,с едно момче си се харесваме още от 8ми клас (от моя клас е ),не сме си казвали че се харесваме но си личи.Ще ходим на екскурзия скоро време и ако съм без моя приятел,сигурно ще направя нещо нередно.Не мога да си го обясня защо правя така....
Kukumqvka
10-21-2009, 11:39
Сама си го каза .. 8-)
Правиш така щото не знаеш к'во искаш.. хем с единия,хем с другия?Епа много не щеш ли?А дано един ден останеш самичка .. :neutral:
трагедия... http://img.zamunda.net/pic/smilies/thumbsdown.gif
някаква коравосърдечна к***а.
сама си отговори .. :-| не го прави и няма да си .. :?
FromAutumToAshes
10-21-2009, 11:45
Защото си тъпа слива :)
Внушаваш си, че обичаш приятеля си. Не го обичаш !
InloveAgain
10-21-2009, 11:58
Правиш го ,защото не обичаш приятеля си истински. Ако го обичаше отдавна щеше да си забравила за онова момче от класа ти :).
от два стола - на земята.. успех ;)
LittlePrincess
10-21-2009, 12:02
Явно само си мислиш, че обичаш приятеля си..
PsychologicalDisorder
10-21-2009, 12:41
щото си тъпа курва, що...
miss_asi
10-21-2009, 12:44
Уж любов,любов ... и после кво се оказва?!Не го обичаш,иначе щеше ли да имаш влечения към друг?!
Marinchety
10-21-2009, 14:17
Хахахах обичала приятеля си :razz: Ако го обичаше нямаше и да ти минава през главата за другото момче.А правиш така, защото си още лапе и дори незнаеш какво искаш :?
yanito1996
10-21-2009, 14:53
Най-накрая реши към кого ще си вярна. Това трябва да си го разясниш. Второ помисли: Може би твоят приятел не ти дава нещо, което ти е нужно и затова ти го търсиш в другия. Иначе не го обичаш истински. :?
Явно сама се залъгваш, че обичаш приятеля си щом мислиш, че ще му изневериш :D
Какво се втурвате всички да обиждате момичето?Курва била хаха...
На тази възраст е нормално да не знаеш какво изпитваш,появават се нови и нови чувства...повечето си хващат гаджета просто така,за бройката,да опитат нещо ново.Но нима си мислите че задължително първия и трябва да е с него цял живот...?Не нали?Разбирам да е някоя жена на 25+ години,да си има сериозен приятел или пък дете....но тя е 10ти клас...в тоя форум само флеймъри,гледате да напишете някой и друг пост,но не се замисляте.
По темата:
Споко,не се притеснявай и не си втълпявай такива глупости :)
Всички жени сте такива,стига се правихте на света вода ненапита...
Жените сте си кучки,и ако се държи някой добре с вас му се качвате на главата...това е :D
BigFakeSmile
10-22-2009, 19:44
да, явно и идея си нямаш колко бързо се разнасят клюки :lol:
като не го обичаш тоя твоя приятел, не пиши ''ама ние много се обичаме''. Ако го обичаше даже за секунда нямаше да ти е друг в главата. Прави каквото ти се иска, ти явно си от тези, които живеят за мига. Това значи, че не си за сериозна връзка. Няма лошо да си жевееш живота, но за тази цел трябва да си свободна. Ти го изкара така, сякаш не можеш да се контролираш :-o
Не обичаш приятеля си,иначе нямаше да мислиш,че може да стане нещо да екскурзията,както и да харесваш друго момче.
prava si nezaslujava6 priqtelq si... zareji go i se iz4ukaite s drugiq na eks 6a e nai dobre za momi4e kato teb :( :(
Zaharinka
10-23-2009, 07:05
Защо си с човек,който не те кара да полудяваш като го видиш...
Разделете си и си бъди с този от твоя клас,такива курвенски номера са тъпи и присъщи на някакви безмозъчни момиченца,но какво ли знам аз...
sladur4etyYy
10-23-2009, 09:19
пф, не си курва. но си доста заблудена. и определено НЕ обичаш приятеля си. по- добре е да опиташ с другото момче, въпреки че най- вероятно ще ти е трудно да прекратиш сегашната си връзка, след като си свикнала с приятеля си.
Ех, абе друго си е да кажеш -обичам приятеля си,ама искам друг :lol: :lol: :lol: .Хубаво е ,че поне сама си се самоопределяш каква си.
много се слагате всички.
аз имам приятел от 2 години и съм изпадала в подобна ситуация преди време.
експерти сте всички, без да ви е минавало през главата.
При мен беше.. подобно. Не харесвах другото момче, просто исках да правя секс с него. Не ми е приятен пича даже, просто исках да се изчукаме и дотам. One night stand.
Отдаде ми се възможност, в момента в който вкусих устните му, разбрах че това не съм аз . Не мога да го направя.
Още съм гузна за фантазийте, но повярвайте, няма нищо общо с любовта ми към приятеля ми.
Той знае, да уточня.
Просто го прескочихме тоя момент от живота ни и си караме напред.
Ти ще разбереш дали си ку*ва или не, рано или късно :)
Някои жени и някои мъже просто са създадени да изневеряват, тествай се да видиш от кои си :)
LoveRetroMusic
10-23-2009, 10:58
what goes around, goes around, comes back around ..
8-) 8-) 8-)
На тази възраст е нормално да не знаеш какво изпитваш
Взе ми думите
nicolepcd
10-23-2009, 21:27
Грозна обида.
По Темата: Ми кво да правим... иди, виж какво ще стане... ако стане нещо - оставяш си приятеля и тръгваш с въпросния съученик, ако ли пък нищо не стане - живота си продължава, както е бил преди тва... 8)
Phan7omCr3a7or
10-23-2009, 22:39
трагедия... http://img.zamunda.net/pic/smilies/thumbsdown.gif
+1 :-D
evelinka1122
10-24-2009, 10:08
и аз тай мн обичам приятеля си, ма нямам търпения да отида на екскурзия с класа си и да съм с другия... никой не може ти помогне
http://i.a-13.net/st_facepalm.gif
dif4u1912
10-24-2009, 11:49
http://i.a-13.net/st_facepalm.gif
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ А е те тая картинка ме утрепа.....а отностно авторката на темата....мен лично ме кефиш :oops: :D
аве давай напред и не ги слушай какво ти говорят,
само напред и напред, главата горе
flowerlina
10-24-2009, 12:32
Ако го обичаше нямаше да имаш очи за друг...
NamelessRomantic
10-24-2009, 13:40
някаква коравосърдечна к***а.Имам си сериозен приятел от година,много се обичаме,всичко върви добре,разбира се имаме си и нашите караници.Сега съм 10ти клас,и вече 3та година съм с този ми клас,с едно момче си се харесваме още от 8ми клас (от моя клас е ),не сме си казвали че се харесваме но си личи.Ще ходим на екскурзия скоро време и ако съм без моя приятел,сигурно ще направя нещо нередно.Не мога да си го обясня защо правя така....
Ами права си да мислиш така.Като останеш сама,ще оцениш приятеля си - надали някой от двамата ще тръгне с теб ако знае какво е положението.
Krasencety
10-24-2009, 14:37
Щом си харесала друг приятеля ти ти е такъв, само защото си свикнала с това и ти е станало навик. :( Според мен по-добре си изясни с кого всъщност искаш да бъдеш и бъди само с него за да не стана от два стола на земята :?
ImmortalForever
10-24-2009, 15:26
Официално съм ти фенка!
Transporter
10-24-2009, 19:38
Ей такива като тебе само мотиката ги оправя...
Lincheto
10-24-2009, 19:58
Смяяятай...
Защото сама не знаеш какво искаш. И защото това, което чувстваш към приятеля си е всичко друго, но е и любов. Ако наистина толкова го обичаше, нямаше да чакаш първия удобен случай, за да скочиш в леглото на друго момче.
ShtrudeL
10-25-2009, 08:51
Не мога да си го обясня защо правя така....
Защото си несериозна лигла. Все още си дете и не можеш да поемеш отговорността да си вярна и да си само с един човек. Нещо от сорта на:
"Иванчо има нова видео игра,сори Гошко,но те заебавам за малко."
sladkish_14
10-25-2009, 09:08
Правиш го ,защото не обичаш приятеля си истински. Ако го обичаше отдавна щеше да си забравила за онова момче от класа ти :).
;-)
LoveRetroMusic
10-25-2009, 10:04
what goes around, goes around, comes back around ..
DevilWish
10-25-2009, 10:06
Хахахах обичала приятеля си :razz: Ако го обичаше нямаше и да ти минава през главата за другото момче.А правиш така, защото си още лапе и дори незнаеш какво искаш :?
Съгласна съм. . ;)
golqmumnik
10-25-2009, 10:29
Ела в моята каручка сива,мойта пишка игрива чака твойта слива дива. :-)
cveteto64
10-25-2009, 11:04
от два стола - на земята.. успех ;) и аз това щях да пиша
sladka__droga
07-18-2010, 12:46
несериозна лигла .... сама не знаеш какво искаш ....
Но на три можеш да легнеш ;) ...
Виж са не знаеш какво искаш като повечето момичета...Всяка от нас е имала такав проблем, че се е чудела кои да избере значи имаш три варианта или да скъсаш с гаджето и да станеш с оня или да си седиш с гаджето и да избягваш оня на екскурзията или се отпускаш и виждаш какво ще стане там и тогава решаваш !
Освен Успех нззз кво др да ти кажа :)
Elenichkaa
07-18-2010, 14:18
успех.
обичаш го?но кого?
ти знаеш отговора!
успех.(отново,ще ти е нужен)
Всички я нападнахте все едно е женена има едно дете и чака второ ... #-o Не е нужно цял живот да е с него. Щом има чувства към друг здраве да е и айде да не си говорим за мъже и жени ,че е доста дълга тая тема!!
s0b1esk1
07-18-2010, 15:36
ебаси хората сте бе.. тя изпитва физическо привличане към другия и кво пречи да си направи кефа пък пак да си обича приятеля. тва е само секс и нищо повече
А дано един ден останеш самичка .. :neutral:
:smt045
mugsinka
07-18-2010, 19:11
ахуахаха ти май наистина не знаеш какво искашш... :-D
Wednesday666
07-18-2010, 19:20
Кифленска история :D
MartyParty
07-18-2010, 19:23
Темата е стара бай дъ уей
Ще е хубаво някой да я заключи.
Blondityy
07-18-2010, 20:24
:razz: :razz: :razz: Ехх, чак пък сливаа... Ще го запомня това и ще го използвам!!!
По темата: Реши какво искаш, понякога може да си просто привлечен от някого и съвсем да объркаш нещата.
Иначе, хора, защо сте толкова злеее??? Момичето търси помощ, а вие й желаете сама да си остане... :-x Егати злобата...
Blondityy
07-18-2010, 20:27
Ох, много сме тъпи, хорица... Темата верно е от миналата година... :lol: :lol: :lol:
Wednesday666
07-18-2010, 20:30
Акъл-море, кофа няма как да го побере :lol: :lol: :lol: :lol:
eminemfenka
07-18-2010, 23:40
Споко,т'ва е от обич :)
Проблемът сигурно отдавна е решен.
Хайде да се опитаме да поглеждаме от коя година са темите, особено когато ги вадим от 14-15-n страница на раздела :)