Влез

View Full Version : Моята приятелка...

IncHeTy
10-27-2009, 15:22
Темата може да се дел-не

bojilow
10-27-2009, 15:46
Мале, мале, мале .. :lol:

Слушай са ..
1. Тя не ти е никва приятелка щом се държи така..
2. Приятелството е много повече от една гордост..
3. Неможеш ли просто да и кажеш, че не си била в скайп и това е?
4. Накарай я тя да те търси, не ти нея..
5. Дразни я както тя дразни теб.
6. С к`во е повече от тебе та да ти мачка самочуствието, я горе главата да ти е през :oops: ..
7. Пак ти казвам, че не ти е приятелка да си търсиш друга..
Ще видиш, че на края тя ще те търси, не ти нея..
Това е от мен. . :)

IncHeTy
10-27-2009, 16:35
Благодаря ти,но.. незнам някак си не ми се струват възможни няколко неща,а именно:
Аз да я зарежа,не мога да се видя без нея,незнам...
Тя да ме търси-тя е прекалено горда,казвала ми го е 1000 пъти,тя никога няма да ходи да ми се извинява...
Прителството ни не е просто гордост,ала нейната е в повечко
Ами понякога си мисля,че харесвам нея повече отколкото себе си,а освен това всички момчета са в краката и :P не,че е някоя курва или нещо,просто е много хубава.. Докато аз просто съм уважавана в даскалото,нито външен вид нещо..
И последно-мооже би си прав,но поради причина номер 1- не мога да видя себе си без нея до мен,едва ли ще я зарежа.. Не мога винаги да и бъда кученцето. Някой път ще избухна ще я зарежа.. :? :x

mIsSsVanity
10-27-2009, 18:00
Извинявай, но ми звучиш все едно си влюбена в нея :grin:

OneGirl
10-27-2009, 18:08
Извинявай, но ми звучиш все едно си влюбена в нея :grin:
За наистина звучи така :razz: :razz:

По-темата: момиче не и се връзвай на тая твоя приятелка смисъл ако ти се насърди ти не ходи да и се извиняваш. Остави я тя ще ти се сърди ден два и като види, че не и се връзваш на номерата ще спре.
Че тя да не е единственото момиче на света, намери си друга приятелка кво се оставяш да те тъпчат я. Вдигни малко тая глава и мисли повече за себе си отколкото за нея, прави това, което на теб ти харесва, а не това, което тя харесва.

mrtn
10-27-2009, 18:38
Еми това и е първото момиче, с което дружи нормално е да се държи така. И е адски тъпо, че досега не си се сприятелила с момичета, щото са гримирани или завистливи, почти всяко момиче се гримира и в това лошо няма и всяко момиче завижда, дори и ти го правиш понякога.
Та по темата остави я там ден-два да видиш, каква ще е реакцията и. Тогава сама ще знаеш какво да правиш дали да я зарежеш или да сте отново приятелки. :)
И това, което написах не искам да бъде с цел обида, а просто си споделих мнението, че е адски глупаво да се мисли така.
Успех! :)

petiam
10-29-2009, 10:30

Слушай са ..
6. С к`во е повече от тебе та да ти мачка самочуствието, я горе главата да ти е през :oops: ..

послушай тези съвети :)

LoveRetroMusic
10-29-2009, 10:39
vlubena li si v neq ?

IncHeTy
10-29-2009, 17:07
Ццц... споко не съм влюбена в нея,големи шеги си правите..! Амии,не ме разбрахте- не,че не искам да дружа с тях защото се гримирват,аз също го правя понякога,имам впредвид освен адски глупавите им характери,смеят се на простотии,тяхната няма граници,лигли абсолютни,а всъщност-пълни селянки. Гризат си ноктите,пишат Ей ТаКа ЩоТУуУу билоО0о гАзАрСкоОо0оО,ника ми също е такъв,но ми го прави една от лиглите,когато се опитах да станем приятелки да я видя що за човек е-за 3 дена ме скара с двама добри приятели,завъртя интриги,каза,че съм казвала неща които не съм.. Не съм се изразила добре,не е заради гримирването.. А на вас тези неща може да ви се сторият нормални,сега почти цялото общество е фулл от такива,ама.. :x може и моят характер да е странен-всички момичета почти са такива,само аз.. :? :-o 8) 8) , но пък приятелите ми казват да не се впрягам толкова,че ме харесват такава и да не се променям заради тях.. Благодаря на тези които не се базикаха със: влюбена ли сиии,обичаш ли я.. Ще се радвам и да чуя други мнения все пак.. :-)

bloodyF
10-29-2009, 18:16
толкова познато..ти и тичаш по гъза а тя те заебава заради някоя друга...аз преживявам същото..и да ти кажа,погледнах ситуацията от друг ъгъл и установих че на нея якото и е да излиза когато няма с кой друг с мене и когато никои не и угажда и и е гадно да ме използва за кошче за душевни отпадъци...тя каза край на "приятелството" ни,а от една страна аз съм щастлива.. :?

XcwetiX
10-29-2009, 19:51
Ти искаш да живееш в нейната сянка...не я оставяй да си проявява гордоста,това ще повлияе на психиката ти в бъдеще..Бъди смела разгърни себе си ,нека ти да изпъкваш...красотата не е най-важното :)

IncHeTy
10-30-2009, 18:10
Ами всъщност,bloodyF не е така. В смисъл,не ме използва,даже зарязва други за да излезе с мен,лъже баба си и дядо си,родителите и не са в България. Та не е точно така,просто е много горда и се сърди за глупости,ами хванала съм се наистина като удавник за сламка може би защото ми е първата приятелка.. нямам идея.. :-o

HanopkaH
10-31-2009, 06:08
Някой ден ще сме заедно пак, само че там

BeezyJey
10-31-2009, 07:51
Случая при мен беше почи същият....Bff-то ми ме заряза заради едни момчета от нашия клас ,понеже те й обръщаха внимание..И тя беше надута , аз си търпях ,но накрая ми дойде до гушата.Казах й в лицето ,че ако така продължава ще я зарежа и че ми писна да ме използва ,и че няма повече да търпя такова отношение.Тя ме разбра , все още общува с тях ,но вече не е толкова надута.Тъй че ,направи както аз направих ,за да може тя да разбере ,че не може да те потъква повече. :booooomb:

aloveyou
10-31-2009, 08:07

Слушай са ..

послушай тези съвети :)

Да,наистина ги послушай..
Наистина тя не ти е никаква приятелка - щом се държи така с теб

VIPkuklichka
11-01-2009, 12:58
Виж.. такива ги има навсякъде. Намери си нова приятелка. Приеми истината - използва те. Извинявай, че ти го казвам, но мисля, че ти самата не знаеш какво искаш. Упрекваш я, защитаваш я, говориш за нея колко гадна била, а накрая казваш ' В смисъл,не ме използва,даже зарязва други за да излезе с мен.. ' . Защо не направиш така, че тя да те търси, а не ти нея ?! Сигурна съм, че няма да издържи и дори миг без човек като теб / не се сърди, но й се връзваш страшно много на акъла /; Не и позволявай да се държи така с теб, да те мачка. Тя не е нищо повече от теб, само дето изглежда, че самочувствието й е до небесата, а ти си мълчиш. НЕ позволявай това да се случва ! Покажи й, че не може винаги така да се държи, че няма винаги да й тичаш след *гъза..
:(

NightGuardian
11-01-2009, 14:45
Минал съм подобен път , хвърлай я не ти треа такава приятелка!