View Full Version : Как да разбера
Badhabitt
10-22-2009, 08:36
Здравейте имам един въпрос ,но ще помоля без обиди и груби отговори значи искам да разбера дали съм отворена как да разбера значи и двата пръста м ивлизат малко трудно обаче и когато си слагам тампон в цикъл и той влиза ,но пише на опаковката тампонат е сложен правилно когато вече не го усещате аз го усещам и нещо ме дразнии и малко боли като сядам и става това значи ли ,че съм тясна и като пробвам с нещо по дебело да ли съм отворена влиза ,но боли как да разбера товрена ли съм и бих ли могла .
MarkKnight
10-22-2009, 09:08
Сексуални контакти имала ли си ?
Badhabitt
10-22-2009, 09:19
нe
Neopitom3na
10-22-2009, 09:21
е тогава къф ти е проблема... :?
Мацка ако тампона не е поставен правилно или много навътре , може да си се отворила сама или също така ако практикуваш гимнастика , яздиш кон или просто си падаш по фетишизма :oops:
Badhabitt
10-22-2009, 09:26
Ами тампона го слагам навътре до края края му влзиа в дупката само конеца остава и нещо ме дразни ддз убиваме боли ме
Ами тампона го слагам навътре до края края му влзиа в дупката само конеца остава и нещо ме дразни ддз убиваме боли меможе и да си тясна , но няма от какво да се притесняваш ако толко те боли защо не използваш превръзки тампона е ако приемрно тренираш плуване ?
Badhabitt
10-22-2009, 09:34
НО ако съм тясна може ли да съм отворена всмисал и затова да ме боли иначе двата ми пръста влизат и пак малко боли
НО ако съм тясна може ли да съм отворена всмисал и затова да ме боли иначе двата ми пръста влизат и пак малко болимила ... има различни видове момичета , някои са тесни , но със широка ципа която се разкъсва чак след раждането , други пък широки с тясна ципа която се разкъсва веднага след 1вото проникване , зависи ти кой тип си , трудно ще се определи + това на колко си >
Edit 1 : Влизам в банята и идвам :D
Badhabitt
10-22-2009, 09:44
Oх ами на 18 почти кое е ципата че се бъркам и тук спорихме вчерааааа
8-) едва ли си се отворила с пръсти.. това, че пъхаш два не значи, че си си пъхнала *** ;)
Oх ами на 18 почти кое е ципата че се бъркам и тук спорихме вчераааааТъй спорната ципа се нарича още Девствена ципа или химен , която се намира на 5-8 см навътре във влагалището. С пръст трудно може да се отвори но с 2 вече не знам както вече споменах може да си от тесните и с тампон или двете пръсчета да си успяла, но ме очудва факта че си почти на 18 и не знаеш какво е девствена ципа a.k.a химен
ебати малоумното. честно.
Първо - еми ползвай превръзки О.о
Второ- и да си се отворила,какво ?
Може да се случи по много начини,дори и да не си правила секс.
Докато не ти влезе к*р .. СИ ДЕВСТВЕНА!!! :o
Правилно - Девствена си! Като ти го сложат...тогава ще се радваш , а за тампоните - пробвай превръзки,бе. Ехх... а си на 18... уж