View Full Version : Имам проблем
След секс вагината на приятелката ми е лилава.Дали е от "претоварване" или има по-сериозен проблем??BTW Тя ми каза че не било за пръв път...
MiRaCuLiX
10-26-2009, 12:16
да отиде на доктор викам аз
Не думай ... лилава ... да не си направил смучка бе :D
CrazySweety
10-26-2009, 12:27
+100
sunshine92
10-26-2009, 12:37
+100
И аз така викам.
da naistina i nai dobre da otide na doktor :) :) :) ako ve4e ne e otishla de :-D
Не е смучка, а момичето го е страх отиде на лекар щото техните ще разберат а тя не иска.
elito0o0o0
10-26-2009, 16:01
еми честно казано не си забавен ;) незнам за нейната путка ,ама твоя мозък е станал гладък като пинк-понково топче ;)
еми честно казано не си забавен ;) незнам за нейната п***а ,ама твоя мозък е станал гладък като пинк-понково топче ;)
Злобно. 8-)
Пич, раздел лично творчество е маа-а-алко по-надолу. :shock:
Ако не се бъзикаш - доктор.
П.С.: И с тази лилава вагина я пази от Алф, че нали и той е извънземно и може да се харесат. :oops:
Споко на мойта е като хамелеон :) нормално е сега си сменя кожата
cookie_master
10-26-2009, 18:13
:razz: :razz: :razz:
LoveIsHate
10-26-2009, 19:30
П.С.: И с тази лилава вагина я пази от Алф, че нали и той е извънземно и може да се харесат. :oops:
:razz: :razz: :razz:
шибай още да стане зелена
MegabytE
10-26-2009, 19:46
Къв доктор, я стой, гарантирам до 3-тата страница ще й е минало!
BePoHuKa
10-26-2009, 22:33
Къв доктор, я стой, гарантирам до 3-тата страница ще й е минало! :D Абсолютно :lol:
шибай още да стане зелена
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
По темата : Чувала ли си за Offtopic ? :-x не си за този раздел кукло
Не си измислям! :-x Записа си час за лекар утре.Все пак благодаря за съветите на тези ,които ме приеха на сериозно. :) :)
bqsna_teenagerka
10-28-2009, 09:27
:shock: лилава....омфг.. наистина приятелката ти трябва да се прегледа..
:-o пич ти сигурно използваш лилаво червило??
След секс вагината на приятелката ми е лилава.Дали е от "претоварване" или има по-сериозен проблем??BTW Тя ми каза че не било за пръв път... :shock: за това има лекари бе .. не си губете времето във форума ми питайте док. .. може да е сериозно :?
RedLabel
10-28-2009, 10:57
След секс вагината на приятелката ми е лилава.Дали е от "претоварване" или има по-сериозен проблем??BTW Тя ми каза че не било за пръв път...
абе едва ли е от претоварване :D и щом не е почнала да си сменя цветовете е добре още да не се претиснява :razz:
Беше на лекар и ми обясни, че не е нищо особено но трябва да си даде 1 месец почивка ;(. Нз как ще издържа. Ще се самоубия :booooomb:
браво,а аз дето съм от почти 2 месеца без секс ко да направя... Вече да съм мъртъв ли? :lol:
Ми нз. При мен са два дни и вече чукам мокро хлебче ...
чукай банани ! :razz: :razz:
evangelinelilly
10-28-2009, 18:09
xahxa moita e katy baba marta bql0 i cherven0 :D :D :D