PDA

View Full Version : Въпросс .. : (

yYniiKaLnAa
10-22-2009, 17:49
Ами с една моя фрр .. имаме проблемм... Начии учихме заедно 7 години .. и се разбрахме да влезнеме в едно даскало .. влезнахме в НПГПТО М.В. Ломоносов и сме 8ми клас обаче в различни класове :( (очакваше се :( ) И сега се чудиме дали може тя да се премести в моя клас .. Тя е с различна специалност от мояте обаче сме с еднакъв учебен план .. и двете учиме англ и тн.. Та въпроса ми е дали тя може да се премести в моя клас дори и след 9ти :( :( :(

didivid
10-22-2009, 18:25
Питай учителите. Ние откъде да знаем?!?

Blueberries
10-22-2009, 19:00
Ставам все по-груба в коментарите си,но темите ме задължавят...заради тоооолкова ПРОСТАШКИТЕ си питания.
Първо-НЕ си струва!Казвам гоо.. Бфф-то.. за колко?Най-много година.И после к'во ще правимЕ?Като че ли ще сте 'най-добри' приятелки за цял живот.
Хора,прецаквате се..познавам супер много момичета,които влязоха различно от това,с което искаха,само защото си имат някоя 'добра приятелка' с която са се уговорилили да влизат в едно и също даскало.
Второ-Какво като не си в един клас с нея?Като че ли ви разделя китайската стена.. В едно училище сте за бога.Нима приятелството ще ви се разпадне,ако не сте в един клас?О,тогава повечето хора,които познавам няма да имат приятели.
и Трето-От къде да знаем дали може да се премести.Ако още не ти е дошъл ума в главата-питай някой от училището.Те ще знаят,не ние.

yYniiKaLnAa
10-22-2009, 19:03
ми ние от 5 години сме БФ .. защо да не искараме още година.. а и проблема по точно е, че в нейния клас се държат супер гадно с нея..

yYniiKaLnAa
10-22-2009, 19:34
Аз питам ако случайно знаете бе .. :x

bojilow
10-22-2009, 19:46
Да може..
Поне аз успях да се преместя..
Щом имате бал и 2те сте изкарвали изпити и нямате двойки можете.. :)

yYniiKaLnAa
10-22-2009, 20:57
мсс многоо :grin:

shhxD
10-23-2009, 09:15
А 8 кой си?
И аз уча там може да се знаем :neutral: ;d | btw аз съм 8 е .. 8-)

yYniiKaLnAa
10-23-2009, 16:19
Aми аз съм 8в

Luscious_Heart
10-23-2009, 16:46
Ставам все по-груба в коментарите си,но темите ме задължавят...заради тоооолкова ПРОСТАШКИТЕ си питания.
Първо-НЕ си струва!Казвам гоо.. Бфф-то.. за колко?Най-много година.И после к'во ще правимЕ?Като че ли ще сте 'най-добри' приятелки за цял живот.
Хора,прецаквате се..познавам супер много момичета,които влязоха различно от това,с което искаха,само защото си имат някоя 'добра приятелка' с която са се уговорилили да влизат в едно и също даскало.
Второ-Какво като не си в един клас с нея?Като че ли ви разделя китайската стена.. В едно училище сте за бога.Нима приятелството ще ви се разпадне,ако не сте в един клас?О,тогава повечето хора,които познавам няма да имат приятели.
и Трето-От къде да знаем дали може да се премести.Ако още не ти е дошъл ума в главата-питай някой от училището.Те ще знаят,не ние.
БРАВО!!! :grin:
Сега ще ви разкажа историята на една моя съученичка.
На няколко пъти, когато сме излизали, все ходехме до една друга езикова гимназия, за да се вижда тя с бфф-то си. Мнооого беше тъжна, защото двете имаха планове да бъдат в търговската гимназия. Моята съученичка била готова да пише икономиката, обаче на оная не й достигнал бала за там и влязла в една от езиковите ни, които имат най-нисък бал (с 23 се влиза...). Та сега двете НЕ СА ПРИЯТЕЛКИ! Не знам точно откога, но... просто мойта френдка се е разминала на косъм! Представете си, че бяха влезли в едно даскало или направо в един клас, и се бяха скарали - как щяха да се гледат всеки божи ден?!

DesireToFire
10-23-2009, 18:12
При мен обратното. Почти целия клас станахме отново така, нищо че всички искахме да ни разбият класа. Ама вече не се оплаквам де. И мога да ти кажа че това че не е от твоя клас не е никакъв проблем. Поддържам много добри приятелства с хора от други класове и не ни е никакъв проблем. Виждаме се по 2-3 пъти на ден. Оговаряме се голямото да ходим заедно да ядем и така :)

elito0o0o0
10-23-2009, 18:21
и Трето-От къде да знаем дали може да се премести.Ако още не ти е дошъл ума в главата-питай някой от училището.Те ще знаят,не ние. ;-) ммххмммммммм ;-) ;-)

yYniiKaLnAa
10-24-2009, 18:52
аз съм влезнала в специалността, която искам .. приятелката ми също иска да учи с тази специалност.. така, че не ми разправчяйте, че сме се преебали.. :x

didivid
10-24-2009, 19:42
аз съм влезнала в специалността, която искам .. приятелката ми също иска да учи с тази специалност.. така, че не ми разправчяйте, че сме се преебали.. :x

Не стига, че идваш и задавам МАЛОУМНИ въпроси, пък се заяждаш!! Щом и двете сте със специалността която искате ми дай една основателна причина приятелката ти да се премести, а не ТИ!!!!! Ех, братче.. днешното поколение не може да мисли логично! :x

LovelyGirl
10-24-2009, 21:05
Да, може да се премести.Ние като бяхме 8ми клас(подготителна паралелка) едно момче от нашия клас се прехвърли в другия.
Да говори с учителите.

balon4eee
10-24-2009, 21:16
най-добрата ми фр. учи там 9ти клас е и по-добре не ходи при нея За твое добро хахаха :lol:

bojilow
10-25-2009, 08:30
Стига спамихте..
Момичето разбра, че МОЖЕ!

Но ти казвам, че заради приятелка не си струва !
Като ти е толкова голяма приятелка, нека тя да се премести!

yYniiKaLnAa
10-26-2009, 20:59

Не стига, че идваш и задавам МАЛОУМНИ въпроси, пък се заяждаш!! Щом и двете сте със специалността която искате ми дай една основателна причина приятелката ти да се премести, а не ТИ!!!!! Ех, братче.. днешното поколение не може да мисли логично! :x

Тя иска да учи с моята специалност бе .. кой ли е малоумен..

Zarity
10-27-2009, 03:32
Ами в мойто даскало така се преместиха доста хора,самоче трябваше да се подаде молба преди да почнете даскало.Сега тряя чакате другата година.А пък може при вас даже да не може,незнам,питай някоя даскалица.

yYniiKaLnAa
10-27-2009, 19:33
o0 ами днеска питахме психоложката (тя лъже.. трябва да ходи в цената на истината) тя каза, че не можело щото сме били влезнали с различни балове.. и нейния бал е по-малък от моя .. ма според мен не е така .. :( мисля, че може да се дойде в моя клас..