View Full Version : бременна ли съм?
katerina93
10-21-2009, 17:27
Здражейте на всички! Та значиии.. вчера с приятеля ми правихме секс ииии аз реших да му направя турска, след което той се изпразни на корема ми. После с език размаза течноста си до клитора ми....а аз бях във овулация. Възможно ли е да съм бременна и трябва ли да си купя хапче?
nikvo hap4e ... i da ima golqma veroqtnost da si bremenna 6tom priqtelq ti sys sperma po ustata si tie pravil frenska ...
katerina93
10-21-2009, 17:31
е тогава бързо трябва да пия
revolver
10-21-2009, 17:37
:shock: :shock: :shock: Той с език с неговата сперма :shock: :shock: :shock: :? :? :?
Parallel
10-21-2009, 17:42
:shock: :shock: :shock: Той с език с неговата сперма :shock: :shock: :shock: :? :? :?
Аз съм много жестоко забит в земята :shock: :shock:
golqmumnik
10-21-2009, 17:45
Сперматозоидите са се плъзнали със ски от клитора ти към вагината и са те оплодили.,сори бро! 8)
Аз съм много жестоко забит в земята :shock: :shock:всички не само ти..
kremen4eto
10-21-2009, 18:04
ууужжжссс :?
Macallan
10-21-2009, 18:11
лъже...
revolver
10-21-2009, 18:13
лъже...
Дано! Иначе е егати ужаса тва със спермата :shock:
Neopitom3na
10-21-2009, 18:14
иу :shock:
katerina93
10-21-2009, 18:24
ohh bez znachenie kolko gadno vi se vijda.....:X kajete mi vuzmojno li e da sum zabremenqla?
revolver
10-21-2009, 18:27
ohh bez znachenie kolko gadno vi se vijda.....:X kajete mi vuzmojno li e da sum zabremenqla?
Ще имащ тризнаци. Честито !
По темата няма невозможни неща. 8)
Защо правиш нещо ,от което не знаеш какви ще са последствията ?
Marinchety
10-21-2009, 18:49
да ти имам гнусния приятел :?
Боже,колко мъка има по този свят.Боже !!!!!!!!!!!! :-#
Защо правиш нещо ,от което не знаеш какви ще са последствията ?
т'ва ми хареса!!!! ++++
Не ви ли прави впечатление, че темата е пълен ташак ? Правила му турска, оня й свършил на корема и после си лизал спермата до клитора на момичето, да бе аз пък карах самолет на задна гума..
Все пък да не е спам..: Не, не може да си бременна..Сперматозоидите са умрЕли на въздух почти веднага.. :? :booooomb:
katerina93
10-21-2009, 20:00
:D :D :D Kak e vuzmojno v edin forum da ima tolkova glupaci , bez rabota:X Na vsi4koto otgore tozi moi experiment dokazva che vse edni i sushti hora vzimat otnoshenie po qvno izmisleni temi ;)
P.S. Xeon, moite admiracii...chetesh gluposti no pone mislish :)
йей,браво на оригиналното дите :(
katerina93
10-21-2009, 20:09
Samo za informaciq: mnogo otdavna ne sum dete iii... mislq che dulja edno golqmo "blagodarq " na vsichki tuk-pomognahte mi da si zavursha kursovata rabota "lesna manipulaciq v internet prostranstvoto i degradaciq na mladejta" :)
blondeVIP
10-21-2009, 20:15
Аха и когато на всички 93 започнат да им дават курсови работи ми се обади ;xx
katerina93
10-21-2009, 20:18
:D :-) :D Ne se chuvstvam dlujna da davam obqsnenie no...dobre! Pod edin nikname ne bi mogla da opredelish REALNATA vuzrust na daden chovek ;) az i 98 mojeh da sloja, ili puk 88 - istinata ne se promenq ;)
blondeVIP
10-21-2009, 20:20
Ам. . да речем че съм съгласна с теб, и ти вярвам. . честито за дипломната работа :D
m1m1t0o1
10-21-2009, 20:29
и мене ме бройте... неговата.. по твоя корем... чак до долу :? блааааааааааааааааааа.... :shock:
Samo za informaciq: mnogo otdavna ne sum dete iii... mislq che dulja edno golqmo "blagodarq " na vsichki tuk-pomognahte mi da si zavursha kursovata rabota "lesna manipulaciq v internet prostranstvoto i degradaciq na mladejta" :)
браво на дъртото келеме което се мисли за много оригинално като се връзва на също толкова заинтересувани от чуждите простотии и гафове хора.
AwwwSugar
10-21-2009, 20:54
напълно отвратително :shock:
Аз не го намирам за отвратително това със спермата,като иска може и да си потопи устните и да ме целуне....
Не си бременна
Колко си злеее :D
ХАхаха, ари е бременна си,ве. Лесна манипулация ... хмм да ти кажа... никъде не видях манипулиране, видях само тонове смях и погнуса. Ай махайте ги тез малоумни теми!
