Влез

View Full Version : Без гинекологичен преглед?

SpeakSoftlyLove
10-27-2009, 21:09
Тъй като имам бяло течение и съмнения за бартолинит, реших да отида на лекар да се консултирам. Лекарката ми каза че по време на пубертета е нормално бялото течение и че подуванията на бартолинитната жлеза (така се казваше, ако не се лъжа) са понякога нормални и ми изписа хапче против гъбички.
Това адекватно лечение ли е?! Течението ми продължава и очевидно ще отида пак и ще настоявам, ако не на частно, НО въпросът ми към вас е това непрофесионално ли е или просто аз не съм права? :)

DrSmurph
10-27-2009, 21:37
Все си мисля, че възпаление на бартолинова жлеза е несериозно да се лекува с антигъбични препарати. И тъй като проблема би могъл да се задълбочи, бих препоръчал посещение при гинеколог! А относно бялото течение - обичайният причинител е бактерий и същата може да е причината и за бартолинита!

SpeakSoftlyLove
10-27-2009, 21:55
Все си мисля, че възпаление на бартолинова жлеза е несериозно да се лекува с антигъбични препарати. И тъй като проблема би могъл да се задълбочи, бих препоръчал посещение при гинеколог! А относно бялото течение - обичайният причинител е бактерий и същата може да е причината и за бартолинита!

Благодаря за информацията. :) (Определено ще отида на гинеколог!)