View Full Version : НЕ МОГА
Здравейте, ще бъда кратка. Имам нужда от съвет макар да знам какъв е изхода от моя проблем. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Имам си гадже може би от 2 седмци .. той ме харесва уникално много .. но аз не го харесвам толкова :( приех защото ме беше жал да го нараня всеки ден излизам с неговата компания и се запознах със негов приятел ... още в самото начало ми хареса .. преди малко бях с тях не спирах да го гледам .. той също ме гледа и мисля че ме харесва :? . . :? :? :? :? :? наистина нз какво да правя .. искам него :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o но това е невъзможно :o :-o :-o :-o
МОЛЯ ВИ без подигравки :?
YaNcHeToOo
10-21-2009, 16:29
НИКОГА не се влюбвай в момче, преди да се запознаеш с приятеля му! Просто съвет.Искаш да не го нараниш, а като се разделите и той като разбере каква е работата, няма ли да е наранен още повече?Обмисли ли всички варианти преди да тръгнеш с него?Май не, следващия път мисли повече! :)
PsychologicalDisorder
10-21-2009, 16:34
Омри, бе, свиня.
Snickers
10-21-2009, 16:35
най-добре е да Омреш...
самоОбий се!
smiirnoff
10-21-2009, 16:45
оф колко сте кухи .. о.О
по темата: не мога да помогна.
Snickers
10-21-2009, 16:48
оф колко сте кухи .. о.О
по темата: не мога да помогна.О, колко си остроумна! :lol:
smiirnoff
10-21-2009, 16:51
мълчи
нагледахме се на
'осроумието' ти о.О
Snickers
10-21-2009, 16:53
мълчи
нагледахме се на
'осроумието' ти о.О :lol:
да го :smt113
ти не си длъжна на сегашния си ако не го обичаш
бб и толкова
Kukumqvka
10-21-2009, 17:24
Остави го (приятелят ти ;д) .. надали ще му разбиеш сърчицето 8-)
И тръгни с оня другия ,пхах може и любовен триъгълник да направите :lol:
пффф .. еми к'во .. давай зарежи го и тръгни с приятеля му .. така или иначе това ше направиш .. :? :?
PsychologicalDisorder
10-21-2009, 17:41
мълчи
нагледахме се на
'осроумието' ти о.О
намери се кой да го каже... най- големия ретард след ShtrudeL в областта на лИбовта.
да не си блондинка?
приела си само за да не го нараниш, а сега искаш да му биеш шута :shock:
desitoyoy
10-21-2009, 17:48
Ми...трябва просто да не съжеляваш толкова много хората...не знам на колко си, но зпоред мен му обясни какво чувстваш, ще е наранен, но ще му мине...Преди време направих същата грешка и ходих с едно момче докато харесвах най-добрият му приятел и накрая какво стана, ние скъсахме след има няма 2-3 седмици, защото аз не го обичах, но ми беше твърде гадно, че съм използвала момчето и не тръгнах с приятеля му(той не че ми е предлагал де ама можеше да направя нещо) И сега всеки ден виждам приятеля на бившия си и сме приятели, но бившето ми гадже даже "Здрасти не си казваме" и освен това вече не ходя с никой, защото ми е гадно и ме е страх да не нараня пак някой, а ако още тогава бях отказала нямаше да е така. По-добре му обясни, поговорете.
revolver
10-21-2009, 17:59
Хора оставете момичето на мира не й се подигравай!
Така по темата........ъъъъъъъъъъъъъ ти не гледаш ли турски сериали? Там са нон-стоп такива глупости! Ще нараниш пичагата много яко но ще се чутваш добре с новия си приятел.
NamelessRomantic
10-21-2009, 18:03
Съжалявам че се повтарям,но...
Ти си курва.