Влез

View Full Version : Има си приятел...какво да правя?

zawera
10-21-2009, 19:46
Здравейте отново! (често пускам теми,защото явно проблемите са ми в повечко)
Значи...да започна така...
Преди 2 седмици се запознах с едно момиче,чрез друга приятелка,в една дискотека.Само като я видях и си беше баш ''любов от пръв поглед''(колкото и смешно да ви звучи)...просто се влюбих в това момиче и не мога да спра да мисля за нея...
Но проблемът е друг...че тя си има НЕсериозен приятел с който излиза вече близо 3 седмици... :(
Та въпросът ми е...какво да правя...всъщност вече имам подобна тема,но сега вече е различно,защото не знаех че въобще правят нещо,мислех че само излизат...(все пак можете да погледнете http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=6028932#6028932 )...ще съм благодарен на севетчета или поне мнения! :)
А и да знаете че този Петък пак ще сме на диско,същите хора,и можете да ме посъветвате какво мога да направя! Благодаря! :)

Tempest
10-21-2009, 19:56
ъъ... несериозен приятел има, а? А защо мислиш, че ти ше се задържиш много? Помисли за възможностите си, както и за това има ли смисъл... да си тровиш нервите... и аз харесвам една, ама я виждам каква е и въобще няма да си правя усилия да стане нещо... щото ше съм й поредния.. "ай сиктир" :lol:

zawera
10-21-2009, 20:01
По добре да се задържа малко,отколкото николко,нали?!Поне мога да се опитам да задържа нещата,а така съвсем нищо!

golqmumnik
10-21-2009, 20:58
Искай секс,ако откаже й бий шута! 8)

NamelessRomantic
10-21-2009, 21:04
Убий го без тя да разбира и я утешавай докато страда за него.Ще ти върже 100% :) .

Tempest
10-21-2009, 21:37
По добре да се задържа малко,отколкото николко,нали?!Поне мога да се опитам да задържа нещата,а така съвсем нищо! и да те прави на магаре, да й ходиш подир гъза.... и файдата ква е.. тя ше те зареже, щото ше намери някой малко по-добър от тебе, но с повече пари примерно... ама ти си решаваш.. успех

sl0w
10-21-2009, 21:40
Пробвай се , изчукай я и я зарежи 8)

balon4eee
10-22-2009, 00:58
миииииии седи и не ставай от стола щом е таака

Wrathchild
10-22-2009, 06:43
1. Седи си на задника.
2. Останалите какви ценности имате, леле майко :shock:

sladur4etyYy
10-22-2009, 09:39
По добре да се задържа малко,отколкото николко,нали?!Поне мога да се опитам да задържа нещата,а така съвсем нищо! и да те прави на магаре, да й ходиш подир гъза.... и файдата ква е.. тя ше те зареже, щото ше намери някой малко по-добър от тебе, но с повече пари примерно... ама ти си решаваш.. успех

айде стига с тия пари, бе! :x

по темата: очевидно е, че щом ти дава да я бараш, не е ''влюбена'' в гаджето си. 3 седмици са нищо. много лесно може да го зареже. като излезете в петък, действай, покажи й, че имаш интерес, но не ставай прекалено нахален. флиртче, флиртче и после се отдръпни леко, за да поиска още :д

PsychologicalDisorder
10-22-2009, 11:14
oстави я на мира, тъпак.

Mitkobe
10-22-2009, 11:16
кво като има, даваи с рогата напред!