PDA

View Full Version : Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота си

Страници : [1] 2

Belair
10-23-2009, 13:31
Казвайте,хора

vanesa0pld
10-23-2009, 13:47
Казвайте,хора
незнам,дали е точно гнусно но....хвърлих една котка по стълбите(не че се оправдавам но бях малка ](*,) оттогава винаги помагам на животните) :o
ЛИЗА,ИЗВИНЯВАЙ!!!!!!! :-# :-# :-# :-# :-# :smt088 :smt090 :smt090 :-#

Винаги съм се молела Бог да наказва тези,които нараняват животни(не съм много вярваща но...),а дори съм се молела да ме накаже и мен за стореното :smt076

liim0nka
10-23-2009, 15:46
Ти тая постъпка за ГНУСНА ли я смяташ... :?

Djuff
10-23-2009, 15:54
Ми като бях малка с един фр се къпахме в локивите :D

LittleDude
10-23-2009, 16:18
най-гнусно е кат драйваш, повръщаното да влезе в носа :lol: за мен тва е най-гнусното нещо което съм праил :razz:

lipstik
10-23-2009, 16:22
най-гнусно е кат драйваш, повръщаното да влезе в носа :lol: за мен тва е най-гнусното нещо което съм праил :razz:

Ти пък легнал ли повръщаш? :-o

LittleDude
10-23-2009, 16:48

кат драйфаш нали ти влиза там в носоглътката ли нз, и са усеща все е едно манджата е в носа :razz:

Xeon
10-23-2009, 17:00
МоШно сранье и повръщанье у кИнефУ докат' има 'ора у нас на гости. :razz: 8-)
П.С Има още мноого гнусни неща които сАм правил, но няма да ги изреждам. :D

SK0RP10N
10-23-2009, 19:31
Значи през лятото живея при баща ми, в Испания.
Там банята и тоалетната са 1 общо помещение, та ето какво се случва:
Ставам една сутрин и чувам баща ми: Ба, Ивайло (т.е. аз), как може да си такова прасе ?
Аз: ъъ ?
баща ми: ми през нощта, стана, отиде в банята, изпика се по средата и се прибра в леглото, оставяйки мокри стъпки след себе си

а аз не го помня това (понякога проявявам вид сомнамбулизъм - ходя да пия вода, до тоалетна, говоря с хората около мен, докато спя и на сутринта не помня нищо от случилото се)

LittleDude
10-23-2009, 21:25

Не бе,просто човека докъто е тренирал челна стойка му е станало лошо!
да :lol:

clever
10-23-2009, 21:27
ама че тема ... :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

Luscious_Heart
10-23-2009, 21:32
Абе тия с повръщанията и пикаенето направо ме разбиха.
:D :D :D
Моята постъпка ли? :-x Ами в 5 клас ходехме в съседно училище заради текстила от предмета труд и техника... Ненавиждам това даскало, както и госпожата по текстил, болеше ме много корема и подобно на преял римлянин :lol: повърнах насилствено в тоалетните им, та да ми мине. После задоволих голямата си нужда. 8-) :lol: Бях с една приятелка, тя ми държеше чантата, беше ми суперзле, та я питам: "Олеее, откъде се пуска водата ве?" И тя ми казва: "Оф, к'во ти пука беее!"
И не си пуснах водата.

Постъпих като истинска дама!!! 8) 8-) :P :razz:

Сега нещо по-сериозно... Когато се карам с родителите си и им крещя... Това за мен е повече от гнусно. ;(

petinkataaa
10-24-2009, 09:11
ммм в момента не се сещам,ама имам доста гадни спомени,свързани с това ;)

Jumbie483
10-24-2009, 19:21
Аз съм много гнуслив човек попринцип.
Преди бяхме излезли с майка ми из центъра и си купихме сладолед във фунийка. И докато си вървяхме тя ме бутна нещо и аз моят го изпуснах. След това ядосано взех нейния и го изядох 8-) Имайте предвид, че тя вече беше яла от него..
А мен попринцип ме е гнус да пием от едно и също шише.. И все още не мога да повярвам, че и изядох сладоледа 8-)

gabi_94
10-24-2009, 19:54
еми като малка съм правила много простотии, търкаляла съм се в прахта, буквално се търкалях :D, целела съм се с други деца с каллл, скачала съм в локви, ходела съм боса по улиците :D Ама това беше доооста отдавна, сигурно съм била 1,2,3 клас

ESPRIT
10-25-2009, 10:51
Преди 5 години ми беше първото и последно напиване на Нова Година, когато пих някаква смеска от водка, бира и шампанско. Беше страшно драйфане... Лошото беше че бях на един купон и трябваше да драйфам в мивката на банята, щото тоалетната беше заета. Няма да ви казвам, че се напълни догоре и се запуши и в тоя момент четката за зъби на домакина падна в тоя бълвоч. Еми сещайте се как се вади... Поизплакнах му я малко и на другия ден само си представях как си е мил зъбите с нея :D

Magichkaa_
10-25-2009, 12:00
Преди 5 години ми беше първото и последно напиване на Нова Година, когато пих някаква смеска от водка, бира и шампанско. Беше страшно драйфане... Лошото беше че бях на един купон и трябваше да драйфам в мивката на банята, щото тоалетната беше заета. Няма да ви казвам, че се напълни догоре и се запуши и в тоя момент четката за зъби на домакина падна в тоя бълвоч. Еми сещайте се как се вади... Поизплакнах му я малко и на другия ден само си представях как си е мил зъбите с нея :D

хxahxahaxh тваа ме убии !! :D :D :D :D :D
Азз не знам.. :lol: :lol: :lol:

BrandNewEyes
10-25-2009, 12:50
Аз по принцип не си падам по гнусните неща, но един приятел на купон отиде да драйфа в кенефа, но явно му се е и допикало и не уцелил гърнето и всичко на едно.. ии нещо взел, че се подхлъзнал и паднал в цялата тая течност.
А една приятелка си е изтървала ключовете в кенефите на даскало, бръкна и си ги извади. 8-)

Hurtmore
10-25-2009, 16:18
Преди бяхме излезли с майка ми из центъра и си купихме сладолед във фунийка. И докато си вървяхме тя ме бутна нещо и аз моят го изпуснах. След това ядосано взех нейния и го изядох 8-) Имайте предвид, че тя вече беше яла от него..
А мен попринцип ме е гнус да пием от едно и също шише.. И все още не мога да повярвам, че и изядох сладоледа 8-)
омг.. ама ти сериозно ли, все пак ти е майка?
аз 7 години ядях заедно с 7-8 човека от моя клас... и сега в новия с няколко... от много малко хора ме е гнус O_O ;dd

иначе... нямам такъв спомен... може би чистенето на риба, ако минава за гнусно? ;ддд

ioanamarcheva
10-26-2009, 12:02
Преди бяхме излезли с майка ми из центъра и си купихме сладолед във фунийка. И докато си вървяхме тя ме бутна нещо и аз моят го изпуснах. След това ядосано взех нейния и го изядох Имайте предвид, че тя вече беше яла от него..
А мен попринцип ме е гнус да пием от едно и също шише.. И все още не мога да повярвам, че и изядох сладоледа ...
0mg ii se narichash NE gnusLiiw choweek :shock: :shock:
:-x :-x :smt062

bojilow
10-26-2009, 12:21
Преди бяхме излезли с майка ми из центъра и си купихме сладолед във фунийка. И докато си вървяхме тя ме бутна нещо и аз моят го изпуснах. След това ядосано взех нейния и го изядох Имайте предвид, че тя вече беше яла от него..
А мен попринцип ме е гнус да пием от едно и също шише.. И все още не мога да повярвам, че и изядох сладоледа ...

OMG дете аре да пишеш на кирилица?
Аре да пораснеш? :-x

Аз немога да се сетя за такова нещо.. И се радвам де .. :lol:

bloodyF
10-26-2009, 17:34
ми ..повръщах,излезе ми през носа и накрая защото не можех да седя на краката си паднах в повръщаното...добре че не бях яла много...и повечето беше няква течност :lol:

Belair
10-27-2009, 09:09
ми ..повръщах,излезе ми през носа и накрая защото не можех да седя на краката си паднах в повръщаното...добре че не бях яла много...и повечето беше няква течност :lol: :D

TheOnee
10-27-2009, 09:59
Омрете
кви сте гнусни 8-)

Пт:Веднъж бях на село (миналото лято) и валеше дъжд ^^ И трябваше да ходя да прибера прането 8-) И си цапах из локвите и после кви стъпки оствих след себе си 8-)

Или пък:

Беше 1-2 дена след нова година, ние на гости, и на мен ми е супер зле и направо ми е супер гадно 8-) и като взех че се изповръщах върху себе си... това никога няма да го забравя :razz: :oops:

hottie
10-27-2009, 11:36
Веднъж кучето ми се овъргаля в едно голямо...лайно и се наложи да го къпя :-x

ameli
10-27-2009, 11:59
не обичах да ходя на детска и сутринта им правех стачки (тук е мястото да попитате какви, но не са за пред хора 8-) )

веднъж беше кацнало нещо на главата ми-беше кожесто и голямо колкото един малко дълъг и дебел пръст. ядеше ми косата :-x и момичетата пищяха повече от мене, а мен ми оставаше малко да се разплача :? беше някво зелено, гнусно , илл лллллл :booooomb: :booooomb: :booooomb:

clever
10-27-2009, 12:13
йак .. :o веднъж карах колело и гледам-А.. някакво листо ми се е залепило на предната гума.. рекох да го махна и ..... се оказа че под него има залепен шит :smt078

hottie
10-27-2009, 12:19
Аз пък съм настъпвала лайно с ниски сандали :D Няма да ви обяснявам, че отворените обувки не предпазват кожата ви от кафявото нещастие 8-)

littlebaby
10-27-2009, 12:23
Преди няколко дена се случи същото :D

hottie
10-27-2009, 13:33
Преди няколко дена се случи същото :D

Казаха ми, че било голям кеф за кучетата да се въргалят в изпражнения 8-)

clever
10-27-2009, 14:48
Казаха ми, че било голям кеф за кучетата да се въргалят в изпражнения 8-) :shock:
аз пък съм чувала същото за свинете :lol: :lol:
ето датова като даваха миналата година .. ими таам когато беше . ... . по новините прасе с ботушки :razz: то се чувстваше ужасно :lol: :lol: :razz:
тъй че според мен прасетата им е кефф да се въргалят в изпражнения ..

