PDA

View Full Version : да го пребия ли?

GodLovesYou
10-24-2009, 19:23
в даскало има един педерас дето натиска едно момиче в междучасията и ясно си личи че на нея и е изключително неприятно и много ме изнервя ...
направо като чуя моляти се остави ме намира ми идва да му разглобя един стол в гърбът

clever
10-24-2009, 19:27
оплачи се на учителите
ако смятат да бездействат-преий го да си взече за урок че момиче не се тормози ! :-x :-x

gabi_94
10-24-2009, 19:49
A ти да не би да я харесваш? Чак стол да му разбиеш...май не е просто щото те дразни :) Но и да не е така, тя все пак може да се оплаче на някого.

qazwsx
10-24-2009, 19:49
sq gleda6 drugata sedmica po btv davat porednata u4ili6tna tragediq s u4astieto na godlovesyou :D

Unendlich
10-24-2009, 20:40
Бий го, няма да се плашиш :D

Всъщност - не знаеш как стоят отношенията между тях. Познаваш ли ги лично, или поне момичето? Малко е странно да се месиш в отношенията на другите, все пак тя едва ли е малка, за да не може да се оправи сама. Може дори да и е просто неудобно, защото е в училище.. Но ако искаш да се покажеш като джентълмен - направи нещо по въпроса. :)

balon4eee
10-24-2009, 20:55
възможно е ако го понабиеш тя да се зариби по тебе 8-)

kasten
10-24-2009, 21:55
Е къв ще е тоя гей дето натиска момиче :-o

iv4oiv
10-24-2009, 22:00
Темата ми звучи като:
Гледам на улицата един много грозен просяк. Да го убия ли за да не го гледам като излизам сутрин за училище щото е адски грозен.

Защо си мислиш, че някой ти дава право да упражняваш насилие над друг човек? Ако видиш, че по силен бие по слаб и се намесиш за да оттървеш по слабия - разбирам, но що за агресия да нападш момче което си говори с момиче.
Замисли се малко над това. Дали утре аз няма да те видя да сваляш някоя мацка и да взема да те ударя със стол в гърба щото ... съм много интелЕгентен примерно или защото съм решил, че ти си тъп и не бива да я задяваш.

elito0o0o0
10-24-2009, 22:24
По-добре иди на психолог... :? Стол щял да му разбие в гърба... ебаси... ти да не би да си си на село в циганската махала? Та то дори там не са такива... Ако на момичето наистина не и е неприятно ще се оплаче...пфф... :? :? Нямам думи...

elito0o0o0
10-24-2009, 22:26
sq gleda6 drugata sedmica po btv davat porednata u4ili6tna tragediq s u4astieto na godlovesyou :DНе е смешно!!!! Не виждаш ли че дават как съученици се ръгат и се колят заради някакви си пикли? та това е баси ужаса.... хич не е за смях :( :( Още малко и с пистолети ще се гърмят... :? :(

amk933
10-24-2009, 23:41
sq gleda6 drugata sedmica po btv davat porednata u4ili6tna tragediq s u4astieto na godlovesyou :DНе е смешно!!!! Не виждаш ли че дават как съученици се ръгат и се колят заради някакви си пикли? та това е баси ужаса.... хич не е за смях :( :( Още малко и с пистолети ще се гърмят... :? :(

Уестърн Форевър Бейби... :smt068 :smt068 8-)

По темата: какато казаха вече май не е просто едно момиче за теб въпросната

BePoHuKa
10-25-2009, 04:30
По-добре поговори първо с момичето ;) Не прибягвай до насилие, защото нито ще решиш проблема, нито ще направиш нещо, с което да се горееш. (надявам се)

DevilWish
10-25-2009, 06:46
Ако ще се правиш на герой, по-добре просто кажи на някой учител или говори с момичето тя сама да се оплачи.Насилието няма да промени нищо, напротив ще навлече само повече неприятности ;)

Wildchildd
10-25-2009, 07:47
Кви учители бе, все едно живеете в друга реалност...
GodLovesYou , прецени си възможностите, и после направи каквото трябва.

Apricote
10-25-2009, 07:52
Абе според мен говори с момчето приятелски питай го що така.. ако усетиш че наистина я тормози кажи на момичето да се оплаче на учителя. Не се намесвай мн... Според е на шега.. просто момичето не и е удобно в училище.. :-o

aloveyou
10-25-2009, 07:54

Еми и аз това се чудя :shock: :-o

По темата - Напълно съгласна съм с BePoHuKa

По-добре поговори първо с момичето Wink Не прибягвай до насилие, защото нито ще решиш проблема, нито ще направиш нещо, с което да се горееш. (надявам се)

yahhooo
10-25-2009, 08:07

мухахахааха

elito0o0o0
10-25-2009, 08:53

честно казано и аз се чудя как така ще стане...

Liar
10-25-2009, 08:54
Давай.

meche95
10-25-2009, 08:57
btw нали миналата година в 18 и тва стана :-o :-o
а иначе 1во разбети какви са им отношенията и ако тя него иска се намеси ест не с насилие но според мен не треа да кааш на учител тва ще е тъпо просто отиди и го избутай от нея и му подвикни нещо ли ддз

elito0o0o0
10-25-2009, 08:59
Уестърн Форевър Бейби... :smt068 :smt068 8-)

:shock: :lol: :lol:

GodLovesYou
10-25-2009, 09:11
принципно се знам с младежа и е дразнител
а за момичето имам чувство че я е страх от него нз '
в понеделник ще приказваме

MadeOfWater
10-25-2009, 09:28
принципно се знам с младежа и е дразнител
а за момичето имам чувство че я е страх от него нз '
в понеделник ще приказваме
давай ;)

ThePowerOfLove
10-25-2009, 09:55
Първо говори и с двамата поотделно. Така да се месиш на сляпо, е тъпо. Ако имат някакъв проблем, подскажи на момичето да се оплаче..

WesTSider
10-25-2009, 14:30
Бе ти кажа по начина по който го написа ( а и мястото където го пишеш) ме съмнява да можеш го набиеш но ако можеш бих те посъветвал да не е в даскало ...
Издебни го навънка 1 кисия на главата и бой .... тъпо е да знае кой го е бил може си навлечеш много мизерия с полиция неговите познати и др .... :D ( става въпрос за сериозен бой не детски простотии)
Но лично аз небих го пребивал( бих му направил забележка ако се узъби тогава)

1 СЪВЕТ никога не казвай с сигурност че ще го набиеш незнаеш какъв вътък може да му дойде пък и в тоя свят всичко е възможни и почти никога не печелят хората с добри намерения ..... :) :)

LoveRetroMusic
10-25-2009, 14:48
Баси извратения гей.
По-добре помогни на момичето ;]]

Zarity
10-25-2009, 16:24
в даскало има един гей дето натиска едно момиче

:-o :-o :-o

racegirl
10-25-2009, 16:28
Бой..бой :D

NoOneElse
10-25-2009, 16:39
в даскало има един гей дето натиска едно момиче в междучасията и ясно си личи че на нея и е изключително неприятно и много ме изнервя ...
направо като чуя моляти се остави ме намира ми идва да му разглобя един стол в гърбът
За кфо ще се занимаваш да го биеш, направо го убивай, и без т'фа от скоро не са давали нищо интересно по новинте...

bojilow
10-25-2009, 17:34
Ще е супер яко на даскало с оръжие, да се стреляме и да се избиваме :D
Аз бих участвал или убиваш или те убиват, не ми пука .. Приятел бий го да се насере от бой.. Ама го разглоби, защото няма право си прави гаври с безащитното момиче пък на нея и е гадно.. :)

Който има против казаното от мен : :smt098 !
:lol:

Madeyed
10-25-2009, 17:39
Натроши му канчето :-D 8)

WesTSider
10-25-2009, 17:43
тъп си чесно ..... боя не е решението пък и на тая щом не и харесва що не прави нищо по вапроса абе нали знаете много беззащитни ги направихте тея момичета ..... изкарахте го на сюжет на някой американски филм ...

За мене боя е крайната мярка има и други начини ( приказки,даскали,полиция ... ) ако на тая и беше толкова кофти спокойно може си извади ограничителна заповед според мене това е някое курве дет се праи на .... засегната ама се натиска после пак
Пак казвам ако и беше толкова кофти 100% съм сигурен че тя сама щя да се справи с проблема !

LittleDude
10-25-2009, 17:46
бокс със шипове -> главата -> 2 метра под земята -> No Problems :) :grin:

WesTSider
10-25-2009, 17:50
Да освен свидетели.следствие.липсат а на лопата и на бокс
Това че за богаташчетата закони няма не важи и за нас :?

bojilow
10-25-2009, 18:11
Да освен свидетели.следствие.липсат а на лопата и на бокс
Това че за богаташчетата закони няма не важи и за нас :?
Пич не мисля, че за един шамар на някъв си глупак, ще го пратят на съд..
Тук си прав, има хора за който няма закони, но за нас не е така :o

Ама не мислиш ли, че все пак да не помогне на момичето..? :?

WesTSider
10-25-2009, 18:17
Нали знаеш че ако и беше проблем и САМА щя да се оправи 1 ограничителна заповед се взема точно за час ..... Също има и родители ... А и даскали .........
Абе да прави квото иска само да не го бие в даскалото това е голяяяма ГРЕШКА!

GodLovesYou
10-26-2009, 16:03
приказвах и с 2мата

момичето каза че неможе да го понася но незнаела как да се отърве от него ...
иии казах му на оня да я остави и че единствено изнервя положението и ми вика "няма проблем батка соре незнаeх" lol

montana6
10-26-2009, 16:34
приказвах и с 2мата

момичето каза че неможе да го понася но незнаела как да се отърве от него ...
иии казах му на оня да я остави и че единствено изнервя положението и ми вика "няма проблем батка соре незнаeх" lol

Браво, че си говорил с него като с човек! Сега вече ако продължава, спокойно можеш да му "сложиш" един и да ти е чиста съвестта. :D

Ax3
10-26-2009, 16:43
Само при заглавието - да го пребия ли? отговорът е ясен - ДЕЙСТВАЙ :smt067 ще ми се и аз да помогна ама не мога... бии не говори :D :D още 1 път и го размажи от бой

amk933
10-26-2009, 16:46
Нали знаеш че ако и беше проблем и САМА щя да се оправи 1 ограничителна заповед се взема точно за час ..... Също има и родители ... А и даскали .........

В От местопрестъплението: Маями може и за 30 секунди да ти я изкарат, ама ти не вярвай много много. За ограничителна заповед трябва съдия. Да отворим ли темата за българската съдебна система и сроковете? 8-)

Ax3
10-26-2009, 16:53

В От местопрестъплението: Маями може и за 30 секунди да ти я изкарат, ама ти не вярвай много много. За ограничителна заповед трябва съдия. Да отворим ли темата за българската съдебна система и сроковете? 8-)

Я се скрии :D Съди направо :D

dead_princess
10-26-2009, 16:55
пребий го 8)

бой!

бой!

:lol:

Luscious_Heart
10-26-2009, 17:09
A ти да не би да я харесваш? Чак стол да му разбиеш...май не е просто щото те дразни :) Но и да не е така, тя все пак може да се оплаче на някого.
И като я харесва, кфо? Нима му пречи да бъде истински мъж и да защитава уязвимия, срещу когото се прилага ментално насилие? Оня като е гнусен отвратяга, да ми яде гъза, ако момичето ми беше приятелка, нищо че съм момиче - събираме глутница батки и бойййй. :-x :-x :-x :-x :-x :-x

bojilow
10-26-2009, 17:50
Аз си мисля друго човек който може да се бие няма да пита тоя въпрос.. Ами ще действа..
Правете си извода, автора внимавай да не те набие тебе! :lol:

psychopath
10-26-2009, 18:07
sq gleda6 drugata sedmica po btv davat porednata u4ili6tna tragediq s u4astieto na godlovesyou :DНе е смешно!!!! Не виждаш ли че дават как съученици се ръгат и се колят заради някакви си пикли? та това е баси ужаса.... хич не е за смях :( :( Още малко и с пистолети ще се гърмят... :? :( мен са ме стреляли...и то в даскало 8-)

отделно в Перник, ама то тва се подразбира :D

des7royer
10-26-2009, 18:56
в даскало има един гей дето натиска едно направо като чуя моляти се остави ме намира ми идва да му разглобя един стол в гърбът

Go Go ! :D

elito0o0o0
10-26-2009, 19:49
И като я харесва, кфо? Нима му пречи да бъде истински мъж и да защитава уязвимия, срещу когото се прилага ментално насилие? Оня като е гнусен отвратяга, да ми яде гъза, ако момичето ми беше приятелка, нищо че съм момиче - събираме глутница батки и бойййй. :-x :-x :-x :-x :-x :-xМомиче.. много CS играЙш ;)

BePoHuKa
10-27-2009, 00:44
И като я харесва, кфо? Нима му пречи да бъде истински мъж и да защитава уязвимия, срещу когото се прилага ментално насилие? Оня като е гнусен отвратяга, да ми яде гъза, ако момичето ми беше приятелка, нищо че съм момиче - събираме глутница батки и бойййй. :-x :-x :-x :-x :-x :-xМомиче.. много CS играЙш ;) :razz: Винаги много съм я мразела тая игра! :shock: :lol:

Ax3
10-27-2009, 04:48
И като я харесва, кфо? Нима му пречи да бъде истински мъж и да защитава уязвимия, срещу когото се прилага ментално насилие? Оня като е гнусен отвратяга, да ми яде гъза, ако момичето ми беше приятелка, нищо че съм момиче - събираме глутница батки и бойййй. :-x :-x :-x :-x :-x :-xМомиче.. много CS играЙш ;)

Ти па мноо сънуваш :D И тебе нищо чудно да те пребият...

danibebi
10-27-2009, 12:04
как ще го пребиваш без на теб нищо да ти е направил бе?!лелее..докъде стигна света.. :x може би ако мацката не иска да се оплаче и харесва това ;) знам ги тия "отблъсквания" се пак съм момиче ;) а ако не и харесва може да се оплаче..ти какво ще се мешаш къде не ти е работата?! ако я харесваш можеш да я впечатлиш по друг начин а не да пребиваш някого ;)

evilBunny
10-27-2009, 17:19
оплачи се на учителите
ако смятат да бездействат-преий го да си взече за урок че момиче не се тормози ! :-x :-x

а бе да не сте в детската градина :lol:

rfvtgbyhn
11-03-2009, 15:39
Свършило се е вече...Мненията ви са безполезни ;) :D

marchetoy
11-03-2009, 15:54
в даскало има един гей дето натиска едно момиче в междучасията и ясно си личи че на нея и е изключително неприятно и много ме изнервя ...

^^^ оф тфа е бахти гадното и ас сам така има един ром , който постояно се натиска в мен .. понеже ас немога да го набия ... ии едни мой фр настояваха .... доста го подредиха :grin:

LittleDude
11-03-2009, 16:09
щом ти се отваря възможност да пребиeш някой, го направи... иначе ставаш "жина" :lol: :lol:

HanopkaH
11-03-2009, 16:42
щом ти се отваря възможност да пребиeш някой, го направи... иначе ставаш "жина" :lol: :lol:
Доста смешно :(

Rhype
11-03-2009, 17:11

Насилието не е решение.Пробвай с думи ,пък ако не стане в краен случей го бий : )

Bimmer
11-03-2009, 18:41
Ама не прибягвай до насилие, не се меси, бла бла бла бла, в някоя държава, ама не в България. Еми мой верно, тоа балъка може тей да зарибява момата, ама разбери, ако не е така и можеш да го начупиш по време на "aкцията" на сваляча му бий един шамар и му кажи някоя друга поучителна приказка ;)
edit: мноо съм съгласен с

