View Full Version : Какво искаше да каже???
desitoyoy
10-24-2009, 11:05
Значи има едно момче, което е около една година по-малко. Познаваме се отдавна и сме излизали 1-2 пъти в обща комапания. Само че напоследък го виждам всеки ден, защото сме на тренировки. Отначало си мислех, че ме харесва, защото някак си ме гледаше и ми се усмихваше много странно и като ме видеше лицето му грейваше. После обаче реших, че е просто защото не ме е виджал отдавна и просто е любезен, а и той ми каза, че харесвал едно друго момиче. Сега постоянно се виждаме(на тренировките) и си пишем по скайп обаче той вчера не ми отговаряше(отговаряше ама след 15 минути) и аз го питам да не е зает, че не пише и той ми вика"Еми много хора ми пишат" И аз му викам "Тогава те оставям да си чатиш с другите" и той "Еее стига сега" и аз "Абе не се сърдя, няма проблем" и той ми вика "Сякаш всичко свършва вече" и аз естествено го попитах какво свършва обаче той не ми отговори и смени темата и после вика "Ми мислех, че аз те дразня"
Та мисълта ми е какво е имал в предвид с това "Всичко свършва вече"? Не ми казвайте да го питам, защото не ми отговаря...
Мерси на всички, които са прочели темата...
PsychologicalDisorder
10-24-2009, 11:07
има предвид, че парите са му свършили.
криза е. :grin:
desitoyoy
10-24-2009, 11:18
абе той е богат, няма такава опаснотст споко
PsychologicalDisorder
10-24-2009, 11:46
:razz: :razz: :razz:
+1
той е богат.. но това не означава, че не може да го хване кризата :razz:
кризата хваща всички и навсякаде пипа
абе той е богат, няма такава опаснотст споко
Ти заради това ли се интересуваш от него ??
Според мен той си мисли, че го харесваш и може да те използва .
nicolepcd
10-24-2009, 14:40
Може би има предвид, че вече не сте толкова близки, колкото сте били, макар, че доколкото разбирам, не сте били особено близки... ми не знам, питай го 8-) 8-) 8-) Все някога ще ти отговори... Ма го питай на живо, притисни го в ъгъла, удари му един между краката и го питай... ако ли не иска, извади пистолет и го гръмни... :o 8)
По скайп големи превземки! Пиши му да излезете на билярд! Хем не звучи като среща, хем може да е ;] Естествено ако го харесваш...
ImmortalForever
10-24-2009, 15:28
Какво би бил света без скайп? :shock:
nimfernal
10-24-2009, 15:30
ми явно нищо не иска да ти казва :D
Свят с повече МСН юзъри.
Имал е в предвит,че прекалено много драматизираш...сеш се?"Тогава те оставям да си чатиш с другите" хаха все едно света свършва http://dragonfire-bg.net/forum/images/smilies/lol.gif
PsychologicalDisorder
10-24-2009, 16:21
Свят с повече МСН юзъри.
хахах. :grin:
TheGirlNextDoor
10-24-2009, 16:26
не се занимавай с по-малки момчета..не е си работа 8-)
Нещо чудесно!
desitoyoy
10-24-2009, 16:45
Хах, това че е богат беше базик...
Ми не го харесвам и не съм драматизирала просто не ми се чакаше в момента и затова го написах. Просто държа на него като на приятел и нищо повече. Да, никога не сме били много близки, просто се притесних, че може да има нещо от негова страна, а от моя не и да си прецакаме приятелството...
kakvoto i da e iskal da kaje az mislq 4e ne e ne6to hubavo...
Slave4You
10-24-2009, 16:49
Може да е означавало,че свършват разговорите му и ще може да ти пише редовно пак;)
desitoyoy
10-24-2009, 18:16
Нямате си идея колко се радвам...бях почнала да се притеснявам, че чувства нещо... Ако искате заклучвайте темата
lovercho93
10-24-2009, 19:27
Свършил е. 8-)
П.П. Както щеш го разбирай
Никой от нас няма представа какво точно е искал да каже, можем само да предполагаме. Най-добре го попитай лично, не по скайп или по телефона. Говори открито с него.
desitoyoy
10-24-2009, 20:36
Добре, разбрах... то няма значение вече...