dasiq
10-21-2009, 12:47
Здравейте...пиша това и ми е толкова гадно,че ми иде да заплача...на 18 години съм,казвам се Виктория Атанасова.По-късно ще разберете защо си казвам името.Моя проблем е ужасен и е много по-различен...аз съм много мургава,лицето ми е специфично ,но това не се дължи на случайността...не съм циганка не знам езика им и никой от предците ми не знае .Единственият език ,който знам е български,е разбира се и западните езици,които учим в училище, не живея отделно в махали като циганите и турците,християнка съм.Не съм туркиня,но не съм и от тези българи,който са мнозинство по улиците и най-вероятно и вие сте такива.Това,което знам от родителите си е ,че съм Прабългарка.Предците ми са дошли с хан Аспарух от Азия и за това се наричаме Аспарухови българи,обаче по нищо освен физически не се различаваме от нормалните бели българи.Интересното е ,че в продължение на стотици години в родът ми са се женили за хора като тях и не са се смесили с други етноси.Аз никога не съм имала гадже прабългарин а съвсем обикновени момчета.Не съм някаква нискоинтелигентна етническа девойка със консервативни принципи-напротив-винаги съм била отличничка и съм печелина много състезания.Днес чух за гагаузите-бях толкова щастлива,понеже си мислих че най-после съм разбрала каква съм...уви-те идват от Гърция,но ние не.Изчела съм тонове литература и нищо.Кръгла нула.Моля ви,помогнете ми,някой знае ли нещо? :-#