PDA

View Full Version : Не Може Да Свърши

sladka_celuvka
10-21-2009, 12:48
Имам голям проблем с приятеля ми като правим секс с презарватив той не може да свърши.Бихте ли ми помогнали,да ми кажете от каде може да идва проблема :( Защото когато го правим без въпреки че го вади на време и довършва с ръка ме е страх да не стане гаф :( Моля помогнете който знае нещо за този проблем да пише в темата :) и моля без подигравки :)

Parallel
10-21-2009, 12:50
Ми той сам като неможе да свърши,няма ние как да помогнем.Варианта е без презерватив,но теб като те е страх... :(

sladka_celuvka
10-21-2009, 13:02
еми ние само без го правим защото иначе няма как :( ама се чудих дали не е въпроса в това че презерватива му е малак и му стяга :(

revolver
10-21-2009, 13:02
Взимай противозачатъчни и го правете без презарватив! :)

Parallel
10-21-2009, 13:08
Ако презерватива е малък и му стяга,той няма как да свърши.Това е минуса на големите патки...Или да пробва с най големия размер.Мисля, че спортекса бяха с големите размери.

sladka_celuvka
10-21-2009, 13:15
е противозачатъчните не се ли взимаха с няква бележка от личния лекар или нещо такова... защото чесно казано не искам да намесвам майка ми в тва след като говори с лекарката :D :D :D

t0d1t0
10-21-2009, 13:25
ем отиди на гинеколог да поразпиташ. Той ти ги изписва ;) Поразпитай там ;) А и повечето когато го правят с презерватив не могат да свършат ;)

sladka_celuvka
10-21-2009, 13:36
ах въпроса е че аз съм на 16 все още нямам генеколог,а майка ми въпреки че знае че водя полов живот не иска да ме заведе на генеколог и не иска да разбира баща ми абе въобще мн трудна ситуация :(

Wadafok
10-21-2009, 13:42
едно не мога да разбера
казваш че не може да свърши и го правите без след което го вади и свършва на ръчна ?
какво му пречи да го правите с презарватив след което да го вади и пак да свършва на ръчна ?

sladka_celuvka
10-21-2009, 14:08
ами въпроса е че не му е приятно с презарватив казва ми че го боли и че не изпитва удоволствие от секса когато го правим с презерватив :(

dirtyyy
10-21-2009, 14:12
Пробвайте с по-голям размер.
А мисля,че на него може и да не му е приятно с презерватив и да лъже..
незнам. :)

Dark_Angel_F
10-21-2009, 17:36
Не мога да разбера ,защо не можеш да идеш на гинеколог без майка си ?! Тази история може да мине без дори тя да разбере... никой не иска майка ти да е заедно с теб.

kremen4eto
10-21-2009, 18:08
Сменете презервативите. Бившият ми не можеше да свършва с някои презервативи.

Neopitom3na
10-21-2009, 18:17
правете го без презерватив, а ти пии хапчета :P

galenata
10-21-2009, 19:15
А и повечето когато го правят с презерватив не могат да свършат ;)
Доста странно твърдение...По-скоро малко са тези,който не могат да свършат с презерватив.

Glorka_
10-22-2009, 20:28
Пробвайте с други кондоми.
LifeStlyle са най-широки.

EarthShaker
10-23-2009, 05:50
фимоза най-вероятно

t0d1t0
10-23-2009, 05:53
А и повечето когато го правят с презерватив не могат да свършат ;)
Доста странно твърдение...По-скоро малко са тези,който не могат да свършат с презерватив. Щом казваш... :shock:

redbul
10-23-2009, 17:04
то си е яко без презерватив, ама твоя човек какви неща може да ти лепне :shock: бедна ти е фантазията, а и както не ходиш на гинеколог може да разбереш твърде късно! а това, че не може да свърши едва ли е заради презервативите..

7oup
10-23-2009, 18:04
Задължително с презерватив!Може да хванеш болест без изобщо да подозираш че я имаш и това да доведе до безплодие!

