PDA

View Full Version : Индивидуална форма на обучение

ValzZi
10-26-2009, 16:25
Знаете ли как се преминава на ундивидуално обучение,смисъл не знам как точно се казва,чувала съм някои от моето училище,които са с някакви наказания да учат по този начин.Мисълта ми е някой запознат ли е с този метод на преподаване,как се учи,кога как и по колко са часовете и най-важно как точно се преминава в нея ??
Мерси много знам че темата не е особено актулано така че благодаря на всеки,който има информация!!

Infinity
10-26-2009, 17:05
Знам само,че със сигурност трябва да имаш навършени 16 години. :)

mrtn
10-26-2009, 17:14
Това е все едно, не ходиш на училище, а си учиш уроците в къщи. И след първия срок правиш изпити по всички предмети изучавани, всеки учител ти дава конспект, по който да се подготвиш, и така края на всеки срок. Мисля, че това е общо взето, може да имам нещо пропуснато, но за това се сещам само.

ValzZi
10-26-2009, 18:42
а мен по скоро ме интересува самата прожедура .. по преминаването към това . мерси на mrtn .. :)

UNITED
10-26-2009, 18:57
Ми аз бях така миналата година... учех си уроците сам,когато исках ходех на даскало когато исках не ходех... нямах нито отсъствия нито оценки... естествено това беше втория срок... цял първи не ходех защото бях болен и нямаше как... :-D

GodLovesYou
10-27-2009, 06:32
чувал съм че изпитите са супер трудни и трябва мега много повече да учиш

mrtn
10-27-2009, 11:37
а мен по скоро ме интересува самата прожедура .. по преминаването към това . мерси на mrtn .. :)
мился, че трябва да говориш първо с класния си ръководител, той най-добре ще ти каже. :)