за кучетата незнаех че е така :razz:

Evellon
10-29-2009, 13:59
Преди време бях на един купон с приятели. Бяхме в блок, на петия етаж. Един приятел се напи много. Ама много! По едно време излезе "да подиша чист въздух". Идва след 10-15 минути - всичко ОК. По едно време реших да си ходя... Отварям вратата и гледам - целия етаж оповръщан изцяло. По стълбите, по стените, по парапета... навсякъде. После се оказа че и долния етаж е в същото състояние (никой не разбра от къде е изкарал толкова 'материал' :D). Повръщано имаше и на първия етаж.. умника решил да драйфа между парапета :D Та аз трябваше да сляза до долу. Проблема беше, че и аз бях доста пийнал... стъпвам, хлъзгам се и се хващам за парапета, който също се хлъзга. И едва стоя прав... Успях да се прибера, но се бях омазал целия 8-)

clever
10-29-2009, 14:05
ее това е гнусно изпълнение но не мое :booooomb: 8-)
един приятел се беше напил и после ходихме някъде на ресторант или пицария и той каза-Айде да излезем че да подишам чист въздух и хората да подишат малко чист въздух .. 8-)

Evellon
10-29-2009, 14:09
ее това е гнусно изпълнение но не мое :booooomb: 8-)
един приятел се беше напил и после ходихме някъде на ресторант или пицария и той каза-Айде да излезем че да подишам чист въздух и хората да подишат малко чист въздух .. 8-)
И в крайна сметка какво стана? :D

shutUp
10-29-2009, 14:53
не съм правила гнусни неща
щото ме е гнус
ама мноого 8-)

Slashy
10-29-2009, 18:06
в детската градина г-жата ме тъпчеше с боб, а аз го мразя и го повръщах докато ми го тикаше с га'ната лъжица :д беше ужасно.
също и като нацапах с лайна ена тениска на ман ютд

WesTSider
10-29-2009, 18:21
ммм незнам ....
Може би разфасоване и дране на яре или агне на село :lol:

ef4etyYy
10-29-2009, 18:38
май нямам такива издънки още :lol:

Jumbie483
10-29-2009, 18:59

Научи се да четеш :D

psychopath
10-30-2009, 19:24
най-якото ме е срам да го кажа...

някой повръщал ли е в деколтето на мацка, с която след броени минути(секунди) е щял да спи? 8-)

задавял съм се с много (безкрайно) необичайни течности...наистина :D:D

уринирал съм върху др. човек 8-)

пил съм ракия с таксиметров шофьор, докато ме кара... 8-)

и доста др. 8-)

psychopath
10-30-2009, 19:27
еми като малка съм правила много простотии, търкаляла съм се в прахта, буквално се търкалях :D, целела съм се с други деца с каллл, скачала съм в локви, ходела съм боса по улиците :D Ама това беше доооста отдавна, сигурно съм била 1,2,3 класе тва лято ходех бос през повечето време...
толкова неадекватен, че последното нещо, за което съм мислил е обувки

в тоя ред на мисли- мн обичам да целя пичета с медузи (коато съм пиян го правя, иначе не съм такъв простак xD) 8-)

casey
11-13-2009, 15:40
Хмм. Не се сещам нищо друго освен това като повръщам как ми влиза въпросната течност в носо глътката и буквално повръщаш през нос уста - всичко. Попринцип имам много чувствителен стомах и не мога да ям много храни - риби и всякакви морски дарове и кисели неща - зеле например или пък като се натъпча много също ми става лошо. Та си спомням веднъж така се бях натъпкала с МакДоналдс и вечерта така яко повръщах, че направо се задуших. Защото нали повръщам и носът ми се запушва и не мога да спра да повръщам и не мога да си поема въздух и почнах да се задушавам и замалко да припадна. Иначе разбира се най- гнусното е, че повръщам върху самата себе си, защото е вечер и аз умирам за сън и в същото време ми е лошо и си лежа и чакам да повърна та да ми мине...

Иначе си спомням как една моя приятелка си беше изтървала телефона в кенефа в училище и как гаджето и и го вадеше с една найлонова чанта като ръкавица...

thedarkkiss
11-13-2009, 16:40
Издрайфах се върху дрехите на една съученичка..Беше ми супер лошо ;д..И тя до мен и аз се обръщам да и кажа нещо и по едно време .. :D и после мама изпра дрехите и :D

viksit0y
11-13-2009, 18:51
Аз не съм правила досега такива неща, ама една съученичка повърна в часа върху учебниците ми, изклепа стената и момичето пред нея 8-) :-&

bloodymirror
11-13-2009, 19:01
Казвайте,хора
незнам,дали е точно гнусно но....хвърлих една котка по стълбите(не че се оправдавам но бях малка ](*,) оттогава винаги помагам на животните) :o

Винаги съм се молела Бог да наказва тези,които нараняват животни(не съм много вярваща но...),а дори съм се молела да ме накаже и мен за стореното :smt076

Мале,милото котенце..
но все пак си била малка и не си осъзнавала :)
междодругото,аз лично видя ли някой да бие животно.. каквото и да е.. (ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЦИГАНИН ДА БИЕ ЖИВОТНО) .. агресията ми се повишава на макс... и ми иде да утрепам от бой тоя насилник..много пъти съм се заяждала с такива,и съм се молила дори за животните,сгазени на пътя.. от тези,които е сторено-нещо много лошо да им се случи.. затова,че натискат така ''гъзарски'' газта! :x :-D

term0t0
11-13-2009, 19:35
Казвайте,хора

Мале,милото котенце..
междодругото,аз лично видя ли някой да бие животно.. каквото и да е.. (ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЦИГАНИН ДА БИЕ ЖИВОТНО) .. агресията ми се повишава на макс... и ми иде да утрепам от бой тоя насилник..много пъти съм се заяждала с такива,и съм се молила дори за животните,сгазени на пътя.. от тези,които е сторено-нещо много лошо да им се случи.. затова,че натискат така ''гъзарски'' газта! :x :-D Аман от лайнарки 8-)

bloodymirror
11-13-2009, 20:00
Какви лайнарки бе?! ..
откога обичтта и загрижеността към животните те прави ''лайнар'' .. ооххх :lol: :lol:

wasch0
11-13-2009, 20:27
Бхме на екскурция и пред хотела имаше река :-D била съм някъде 2,3 клас.. единият следобед излязохме на поляната до реката.. нашите умни хлапаци започнаха да хвърлят камъни в реката и да ни пръскат..ние да не останем назад започнахме да си го връщаме.. бяхме супер мръсни :D :D :D :D гнусно, но забавно :grin: :grin:

AutumnTears
11-14-2009, 06:42
Бях много почерпена и повърнах в пазвата на една приятелка. :oops: 8-) 8-) 8-)

mrtn
11-14-2009, 07:08
Ми като бях на село, имаше едно като чешма, и там имаше големи каммени корита, и с причтели там се къпахме, тва става като съм бил на 7 години. Пък там всякви животни влизаха :lol:

alegra_femme
11-14-2009, 20:10
Ми най-гадното нещо беше когато котката ми роди обаче издебнала вратата на къщата да е открехната и си ги вкарала вътре и явно докато е пренасяла другите едното го оставила зад вратата и аз си влизам и изобщо не очаквам такова нещо и.... ми минах му отгоре на котенцето отгоре с вратата и го премазах незнам как се завря под вратата може би защото я отворих рязко.Беше гадна гледка а беше толкова малко новородено :cry:

HardGirl666
11-14-2009, 20:44
амм то всъщност аз не съм правила кой знае колко гнусни работи (може би :D ) ноо пък съм много гнуслива като стане на въпрос за всякви такива гадинки от змии до насекоми (всички) а пък особено насекомитее много ме обичат... та на никой не пожелавам докато си чопли тиквени семки да попадне на една с миризливка във пликчето :oops: ( НО НЕ СЪМ Я ИЗЯЛА,ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ НЕЩО! :razz: ) ... през лятото имаше едно нападение на миризливки по терасите,та хората от целия блок където живея не можеха да си проснат дрехите на спокойствие :D амм .. другоо .. една топла лятна вечер към 1:30 през нощта .. седейки и чешейки се от грамадните фъшкули,които гадните комари ми бяха причинили още се блещих пред компютъра едвам-едвам гледайки .. докато усетих,че нещо ми лази по крака .. погледнах надолу и видях нещо като хлебаркаа ама не съм сигурна точно какво беше,та се разпищях като ненормална и е доста вероятно да съм събудила част от съседите :-D

като се сетя за друго,може да споделя :D

mi6kata666
11-14-2009, 20:45
МИ незнам не се сещам спомням си че преди в тоалетната тъкмо се бях изсрал и изпикал и дигнах тоалетната дъска и от нея изпадна няква пластмаса и се наложи да бъркам да я изваждам ;д

Jus7DreamBoy
11-14-2009, 21:26
ми това се беше случило наскоро значи отивам у кенефа да пикая всичко хубаво изпиках се и тъкмо да натисна бутона да се пусне водата незнайно защо ланеца (златен) от вратът ми се изхлузи и падна .... ако бях пуснал водата край щеше замине .. и аз кво да направя вързах си 1 торбичка и бръкнах с рака да го вадя :( :( :( ...

А има още бях на серия от купони като почнеш на нова година се напих като прасе още не бях изтрезнял на другия ден от единия купон отивам на другия там пиячката на макс след това на 5 януари един фр има рожден ден и тогава яко алкохол след това купон на 8 аз все още не съм изтрезнял на 11 на дискотека аз все още пиян на 13 друг фр рожден ден и така почти 2 седмици бях пиян и на последния рожден ден тос на 13 беше към 3,4 вечерта и аз само си пия от чашата и повръщам в нея .... пия и повръщам и тя не свършва .... и като са ме видели фр тата са ми дали друга чаша де и после си4ки към 5,6 пияни и само си повръщаме 1 върху друг много мазано беше вобще не завиждах на апартамента на фр то ми 8-) голяма гносутия ...

JeanClaudeVanDamme
11-14-2009, 23:12
еми тва лято стана,понеже нито пия нито пуша и не обичам да ходя по кръчми да се напивам,реших да си купя ариана 2 литра,отидах на едно изоставено поле изпих я после ми стана черно пред очите повръщах после легнах на полето и небето се въртеше и сичко около мене,после заспах там на полето незнам колко часа съм спал после станах главата ме болеше и леко по леко се прибрах,таа направих тази глупост щото никога не се бях напивал!

bloodyF
11-15-2009, 00:55
миналата седмица(тоест тази,в началото) бях на някакво парти.Много алкохол и цяла нощ пихме...и на сутринта... ;хх
приятелката ми повърна върху мен,на мен ми стана лошо и аз върху нея и накрая се заливаме от смях (бяхме и на пода) и някакъв пич идва и вика "лелее ного ми е лошо,ще повърна" и след 2 секунди повърна върху нас...дрехите ми после...не се търпяха ;дд 8-)

cookie_master
11-15-2009, 10:52
Преди време бях на един купон с приятели. Бяхме в блок, на петия етаж. Един приятел се напи много. Ама много! По едно време излезе "да подиша чист въздух". Идва след 10-15 минути - всичко ОК. По едно време реших да си ходя... Отварям вратата и гледам - целия етаж оповръщан изцяло. По стълбите, по стените, по парапета... навсякъде. После се оказа че и долния етаж е в същото състояние (никой не разбра от къде е изкарал толкова 'материал' :D). Повръщано имаше и на първия етаж.. умника решил да драйфа между парапета :D Та аз трябваше да сляза до долу. Проблема беше, че и аз бях доста пийнал... стъпвам, хлъзгам се и се хващам за парапета, който също се хлъзга. И едва стоя прав... Успях да се прибера, но се бях омазал целия 8-)тоя па какво толко е ял,че да оповръща целия вход :shock: :shock:

happyfacex
11-15-2009, 19:21
Значи през лятото живея при баща ми, в Испания.
Там банята и тоалетната са 1 общо помещение, та ето какво се случва:
Ставам една сутрин и чувам баща ми: Ба, Ивайло (т.е. аз), как може да си такова прасе ?
Аз: ъъ ?
баща ми: ми през нощта, стана, отиде в банята, изпика се по средата и се прибра в леглото, оставяйки мокри стъпки след себе си

а аз не го помня това (понякога проявявам вид сомнамбулизъм - ходя да пия вода, до тоалетна, говоря с хората около мен, докато спя и на сутринта не помня нищо от случилото се)

:razz: :razz: :razz: :D

laji4ka
11-16-2009, 09:18
йак .. нали знаете водораслите като се саберат на пясъка как стават лигави ... и има някаква пяна ... таа бяхме се хванали на бас с братчед ми,че ако мина ще ми даде 5 лева . Вече минавам минавам и усещам как ми излиза пияната през пръстите ии ми се допувръща ... и накрая в буквалния смисъл повърнах върху себе си. Чувството беше ужасно . Но 5 лева си бяха в мене :lol: :lol: :lol:

FlammeNoir
11-16-2009, 11:01
Ами един приятел ми даде 1 лев за да оближа охлюв и аз го облизах :lol:

lupi
11-16-2009, 12:19
на последната екскурзия (преди около 2-3 седмици беше ) купона беше главно в мойта стая ( стаите бях двойки но спахме едната вечер 13 другата 8) та на тераста имаше около 3-4 см повърня,пепел, джин ( счупи се бутилкта 8-) 8-) ) пикня,кола и МН СТЪКЛА ( от около 17 бутилки кола сме върнали само две :D ) и сутринта ставам в 7 4аса да изпуша една цигара излизам (бос незнайно защо и се сещате) :D

lupi
11-16-2009, 12:20
на последната екскурзия (преди около 2-3 седмици беше ) купона беше главно в мойта стая ( стаите бях двойки но спахме едната вечер 13 другата 8 ) та на тераста имаше около 3-4 см повърня,пепел, джин ( счупи се бутилкта 8-) 8-) ) пикня,кола и МН СТЪКЛА ( от около 17 бутилки кола сме върнали само две :D ) и сутринта ставам в 7 4аса да изпуша една цигара излизам (бос незнайно защо и се сещате) :D

KatzKun
11-16-2009, 14:37
Късна нощ / ранна утрин, около три часа. Сънувам, че съм на влакче в Дисниленд, защото наскоро бях ходил във Франция... Изведнъж влакчето спира, обръща се и почва да се опитва да ме изтърси... И на мен ми се доповръщва... Събуждам се, поглеждам към телевизора, поставен в другия край на стаята, поглеждам надолу, към одеалото и го оповръщвам цялото... Да...

Blackfish
11-16-2009, 20:56
Когато бях 4-ти клас, валеше дъжд и с една приятелка се прибирахме от училище и аз стъпих в една локва и се намокрих,тогава ми дойде идеята да тичаме през всички локви. :razz: Целите бяхме мокри и кални, но ни беше много весело :D

psychopath
11-20-2009, 02:21
Какви лайнарки бе?! ..
откога обичтта и загрижеността към животните те прави ''лайнар'' .. ооххх :lol: :lol: абе не за друго, ама тъф ладс във Варна и Глазгоу не обичат котенца :lol:

иначе и аз обичам животните и подобни деяния ме дразнят.

BePoHuKa
11-20-2009, 03:04
Няколко пъти (1-2) съм бъркала в тоалетната да вадя разни неща :razz: обица и гривна :lol: И също веднъж като бях по-малка повърнах в леглото си и цялата ми коса беше мазало :? Или пък пак преди доста години като бях на 7-8 нещо слакдо бях яла и бях на плаж, и вечерта падна лудо повръщане! Просто не се спрях и ми излизаше и през носа шоколад :shock: :lol:

psychopath
11-20-2009, 03:07
Няколко пъти (1-2) съм бъркала в тоалетната да вадя разни неща :razz: обица и гривна :lol: И също веднъж като бях по-малка повърнах в леглото си и цялата ми коса беше мазало :? Или пък пак преди доста години като бях на 7-8 нещо слакдо бях яла и бях на плаж, и вечерта падна лудо повръщане! Просто не се спрях и ми излизаше и през носа шоколад :shock: :lol:Много романтично...ша ма земиш ли? 8-)

BePoHuKa
11-20-2009, 03:16
Няколко пъти (1-2) съм бъркала в тоалетната да вадя разни неща :razz: обица и гривна :lol: И също веднъж като бях по-малка повърнах в леглото си и цялата ми коса беше мазало :? Или пък пак преди доста години като бях на 7-8 нещо слакдо бях яла и бях на плаж, и вечерта падна лудо повръщане! Просто не се спрях и ми излизаше и през носа шоколад :shock: :lol:Много романтично... << Бях много малка! >> ша ма земиш ли? 8-) Що, навит ли си ми?
:oops: 8-)

psychopath
11-20-2009, 03:31
може и да съм ти навит 8)
от теб зависи... :oops:

BePoHuKa
11-20-2009, 03:42
може и да съм ти навит 8)
от теб зависи... :oops: :oops: :oops: ако зависи от мен, значи си ми навит или ще се навиеш скоро :P

psychopath
11-20-2009, 03:44
има нещо вярно...
еми не знам, хората са измислили клавиатури, лични съобщения, скайпове, снимки и т.н
просто отчитам развитието на технологиите!
не намеквам нищо, да не си помислиш друго... 8)

BePoHuKa
11-20-2009, 04:32
има нещо вярно...
еми не знам, хората са измислили клавиатури, лични съобщения, скайпове, снимки и т.н
не намеквам нищо, да не си помислиш друго... 8) :-D Абсолютно нищо не си помислих 8)

psychopath
11-20-2009, 04:34
има нещо вярно...
не намеквам нищо, да не си помислиш друго... 8) :-D Абсолютно нищо не си помислих 8)добре де...вече намеквам. :D

Assshley
11-20-2009, 08:05
Одаавна не си спомням .. може би като малка съм правила нещо ама не помня.Иначе попринцип съм много гнуслива и за сега и дума да не става да съм правила нещо. :D

mArMaLaDkA
11-20-2009, 09:05
Помня, че като малка бях отишла на площадката до нас и нещо се бях хванала за катерушката. По едно време усетих нещо хладно и размазано в ръката си. Така свърши животът на един малък гол охлюв...

aniie
11-20-2009, 20:30
В момента не се сещам за "най" , ноо помня,че преди мнооогооо време :D :D 5,6 години някъде с една фр се учихме да се оригваме О,о аз не успявах много добре,но все пак .. :razz: :razz: :razz: :razz: ужас хахах

fluffka1
11-20-2009, 20:51
ами аз като съм била май на 2 годинки, и всяка сутрин съм ставала рано рано преди нашите, изаквала съм съм се в гърненцето и съм го слагала в леглото на мама и тати, точно под носа им, да ми го изхвърлят :razz: :razz: :razz:
Апък иначе аз най много се гнуся от насекоми, веднъж като отворих вратата на кухнята и върху ръката ми падна хлебарка :shock: :-# :-# :-# беше ужасно.... Един друг път, както си чатих, и по дланта ми почна да лази хлеарка и аз подскочих като опарена :lol: и тва беше мн гадно, после 10мин след това усещах още гъделичкане по дланта си, ужас ужас, добре че вече нямаме хлебарки....
Другите гнусотии са свързани с повръщане, ама няма смисъл да ги разказвам, всички знаят какво е :lol:

clever
11-20-2009, 21:16
в 8 клас се нааках в училище :oops:
а преди тва пр..днах няколко пати :booooomb: :D голям срам брах но мисла че неразбраха че съм аз
дам.. не се съмнявам в теб че си правила гнусни неща 8-)

BePoHuKa
11-20-2009, 23:19
в 8 клас се нааках в училище :oops:
а преди тва пр..днах няколко пати :booooomb: :D голям срам брах но мисла че неразбраха че съм аз :razz: :razz: :razz: :razz: Ок, да пръднеш разбирам, но как по дяволите се наака??

toni_nemezis
11-21-2009, 19:25
Помня ,че в детската градина се бяхме събрали няколко момчета и се изпикахме сички в 1 шише,след което го исипах на едно момиче на главата. Като се сета и направо ми иде да :-& :-& :-&

balu4ka
11-21-2009, 20:33
Хахаха само ще кажа не гледайте 2 girls one cup .Почти щях да върна всичко което бях яла :-D .

domination572
11-22-2009, 04:43
преди няколко години като бях на село с един приятел и отидохме на един мост и той скочи в реката,после се оказа че не е река а че е канализацията на селото 8-)

BePoHuKa
11-22-2009, 05:39
преди няколко години като бях на село с един приятел и отидохме на един мост и той скочи в реката,после се оказа че не е река а че е канализацията на селото 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: Е не си ли личеше??? :razz:

balon4eeeee
11-22-2009, 10:08
с едно момче се напихме и се качихме да седнем на рампата в южен парк и сред време той реши да стане да пикае ама не слезе от рампата , а просто отиде в другия край и се обърна с гръб към мен обаче толковя бяхме пияни , че той не усетил че вятъра духа срещу него и когато тръгна да пикае , всечко се върна назад право в якето ми ...

cookie_master
11-22-2009, 10:13
преди няколко години като бях на село с един приятел и отидохме на един мост и той скочи в реката,после се оказа че не е река а че е канализацията на селото 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Glamour92
11-24-2009, 14:09
Като бях 4годишна някъде-оповръщах целия диван :smt064

teenems
11-24-2009, 15:55
Ядох мравки :lol:
Изпуснах няква играчка на братчедка си в тоалетната и тя се разрева и да не ми мрънкат ,бръкнах :lol: ,ужас . добре ,че никой не беше ходил до тоалетната ...ии добре ,че бях малка :lol:

Sigrina
11-24-2009, 21:23
Не съм гнуслива, защото съм правила дисекции, аутопсии, операции и т.н., но има едно нещо, от което много ме е гнус - повръщането. Много мразя. Само като го чуя или прочета и тръпки ме побиват. Камо ли, ако на мен ми стане лошо и ми се наложи... Ужасно е.

YouKnowImBetterThanYou
11-24-2009, 23:10
Няма гнусни неща според мен. Не, че бих спал дори в лайната си, но все пак за някои сопола е гнусен, а едно лайно в пъти по-поносима гледка дори мириса му... Въпрос на гледни точки. 8-)

stealthyGirl
11-25-2009, 07:40
Яко драйфане пада в тая тема. 8-)
Момчето дето си е занесло акито на дядо си направо ме уби, много са ми смешни такива нелепи ситуации.. :lol:
А ааз... ми като малка (бебе) съм си пробвала акуту. :oops: А братовчед ми е слагал всички фасове от улицата в устата си. :shock: Ок де , мойто е по-гадно, ама поне става въпрос за лично производство. :D

PurpleSand
11-25-2009, 14:38
охх не мога .. ш се пръсна :razz: :lol:

BePoHuKa
11-26-2009, 02:15
Момчето дето си е занесло акито на дядо си направо ме уби, много са ми смешни такива нелепи ситуации.. :lol:
А ааз... ми като малка (бебе) съм си пробвала акуту. :oops: А братовчед ми е слагал всички фасове от улицата в устата си. :shock: Ок де , мойто е по-гадно, ама поне става въпрос за лично производство. :D :razz: :razz: :razz: Горкичката :razz: :razz: :razz: 8-)

OldSchoolH8
11-26-2009, 10:19
Ми аз веднъж се издрайфах в една торба,ма ми стана тъпо и си го изпих. :)

clever
11-26-2009, 10:42
А ааз... ми като малка (бебе) съм си пробвала акуту. :oops: А братовчед ми е слагал всички фасове от улицата в устата си. :shock: Ок де , мойто е по-гадно, ама поне става въпрос за лично производство. :D

омФг O_o

Belair
11-26-2009, 12:24
А аз веднъж се изсрах в леглото си

bubs95
11-26-2009, 13:25
ами настапих напиканата пижама на брат ми! миналото лято пък той намери използван тампон и го беше понесал хванат за онуй синьо конче :D

finger4o
11-26-2009, 16:48
Преди месец-два един глупак по време на час повърна в чантата ми :D Като бях в детската, и нали там по обед на слагаха да спим, ама аз никога не спях и през цялото време са въртя и са чудя кво да прая :D и то има нещо като малки стенички между леглата и аз си лепях сополите от другата страна на леглото на един фр :-D :grin: Една вечер се връщам от купон доста пийнал.....там съблякал съм се и съм заспал.......и то няма никой у нас. След тва съм се събудил към 3-4 часа сутринта, и нз кво съм правил, сигурно съм ходил да пия вода, ама съм объркал вратите, и съм излязал на стълбището, и след тва на улицата по едни боксерки :grin: и стоя....и зяпам и незнам къде съм :lol: 8-) и съседа ма е видял и ми помогнал да се прибера :D тва не е гнусно ама е яко :D

Neopitom3na
11-26-2009, 18:56
навлязох в лайната на кравата на село :D :D .. (до колене)

domination572
11-27-2009, 22:37
преди няколко години като бях на село с един приятел и отидохме на един мост и той скочи в реката,после се оказа че не е река а че е канализацията на селото 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: Е не си ли личеше??? :razz:

е то се разбра няколко дни по-късно :D
добре че не се навих и аз да скоча

навлязох в лайната на кравата на село :D :D .. (до колене)

аа един път като бях на село и играхме на криеница и едно момиче докато ни търсеше в двора на съседите се спъна и падна в някво мини-блато направено от лайна(хората си оторяват градината ) 8-)

stealthyGirl
11-28-2009, 19:47

омФг O_oЕми детско любопитство. Сега не бих го направила въобще, но тогава ми е било любопитно и за това съм го направила. Психология... :-o

BePoHuKa
11-28-2009, 23:24
Яко драйфане пада в тая тема. 8-) :lol:
А ааз... ми като малка (бебе) съм си пробвала акуту. :oops: .

и аз..самоче НЕ като малка :D
:DЗа теб не се и съмняваме :? целия ти профил е фейк...

BePoHuKa
11-28-2009, 23:33
Яко драйфане пада в тая тема. 8-) :lol:
А ааз... ми като малка (бебе) съм си пробвала акуту. :oops: .

и аз..самоче НЕ като малка :D
:DЗа теб не се и съмняваме :? целия ти профил е фейк...

мисли квото искаш :?Това смятам и да правя... :)

terawatt
11-29-2009, 07:56
Бях малък и глупав... Бях 5-ти клас, а братовчед ми 4-ти. Редовно целехме хората от балкона (5 етаж) с домати, лук, яйца, водни бомби,...

Един ден ми се доходи до тоалетната ЗВЕРСКИ. Обаче и на братовчеда, а и ме изпревари с влизането в кенефното помещение. Наложи се да се измятам на 1 вестник в банята. С една лопатка загребах изпод вестника и се насочих към WC-то. Не вървеше да го метна с вестника защото можеше да се запуши. Братовчеда предложи ... през балкона. И така и стана. Дебнахме да мине човек и ... лопатката се обърна. Летеж от 5-ти етаж. Не уцелихме човека, обаче шита се разпльока на стълбите на Първа частна банка. Бях малък - ама съм бил голям готвач. Такава мазаница не бях виждал, не бях и предполагал че ще видя :D Излезнахме с братовчеда да гледаме от градинката до блока. Минавайки само избухнахме в смях като видяхме какво се беше получило. След което гледахме как посетителите на банката се спираха пред стълбите и бързи 180 градуса :D

Infinity
11-29-2009, 08:22
Мразя гнусутиите ..ац не понасям да ги гледам пък както остава да ги правя 8-)

clever
11-29-2009, 08:27
Не съм гнуслива, защото съм правила дисекции, аутопсии, операции и т.н., но има едно нещо, от което много ме е гнус - повръщането. Много мразя. Само като го чуя или прочета и тръпки ме побиват. Камо ли, ако на мен ми стане лошо и ми се наложи... Ужасно е.на колко си
да не учиш медицина :)

TwistedAngel
12-31-2009, 08:31
Тва е постъпка на един мой приятел:

Той и още едно момче си приказват и това другото момче го разсмива и оня като взе че кихна. Малеее такъв голям сопол потече.И на всичкото отгоре не се избърса със сълфетка, ами с ръкавите - за по - лесно. :lol: :lol:

TwistedAngel
12-31-2009, 08:32
Тва е постъпка на един мой приятел:

Той и още едно момче си приказват. Другото момче го разсмива нещо и оня като взе че кихна. Малеее такъв голям сопол потече.И на всичкото отгоре не се избърса със сълфетка, ами с ръкавите - за по - лесно. :lol: :lol:

GirLN
01-13-2010, 18:08
ами за мои гнусотии не се сещам, ама си спомням как един приятел ми разправяше, че видял в няква купа нещо кат кисело мляко и почнал да го яде и изведнъж майка му мy казала, че тва било повръщаното на по-малкия му брат :shock: :D

Biskfitka
01-13-2010, 19:16
с едно момче се напихме и се качихме да седнем на рампата в южен парк и сред време той реши да стане да пикае ама не слезе от рампата , а просто отиде в другия край и се обърна с гръб към мен обаче толковя бяхме пияни , че той не усетил че вятъра духа срещу него и когато тръгна да пикае , всечко се върна назад право в якето ми ...

Ебати :D
Като бяхме в детската градина момичетата изгонвахме момчетата от тоалетната ,изаквахме се всички и после си се гъзихме една на друга и се питахме "Имам ли още?Айде избърши ми го."
И не ,не се шегувам ,просто бяхме на по 4 - 5 годинки и само майките ни бършеха дупетата и просто не знаехме как. :D \:D/ :lol:

BePoHuKa
01-15-2010, 03:00

Като бяхме в детската градина момичетата изгонвахме момчетата от тоалетната ,изаквахме се всички и после си се гъзихме една на друга и се питахме "Имам ли още?Айде избърши ми го."
И не ,не се шегувам ,просто бяхме на по 4 - 5 годинки и само майките ни бършеха дупетата и просто не знаехме как. :D \:D/ :lol:Аз помня как виках " Готова съъъъм!" :razz:

danibebi
01-15-2010, 11:46
ами за мои гнусотии не се сещам, ама си спомням как един приятел ми разправяше, че видял в няква купа нещо кат кисело мляко и почнал да го яде и изведнъж майка му мy казала, че тва било повръщаното на по-малкия му брат :shock: :D

аа ужас :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

PurpleSand
01-15-2010, 12:13

И не ,не се шегувам ,просто бяхме на по 4 - 5 годинки и само майките ни бършеха дупетата и просто не знаехме как. :D \:D/ :lol:Аз помня как виках " Готова съъъъм!" :razz:

:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

BladeOfMySoul
01-16-2010, 18:19
Ами като мъничка размазах едно птиче лайно по косата на майка ми. :lol:

TheNewReligion
01-17-2010, 00:05
Иначе наскоро се напих...доста. Никакъв контрол- бълвам простотии и се свличам на земята. И решавам на място- ще си бръкна в гърлото, за да повърна УЖ да изтрезнея по-бързо. И както лежа на земята- юмрука в устата, избълвах всичко...50% върху мен самата. След това си извадих дъвка, поджваках я и сама си я залепих в косата.

Няма нищо, от което да ме е срам повече. Даже много се колебах дали да го напиша, ама айде...

vampgirl
01-17-2010, 15:22
чета и не мога да спра да се смея :razz:

а иначе по темата веднъж братовчедка ми ми повърна на ръката

DevilWish
01-17-2010, 15:45
Гнусно не се сещам . . оо сетих се =))) Един път бях ужасно пияна (упс току що се сетих, че не беше от алкохол, но както й да е няма да казвам какво беше :# ) и ми беше лошо и знаех, че не трябва да ям след това, което съм правила, защото ще повърна, но нямаше как да обесня на майка ми тя ме накара да хапнах, 1на хапка ориз и вече не издържах, отидох си в стаята едва едва уж да легна и така ми се повръщаше опитах се пълзейки да отида до тоалетната, но не стана и повърнах на леглото и на земята /тъй като се свлякох/ и след това спах на майка ми на леглото, тъй като моето беше мокро, тя спа на дивана и аз помня, че на глас казах на стената "Моля те, спри да се въртиш" ](*,)

DevlLady666
01-17-2010, 18:44
Казвайте,хора

Мале,милото котенце..
междодругото,аз лично видя ли някой да бие животно.. каквото и да е.. (ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЦИГАНИН ДА БИЕ ЖИВОТНО) .. агресията ми се повишава на макс... и ми иде да утрепам от бой тоя насилник..много пъти съм се заяждала с такива,и съм се молила дори за животните,сгазени на пътя.. от тези,които е сторено-нещо много лошо да им се случи.. затова,че натискат така ''гъзарски'' газта! :x :-D
И аз. Мислех, че съм единствената. Бтв като видя сакато кученце винаги плача. По темата:истории с повръщания и разни. Не са много интересни, няма да ги пиша :)

kyklichka01
01-18-2010, 17:01
еми не се сещам в момента но от някои постове ми се доповръща 8-) :booooomb:

LuxurySk0B
01-19-2010, 14:34
В малкия парк с Калото и Иван пускахме пиратки преди мн време беше това и сложихме 1 в гомно и то като гръмна част от лайното ми се залепи за предния зъб , защото бях много весел и се усмихнах по време на гърмежа

DevlLady666
01-19-2010, 22:44
В малкия парк с Калото и Иван пускахме пиратки преди мн време беше това и сложихме 1 в гомно и то като гръмна част от лайното ми се залепи за предния зъб , защото бях много весел и се усмихнах по време на гърмежа
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

PurpleSand
01-20-2010, 12:59

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

uBuTo
02-03-2010, 15:41
къпахме се с компанията в канала тва лято .. 8-) не ни се даваха пари за басейни и решихме да се изтарикатим малко :lol: :lol:

0ptimYm
02-03-2010, 17:07
като требваше да изчистя повращнята на котката ми :smt078

Biskfitka
02-03-2010, 17:28
къпахме се с компанията в канала тва лято .. 8-) не ни се даваха пари за басейни и решихме да се изтарикатим малко :lol: :lol: :shock:

uBuTo
02-04-2010, 13:32
къпахме се с компанията в канала тва лято .. 8-) не ни се даваха пари за басейни и решихме да се изтарикатим малко :lol: :lol: :shock:
е кво :shock: .. ?? питат кво е най-гнусното нещо което съм правила през живота си и аз казвам .. кво се дървиш тука .. :D

billytalent
02-04-2010, 14:10
Стъпих в огромно лайно 8-)

kati1912
02-06-2010, 17:25
ми сещам се веднъж как с една фр излезнахме по чехли в тъмното и както си вървя аз усещам че настъпвам нещо меко познайте кво ? :D :D :D :oops: после си прах цяла вечер чорапите от тва кучешко лайно :oops: :shock: :? :? помна и един път в 4,5 клас една фр ме помоли да отида с нея до кенефа и там имаше мн гнусна изненада ама на пода беше мн мокро и тя се подхлазна и падна в дриснята с извинение :lol: :lol: :lol: и плака после и си отиде :lol: всички ъмряха от смех бате :razz: :razz:

pandaxx
02-12-2010, 15:05
ами като малка бях настъпала един гол охлюв (ужасс) бях само с едни тънки чорапки :smt088

magiiito
02-12-2010, 15:28
еми като малка съм правила много простотии, търкаляла съм се в прахта, буквално се търкалях :D, целела съм се с други деца с каллл, скачала съм в локви, ходела съм боса по улиците :D Ама това беше доооста отдавна, сигурно съм била 1,2,3 клас

хах аз съм 7 клас сега и още го правя :D :D :D кат сам на село напрао са разбиваме

имаше тва лято една кал ама буквално ми стигаще до коленета мане как газихме после със един маркуч се къпахме

(звъчи доста селско) :D :D :D :D :D :D

kosder
02-12-2010, 16:23
ми сещам се веднъж как с една фр излезнахме по чехли в тъмното и както си вървя аз усещам че настъпвам нещо меко познайте кво ? :D :D :D :oops: после си прах цяла вечер чорапите от тва кучешко лайно :oops: :shock: :? :? помна и един път в 4,5 клас една фр ме помоли да отида с нея до кенефа и там имаше мн гнусна изненада ама на пода беше мн мокро и тя се подхлазна и падна в дриснята с извинение :lol: :lol: :lol: и плака после и си отиде :lol: всички ъмряха от смех бате :razz: :razz:Вие чехлите с чорапи ли ги носите?!?!?

Converse333
02-12-2010, 16:56
Аз веднъж като бях по-малка бях на село и сядаме на цимента. И то беше валяло и аз сядам, но преди да седна се подпирам с ръцете си. И познайте какво смазах с едната си ръка-червей! Ама бая се разпльока и всички деца се заляха от смях, включително и аз. :lol: Иначе веднъж убихме няколко жаби, запалихме си огън и ги пекохме... Колко ги пекохме не знам, ама отвътре бяха сурови и имаха ужасен вкус, след това всички повръщахме. :D

spexx
02-16-2010, 19:35
веднъж малкия ми брат ядеше млечен шоколад ... и ужасно много ми се ядеше и на мен ама не ми даваше ... и после не знам по каква причина го изплю върху масата ... аз го изядох :Д ... така постъпва човек който обича сладкото пък и беше отдавна !!!
:D :D :D :D :P

LetItRain
02-17-2010, 14:48
Аз съм рязала червей :-x :neutral:

darsit0
02-17-2010, 15:13
ти си добре, ами аз дето съм яла червей !? :D :D :D :D беше преди около 4 години през лятото си взех една слива и като я отхапах вътре мърдаше половината от червея (познайте другата къде беше) :razz: е и други неща има обаче ся не се сещам :D :D :D

darsit0
02-17-2010, 15:15

после сигурно ти е било още по-весело :razz: :razz: :razz:

darsit0
02-17-2010, 15:30
ааа сещам се още :grin: начи миналата година в даскалото не си носех шише с вода и с една фр отиваме до тоалетната, че от чешмата да пия. и аз още не съм си преглътнала ама не знам що се обърнах към фр ми пък тя ми каза нещо смешно и ..... ами не бях виновна ся, тя що ме разсмива :-D :D :razz:

пък веднъж в час по математика един се изхрачи върху косата на ДРУГА моя фр ( не тая дето я оплюх :D )

user15
02-17-2010, 15:44
Да меля кайма на село-ужс :booooomb:

elitoy11
02-17-2010, 19:59
малее мък веднъж аз и една моя фр си ходим ама вечер и някъв купон имаше и минаваме под блока където беше тоя купон и през тва време някой се изповръща през терасата върху моята фр :D толкова ме хвана гнус че и аз се изповръщах и то не къде ми пак върху фр-то ми :grin: :D милата после я бяха хванали бясните :D

TheOnee
02-18-2010, 07:48
Ьаььаьаьа кви сте гнусни.
Аз съм най-не гнусното дете ьаьаьь :oops: 8)

monityY
03-21-2010, 18:33
Значи първо да поясня че наистина бях малка ;д . Така ... Взехме с една фр лайна от кенефа и ги намазахме на всякъде из цялата стая на дядо ми. По леглото, стените, шкафовете пода, чаршафите. Ето това вече е гнусно ;)

HRaBr0TyYKeBaPcHe
03-21-2010, 20:03
Значи първо да поясня че наистина бях малка ;д . Така ... Взехме с една фр лайна от кенефа и ги намазахме на всякъде из цялата стая на дядо ми. По леглото, стените, шкафовете пода, чаршафите. Ето това вече е гнусно ;)

BeezyJey
03-21-2010, 20:38

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

angel4eto966
03-21-2010, 21:22

това е по скоро брутално :lol: :lol: :lol:

monityY
03-22-2010, 14:53

Но е факт :D

ecstazy
03-22-2010, 15:51

Но е факт :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: ма кво стана после ако не е тайна :oops:

pamii
03-22-2010, 16:04

#-o 8-)

По темата: Веднъж повърнах през носа си .. ;xx :-&

mimsssssss
03-23-2010, 14:50
С приятеля ми разказваме виц на цялата компания. И вече е кулминацията и аз се хиля като зелка, следователно гаджето ми завършва вица. И едно момче отсреща точно си пиеше глътка бира и изплю всичко срещу нас, а аз съм със зяпнала уста и всичко беше ужас... Взеха да ни бършат там, ние продължаваме да се хилим тримата и накрая приятеля ми вика" ЕЕЕ, сега все едно си се целувала с него. Махай се неверницо." И отново всички смях.

BebYlzZz
03-23-2010, 16:59
аз съм яла мравки :-D като малка....лудо хлапе си бях..не че ся не съм де ама...

dimi93
03-24-2010, 00:02
Като малък хванах едно лайно и го помирисах! Бях на 3 - 4 а то беше старо и засъхнало... пука ми жив съм

Shadowsogirl
03-24-2010, 12:46
С приятеля ми разказваме виц на цялата компания. И вече е кулминацията и аз се хиля като зелка, следователно гаджето ми завършва вица. И едно момче отсреща точно си пиеше глътка бира и изплю всичко срещу нас, а аз съм със зяпнала уста и всичко беше ужас... Взеха да ни бършат там, ние продължаваме да се хилим тримата и накрая приятеля ми вика" ЕЕЕ, сега все едно си се целувала с него. Махай се неверницо." И отново всички смях.
:D :D

silvana95
03-24-2010, 18:44
ми в детската градина си показвахме онияя '''''' рабоии .... :D :D :D

а веднъж си изпуснах телефона в тоалетната и при това пуснах водата после кът го извадих :shock: :shock: така вонешее 8-) 8-) беше ацки гнуно да бъркам ... :lol: :lol: :lol:

TheOnee
03-25-2010, 16:58
Като малък хванах едно лайно и го помирисах! Бях на 3 - 4 а то беше старо и засъхнало... пука ми жив съм :lol:

pamii
03-25-2010, 18:18
Много лайна, много нещо в тъз тема начи ^^ :razz: :razz: :razz:

BiggBull
03-26-2010, 05:22
та мойта най гнусна беше веднъж на 1 обществена сграда Метнах 1 торба с лайна по вратата (редки) 8-) и на всичкото отгоре 1 бонак дето беше с нас повърна гледката наистина си беше гнусна :D :D :D

monityY
03-26-2010, 15:26

Но е факт :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: ма кво стана после ако не е тайна :oops:

Ами дядо ми слезна с всички чаршафи, калъфки глупости при майка ми и й каза " Май съм се наакал, изпери ми чаршафите" А за останалата част от стаята намацана с лайна .. Ами.. май не забеляза :shock:

alexandraloui
03-26-2010, 15:51
може да си помислите че не съм била добре ама тогава мозакът ми не беше доразвит 8-)

значи кат бях в детцката градина аз и другите ми фр си вкарвахме гаштите в г*за за да се праиме че се едно сме с прашки и после като тряяше да си сменяме дрехите (да си обличаме пижамите) ходехме при момчетета и се преобличахме там за да ни видят :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

били сме големи ***** 8-)

ся като се сета ми се драйфа

monityY
03-26-2010, 16:25
може да си помислите че не съм била добре ама тогава мозакът ми не беше доразвит 8-)

значи кат бях в детцката градина аз и другите ми фр си вкарвахме гаштите в г*за за да се праиме че се едно сме с прашки и после като тряяше да си сменяме дрехите (да си обличаме пижамите) ходехме при момчетета и се преобличахме там за да ни видят :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

ОМГ ! :razz:

alexandraloui
03-26-2010, 17:19

ОМГ ! :razz:

знам знам :lol: :lol: :lol:

danibebi
03-27-2010, 08:41
веднъж малкия ми брат ядеше млечен шоколад ... и ужасно много ми се ядеше и на мен ама не ми даваше ... и после не знам по каква причина го изплю върху масата ... аз го изядох :Д ... така постъпва човек който обича сладкото пък и беше отдавна !!!
:D :D :D :D :P

:shock: :lol: :lol: :lol:

sw3etyrrr
03-27-2010, 10:40
не помня да съм правила нещо гнусно 8)

purpledawn
03-27-2010, 11:23
Като съм била много малка (2-3) съм вдигнала няква цигара от земята и съм я лапнала :D
А иначе.. с едно момче бяхме до един изоставен басейн (беше се превърнал в блато 8-) ) и решихме да хванем жаба. Добре, че имахме въдица, много се мъчихме, и накрая хванахме.. беше ужасно 8-)

Rounder
03-27-2010, 14:51
Аз не искам да разказвам,ще се отвратите... :D

Та както каза по горе една булка,в децката градина като бяхме,и аз там от малък курвар ходех при най-хубавото момиче от цялата градина,и я държах за оная и работa :grin: :-D :D :D :D

cherrygloss
03-27-2010, 16:09
Като малка съм вземала фасове от земята и съм ги лапала .. боже какво съм правила :shock: :smt078
Аа и също като много малка като видех някъде гъсеница и я настъпвах за да изтече онова гнусното :shock: :shock:

pamii
03-27-2010, 17:33
Като съм била много малка (2-3) съм вдигнала няква цигара от земята и съм я лапнала :D
А иначе.. с едно момче бяхме до един изоставен басейн (беше се превърнал в блато 8-) ) и решихме да хванем жаба. Добре, че имахме въдица, много се мъчихме, и накрая хванахме.. беше ужасно 8-)

.. oффф аз от началото си помислих, че сте плували вътре .. :razz:

nicolepcd
03-27-2010, 20:37
Яла съм кравешки език 8-) 8-)

AlMiNaToRa1
03-28-2010, 17:28
Да си бъркам в гъза... :shock:

BrainlessROCKBABY
03-28-2010, 17:41
да се напия до безпамет и да повръщам яко след тфа :D

ecstazy
03-28-2010, 17:53
аууу ужас като се сетя.. бях убила един плужек с камък на село и вътрешностите му излезнаха.. блааааааа :smt118

L0ST
03-28-2010, 18:59
Смях се с глас на тези простотии, наще от другата стя се зачудиха какво става :D

DarknessAngel
03-28-2010, 19:36
Смях се с глас на тези простотии, наще от другата стя се зачудиха какво става :D
Същото. :lol:

Та ... Нова година беше настъпила преди около час. Прибирам се аз от купона доста на черешата за час-два вкъщи. Влизам без много думи, преди това бяхме смесвали доста пиене ... Вдигнах и една наздравица с шампанско вкъщи и отивам на компа. По едно време почва здраво да ми се повдига. В тоалетната ще стане мазало ... Излизам на терсата на чист въздух ии по едно време си викам " Здраве да е " и се издрайфах през четвъртия. Дано не са минавали хора. :lol:

alexandraloui
03-29-2010, 08:18
Аз не искам да разказвам,ще се отвратите... :D

Та както каза по горе една булка,в децката градина като бяхме,и аз там от малък курвар ходех при най-хубавото момиче от цялата градина,и я държах за оная и работa :grin: :-D :D :D :D

LOL :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

bebeemalko
03-31-2010, 19:54
аз съм бъркала в кенефа да взема сапуна че го бях изтървала ,а пък бабами е махала лайна от червата на пресето кат го заколят и после ги ядат тия черва пълни с други органи на свинята :Х :lol: 8-)

djipsito
03-31-2010, 23:53
Нз колко е гнусно амаа...

Бяхме дошли в Испания и наще ни бяха казали, че водата от чешмата не се пие, била мръсна нз си кво, дъждовна вода пък и там където се събираше не беше от най-чистите места..
Един ден през лятото, умирам от жажда.. отварям хладилника и гледам кутийки с фанта, хванах една ама забелязах, че има отворена та оставих новата и взех отворената.. Пия аз.. по едно време поглеждам кутийката и гледам няква умряла мравка.. и си викам блякс.. отивам и изливам фантата в мивката.. познайте кво пада... излива се фантата с една камара мравки.. ей откачих, в паниката си, налях една чаша вода от ЧЕШМАТА и пих.. после се осъзнах кво съм направила и ми идеше да повърна..

Сещам се за една случка на братовчед ми: Беше ми дошъл на гости, живея в село, и нещо се дракаше с комшийките ми, наричаше едната СКУНКС... и те се джафкаха с него. Той се ядоса, на пътя имаше една прясна, огромна "торта" от крава, излезе нашия, наведе се, награби една шепа и се засили да ги цели.. Не мога да опиша с ква физиономия го гледах...

siamskatakotka
04-01-2010, 13:15
a sega koi si 4 ? :-D :-D :-D

lori4kavd
04-04-2010, 22:24
Еми ако щете вярваите ама аз като малка съм яла дарадонки от овца или коза тама нали лаината им приличат кат зарнена закуска и мама кат ми е давала всеки божи ден то ко да се прай не е виновно детото :grin: ама да кажа чесно ся като хода на село и като ги видя ми потичат лигите
Яла съм отрова за мишки
На 3 год изядох 1 цигара
Божи кравички колко щеш съм изяла
Кюфтета направени от кал (е само 1 хапка 8-) )
ии преди 3 години се испукаха в една бира и ме караха да пия и аз на екс :-x :-x 8) 8)

sian4eto
04-05-2010, 10:10
Чистих в дасклаото най-големите боклучиии ааа съм ужасноо гнусливааа :shock: :shock: :shock:

yanev4
04-05-2010, 15:42
В детската градина си изядох сопола имам и снимка :razz: :lol: :razz:

SuNsEt
04-05-2010, 21:19
В 5 клас една приятелка си изпусна телефона в тоалетната на даскалото,а тоалетните бяха такива дето клякаш на тях.После чистачките й дадоха някви ръкавици и тя е бъркала в лайната за да си вземе телефона. 8-) Аз после отидох да видя кво става с нея и помня,че смърдеше ужасно!А след това телефона и без тва не работеше :lol:

Пък братовчед ми,който е на 1 годинка като хапне нещо,което не му харесва и после го изплюва и леля ми или вуйчо ми после го изяждат. :shock: Е не винаги ма примерно като го хранят...бляк

bootyboy
10-28-2010, 21:23
да убия таралеж мислейки го за мишка :-o :( :(

Xriiskaa
10-28-2010, 22:17
Сега се сещам само за едно единствено нещо,да си ям суполите (като малка) 8-) :lol:

POLLINA
10-28-2010, 23:31
[quote=LuxurySk0B]В малкия парк с Калото и Иван пускахме пиратки преди мн време беше това и сложихме 1 в гомно и то като гръмна част от лайното ми се залепи за предния зъб , защото бях много весел и се усмихнах по време на гърмежа
мили божееееее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

neeDaBosS
10-29-2010, 18:34
Веднъж повърнах през носа си .. ;xx :-&[/quote]

и аз и аз 8-)
някъде 2-3 часа през ноща се събуждам някво сънено и отивам до банята докато се погледнах в огледалото няква течност избълва от носа ми :-o :-o

Glaser
10-30-2010, 16:09
кат сам бил бебе още сам са насрал в кошарата и сам го омазал насякаде - стени решетки чаршафи ала бала , сичкооо :D :D 8-) 8-) 8-) :oops:

xKiFlA
10-30-2010, 16:49
срамм ме е да го напиша :oops:

neeDaBosS
10-30-2010, 18:40
кифличке,,сподели слушаме те 8-)

xKiFlA
10-30-2010, 20:02
ммм немога тук :oops:

JylAdIznAsilvaCh
10-31-2010, 01:40
Ядох домат с голи ръце.

purple00
10-31-2010, 04:08
амм то всъщност аз не съм правила кой знае колко гнусни работи (може би :D ) ноо пък съм много гнуслива като стане на въпрос за всякви такива гадинки от змии до насекоми (всички) а пък особено насекомитее много ме обичат... та на никой не пожелавам докато си чопли тиквени семки да попадне на една с миризливка във пликчето :oops: ( НО НЕ СЪМ Я ИЗЯЛА,ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ НЕЩО! :razz: ) ... през лятото имаше едно нападение на миризливки по терасите,та хората от целия блок където живея не можеха да си проснат дрехите на спокойствие :D амм .. другоо .. една топла лятна вечер към 1:30 през нощта .. седейки и чешейки се от грамадните фъшкули,които гадните комари ми бяха причинили още се блещих пред компютъра едвам-едвам гледайки .. докато усетих,че нещо ми лази по крака .. погледнах надолу и видях нещо като хлебаркаа ама не съм сигурна точно какво беше,та се разпищях като ненормална и е доста вероятно да съм събудила част от съседите :-D

и на мене ми се случи туй със семките

като се сетя за друго,може да споделя :D :-D

minionka
10-31-2010, 07:37
Когато си опуснах телефона в училищната таолетна и понеже никоя от чистачките не иска да ми помогне се наложи сама да си го вада с едно пликче :D . Обаче нещо не стигах до дъното и с момичето дето бях изнамерихме един извит железен прът. Тогава установихме, че телефона е заминал в канала. :smt086 Беше ужасно! Това е най-гнусното! Вече няма да стъпя в тая тоалетна! Ще хода на 2 етаж ! :-D

Missyyy
10-31-2010, 07:51
на морето толкова много се бях напила , че на сутринта като станах [спахме на плажа xD ] се въргалям по плажа и драйфам ;дд беше гадничко :D

MissNothing
10-31-2010, 08:28
Миии веднъж малко се беше запушила тоалетната, та... смятайте. 8-)

MissNothing
10-31-2010, 08:28
Когато си опуснах телефона в училищната таолетна и понеже никоя от чистачките не иска да ми помогне се наложи сама да си го вада с едно пликче :D . Обаче нещо не стигах до дъното и с момичето дето бях изнамерихме един извит железен прът. Тогава установихме, че телефона е заминал в канала. :smt086 Беше ужасно! Това е най-гнусното! Вече няма да стъпя в тая тоалетна! Ще хода на 2 етаж ! :-D

Между другото и аз съм си изтървала телефона в училищната тоалетна, ма не баш в дупката. Въпраи че беше преди няколко години и измит, почистен, още ме е гнус да го барам като се сетя за тва. :lol:

SHEsaREBELxxx
10-31-2010, 13:07
Правила съм много гнусливи неща..ама в момента се сещам само за тези дето бяха преди 2-3г. :lol:
С роднини бяхме до Сандански ама тогава беше адски много жега, а аз не помня що бях с маратонки 8-) Много ми убиваха и молех мама да ми купи някви сандали... обаче аз не изтърпях и най-накрая насред улицата си свалих маратонките, чорапите не, щото нямаше такива :lol:
И почнах да си ходя боса из адската мръсотията..леле къде ли не стъпвах - през локвички, боклуци и листа, земята беше много гореща, ама си ми беше кефец 8)
Или пък..в даскало и ми е много зле..тогава целия клас беше в коридора и почувствах, че ще ми идва повръщнята и преди да тръгна до кенефа се изповръщах насред коридора 8-) и тогава една съученичка се беше затичала и лоппп...в повръщнятааа :razz:
Ааа и пак ми е ставало зле - в автобуса, като бяхме на екскурзия с класа..издрайфах се в една торбичка и си го държах, докато не слязохме :lol:
А да, сетих се и за още едно - като бех малка и си зимах от храстите и си похапвах листенца :smt016

xKiFlA
10-31-2010, 14:01
Ядох домат с голи ръце.

и тва гнусно ли е :?

няма по хубаво от тва да ям домат с ръце.. да си го хвана иии ям :oops:

SHEsaREBELxxx
10-31-2010, 14:06
Ядох домат с голи ръце.

и тва гнусно ли е :?

няма по хубаво от тва да ям домат с ръце.. да си го хвана иии ям :oops:

+1
ох ох ох доматчеее :oops:

tck
10-31-2010, 19:59
ами преди няколко месеца бяхме на купон ии една приятелка .. не й беше добре и зе че повърна върху мен и после аз повърнах върху нея. и стана еднаа.. 8-)

OldSchoolRebel
10-31-2010, 20:43
От моя, или от чужда гледна точка? Защото като ми видите профила в ID става ясно какъв тип неща правя принципно, но не съм особено отвратен от тях. Е, има хора, които са били, ама айде...

neeDaBosS
11-01-2010, 14:53
яла съм хартия и листа 8-)

karriikk
11-05-2010, 19:50
Ами аз не съм много гнуслива . . приятеля ми разказваше за 1 случка в дома(оттогава се познаваме ^^ ) свързана с мен , която лично аз не помня да съм правила , освен 1 път ;D ..Давали са ни едни доматени супи и аз съм повръщала в купичката си почти винаги .. или при някое друго ястие ;D ..А приятеля ми , ми каза , че тогава много ми завиждал ,защото учителките не ме карали да си изяждам ястието ;DD ..Сещам се за още 1 случай . . . като малка обожавах да ям мравки ;D

karriikk
11-05-2010, 19:52
ами преди няколко месеца бяхме на купон ии една приятелка .. не й беше добре и зе че повърна върху мен и после аз повърнах върху нея. и стана еднаа.. 8-)

А вярваш ли ми , че сега и на мен ми се доповръща :-D

Ospi
11-05-2010, 20:38
Един приятел си изяде сопола :D:D:D:D

nafta93
11-05-2010, 21:21
Един приятел си изяде сопола :D:D:D:D

ама страпол ли беше или марсол?

fuckme
11-06-2010, 06:10
преди година-две телефона ми падна в тоалетната на училище... аз естествено си го извадих, после го измих ии... така и не работеше, за кво само бърках :D

Destroyer89
11-06-2010, 10:01
Като малък съм ял червей, както и буболечки.Веднъж бяхме намерили един умрял плъх и го разпорихме, извадихме му вътрешностите и ги запалихме.Нямам си и на идея защо :-o

TheNewReligion
11-06-2010, 10:31
Като малка си имах малко патенце. И си играех с него все едно беше кукла. Беше адски симпатично и редовно го пусках да плува в един леген. Пълен с вода и зрънчо, за да си папка. И един ден, както си играех, то почина. Ама аз откъде да знам? Мислех, че спи. Грижливо го сложих в шапката на майка ми. Като се върна от работа, ми обясни тактично, че държа мъртво пате. Няма. Такъв. Рев.

Най-гнусното няма да го казвам...Друго, друго...

Като съм била на около годинка съм пиела вода от коритото, в което са държали варта, понеже наще строяха вила.
От алкохол не повръщам. Но един път бях адски пияна и легнах в калта "да си почина". Едва ме довлече една приятелка до нас. 8-)

Като цяло не съм гнусен човек, ама много обичам да дъвча сламки и пръскам околните с лиги и течността, за която е била предназначена сламката. Все ми се карат, ама не ми дреме. 8-)

TheNewReligion
11-06-2010, 10:40
А да, сетих се за още. Била съм малка и наще са ме завели на цирк. И аз съм ядяла люспите на семките от земята. Друго...Хващахме с компанията като малки жаби, ама от тея краставите с оранжевите кореми и с по едно око. После ни лютеше на очите, понеже изпускаха някакво вещество, с което се защитават. 8-)
Все си правехме къщи като малки и един път бяхме взели един дюшек от кофата и си лежахме на него няколко човека. Една съседка ни наклюкари на майка ми и тя ми се кара много жестоко. 8-)

DesireToFire
11-07-2010, 12:45
Може би чистене на повръщано..Поне за друго не се сещам сега.

boobooboo
11-07-2010, 19:38
апфф с едни момичета от моя клас бяхме се напушили маса яко ии на мен и на още две ни беши станало много зле :-D ии едната повърна на чина .. другата в кошчето ии по коридора ... а аз.... успях да изляза .. но от прага на вратата повръщах и се хлъзгах (щот и овцата преди мен беши одрайфала коридора в даскало :lol: ) ии едно момченце ме видя и вика ела да ти погна ии .. докато кажа само "ОК" ии .. повърнах и върху него...
аа кат бях малка .. бях се изакала в гърненцето хахааха ии съм си зела акиту и съм го лепнала на най-добрия ми приятел на faceto :lol:
ии пак кат бях малка ми се доядаха спагети а брат ми ми подади купа с червеии .. (знайте какво следва .. ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rashugun
11-07-2010, 19:54
ии пак кат бях малка ми се доядаха спагети а брат ми ми подади купа с червеии .. (знайте какво следва .. ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
От де пък е намерил купа с червеи О_О'''
инак за гнусно нещо не се сещам. Но може да мине това, че като бях малък с един приятел намазахме терасата на баба с яйца :3

boobooboo
11-08-2010, 19:06
От де пък е намерил купа с червеи О_О'''
инак за гнусно нещо не се сещам. Но може да мине това, че като бях малък с един приятел намазахме терасата на баба с яйца :3
еми тъпакааа ги вззел от хладилника ( а тати имаше такис кирий щот с ходи понякога за риба ) и преди да тръгни за риба ии брат ми ги набараал ...

sabaton94
11-09-2010, 13:45
Веднъж се напих и се въргалях в повръщаното си. :oops: Вече не пия (много) :razz: :razz:

BaffaLsc
11-09-2010, 15:13
Може би.. когато бях навън с три приятелки и имаше едно огромно кучешко лайно и решихме ,че който го настъпи е много красив ли ,велик ли не помня точно.. иии натам се сещате :D Тогава да сме били 3-4 клас максимум.. :D

xKiFlA
11-09-2010, 15:42
прекалено гнусно и срамно е да го пиша.. :oops:

neeDaBosS
11-09-2010, 15:58
хайде де,или поне ми го напиши на лично интересно ми е 8-) 8-) 8-)

xKiFlA
11-09-2010, 16:06
ами то такова..без да искам бешее. :D :booooomb: срам ме е да пиша
:oops:

neeDaBosS
11-09-2010, 16:32
стига де,спокойно кажи си :lol:

xKiFlA
11-09-2010, 17:00
ще ми се подиграва целия форум ако го напиша тук за тва :D

polssa
11-10-2010, 06:51
Последният път когато се напишках в гащите...бях някъде на 5 годинки максимум... :oops: :razz: :razz: То стана така, че много ми се пишкаше, ама нямаше къде да ходя, защото бяхме на някакъв панаир и се напиках цялата... :razz: :razz: :razz:

xKiFlA
11-10-2010, 15:28
Последният път когато се напишках в гащите...бях някъде на 5 годинки максимум... :oops: :razz: :razz: То стана така, че много ми се пишкаше, ама нямаше къде да ходя, защото бяхме на някакъв панаир и се напиках цялата... :razz: :razz: :razz:

и аз имах такава случка но не бях на 5 а мнн по голяма :oops: мисля че никой неразбра но не съм сигурна дано не са ме разбрали :D

neeDaBosS
11-10-2010, 17:13
аз разбрах.. долу горе 8-) разкажи нещо друго,започва да става интересно

xKiFlA
11-11-2010, 02:40
какво друго...ако искаш ми пиши :D

BaffaLsc
11-11-2010, 15:29
Напикала се е :-o

DesireToFire
11-11-2010, 18:07
ще ми се подиграва целия форум ако го напиша тук за тва :D
И без да казваш всички ти се смеем. :)
Не си спомням да съм правила нещо кой знае колко гнусно...
Щях да напиша същото 8-)

xKiFlA
11-12-2010, 10:38
Напикала се е :-o
ми така стана не беше нарочно :D

xxcherry
11-12-2010, 12:08
Като малка бях болна и през нощта повръщах. Обаче един път не се събудих докато провръщам, а след това......

ImmortalSportFreak
11-12-2010, 16:21
ще ми се подиграва целия форум ако го напиша тук за тва :DЦелият форум с нетърпение очаква твоето мнение. 8-)

JZfan
11-12-2010, 16:40
Последният път когато се напишках в гащите...бях някъде на 5 годинки максимум... :oops: :razz: :razz: То стана така, че много ми се пишкаше, ама нямаше къде да ходя, защото бяхме на някакъв панаир и се напиках цялата... :razz: :razz: :razz: :-D :-D :-D

xKiFlA
11-12-2010, 20:53
ще ми се подиграва целия форум ако го напиша тук за тва :DЦелият форум с нетърпение очаква твоето мнение. 8-)

:oops: :oops:

ImmortalSportFreak
11-12-2010, 21:56

Значи най-гнусното нещо,което си правила е изчервяване.Невъзможно.Я пак опитай. 8-)

teenems
11-13-2010, 07:43
аз мога да се определя като гнуслив човек,но съм яла мравки..от земята.
бърлкала съм в гърнето ,за да извадя на братовчедка ми някаква писалка..

zoreto
11-13-2010, 07:44

Значи най-гнусното нещо,което си правила е изчервяване.Невъзможно.Я пак опитай. 8-)

лошо Еми 8-) 8-)

И аз като повечето съм яла мравки 8-)

himikalka11
11-13-2010, 08:44

и аз имах такава случка но не бях на 5 а мнн по голяма :oops: мисля че никой неразбра но не съм сигурна дано не са ме разбрали :D

Много откровени признания, браво за смелостта!
xKiFla не си единствената. И на мен ми се случи веднъж. И аз бях на много-много над 5, ама какво да се прави - човещинка, макар и в случая да ми се пишкаше нечовешки. Слава богу, не стана обществено достояние. Само една приятелка стана неволен свидетел на случката, но си остана строго между нас.

xKiFlA
11-13-2010, 11:43

ще отвратя форума.. :razz:

xKiFlA
11-13-2010, 11:48

xKiFla не си единствената. И на мен ми се случи веднъж. И аз бях на много-много над 5, ама какво да се прави - човещинка, макар и в случая да ми се пишкаше нечовешки. Слава богу, не стана обществено достояние. Само една приятелка стана неволен свидетел на случката, но си остана строго между нас.

момиче ли си

0Scorpion0
11-13-2010, 21:04

момиче ли си

Аре казвай стига си се правила на интересна хората са правили мн по гнусни неща от теб

0Scorpion0
11-13-2010, 21:17
Абе дайте аз да кажа кво съм правил.

Веднъж като бях на село мисля 2 клас един дето е голям глупак ми залепи некво лайно на блузата. Мале кат се бях ядосал :-x . Веднага викам приятелите си и взимаме една кофа и просто да не казвам!!!Вутре сме плюли , храчили и мн други неща за детто сега не се сещам.Само си спомням как взимам изпражнения от кокошки и ги слагам в кофата.После го викам до нас да му се извиня и кат не гледа му изливам всичко на главата :-& .

Може малка да сме прекалили но беше гледка велика :D :D :D

Di
11-13-2010, 21:28
повръщах в такси и,после наплюх цялата седалка и вратата беше пълна 8-)

ImmortalSportFreak
11-13-2010, 21:46

Действай.Казвай! Съмнявам се че е много по-гнусно от най-гнусните,които прочетох тука.. (ето скорошен пример - на 0Scorpion0 случката е адски гнусна! :lol: )И следващия ти пост да не бъде това как ме убеждаваш,че наистина е по-гнусно от всички останали,просто кажи,айдееее ! Ще казваш! :o :lol: :lol: :lol:

xKiFlA
11-13-2010, 23:26

Действай.Казвай! Съмнявам се че е много по-гнусно от най-гнусните,които прочетох тука.. (ето скорошен пример - на 0Scorpion0 случката е адски гнусна! :lol: )И следващия ти пост да не бъде това как ме убеждаваш,че наистина е по-гнусно от всички останали,просто кажи,айдееее ! Ще казваш! :o :lol: :lol: :lol:

амии то такова..как да кажа :oops: срам ме е :D
ако ти е интересно само на теб може тука ме е мн срам : :D

StolenBliss
11-13-2010, 23:32
Ами аз се сещам само за две случки. Едната е, че съм повръщала на центъра посред бял ден :shock: :shock: ужассс.... А във втората случка не съм участвала, но присъствах хаха. Бяхме преди години кат бях 5-6 клас някъде на зелено у-ще. Аз с най-добрата ми тогава фр в една стая и по едно време докато сме си в стаята чуваме некви ненормалните ритници по вратата, някой се опитва да я разбие, ние мислехме че ще ни ограбват или сорта и бум айде през терасата в съседната стая(беше мн лесно да преминем) и точно в стаята на една дет мн мразех :D Заключихме се в тоалетната и очакваме ония да ни намерат и там и през тва време на мойта фр от стрес ли от кво ли и се досра.. :shock: :shock: и аз бях там дге и седях докат тя си върши работата :-o :lol: мани че после забраила да пусне водата и то се размириса пфуу хаха та излезохме и после така и не разбрахме кой е ритал толкоз брутално по вратата, ама час по късно чухме тая дет я мраза от стаята до нас да вика 'Абе кой ни е срал в тоалетната...' :razz: :razz:

himikalka11
11-14-2010, 08:15

момиче ли си

Момиче съм, да

StolenBliss
11-14-2010, 12:10
^еми да xkifla иначе щеше да е himikal :lol:

ludiqtzubar96
11-14-2010, 14:06
Не съм много гнуслив,ама като заклах за първи път кокошка ми стана мега гадно.Вторият път е като лежах в болница и сестрата щеше да ми бие инжекция във вената,обаче без да иска извади инжекцията твърде бързо и рукна кръв.

kinggnik
11-28-2010, 19:44
ами те са много случките веднъж направих лайняна бомба на входна врата тей я изплющях че цялата врата беше в лайна не му блазя на тоя който я заварел тей :D :D :D др пат нз точно дали е гнусно но по точно е гадно когато лежах в болницата за ташака едната сутрин се бяха наредили 4 доктора мамицата им дърти педали и 1-я ми бара ташака да провери др-те се наредили и зяпат пууууууу мн се бях изнервел напрао ми беше дошло да ги запукам докат съм със сабути гащи :D :D :D
и още 1 като малак бях мн болен и повръщах и едната сутрин се сещам като станах и до главата ми бях направил 1 купчина повърня от леща :lol: ама буквално беше станало като скала една голяма купчина изсъхнала леща как съм я ял и че съм повръщал цяла вечер на 1 място 8-) 8-) :D :D :D :lol:

SomeoneWhoYouDontKnow
12-08-2010, 22:01
Като малка(в детската градина) съм си дъвкала пантофите :D

Rot
12-08-2010, 22:25
Обирал съм кучешки черва и лайна с лопата, а в червата - още лайна. Вонята на мърша и изгоряла козина също не помагаше.

Sensless
12-09-2010, 01:25
Секс.. хахаха ;D не... най-гнусното нещо ще да еее като бяхме на село малки дечица още и дядо ми беше хвърлил една футболна топка в т.наречения "банар" това е все едно сметище но не точно. И слязох доло да си я търся апък там имаше от най-обикновенни пакетчета до глави от зайци и прочие (puke)

DesireToFire
12-09-2010, 13:29
Чистих след рождения си ден..

Eliii
12-09-2010, 14:52
Първо... Едно лято преди около 5 години бяхме на гости на едни семейни приятели, а на мен ми беше суупер зле. Помолих едната "леличка" да ми покажа къде е тоалетната и тя ме заведе. Тъкмо бях влязла в тоалетната и се издрайфах. Посегнах да си пусна водата, обаче копчето на казанчето не работеше. Подадох си главата през вратата и питам "леличката" как се пуска водата, а тя: "Ооо, ами казанчето не работи"... Въпросната леля още ме мрази. :?

И второ... като бях в пети клас и с една приятелка играехме на волейбол в двора на даскалото и си изпуснахме топката и тя падна в една дупка. В нея се слизаше по стълба и водеше май до парното или нещо такова. Беше мой ред да гоня топката и слязох в тъпата дупка. Приятелката ми ме последва и, абе, явно беше стъпила в някво лайно, щото си размаха крака над мен и нещо се развика. Ама така си размаха шибания крак, че от лайното ми покапа по дънките. Направо побеснях... :?

12-09-2010, 19:58
Облизах една миризливка. Ама бях мноо пиян ахахах... :cool: