PDA

View Full Version : Въпросче към момчетата !!!

cveti369
10-25-2009, 00:15
Скъпи момчета искам да ви попитам когато стигнете до момента да правите секс с вашата нова приятелка но разберете че е детствена това отблъсква ли ви или ви привлича??? :-) :-o

AlokiNn
10-25-2009, 00:30
Понеже съм много претенциозен :lol:
.:Хубаво:.
1.Хубаво е защото е нещо ново за нея и ме прави радостен че е с мен
2.Хубаво е защото никой не я е пипал преди мен
3.Хубаво е защото е тясна

.:Лошо:.
1.Лошо е защото и е 1 първи път и я е много страх
2.Лошо е защото няма никакъв опит
3.Лошо е защото 1вият път не продължава повече от 10-20 минути

redbul
10-25-2009, 03:22
е как ще ни отблъсква - девствените вече са такава рядкост, че по вероятно е да ударя шестица от тотото отколкото да попадна на девствена мацка.. :D

Hilary_
10-25-2009, 05:12
Момчетата, които познавам биха дали всичко за девственица .. по простата причина, че вече са рядкост .. да не говорим ако е хубава и девствена = хах перфектната комбинация .. =D>

п.с. дааа даа знам, че не съм момче .. :lol:

Everytime
10-25-2009, 07:04
OMG .. как ще ме отблъсне тфа уе :D ми то тфа си е перфект да знаеш че на приятелката ти си и първия който ще я оправя :P

TheX
10-25-2009, 07:09
Интересно,какво ви е мнението на вас момичетата за девствениете пичове? На ви повод за замисъл :D

Abigoria
10-25-2009, 07:37
Интересно,какво ви е мнението на вас момичетата за девствениете пичове? На ви повод за замисъл :D

Едно девствено момче никога не би ме отблъснало. Даже го намирам за привличащо и мило. За да е решил, че иска да го направи с мен, значи съм нещо специално. Пък и щом единия от двамата има опит, какъв е проблема?

dewil
10-25-2009, 16:39
Понеже съм много претенциозен :lol:
.:Хубаво:.
1.Хубаво е защото е нещо ново за нея и ме прави радостен че е с мен
2.Хубаво е защото никой не я е пипал преди мен
3.Хубаво е защото е тясна

.:Лошо:.
1.Лошо е защото и е 1 първи път и я е много страх
2.Лошо е защото няма никакъв опит
3.Лошо е защото 1вият път не продължава повече от 10-20 минути

+1..

Изобщо това не ме отблъсква..AlokiNn каза всичко много провилно

martini
10-25-2009, 19:51

Едно девствено момче никога не би ме отблъснало. Даже го намирам за привличащо и мило. За да е решил, че иска да го направи с мен, значи съм нещо специално. Пък и щом единия от двамата има опит, какъв е проблема?

Аз съм на същото мнение.Мисля,че и за момчетата трябва да е така...

elito0o0o0
10-25-2009, 19:54

Аз съм на същото мнение.Мисля,че и за момчетата трябва да е така...

QkoGrozen
10-25-2009, 19:57
Съгласен съм с това за девственото момче!! :D
<-

Hilary_
10-25-2009, 19:57

оо само да ми падне .. :oops: :oops: да видиш какви помисли биха ми миналии .. :oops: :lol: