PDA

View Full Version : Анален секс , въпроси, как?

anonimus
10-24-2009, 21:12
Добър вечер. Приятелката ми, ми съобщи , че иска да го направим анално. Та понеже не съм се интересувал как се прави , какви мерки трябва да се вземат и така нататъка, общо взето нищо незнам на тема анален секс и бих искал да получа повече информация относно въпросният Лубрикант и болестите, които могат да се прихванат при положение, че се направи без презерватив, имайки предвив, че приятелката ми беше девствена, когато го правихме нормално, не е имала никакви сексуални изживявания с друг. Каква е вероятноста да се прихване болест, като вземем под внимание, че ще се прави при пълна хигиена.

П.С. Незнаех къде да пусна темата, затова я пуснах тук.

AlokiNn
10-24-2009, 21:18
Еми като гледам при пълна хигиена и не пипано момиче вариант от болест 1%..

anonimus
10-24-2009, 21:23
Ясно. А относно въпросният Лубрикант ?

AlokiNn
10-24-2009, 21:24
http://www.durex.com/bg-BG/Products/Lubes/pages/LubesHomepage.aspx Choose One :)

TeCHo0o0
10-24-2009, 21:28
Ами слагаш повечко количество лубрикант, но не само върху ануса, а и няколко санта навътре...така нежно с пръстче.След това почваш спокойно да яздиш доволно девойката :-P

anonimus
10-24-2009, 21:31
Благодаря за информацията :)

acer666
10-24-2009, 22:16
Щом е без презерватив има вероятност да хванеш цистит. На нея нищо няма да и има.

amk933
10-24-2009, 22:27
Задължително го правете с презерватив! Ако го правите без презерватив такава хубава инфекцийка можеш да си навлечеш, че ти е бедна фантазията.

Второ, ако решите после да правите вагинален, задължително смени презерватива дори и да не си свършил, защото можеш да и лепнеш инфекцията на нея.

Трето, желателно е тя да си направи клизма, за да не смитате купчинки от чаршафите.

Това е. :)

haritov
10-24-2009, 23:56
Щом е без презерватив има вероятност да хванеш цистит. На нея нищо няма да и има.

:razz: :razz: :razz: :razz: човек чуваш ли се?

възпаление на пикочният мехур след анален секс :shock: :razz: :razz: :razz: :razz:

anonimus
10-24-2009, 23:56
Мдам ясно. Значи задължително с презерватив. Изключително благодарен съм ви!

schism
10-25-2009, 16:01
Задължително го правете с презерватив! Ако го правите без презерватив такава хубава инфекцийка можеш да си навлечеш, че ти е бедна фантазията.

Второ, ако решите после да правите вагинален, задължително смени презерватива дори и да не си свършил, защото можеш да и лепнеш инфекцията на нея.

Трето, желателно е тя да си направи клизма, за да не смитате купчинки от чаршафите.

Бахахахаха!
Нещо уникално.
Върви практикувай малко секс.Стига зяпа американски "научно популярни" филми.

amk933
10-25-2009, 17:11

Бахахахаха!
Нещо уникално.
Върви практикувай малко секс.Стига зяпа американски "научно популярни" филми.

То си личи кой е практикувал и кой не....после за това има по хиляда теми "бременна ли е/съм" и "как се хваща СПИН" и "това инфекция ли е". Троши си главата. Аз глупости не съм питал до сега. ;)

ImmortalTechnique
10-26-2009, 07:46

Верно си доста зле. То само с теория не става. На мен как тъй досега никога не ми се е случвало инфекция, пъл никога не слагам капут. Въобще не съм фен на капутите.

olive_oil
10-26-2009, 07:56
Най-добре влез в гугъл и напиши анален секс. Там ще намериш съвети както от лекари, така и от любители на аналния секс, които са навътре в нещата. Ето ти някои
http://www.tialoto.bg/sex/2006/07/28/chetiri-saveta-za-da-izpitate-naslada-ot-analniya-seks.3394

http://fema-bg.com/index.php?m=929

http://bg-sexologia.info/site/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=31

надявам се да съм ти помогнала и успех ;)

GirlfromHell
12-07-2009, 08:41
Ами слагаш повечко количество лубрикант, но не само върху ануса, а и няколко санта навътре...така нежно с пръстче.След това почваш спокойно да яздиш доволно девойката :-P

Може да сложиш и на члена си ако си без презерватив или върху презератива ако си със. И не се опитвай от първия път да и го вкараш целия ,а след като усетиш,че вече е разширена.И накрая си го вади бавно!

ImmortalTechnique
12-07-2009, 09:33

Теоретик :? Ако всичко що го пише в книгите растеше по полето, не моем го ожъна ти казвам :lol:
От практиката: дъни без, не ти трябва гума. Аз с мойта никога не слагам капут, от години правим анален, как тъй досега никога не съм имал инфекция и никога не сме смитали купчинки от чаршафите? Аре последното е може би, щото тя има хроничен запек, но все пак :oops:

anichka12345678
12-07-2009, 16:19
Добър вечер. Приятелката ми, ми съобщи , че иска да го направим анално. Та понеже не съм се интересувал как се прави , какви мерки трябва да се вземат и така нататъка, общо взето нищо незнам на тема анален секс и бих искал да получа повече информация относно въпросният Лубрикант и болестите, които могат да се прихванат при положение, че се направи без презерватив, имайки предвив, че приятелката ми беше девствена, когато го правихме нормално, не е имала никакви сексуални изживявания с друг. Каква е вероятноста да се прихване болест, като вземем под внимание, че ще се прави при пълна хигиена.

П.С. Незнаех къде да пусна темата, затова я пуснах тук.
болести от нейна страна щом е спала само с теб е минимален.А за секса малко либрикант ,трявба добре да я възбудиш ,може и малко пръсчета преди това за игра и след това и го вкарвай лекочко и бавно ,дукато свикне и най -важното е както знаете хигиена и това как ще и го изкараш -гледай да не е много рязко ,за да нестане гаф ,сещаш се :D

gogo4o4o
12-07-2009, 16:53

Теоретик :? Ако всичко що го пише в книгите растеше по полето, не моем го ожъна ти казвам :lol:
От практиката: дъни без, не ти трябва гума. Аз с мойта никога не слагам капут, от години правим анален, как тъй досега никога не съм имал инфекция и никога не сме смитали купчинки от чаршафите? Аре последното е може би, щото тя има хроничен запек, но все пак :oops:

:shock: Пич, твойта да не е надуваема?!? :shock:

По темата: Мисля, че всичко важно вече е казано :)

ImmortalTechnique
12-07-2009, 18:16
Не е надуваема "пич"! И ти ли си фен на теорията в секса? :lol:

amk933
12-07-2009, 18:37

Това, че не си болен в момента, не значи, че не носиш определени вируси в кръвта си, които ще лъснат при едно изследване. Прави си както и каквото искаш - твой си е живота.

Като ти се живее с хепатит Ц и Б, HHV-8 (един от вирусите виновни за саркома, най-смъртоносния рак), HPV, сифилис или СПИН, рискувай си...Да не говорим, че при анален секс шансът гаджето ти да развие рак на ануса се увеличава, колкото и да не ти се вярва...Презервативите не пазят само от бременност. ;)

ImmortalTechnique
12-07-2009, 18:52

Това, че не си болен в момента, не значи, че не носиш определени вируси в кръвта си, които ще лъснат при едно изследване. Прави си както и каквото искаш - твой си е живота.

Като ти се живее с хепатит Ц и Б, HHV-8 (един от вирусите виновни за саркома, най-смъртоносния рак), HPV, сифилис или СПИН, рискувай си...Да не говорим, че при анален секс шансът гаджето ти да развие рак на ануса се увеличава, колкото и да не ти се вярва...Презервативите не пазят само от бременност. ;)

Искам само да ти кажа, че първо съм си правил изследване, второ всичките тези болести дето ги спомена, трябва да дойдат отнякъде, не могат просто ей така да се появят. А това за рака на ануса, беше най-свежата глупост, която съм чувал напоследък :-D
Както и да е! Ти ако искаш прави секс с латексови ръкавици ;)

ImmortalTechnique
12-07-2009, 18:53

Искам само да ти кажа, че първо съм си правил изследване, второ всичките тези болести дето ги спомена, трябва да дойдат отнякъде, не могат просто ей така да се появят, което означава само едно - изневяра. А това за рака на ануса, беше най-свежата глупост, която съм чувал напоследък :-D
Както и да е! Ти ако искаш прави секс с латексови ръкавици ;)

amk933
12-07-2009, 18:59
А това за рака на ануса, беше най-свежата глупост, която съм чувал напоследък

Ясно показа колко си наясно с опасностите...Чети бе, чети от време на време...не е страшно.

Хубаво, че си си правил тестове, но какво ще стане, ако примерно ти си в провинцията или в чужбина за дълго време и гаджето ти без да ти каже (ясно защо) преспи с някой друг? Ако се зарази от него неволно, ще зарази и теб след това, а при анален секс шансът за пренасяне на болести е много по-голям отколкото при вагиналния.

И щом викаш на презервативи латексова ракавица твой си е проблем. Неслучайно се произвеждат тези "латексови ръкавици".

ImmortalTechnique
12-07-2009, 19:02

Ясно показа колко си наясно с опасностите...Чети бе, чети от време на време...не е страшно.

Хубаво, че си си правил тестове, но какво ще стане, ако примерно ти си в провинцията или в чужбина за дълго време и гаджето ти без да ти каже (ясно защо) преспи с някой друг? Ако се зарази от него неволно, ще зарази и теб след това, а при анален секс шансът за пренасяне на болести е много по-голям отколкото при вагиналния.

И щом викаш на презервативи латексова ракавица твой си е проблем. Неслучайно се произвеждат тези "латексови ръкавици".

