morgana69
10-23-2009, 10:28
Значи,отидох на гинеколог и той ми предписа Линдинет 20.На 9 този месец беше първия ден от меструацията ми и започнах да приемам таблетките от същия ден вечерта.Пише,че нямат ефект първите седем дни от приемането им.Интересува ме дали след тези седем дни има опасност от забременяване,когато не използваме презерватив с приятеля ми.Вече 14-ти ден ги пия и имам странно кървене още след като ми свърши меструацията.Не постоянно,но примерно през деня не,вечер да или обратното.Правихме секс,без презерватив,вчера на 13-тия ден като изглеждаше че кървенето е спряло,но до вечерта пак се появи.Въпроса ми е,дали хапчетата нямат ефект докато не спре това кървене или имат след 7мия ден,но просто това е защото ми е за пръв път да използвам подобен вид лекарства.Моля ви се искам сериозни отговори защото наистина това е важно за мен.
П.С: Възможно ли е това кръвотечение да е продължение на менструацията,защото в дните когато трябваше да е тя.. течението беше изключително слабо,сякаш не са 2-3ия ден а последния.
Всички тези въпроси за породени от един основен.Дали е възможно да сьм бременна след половия акт вчера.
:shock: :shock: :shock:
П.С: Възможно ли е това кръвотечение да е продължение на менструацията,защото в дните когато трябваше да е тя.. течението беше изключително слабо,сякаш не са 2-3ия ден а последния.
Всички тези въпроси за породени от един основен.Дали е възможно да сьм бременна след половия акт вчера.
:shock: :shock: :shock: