View Full Version : скромните са най голямите мръсници
thoronaro
10-27-2009, 17:30
Забелязъл съм,че момичетата който се правят на много разбирачки в секса са кръгла нула в леглото,докато тези който са най скромни и изглеждат най невинни са истински тигрици.Наскоро преспах с една която я мислех за девствена а тя се оказа егати ненаситницата направо ми запали оная работа.Извод:няма невинни жени.Не се доверявайте на жени който изглеждат добри и кротички точно те са най опасни. 8)
LovelyGirl
10-27-2009, 17:31
Късно си се усетил :Д
MakeMeLaugh
10-27-2009, 17:36
Така е ;)
И са по-активни като се отпуснат.
А тия, дето много знаят и равят чупки и стойки и се мислят за барбита и принцеси са всъшност дървени... чакат ти да действаш, щото се мислоят за голяма работа, а не се усещат, че така се излагат.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Държа да отбележа че пича е 1000 % прав 8-)
therichbitch
10-27-2009, 17:37
random_guy1
10-27-2009, 17:45
То туй ясно, мен ми е интересно обаче мнението на момичетата относно обратния въпрос: Тихите и скромни момчета също ли са полови атлети, а респективно тези, дето се надуват като големите е*@чи, имат ли с какво да покрият думите си?
bilqnavod
10-27-2009, 18:13
Тихите води са най-дълбоки :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
И направо ми е чудно човек, сега ли го разбра това?
Хилаааари...............Хилааааа� �арии........Хилаааари....викат те. 8-)
Qnkishhh
10-27-2009, 18:32
В адски много неща е така. За секса не знам от личен опит все още... :oops:
HichNeMiPuka
10-27-2009, 18:33
важното е секс да има 8-)
Бе то е според зависи,ако успееш да отпуснеш тихата мацка тя ще ти се отдаде ,както на никой друг.Ама и много скромност не е от ползва,защото ще има
-Има срам ме е от тялото и ще се срамува....
Хилаааари...............Хилааааа� �арии........Хилаааари....викат те. 8-)
Хилаарии .. Хилааари .. няма я!! :( [-o< [-o< :-#
п.с. аз съм изключение .. :oops:
Stefchyy
10-27-2009, 19:53
Е ти колко си тъп ...
^ http://s6.rimg.info/389b2b84a8106bb3b6280cbb00ddd4df.gif :razz:
BePoHuKa
10-27-2009, 20:03
Вярно е според мен :) Разбира се, винаги има изключения. Някои си имат самочувствие с покритие, други са срамежливи, защото си знаят истината, че за нищо не стават (което разбира се не значи, че не трябва да бъдат обичани). :)
DiabolicalSoul
10-27-2009, 23:05
Еми аз след доста купони в последната квартира попадам на една мацка - много сладка и скромна и умна и т.н (а и мноо яка) и си викам: "Я кво хубаво момиченце, нейните приятелки що са я домъкнали при нас?"... минава време и гледам снимки на нейния клас от морето... в тая дискотека, дето е била тя от стриптизьорки нужда са нямали...
винаги съм знаел това за тихите води, но това момиче ме накара да си глътна граматиката ;)
BePoHuKa
10-27-2009, 23:24
И между другото -- най-голЕмите :o :o Неграмотни значииииииии :x
WesTSider
10-27-2009, 23:28
хахаха и то на заглавието :lol: :lol: :lol: :lol:
BePoHuKa
10-27-2009, 23:35
хахаха и то на заглавието :lol: :lol: :lol: :lol:Мхмм... :x НЯМАМ ДУМИ!
kremen4eto
10-28-2009, 06:59
То туй ясно, мен ми е интересно обаче мнението на момичетата относно обратния въпрос: Тихите и скромни момчета също ли са полови атлети, а респективно тези, дето се надуват като големите е*@чи, имат ли с какво да покрият думите си?
Че то и лаф си има - 'Най - големите ебачи си мълчат!' :P
Сегашния ми какъв мачо е, а в началото беше адски срамежлив. А имам бивши, които се 'изхвърлят' като много опитни и можещи, пък то изобщо не е така.
Винаги ще ми направи впечатление момче, което си седи в ъгъла на стаята и кротува, защото знам, че не е въздържател и ми става любопитно да го видя в онази светлина.
При момичетата би следвало да е същото ;) ... Абе важни са действията, не думите :P
хахаха и то на заглавието :lol: :lol: :lol: :lol:Мхмм... :x НЯМАМ ДУМИ!
Eй мазник, много подгласяш на вероника ве д
WesTSider
10-28-2009, 08:28
Ако ми кажеш де се подмазвам/подгласям шапка ти свалям ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?
bqsna_teenagerka
10-28-2009, 09:08
8) има нещо вярно
а относно момичетата,които се "правят",че много разбиратии тези,които наистина разбират то си проличава само по думите,колко всъщност наистина разбират. има си някои тънкости,от които веднага можеш да разбереш,че си нямат и хал хабер понятие за какво говорят.
VforVendeta
10-28-2009, 18:27
Забелязъл съм,че момичетата който се правят на много разбирачки в секса са кръгла нула в леглото,докато тези който са най скромни и изглеждат най невинни са истински тигрици.Наскоро преспах с една която я мислех за девствена а тя се оказа егати ненаситницата направо ми запали оная работа.Извод:няма невинни жени.Не се доверявайте на жени който изглеждат добри и кротички точно те са най опасни. 8)
Yeah, I'd say word to that :D
Dark_Angel_F
10-28-2009, 18:32
Здравей ,България ! :d
mynichka93
10-28-2009, 18:42
Вярно си е тва. :D Имам една от моя клас тихичка такава др бр преписваме редовно от нея и един ден като се заприказвахме като започна да ми разказваааа....Незнаех че може да е такава ;d
Така си е ! :grin: :grin: :grin:
Ми не съм спала с много момичета, тъй че не знам от личен опит :D , но ще ти повярвам, щото и аз си мисля, че като почнеш да се изтъкваш колко си добра в леглото нещо ти куца... комплекси ли, високо самочувствие ли, или някой се изгаврил с тебе мн жестоко, че си страшна в леглото , пък ти всъщност си чук! 8-)
Bellatrix
11-02-2009, 17:15
Мда. 8-) Макар, че аз си говоря свободно за самия секс. Не хващам от табута и като ме питат нещо, си отговарям. Но ти предполагам имаш предвид онези "сладурани" дето само обясняват колко са опитни и как от всичко са опитали и как ще те скъсат от е*ане, ако им паднеш - да те обикновенно са много зле.
Същото важи и за момчетата, да.
Че вие, ако доверие на жена имате..Не знам, ще го закъсате.. :D :)
mitkom89
11-02-2009, 21:07
Опитай от танцьорките по баровете... направо ти счупва оная работа... :oops:
Kandrobs
11-03-2009, 07:43
Да Така си е,че тъпите фукли с големите токове и цайсите които са "фешЪн" и слушат меааа якътЪ ХауСъе МузичкЪъЪЪ са кръгли 0 НУЛИ!
Опитай от танцьорките по баровете... направо ти счупва оная работа... :oops:
хахахахахахахахахахахахах а е това ме уби :)
Да Така си е,че тъпите фукли с големите токове и цайсите които са "фешЪн" и слушат меааа якътЪ ХауСъе МузичкЪъЪЪ са кръгли 0 НУЛИ!Хауса и техното,са толкова велики стилове,че тия путки нямат право да ги слушат.
8-) 8-) 8-)
mnogo interesna tema
SadoCunt
11-04-2009, 12:07
8) така си е 8)
dead_princess
11-04-2009, 14:37
така е 8)
не е задължително.
аз имам сексуално самочувствие...
и приятеля ми е с мен от 2 години..
и не съм с най-невероятния характер
нито съм невероятна красавица..
А и не мога да готвя много хаха
остава само онова, така че :)
За всяко правило си има изключения.
random_guy1
11-04-2009, 20:08
не е задължително.
Мацка, не че нещо, ама съвременното момиче е много повече от просто "красива, с добър характер, готви добре, и прави хубав секс".
Вероятно има защо да се харесвате, ама няма как да е само заради секса.
Връзка само заради секс, без любов, пропада.
Връзка само от любов, но без секс, също пропада.
uNvaLuabL3
11-04-2009, 21:23
ее важното е, че се е усетил :D по-добре късно отколкото никога..
stupiddog
11-04-2009, 23:04
Така е .. в някои случаи
не е задължително.
Мацка, не че нещо, ама съвременното момиче е много повече от просто "красива, с добър характер, готви добре, и прави хубав секс".
Вероятно има защо да се харесвате, ама няма как да е само заради секса.
Връзка само заради секс, без любов, пропада.
Връзка само от любов, но без секс, също пропада.
Не съм споменала да не се обичаме....
LittleDude
11-05-2009, 07:01
вярно :lol:
Така така. Тея дето се праат на големите кyрви повечето са некви девствени пубертети направили снимките с фотошош черно бяли да не им се вижда пъпчасалото лице и се мислят за нещо по голямо като и каеш ае ти цепим дупето се насират :D :D