View Full Version : След мастурбиране трябва ли ... ?
днес едно момиче ме попита:Трябва ли да се къпеш след като си масторбирала(при детствени) аз се очудих,че ме пита тъкова нещо и незнаех какво да отговоря.Някой ако знае би ли ми казал? щото и обещах да питам компетентни по тоя въпрос хора
Marinchety
10-24-2009, 20:31
Всичко е въпрос на лична хигиена !
Зависи колко мръсно си свършвате работата :D :D А ако искате да запазите добра хигиена за препоръчване е да се къпете след маструбация или поне половия си орган :lol: :lol:
някой мъже си мият ръцете, за жените нз.
Abigoria
10-24-2009, 20:37
Научи се да пишеш, после мастурбирай...
Нарочно написах тъка заглавието,за да е по различно от останалите и да прави впечатление.
Marinchety
10-24-2009, 20:45
тЪка ли 8)
Abigoria
10-24-2009, 20:46
Нарочно написах тАка заглавието,за да е по- различно от останалите и да прави впечатление.
Отново- научи се да пишеш, после мастурбирай...
BlueFace
10-24-2009, 20:49
Аман от неграмотни и малоумни девственици....
8-)
тц,добре,че другите ти зъби останаха. Обещавам вече да не те удрям с толкова голямо желание :)
balon4eee
10-24-2009, 21:01
ааа не бихме не бихме
8-)
тц,добре,че другите ти зъби останаха. Обещавам вече да не те удрям с толкова голямо желание :)
:-x щи кажа аз на теб 8-)
http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/a0/thebirdman.gif :razz:
днес едно момиче ме попита:Трябва ли да се къпеш след като си масторбирала(при детствени) аз се очудих,че ме пита тъкова нещо и незнаех какво да отговоря.Някой ако знае би ли ми казал? щото и обещах да питам компетентни по тоя въпрос хораДа определено ... след каквото и да било личната хигиена трябва да е с най - висок приоритет и от това което си написал мога да заключа 2 неща
1.Пишеш с правописни грешки
2.Приятелката ти трябва да не е на повече от 14 години ,за да ти задава такива глупави въпроси и ти не си много по-умен , за да не можеш да и дадеш компетентен отговор
ХАхахахахахахахахахаха, първо - за да се измиеш, определено голямо значение има, дали си девствен или не. Второ - НЕ е задължително, но е желателно. :) :booooomb:
Krasencety
10-25-2009, 11:25
да оставим правописа ти :-D
по темата: аз съм момиче и си измивам само ръцете после,а за момчетата зависи колко са се омазали :)
омг
кажи и ,че по принцип не е задължително,обаче ако ще си показва оная работа някъде другаде после , по-добре да се измие
Пффф що за въпрос?! Естествено,че е хубаво да си измиеш поне половите органи след това! Задължително!!!!!
днес едно момиче ме попита:Трябва ли да се къпеш след като си масторбирала(при детствени) аз се очудих,че ме пита тъкова нещо и незнаех какво да отговоря.Някой ако знае би ли ми казал? щото и обещах да питам компетентни по тоя въпрос хораДа определено ... след каквото и да било личната хигиена трябва да е с най - висок приоритет и от това което си написал мога да заключа 2 неща
1.Пишеш с правописни грешки
2.Приятелката ти трябва да не е на повече от 14 години ,за да ти задава такива глупави въпроси и ти не си много по-умен , за да не можеш да и дадеш компетентен отговор
++
PsychologicalDisorder
10-25-2009, 11:43
http://i36.tinypic.com/2i7bk0i.jpg
bilqnavod
10-25-2009, 16:50
Правописните правила моля...