Влез

View Full Version : Малко помощ ?!

bananjanet
10-26-2009, 04:56
Здравейте ! Малко започнах да се притеснявам, понеже съм само на 13 .
Снощи си писах с един приятел по така познатия СКАЙП ! :D
И той започна да ми задава някви въпроси .. и аз кво да правя ? - отговарям ! Значи .. 1вият беше дали съм правила свирки и аз казах " да " .. 2рият беше .. дали съм девствена - да, девствена съм ! поосле ми каза, че съм най-опитното момиченце, което познавал .. поосле ме попита : " Кога ще се видим ? Да те пробваме ?! " .. ии аз казах, че нз .. А после ме попита дали съм готова за секс според мен .. ии аз казах нз ... После ме попита .. дали са ме лизали .. и аз казах - да ... ии така
В петък ще се събираме в един фр. ии малко ме е страх, че мога да си изгубя девствеността тогава .. Искам да отида .. но същевременно ме е страх ! :?

xoxo Janni

ludiq0maks
10-26-2009, 05:36
Сложи си девствен колан 8) и остави ключа във вас, и само свирки прави.

shell
10-26-2009, 06:05
да,така е най-сигурно :P а как така се стахуваш не ми е ясно-ако искаш ще провиш секс ако не,ми просто няма да го правиш!

bananjanet
10-26-2009, 06:12
да,така е най-сигурно :P а как така се стахуваш не ми е ясно-ако искаш ще провиш секс ако не,ми просто няма да го правиш!

Да .. но на няколко чашки няма е същото :(

ludiq0maks
10-26-2009, 07:50
Да .. но на няколко чашки няма е същото :(

Е ключа го оставяш във вас :P

elito0o0o0
10-26-2009, 08:21
Ето я поредната курвенска история... Момиче осъзнай се малко!! Ти не разбираш ли ,че тоя ща наебе наебе и ше те заебе...?! С такъв човек ли искаш да бъдеш за пръв път???! тцтцтцтц... на 13 и тръгнала да се ебе моля ти се... :? :? Ако искаш да ставаш курва .. давай.. Явнo не разбираш,че такива хора дето дори и не ги познаваш още и тръгват да те питат за секс и прочее.. значи тоя човек няма никво друго намерение освен да те наебе ... Твой си е избора,ако искаш още от малка да ставаш курвичка... :?

vesito0
10-26-2009, 08:27
Ето я поредната курвенска история... Момиче осъзнай се малко!! Ти не разбираш ли ,че тоя ща наебе наебе и ше те заебе...?! С такъв човек ли искаш да бъдеш за пръв път???! тцтцтцтц... на 13 и тръгнала да се е** моля ти се... :? :? Ако искаш да ставаш к***а .. давай.. Явнo не разбираш,че такива хора дето дори и не ги познаваш още и тръгват да те питат за секс и прочее.. значи тоя човек няма никво друго намерение освен да те наебе ... Твой си е избора,ако искаш още от малка да ставаш курвичка... :?

много точно и го каза..
деца.. :x

sunshine92
10-26-2009, 12:45
Ето я поредната курвенска история... Момиче осъзнай се малко!! Ти не разбираш ли ,че тоя ща наебе наебе и ше те заебе...?! С такъв човек ли искаш да бъдеш за пръв път???! тцтцтцтц... на 13 и тръгнала да се е** моля ти се... :? :? Ако искаш да ставаш к***а .. давай.. Явнo не разбираш,че такива хора дето дори и не ги познаваш още и тръгват да те питат за секс и прочее.. значи тоя човек няма никво друго намерение освен да те наебе ... Твой си е избора,ако искаш още от малка да ставаш курвичка... :?

много точно и го каза..
деца.. :x

Напълно съгласна. Ако не искаш да правиш секс - няма да го правиш. И въобще не се обяснявай за алкохол. Няма да пиеш, бе. На 13 си. Осъзнай се. :?

Pesenta
10-26-2009, 13:03
Нямаш ли си друга по важна работа от дова да духаш ? на 13 и вече за секс мисли .. кифла :-o #-o

BePoHuKa
10-26-2009, 22:44
Леле това звучи сякаш ще се дадеш да те изнасилят :shock: Ако не искаш, просто казваш НЕ и точка, аз разбрах, че ти е само приятел-не гадже. :o Я един между краката!! Ако тръгне нещо да те обарва, нека му стане ясно, че няма да е той човека, защото по това, което каза явно и ти не го искаш.

lovegaga
10-26-2009, 23:17
аве моме ти наред ли си.. :-D ми като те е страх да му беше отговорила на оня не с нзз и така нататъка а да беше отговорила с достойнство.. :shock: а не-да не да нз нз можеше да кажеш,че е лично твой избора нещо по-загадъчно.. тии.. :( кво си правила а си само на 13 е кво очакваш да стане на тоя купон ве? мн ясно,че иска те изчука и айде.. :? тряяше да внимаваш още като си писала с него.. ако ме питаш изобщо не ходи като те е страх,а а то стана и ясно кой какви намерения има :-x

WesTSider
10-27-2009, 01:21
Здравейте ! Малко започнах да се притеснявам, понеже съм само на 13 .

HOLY SHIT !!!! А като станеш на 17/18.....не знам просто каква ще си.... а не чек сетих се К*рва!!! Не мислиш ли че си ПРЕКАЛЕНО малка ... :shock:

elito0o0o0 написа:
Ето я поредната курвенска история... Момиче осъзнай се малко!! Ти не разбираш ли ,че тоя ща наебе наебе и ше те заебе...?! С такъв човек ли искаш да бъдеш за пръв път???! тцтцтцтц... на 13 и тръгнала да се е** моля ти се... Confused Confused Ако искаш да ставаш к***а .. давай.. Явнo не разбираш,че такива хора дето дори и не ги познаваш още и тръгват да те питат за секс и прочее.. значи тоя човек няма никво друго намерение освен да те наебе ... Твой си е избора,ако искаш още от малка да ставаш курвичка... Confused

много точно и го каза..
деца.. Mad

Това не са деца ами направо незнам.... лично аз на тея години бях със СЪВСЕМ различно мислене
бях дете играх си къде с количка къде с топка къде на компютър .... не се е*ах.... това не са деца ами е вече съвсем ново нещо което аз лично бих оприличил като отвратително.... явно тая даржавица хептен западна .. :( :(
СТАНАХМЕ ПО ЗЛЕ И ОТ МАНГАЛИТЕ ТЕ ПОНЕ СЕ ЖЕНЯТ ПА ТЕЯ СА ПРАСКАТ НА ПОРАЗИЯ ! :-x :-x

GodLovesYou
10-27-2009, 06:16
на 13 недей да пиеш +тва си още момиченце на 17 вече ще си курва ако продължаваш пудро

AlokiNn
10-27-2009, 07:26
Големите лъжи.. Като не си готова няма да правиш секс казаха го вече ако те е страх че ще се напиеш и ще се наебеш не пии много.. ако те е страх от тоя да не ти направи нещо вземи приятел с теб.. ако искаш да правите друго ,но не и секс му го кажи и тва е ходи си на купона с самочувствие не е с страх :)

Marinchety
10-27-2009, 12:43
Поредната тъпа хлапачка :? На 13 години вместо да въртиш свирки и да си отваряш краката да те лижат ходи си играй с барбитата!Ако ти е толкова акъла отивай да те пробват и как си в леглото :? А колкото, че след няколко чашки нямало да е същото, каква изобщо ти е работата да пиеш като си 13 годишна пикла :x Съжалявам родителите ти

NoShTnO_iZkUsHeNiE
10-27-2009, 13:05
Големите лъжи.. Като не си готова няма да правиш секс казаха го вече ако те е страх че ще се напиеш и ще се наебеш не пии много.. ако те е страх от тоя да не ти направи нещо вземи приятел с теб.. ако искаш да правите друго ,но не и секс му го кажи и тва е ходи си на купона с самочувствие не е с страх :)

+1 А плюс това никoй не може да те накара да правиш абсолютно нищо на сила...ама ти си проста кво обясняваш на ляво и на дясно на кой си духала и кво си правила...сама провокираш,а после се оплакваш...тъпа работа

sweety_blondy
10-27-2009, 18:41
ти хвалиш ли се ?! на 13 години си !! осъзнай се !! тоя те иска само заради секса ... !! Тъпа ли си или да ?! я се стягай !!