Midi4ka
10-23-2009, 18:32
Хора,бъдете разумнии го правете С ПРЕЗЕРВАТИВ...не си струва заради удоволствието да си носиш големите последствия...ю
По темата: Като му стяга да си купува по-големи....и е хубаво след като сте почнали да водите полов живот да се посети задължително гинеколог...като майка ти не иска,отивай при личната за направление и заминавай при гинеколога!!!!!!!!!!

sladka_celuvka
10-23-2009, 19:57
омг не разбирам за кфи болести говорите тук като и двамата сме си 1вите и не сме правили секс с никой друг от както сме заедно... просто коментарите за болестите са излишни все пак да се заразиш единия трябва да е болен а не може да го лепнеш ей така от въздуха :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Midi4ka
10-23-2009, 20:17
ОМГ да го беше уточнила в началото-НЕ! Тогава не се обаждай ;) Казвам го за по принцип...Аз лично съм много против хората правещи секс без презерватив! Мисля,че получи вече отговор на притеснението си за свършването...!!!! ;)

redbul
10-24-2009, 12:43
може и така да е 8) и не се заяждам, но защо си толкова сигурна че си му единствената и първата - защото е непохватен и неопитен или защото ти казва че е така? а болести се хващат и от една сФирка. предполагам че не си наивна и не вярваш в дядо коледа :) дано да си права де..успех!

Mitkobe
10-24-2009, 13:21
не го възбуждаш достатъчно, щото явно пича сам си свършва, а с теб неможе. така че... стани по-красива

Anarchya2
10-24-2009, 13:30
just stop existing :razz: :razz: :razz:

tsoko
10-24-2009, 13:45
поредния лъжец или убийствена фимоза...

sladka_celuvka
10-24-2009, 15:29
ами мога да се закълна в каквото и да е че съм му първата и последната.. :) вие каквото искате си мислете но съм обедена над 100% :) просто връзка като нашата едва ли някой от вас би имал :) но както и да е единствения ни проблем е този с презерватива,но ще се оправим :)

а относно коментара на mitkobe гаджето ми се възбужда повече от достатъчно :) и щом без презерватив свършва ако беше достатъчно умен щеше да се осетиш че проблема не е че не го възбуждам :)

pachonik
10-24-2009, 15:50
И аз на твое място не бих 0тишъл на генеколог дори и да имам ... защото проблема може де е чисто психически ! Ако приятеля ти е на твойте години и отскоро го прави и е неопитен може да си вталпява че с презерватив е по-гадно и от там да идва проблема... не бързай да намесваш родителите !!! :(

Hilary_
10-24-2009, 21:43
.. и аз си мисля, че е на психическа нагласа .. може да е чул от приятелите си, че без презерватив е по - яко ии да си го е втълпил .. и все пак недей да рискуваш да го правиш без, защото после не той ще плаче .. :?

п.с. Поговори с него на какво се дължи .. :-o Може да стигнете до някакъв компромисен вариант .. :-o

lovegaga
10-25-2009, 22:31
ооо аве къде намесвате наистина майка й- :-P ходи си на гинеколог за всеки случай може и да сте си първите и единствени,но пак без презерватив и само да се осланяте на факта,че сте си първитее.. не бъди чак толкова наивна.. а и на днешно време с тия болести и инфекции непрекъснато :lol: ебавайте се че е от въздуха но все пак не е гаранция! Пробвайте с други вид и марка презервативи и пак не е сигурно дали не е на психична основа.. поговорете си хубаво а после решете проблема заедно.. :lol:

bqsna_teenagerka
10-26-2009, 08:34
замисляла ли си се,че може нарочно да не се оставя да свърши,когато го рпавите с презерватив,за да го правите... без.. което е изключително безотговорно и глупаво. ебати умрелия секс трябва да правите,за да не свърши ..чесно!

sladka_celuvka
10-26-2009, 10:58
ами той казва че в началото му е супер кеф,но после започва да го боли главичката на х*я :( :( :(

moonwarrior
10-26-2009, 20:53
ще стане и ще те е яд защо свършва толко бързо,споко :) ще си дойде времето