Влез

View Full Version : А сега да ви отпусна от драмите в този раздел

Riva
10-22-2009, 18:15
Днес осъзнах един потресаващ факт.Момчетата които искат да изглеждат добре хабят в пъти повече пари от момичетата.Пример:
Избоцах аз баща ми 230 лева за маратонки и след това излязах с една приятелка...гледам я и тя си купила обувки питам я какви пари е дала и тя ми казва 40 лева..гледам й обувките и почвам да се чудя защо тя е дала с 200 лева по-малко от мен пък хем й стоят хем са хубави :D Изобщо като се замисля колко пъти съм задавал тоя въпрос на момичета колко рядко са ми казвали някакви скандални цени..В голям град като Варна има толкова много магазини,ама един път не съм си харесвал нещо под 50-60 лева(освен летни тениски може би :D ) Някой може ли да ме светне защо този свят е толкова нечестен? :-o

fenastz
10-22-2009, 18:23
Не е само до дрехата :wink:

Riva
10-22-2009, 18:27
Не е само до дрехата :wink:
То ясно че и това е вярно де ама в никакъв случай не може да се каже че и дрехите не прадават вид :>

Phan7omCr3a7or
10-22-2009, 18:30
Всичко е въпрос на изтънченост и маниери. Повечето момичета се хвалят с какви ли не простотии. Скоростта на шазаруване на такова момиче е 200лв/час ти си прави сметките :lol: От друга страна ги има и момичетата които не се хвалят толкова с парите и марките :) Въпрос и на възпитание ако питате мен 8)

moneycomeme
10-22-2009, 18:55
Ами явно имаш пари-харчиш.Който няма си прави сметката :) Не е до момиче и момче.Има момиче от моя клас,която има възможността и си купува от хипер скъпи магазини...Искрено казано златни да са обувките,не бих дала 200 лв....

XTREMEFREERIDE
10-22-2009, 18:58
Искрено казано златни да са обувките,не бих дала 200 лв....

MaLkaTa_LaDy
10-22-2009, 19:02
Момчетата може да дадат повече пари за едни маратонки например, но те ще си купят 3 чифта и ще си ги носят, а момичетата ще си купят 20, 15 от които ще си стоят вкъщи по определени причини. Ние обичаме да харчим пари за щяло и нещяло. Не е важно точно какво купуваме. Важно е в края на пазаруването парите да са свършили. Бично мое мнение - момчетата имат в пъти по-малко дрехи от момичетата. Ето защо си купуват по-скъпи. Ето и вече изтъркалия се пример, че една жена отива за една вечер някъде и помъква цялата къща, а мъжа носи само четка за зъби и дрехите върху себе си.

Riva
10-22-2009, 19:08
Момчетата може да дадат повече пари за едни маратонки например, но те ще си купят 3 чифта и ще си ги носят, а момичетата ще си купят 20, 15 от които ще си стоят вкъщи по определени причини. Ние обичаме да харчим пари за щяло и нещяло. Не е важно точно какво купуваме. Важно е в края на пазаруването парите да са свършили. Бично мое мнение - момчетата имат в пъти по-малко дрехи от момичетата. Ето защо си купуват по-скъпи. Ето и вече изтъркалия се пример, че една жена отива за една вечер някъде и помъква цялата къща, а мъжа носи само четка за зъби и дрехите върху себе си.
Качество срещу количество,а?Май има нещо вярно в това което казваш :)

balu4ka
10-22-2009, 19:13
Ти май гледаш само външния вид.Никога не бих дала толкова пари за кецове (примерно) и другата година да ги захвърля и да купя нови -по скъпи ( а тези да са с 60 лв по -евтини )... . И май не е тва раздела ...

Presley
10-22-2009, 19:17
Вероятно когато эапочнеш да си купуваш парцалки с пари,които сам си иэкарал,ще эапочнеш да си харесваш и под 50-60 лв.

Snickers
10-22-2009, 19:22
с темата целиш да изтъкнеш, че носиш само маркови дрехи, нали?

Presley
10-22-2009, 19:25
А,и още нещо.Това че ти эа да иэглеждаш добре харчиш луди пари,не оэначава,че всички го правят.Как направи статистика и генерално эаключение,съдейки по дадения пример?

SinTeTichnaTaaa
10-22-2009, 19:25

Не само .. а и това, че има пари .. ;дд

Riva
10-22-2009, 19:26
Ти май гледаш само външния вид.Никога не бих дала толкова пари за кецове (примерно) и другата година да ги захвърля и да купя нови -по скъпи ( а тези да са с 60 лв по -евтини )... . И май не е тва раздела ...
Напротив,не гледам само външния вид но все пак начина по който изглежаш прави първото впечатление,нали?А що се отнася за марковите дрехи(които обикновенно са скъпи)имам едни адидаски на почти 3 години и не са мръднали все още,така че това си е инвестиция която се отплаща :D А що се отнася до раздела-колкото по-добре изглеждаш,толкова повече самочувствие имаш,а от там>запознанства>приятелство и евентуално ЛЮБОВ :) Малко тясна е връзката,ама карай.

Snickers
10-22-2009, 19:27
Момчетата може да дадат повече пари за едни маратонки например, но те ще си купят 3 чифта и ще си ги носят, а момичетата ще си купят 20, 15 от които ще си стоят вкъщи по определени причини. Ние обичаме да харчим пари за щяло и нещяло. Не е важно точно какво купуваме. Важно е в края на пазаруването парите да са свършили. Бично мое мнение - момчетата имат в пъти по-малко дрехи от момичетата. Ето защо си купуват по-скъпи. Ето и вече изтъркалия се пример, че една жена отива за една вечер някъде и помъква цялата къща, а мъжа носи само четка за зъби и дрехите върху себе си.Въобще не съм съгласна. Зависи си от човек, дали си преценява как да разпредели парите си, така че да си купи хем качествени, хем неща които ще носи с удоволствие и няма да седят захвърлени в гардероба.
не знам кво написах, 'баси

Presley
10-22-2009, 19:27
То ако е така,е тъпанарско и беэсмислено.Тук е анонимен.