А ти стига чете, ами почни и да практикуваш, че всичко, което го пише в книгите не се яде. Ако това се случи ще я пукнем от бой, и нея, и ебачо. Много по-голям, много по-малък, все ми е тая, аз и вагиналния винаги без капут го правя.
Всъщност имах предвид латексова ръкавица в буквалния смисъл, беше иронично.
Бай да уей, you must be a virgin? Virgin Cola? :-P

dakata123
12-07-2009, 19:35

Точно!
+1
Може и момичето да си направи клизма. Не е задължително, но питай някой който се е изпускал след изваждането. Мисля, че в този форум има такива хора :D :D Много сам гаден :D :-P 8-)

StarngerInTheNight
12-07-2009, 19:49

Дай линк към ЕДИН СЕРИОЗЕН научен източник в подкрепа на тезата си, чети внимателно - сериозен, а не писан от незадоволена стара мома-мед. сестра.

amk933
12-07-2009, 20:11

Дай линк към ЕДИН СЕРИОЗЕН научен източник в подкрепа на тезата си, чети внимателно - сериозен, а не писан от незадоволена стара мома-мед. сестра.

Съюзът на Американските Стомашни Хирурзи достатъчно достоверен ли е? http://www.fascrs.org/patients/conditions/anal_cancer/ ;)

ImmortalTecnique, не позна.

ImmortalTechnique
12-07-2009, 20:22

Съюзът на Американските Стомашни Хирурзи достатъчно достоверен ли е? http://www.fascrs.org/patients/conditions/anal_cancer/ ;)

ImmortalTecnique, не позна.

Не познах, ама твърде много вярваш на книгите. Първо, че е супер рядко, второ, че половината са жени, другата половина мъже, както пише в статията ти. И кво, сички жени го правят анално, а сички мъже са педераси. Глупости са това. То и от Витамин Ц има вероятност едно на милион да фанеш рак, ама нейсе. Не се филмирай толкова, да не умреш от някоя правописна грешка някой път 8-)
Освен това, почти всички случаи на рак на ануса се причиняват от човешкия папилома вирус HPV, а както сам знаеш вирусите не се пръкват от триенето 8-)

amk933
12-07-2009, 20:26
^Какво неясно има:
Anal sex - Persons who participate in anal sex are at an increased risk.

Ясно ми е, че човек не може да се опази от всичко, но това не значи, че трябва да предизвикваш съдбата. То и като правиш секс с някоя болна от СПИН не значи, че 100% ще хванеш ХИВ, и по твойта логика защо и с нея не правиш секс без презерватив? Шансът не е 100%, значи може и да не те хване. :)

ImmortalTechnique
12-07-2009, 20:40
Примерът, който даваш е неуместен. Рискът да го правиш с болна от СПИН е твърде голям, докато това за което говорим, тук рискът е пренебрежимо малък, не по-голям от този да те блъсне пиян шофер, докато си чакаш рейса на Плиска. Пък и нищо не каза за човешкия папилома вирус - той е основният причинител на рака на ануса, а не самото механично триене. Индиректна е връзката. Естествено, че няма да тръгнеш да чукаш първия срещнат парцал отзад без капут, но с твоя си партньор, защо да се лишаваш от това удоволствие? Само щото в книгите пише еди кво си? Шаааанс.

StarngerInTheNight
12-07-2009, 21:46
[quote="amk933"]^Какво неясно има:
quote]

Това звучи толкова общо, колкото и хората участаващи в уличното дижение са с повишен риск да станат жертва на пътно-транспортно произшествие. Никъде не видях каква е зависимостта между аналния секс и рака. Никъде не видях дали физическият контакт е евентуалната причина или нещо, което се предава ако евентуално (пак) единият партньор е преносител. Т.е ако си някой си ръга дилдо с диаметър 10 санта, повишава ли риска от рак?

amk933
12-07-2009, 21:51
[quote=amk933]^Какво неясно има:
quote]

Това звучи толкова общо, колкото и хората участаващи в уличното дижение са с повишен риск да станат жертва на пътно-транспортно произшествие. Никъде не видях каква е зависимостта между аналния секс и рака. Никъде не видях дали физическият контакт е евентуалната причина или нещо, което се предава ако евентуално (пак) единият партньор е преносител. Т.е ако си някой си ръга дилдо с диаметър 10 санта, повишава ли риска от рак?

Има разлика между секс и дилдо. ;)

За да са го написали това сигурно има защо и не си го смучат от пръстите...Заради HPV е цялата история. http://www.cancer.org/docroot/CRI/content/CRI_2_2_2X_What_causes_anal_cancer_47.asp

StarngerInTheNight
12-07-2009, 21:59
А, ето ти го ключа от палатката. Връзката с механичното действие е индиректна и както ти написа по-горе пича, ако е чукане за една вечер, много ясно, че ще се пазиш. Ако обаче става дума за постоянни партньори опираме до доверие (ако го няма не са сериозни партньори, нали?) и ако имаме доверие, да се мъчат с гума е неуместно, още повече, че разликата "със" и "без" е от земята до небето.

ImmortalTechnique
12-07-2009, 22:09
Именно. Няма какво повече да добавя. :)

PaulCrewe
12-07-2009, 23:23
че се направи без презерватив, имайки предвив, че приятелката ми беше девствена, когато го правихме нормално, не е имала никакви сексуални изживявания с друг.

100% рак на белия дроб и евентуално паркинсон след време.