SofiaBoys
10-22-2009, 07:51
лизал си е спермата ли бе бате... :shock:
ohh bez znachenie kolko gadno vi se vijda.....:X kajete mi vuzmojno li e da sum zabremenqla?Колко пъти трябва да повтарям трябва да е поне на 8 см във влагаличето ти ако после не е ръгнал с пръсче или друго подръчно средство няма опасности
гнусари. отървете света от вас, стаа ли? :booooomb:
+1
BiTa_SmEtaNka
10-22-2009, 12:11
от доста време имам регистрация .. но само чета...е тоя път не издържах аааааааааахахахахах ... не .. не си бременна ... спокойно ...
stefanov
10-22-2009, 19:11
Абе аверчето ти да не е би? :lol:
абе вие малоумни ли сте ?
Друга работа нямате ли си , освен да правите глупости ?
Не знам приятелят ти какъв трябва да е да си опитва спермата.
Вземи си отрежи клитора,за да няма бъдещи издънки.
Abigoria
10-22-2009, 19:50
Приятелят ти е бременен, сигурно ще ражда слонче... :?
ахахаха тез па пишат без да видят... Едва издържали,ко било, ахахахахаахахаха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:
mArMaLaDkA
10-23-2009, 21:21
Сперматозоидите са се плъзнали със ски от клитора ти към вагината и са те оплодили.,сори бро! 8)
8-)
ScarletBite
10-23-2009, 21:28
kursovata rabota "lesna manipulaciq v internet prostranstvoto i degradaciq na mladejta" :)
:lol: :lol: Да ти имам манипулациите... :lol:
Здражейте на всички! Та значиии.. вчера с приятеля ми правихме секс ииии аз реших да му направя турска, след което той се изпразни на корема ми. После с език размаза течноста си до клитора ми....а аз бях във овулация. Възможно ли е да съм бременна и трябва ли да си купя хапче?
Хахахахахахахахха... и си 93 година... Браво ма руспетино :D
Пхахахаха... Лизал спермата си :D :D :D
Предложение за тема на годината
BePoHuKa
10-24-2009, 01:14
kursovata rabota "lesna manipulaciq v internet prostranstvoto i degradaciq na mladejta" :)
:lol: :lol: Да ти имам манипулациите... :lol:Точно... ако си използвала тази тема за курсовата си работа тогаво много здраво ще се издъниш, защото никъде в тази тема не видях аз да манипулираш който и да било.. просто хората изразяват погнусата си. Ако наистина пишеше курсова работа щеше да избереш много по-задълбочена тема и проблема ти щеше да е много по-реален. Аз ако бях щях да измисля нещо, което да звучи истинско и да наблюдавам как реагират хората и да се опитвам да последвам мислите им за да мога после да рефлектирам събраната информация в курсовата си работа. Ти мила, хич не ми звучиш като много голяма. После ако може и да ни покажеш какво си написала.. за да се убедим, че не си поредната пикла.
Bombshell
10-24-2009, 01:33
Повярвай ми батко, аз по-жестоко се разбих... :shock:
Phan7omCr3a7or
10-24-2009, 04:25
По тази тема могат да се кажат само 2 неща.
1- или това е поредната шматка, решила да ни се подиграва
или
2- е достатъчно залухава да даде на приятеля си да направи такава простотия. Да се надяваме да е 1вото иначе направо незнам накъде отива света. :-x :-x :-x :-x :-x Я да се засрамите с тия перверзни простотии че не мога да ви гледам бе :x
Qnkishhh
10-24-2009, 11:33
Да, напълно възможно е, затова вземи мерки или отиди на лекар (второто е за предпочитане пред първото).
stambelan
10-24-2009, 13:52
и да го е размазал до там,ако си била легнала ще изтече!
а колкото до приятеля ти запиши му час при психоаналитик :D
Раздел "Лично творчество" е малко, ама ма-аалко по-надолу. :)
:lol: :lol: Да ти имам манипулациите... :lol:Точно... ако си използвала тази тема за курсовата си работа тогаво много здраво ще се издъниш, защото никъде в тази тема не видях аз да манипулираш който и да било.. просто хората изразяват погнусата си. Ако наистина пишеше курсова работа щеше да избереш много по-задълбочена тема и проблема ти щеше да е много по-реален. Аз ако бях щях да измисля нещо, което да звучи истинско и да наблюдавам как реагират хората и да се опитвам да последвам мислите им за да мога после да рефлектирам събраната информация в курсовата си работа. Ти мила, хич не ми звучиш като много голяма. После ако може и да ни покажеш какво си написала.. за да се убедим, че не си поредната пикла.
++++++++++++
хах не само ти .
Та тоз сперматозоид да не е железен да издържи толкова време жив бе :lol: :lol: