View Full Version : Прочетете. Как да постъпя?Help...
pala4inka
10-26-2009, 06:56
Здравеите,
съответно и аз както всички тинеиджъри застанах пред любовен проблем отново. Нека разкажа:
Харесах си едно момче , което излиза с моята компания...той много готино момче(казвам го напълно абстрахирано от идеята че си падам по него). Той не ми обръщаше много внимание в началото, но няколко дена след това забелязах как си разменяме погледи...когато миналия петък останахме сами за малко той започна да ме целува-до тук добре. Като повечето мъже разбира се идеята му беше секса, но на мен не ми се понрави веднага да му пусна...при няколкократните ми откази той кимна и настана мълчание...тогава другите се върнаха и приятелката ми ме попита какво се е случило, защото преди това той постоянно беше до мен а сега стояхме в двата края на стаята.
Аз обаче продължавам да си падам по него, а той не ми обръща внимание, макар 4е о6те виждам погледа му...все още ме гледа така-в о4ите(се6тате се)... Обръща внимание на приятелките ми и почни не на мен, а същевременно е същият готин пич и освен като мъж ми харесва като приятел...аз се постарах всеки път да изглеждам много добре , но се чувствам в безисходица...искам го и незнам как да го спечеля не само физически...даите съвети за решаване на проблемааа :)
Кога ще приемете, че за да се задържи един мъж, винаги трябва да има секс???
Не можеш да го имаш платонически само. Абсурд.
В твоя случай, замисли се дали си заслужава, щом от самото начало ти е показал какво точно го интересува в теб. Едва ли е тръгнал да си търси сериозна приятелка, щом директно ти е скочил.
С други думи, искам да кажа, че ако го искаш, трябва да си готова да правиш секс с него.
Много малко е вероятно да успееш да го спечелиш с високия си коефициент на интелигентност, широката си обща култура и прелестните си къдрици.
Кога ще приемете, че за да се задържи един мъж, винаги трябва да има секс???
Не можеш да го имаш платонически само. Абсурд.
В твоя случай, замисли се дали си заслужава, щом от самото начало ти е показал какво точно го интересува в теб. Едва ли е тръгнал да си търси сериозна приятелка, щом директно ти е скочил.
С други думи, искам да кажа, че ако го искаш, трябва да си готова да правиш секс с него.
Много малко е вероятно да успееш да го спечелиш с високия си коефициент на интелигентност, широката си обща култура и прелестните си къдрици.
Евала!
pala4inka
10-26-2009, 07:25
Ок, това какво ще рече виждам го и му се мятам на врата....той се прави горе-долу на разсърден и ...незнам все пак даит еми някакви съвети, ако някои не разбра се колебая(макар и да оценям премите ви коментари :))
Какви точно са ти колебанията, защото не мога да разбера от псотовете ти?
pala4inka
10-26-2009, 07:46
Колебанията ми не се състоят в чудене между точно два варянта...всъшност вобще се чудя как да постъпя ,и главно как да се държа, за да го получа...
Ами нали това те питам. Как искаш да го имаш? Като гадженце, да те води по кафенца?
На колко сте години?
Priceless
10-26-2009, 07:48
Колебанията ми не се състоят в чудене между точно два варянта...всъшност вобще се чудя как да постъпя ,и главно как да се държа, за да го получа...
Не е ли повече от ясно как да се държиш ? Пусни му и е твой ... за една нощ.
pala4inka
10-26-2009, 07:51
Лично аз не искам еднократни отношения...предпочитам нещо малко по-траино, но все от някъде с епочва знам... аз съм на 17 той на 20
Добре де,какви варианти виждаш ?
Или рискуваш и си ляташ с него с тайната надежда да пламне голямата любов,или го даваш по-кротко и эапочваш да эалагаш на раэговори.Тоест,пробваш се да прекарваш повече време с него,эа да му покажеш,че ти представлява интерес.Тъкмо ще го поопоэнаеш,ако и той има желание естествено.
А,и да не эабравиш,че при първия вариант крайният реэолтат може и да не е това,което искаш.
Или рискуваш и си ляташ с него с тайната надежда да прамне голямата любов,или го даваш по-кротко и эапочваш да эалагаш на раэговори.Тоест,пробваш се да прекарваш повече време с него,эа да му покажеш,че ти представлява интерес.Тъкмо ще го поопоэнаеш,ако и той има желание естествено.
А,и да не эабравиш,че при първия вариант крайният реэолтат може и да не е това,което искаш.
Всъщност, има само един избор и той е да си легне с него и да се надява любовта да пламне. Той много ясно й е показал какво иска от нея. С разговори и мили очи няма да го спечели.
Съжалявам, може да звуча гадна, както са ми казвали и преди, ама това е факт. Фейс ит :) Много ми се иска да има и друг начин. Не ти пречи да опиташ, но има голяма вероятност и съвсем да се дръпне от теб, ако му досадиш.
Или рискуваш и си ляташ с него с тайната надежда да прамне голямата любов,или го даваш по-кротко и эапочваш да эалагаш на раэговори.Тоест,пробваш се да прекарваш повече време с него,эа да му покажеш,че ти представлява интерес.Тъкмо ще го поопоэнаеш,ако и той има желание естествено.
Всъщност, има само един избор и той е да си легне с него и да се надява любовта да пламне. Той много ясно й е показал какво иска от нея. С разговори и мили очи няма да го спечели.
Съжалявам, може да звуча гадна, както са ми казвали и преди, ама това е факт. Фейс ит :) Много ми се иска да има и друг начин. Не ти пречи да опиташ, но има голяма вероятност и съвсем да се дръпне от теб, ако му досадиш.
Права си между другото,но аэ отдавам шанс и на втория вариант. :)
Никога не се энае какво ще стане.Няма универсален съвет,който да се даде ей така и да свърши работа.Най-добре е според мен мацката сама да си реши какво да направи.Просто сяда,обмисля си нещата и сама си вэима решение.
ако го хванеш за гадже после да не пишеш в тоа форум
ИЗНЕВЕРИ МИ
такива само за секс мислят
като салатката
Priceless
10-26-2009, 08:18
ако го хванеш за гадже после да не пишеш в тоа форум
ИЗНЕВЕРИ МИ
такива само за секс мислят
като салатката
FU ! :-) :D
MaLkaTa_LaDy
10-26-2009, 08:38
Оо имай достойнство. С какво той е заслужел да му пуснеш? До колкото разбирам най-милото нещо което е направил за теб е да ти пуска сладки погледи. Ай стига бе, не бъди толкова лесна. Вярно е, че една ВРЪЗКА без секс не върви, но вие нямате връзка. А и трайна връзка със секс не се започва. А ти вярно, че искаш от него нещо сериозно, но питаш ли се дали той може да ти го даде? Такива нимфомани не ми се нравят. Ако бях на твое място бих му теглила една майна, пък ако след това дойде да те търси ето ти го твой е. [да търси теб, а не вагината ти]
pala4inka
10-26-2009, 09:33
и аз искам да запазя достоинството си , но да го получа, защото усещам, че е готин...и единствената ми идея е да се правя на недостъпна , "да играя игрички" , но имам чувството, че би било прекалено глупаво.
FromAutumToAshes
10-26-2009, 09:40
Поредното заблудено момиченце... В случая съм съгласеб с Di ...
InloveAgain
10-26-2009, 11:09
И като правите секс кво ще стане? Ще те заебе.. е така за едното чукане,защото след като иска само това за какво си му после? Изобщо не го мисли ..не ти трябва такъв човек : ). Е да,може да имаш някакво увлечение към него ама ти гарантирам-игнорираш ли го за седмица,две-всичко ще е отминало ;)?