Snickers
10-22-2009, 19:28

Не само .. а и това, че има пари .. ;ддВсъщност не се знае дали има пари...
Хората, които имат пари не претендират с това.поне аз съм на тва мнение

SinTeTichnaTaaa
10-22-2009, 19:29
Напротив,не гледам само външния вид но все пак начина по който изглежаш прави първото впечатление,нали?А що се отнася за марковите дрехи(които обикновенно са скъпи)имам едни адидаски на почти 3 години и не са мръднали все още,така че това си е инвестиция която се отплаща :D А що се отнася до раздела-колкото по-добре изглеждаш,толкова повече самочувствие имаш,а от там>запознанства>приятелство и евентуално ЛЮБОВ :) Малко тясна е връзката,ама карай.

Интересно .. Мойте ботуши са 60 лева ии вече 2 години ис ги нося всяка зима.. блузката ми е 12 лева ама не можеш да и ги дадеш .. Дънките са ми 180 лева ии вече 2-ри месец се протъркаха.. Дефакто отзад енс и носиш етикета ии тва колко пари ти е нещо не е определящо.. мога да си харесам дреха 200 лева мога да си я намеря същата и за 20 лева.. ии др 180 да си ги похарча за др.. ;дд

Цената никога не е била критерии за качество ;) ..

SinTeTichnaTaaa
10-22-2009, 19:31

Не винаги зависи как си възпитаван .. А някой ен го казват директно ами го изтъкват с разни факти ..

Но пък повечето ми познати нито претендират с вта нито си хрърлят парите по некви безмислени неща ..

Въпрос на принципи ;) ..

babity
10-22-2009, 19:31
Не мисля, че може да се извади такъв генерален извод. Едно момче може да си изкара сезона с 3 блузи и 2 чифта дънки преспокойно и на никой няма да му направи впечатление дори. Не, че едно момиче не може, напротив и то може, само дето на дрехите на жената се обръща много по - голямо внимание, отколкото тези на мъжа. А що се отнася до цената на конкретна парцалка... кучето скача според тоягата, са казали хората. Аз знам каква е цената на парите. Видяла съм какво е да имаш, видяла съм какво е и да нямаш. Миналата година изкарах цялата зима с чифт ботуши на стойност 12 лв. Пропуснах да спомена, че ги носих за втора година и чак в началото на пролетта сдадоха багажа. Тази година смятам да повторя експеримента, но се поохарчих - дадох цели 20лв. :D

Riva
10-22-2009, 19:32

Хората, които имат пари не претендират с това.
Абе вие сте маса криви,бре. :D Това че в момента някой от нашите е имал възможност,не значи че като взема книжка ще карам ферари,нали?И не ме разбирайте погрешно,просто това забелязвам от социалната ми среда :)

Snickers
10-22-2009, 19:34

Хората, които имат пари не претендират с това.
Абе вие сте маса криви,бре. :D Това че в момента някой от нашите е имал възможност,не значи че като взема книжка ще карам ферари,нали?И не ме разбирайте погрешно,просто това забелязвам от социалната ми среда :) :lol:

SinTeTichnaTaaa
10-22-2009, 19:35
Не мисля, че може да се извади такъв генерален извод. Едно момче може да си изкара сезона с 3 блузи и 2 чифта дънки преспокойно и на никой няма да му направи впечатление дори. Не, че едно момиче не може, напротив и то може, само дето на дрехите на жената се обръща много по - голямо внимание, отколкото тези на мъжа. А що се отнася до цената на конкретна парцалка... кучето скача според тоягата, са казали хората. Аз знам каква е цената на парите. Видяла съм какво е да имаш, видяла съм какво е и да нямаш. Миналата година изкарах цялата зима с чифт ботуши на стойност 12 лв. Пропуснах да спомена, че ги носих за втора година и чак в началото на пролетта сдадоха багажа. Тази година смятам да повторя експеримента, но се поохарчих - дадох цели 20лв. :D

Еми сорка.. няма да им слагаш етикета няма да се фукаш и ги заключваш далече в килера така че да ен се видат от никъде и от никой .. ;дд Купуваш си едни 800 лева, който си ги искаш от тати (за което моя каза да си пазя заплатата 1 година нали за тва мие било целта да работя) ии после решаваш че ще си харесаш тия по евтинките който пак ще ти стоят на краката.. пак ще можеш да хоиш с тях ама няма да моеш да кжеш ехх мойе ботуши 200 лева ии са от еди кой си магазин.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Snickers
10-22-2009, 19:36

Не винаги зависи как си възпитаван .. А някой ен го казват директно ами го изтъкват с разни факти ..

Но пък повечето ми познати нито претендират с вта нито си хрърлят парите по некви безмислени неща ..

Въпрос на принципи ;) ..Ами, да. И в моята компания не се претендира с цената на вещите. Имам един приятел, който е страшен материалист, говори само за пари, а всъщност не е нищо особено. Съдя по конкретен пример, точно за това едитнах поста си и отбелязах, че е според мен. :)

Zaharinka
10-23-2009, 07:21
Е зависи от момичето,аз давам по 150 лева за обувки ама ме носят 1 година 8-)