2-3 шамара стигат ако ти се отвори тогава го набий ;)

lawl
11-03-2009, 19:02
GodLovesYou , не знам какво си намислил , но по-добре преосмисли нещата преди да направиш нещо за което може да съжеляваш..
Виж , стават инциденти , особено ако не си знаеш силата внимавай какво правиш.. особено с тия столове ;д
А бтв , момичето по-хубаво поговори с нея , може би разбираш нещата погрешно защото на някои момичета които се правят на недостъпни това им харесва.. Все пак , внимавай какво правиш. :)

Xeon
11-03-2009, 19:09
oтделно в Перник, ама то тва се подразбира :D

От ПеУник ли си ? :D

А иначе до автора, стисни му вратлето оня може и един юмрук в гърдите и трябва да спре, ако не, бъди "ЛУД С ЛОПАТА"! :razz:

LittleDude
11-03-2009, 19:21
той те гледа лошо а ти държиш тръба и се усмихваш :lol: :razz:

plmn
11-03-2009, 20:05

тва момиче уста няма ли? оплаквала ли се е на някого? а на теб? споделяла ли ти е, че има нужда от подкрепа? че тоя й е неприятен? най-лесната работа е да го пребиеш, разбери преди тва дали си заслужава и трябва ли да се месиш

ByK
11-03-2009, 22:07
не се меси
но ако искаш се докажи пред мацката :D

CrAzYanDlaZy
11-04-2009, 10:38

:D :D

амии оплачи се, ако не ти обърнат внимание действай ти. евала на такива като теб :-) :)

loliii
11-04-2009, 12:31
Кво се бъркаш в отношенията на хората? И тва че едно момиче се оплаква и мрънка, не означава, че не й харесва. Запомни го.

SunnyTime
11-04-2009, 13:16
Темата ми звучи като:
Гледам на улицата един много грозен просяк. Да го убия ли за да не го гледам като излизам сутрин за училище щото е адски грозен.

Защо си мислиш, че някой ти дава право да упражняваш насилие над друг човек? Ако видиш, че по силен бие по слаб и се намесиш за да оттървеш по слабия - разбирам, но що за агресия да нападш момче което си говори с момиче.
Замисли се малко над това. Дали утре аз няма да те видя да сваляш някоя мацка и да взема да те ударя със стол в гърба щото ... съм много интелЕгентен примерно или защото съм решил, че ти си тъп и не бива да я задяваш.

Напълно съм съгласна!

lubomirky
11-04-2009, 13:47
зле си, мишкувай в даскало, за да не ставаш за смях..

CryToDie
01-09-2010, 14:40
Насилието поражда насилие...

zero
01-09-2010, 14:57
Зашии му един шамар зад врата, за да си нямаш проблеми с директор и учителски съвет и т.н 8)
Ако има мерак да се биете >> излизате и го насираш 8)

Chacho
01-09-2010, 16:54
Като го пребиеш, най-много мацката да те намрази. А ако пък са заедно тези двамата, 50% от думите й ще са сръдни (ква хубава дума). Както каза някой по-горе, не се излагай.

Utun
01-09-2010, 17:07
Просто иди и кажи не виждаш ли че момичето каза стига. Ако ти тръгне гледай да го отложиш за извън училище, ако не го изшибай яко в корема, там няма синини.

LuxurySk0B
01-09-2010, 17:07
Ако си анаболна машина ок , ама ако той е анабол не се опитвай , а ако и 2мата сте машини 8-) якоооооооо

Utun
01-09-2010, 17:09
Ако си анаболна машина ок , ама ако той е анабол не се опитвай , а ако и 2мата сте машини 8-) якоооооооо
Да бе, а техниката никва роля не играе.

DesertStar
01-12-2010, 21:34
фащаш го и бой докато не пусне кравчица да е*а мамицата им на такива !!! :-x :-x