View Full Version : Как да се боря ..
Marielaa
10-22-2009, 18:26
Здравейте, реших и аз да споделя какво ми тежи .Та ..всичко започна лятото, запознах се с едно момче, което още от началото ми стана много симпатично.Разменихме си скайповете и тъй като той е от друг град си общувахме по скайп, опознавахме се и решихме да излезем. И всичко стана като в приказките-прекарвахме си супер времето заедно и всичко вървеше добре. След 2 месеца обаче той реши, че трябва да ме остави..Като причина посочи това, че си мислил, че любовта идвала с времето,а при него още не била дошла.А аз от своя страна му казах, че дори не ни даде шанс да се опознаем достатъчно, за да разбере дали ще ме заобича..Говорихме още, но без резултат.Той каза,че не бил проблема в мен, а в него и сам не можел да се разбере, нямало друга..Проблема е в това,че аз тъкмо се привързах повече към него и изведнъж всичко свърши.Минаха 3 седмици, а аз не мога да си го избия от главата и постоянно се питам дали няма нещо, което да наравя, за да го върна..Приятелката ми казва, че няма смисъл да го търся, защото щом е решил така е по-добре да гледам напред и да не мисля за него.Но въпреки всичко дали има смисъл да се боря ?? Дали да го потърся ? Но ако не иска да говорим? Моля за съвет .
Благодаря на всички,които отделиха време да прочетат написаното! : )
PsychologicalDisorder
10-22-2009, 18:29
oстави го... ще си намериш по- добър.
щом не те ебава зарежи го, няма смисъл.
Phan7omCr3a7or
10-22-2009, 18:33
Абе я му тегли една здрава майна и си намери някой по-подходящ :)
ТакЪви кутУ нас ги има сякви :P
НЕ се занимавай с него.Намерил си е друга .. (99 %).Такива номера от селски вечеринки са ми ясни.. :)
Neftochimic
10-22-2009, 19:13
прави квото искаш, ако смяташ, че има някакъв шанс... помъчи се още малко, ако ли не.... забрави за него :)
desitoyoy
10-22-2009, 20:09
Само ще ти кажа, че тръгнеш ли подир гъза на момче...тежко ти горко
NightGuardian
10-22-2009, 20:56
Тръгвай ...
dif4u1912
10-22-2009, 21:39
мила по отгоре ти го написаха....момче съм и ще ти кажа същото...тръгнеш ли след момче мисли му !...времето лекува всичко...ще го забравиш и ще срещнеш някой друг...иначе ако мога така да се отклоня от темата...хората които се влюбват са душевни мазохисти (казвам го от личен опит)...ако се разделиш с човек към които си адски привързан..обичаш и колкото и тревиално да прозвучи-готов си на всичко за него то болката от една такава раздяла не може да се опише с думи !
NamelessRomantic
10-23-2009, 08:52
Ами като не ще,не ше...зарежи го.Не заслужава твоето внимание.
Kukumqvka
10-23-2009, 10:29
Минаваш на друг и толкоз.
dimitar_ak
10-23-2009, 10:41
Ами момчето ти го е казало. Връзка не става с "хайде да опитаме". Няма ли я тръпката в началото няма да я има и след 3 месеца.
Само ще ти кажа, че тръгнеш ли подир гъза на момче...тежко ти горко напълно съм съгласна :)