View Full Version : припадък..
danibebi
10-26-2009, 18:33
Здравейте.Искам да ви попитам какво трябва да стане за да припадне някои?Некфа причина..примерно не си ял цяла сутрин или т.н.?! :lol:
deadfish
10-26-2009, 19:07
Престори се, но внимавай къде и как падаш :lol:
breathless
10-26-2009, 19:09
Е тя/ той ше се престори, де, ама иска причина за припадъка ..
Дам, може да кажеш, че не си ял/а ден, два .. :-o
нервен срив, ниско кръвно, глад...
elito0o0o0
10-26-2009, 19:24
кФа е тая мания уе... :? спрете са па вие... ако ще го правиш тФа на даскало начи си много тъпа!... 1-во ,че г-жата ти ще се изплаши супер много.. 2-ро ,че ще те фанат и 3-то .. после може да припаднеш от някой шамар от страна на родителите ти.. ;)
SK0RP10N
10-26-2009, 19:25
Аз съм припадал и от препиване.
Иначе: високо/ниско кръвно, нерви, ниска кръвна захар, удар в главата
ако не си ял;ако имаш ниско кръвно;ако си недоспал;недостатъчно количество кислород в мозъка;удар в главата(много силен);мн висока температура;топлинен удар;слънчев удар;прекаляване с някое лекарство или алкохол;наркотици;нерви;ст� �ес .. много може да са причините
що? :shock:
п.п.хора .. човекът не ви е казал че иска да припадне в час ...
какво го нападате :lol:
Ако не си ял,ако си прекалено нервен,ниско кръвно,аз съм била на път от ниско кръвно всъщност да припадна,ноо....защо мамка му искаш да припадаш?Просто избягай от час,ако е за тва,едно отсъствие няма да те убие :D
кФа е тая мания уе... :? спрете са па вие... ако ще го правиш тФа на даскало начи си много тъпа!... 1-во ,че г-жата ти ще се изплаши супер много.. 2-ро ,че ще те фанат и 3-то .. после може да припаднеш от някой шамар от страна на родителите ти.. ;)
Аз кат те глеам тебе ти се праиш на инт. ама не си...
По темата... недей го прави в даскало поне, а иначе причини, глад, ниско кръвно, преумора... друго не се сещам
danibebi
10-27-2009, 11:45
мерси за причините все пак.. :lol: :lol:
Tralqlqlqlq
10-27-2009, 11:52
Уви за последното не съм съгласен, или поне не е за всички... Аз що ли не ми е удряло кратуната ама не ми се е случвало...
Biskfitka
10-27-2009, 11:59
Може да го предизвикаш като пушиш една цигара (ама по-силна) за 2-3 минути... 8-) (аз без да искам го разбрах ама не припаднах де..).А за да е сигурно пуши повече :D Пада ти кръвното доколкото знам и така..(или се повишава..едно от двете е де ;д)
Ужас какви съвети давам..сигурно си на 12 ама.. :o
danibebi
10-27-2009, 13:13
не..на 13 съм :shock: :lol:
SK0RP10N
10-27-2009, 19:36
Уви за последното не съм съгласен, или поне не е за всички... Аз що ли не ми е удряло кратуната ама не ми се е случвало...
Ако се налузиш стабилно в малкия мозък, дали няма да припаднеш ?
Там са ти доста центрове: зрение, дишане, равновесие и т.н.