View Full Version : бих казала странна любов
EMILIEprincess
10-28-2009, 05:02
мерси за всички мнения.. :)
ти си била голяма блудница!
мани го тоя видяло се е колко те цени
кажи ми според него как си в леглото я не прави 3 седмици секс с него да видим май само за тва те държи
пробвай с друго момче с този само страдание виждам но не и щастие
а за следващата връзка не изневерявай ;)
пък и момчета бол кат маймуни капят
сега само се успокой и да слушаш!
MaLkaTa_LaDy
10-28-2009, 05:25
Зависи. Тук не може да се каже кой точно е виновен и как щяха да се развият събитията ако ти не му беше изневерила първия път. Но мога да ти кажа, че не ти трябва да се занимаваш с него. Само ти вгорчава живота. Един път завинаги му тегли една майна и това е.
Защо се хващате на хорото, като не знаете стъпките?
Защо си хващате гаджета и с ясно съзнание им изневерявате, а после се опитвате да ги обвините за всичко? Какво означава:
След това се случи така, че пак му изневерих.. Не че не се замислих какви ще са последствията и че ще ме остави, но просто май не бях готова за сериозна връзка...
Това, което аз разбрах от поста на авторката е, че е абсолютно недорасла и не знае точно какво иска. След като не си готова за сериозна връзка, защо изобщо се натикваш в кофата с лайната, а че после си недоволна, че си се оплескала?
Functional1Neighbour
10-28-2009, 06:11
Имам приятел от година и 5 месеца.. Още в САМОТО НАЧАЛО аз му изневерих..
*дълъг текст*
Извинявам се че ви пълня главите с мойте проблеми.. но.. аз ли съм виновната за всичко.. :cry:
Очевидно е...O.o Аз всъщност се чудя как сте издържали и толкова време...
Priceless
10-28-2009, 06:48
И двамата сте едниии ... *цензура* :D Ти му изневеряваш --> той ти изневерява --> събирате се ---> щастливи сте. И това се повтаря през един два месеца. Просто не виждам смисъла да сте заедно.
А иначе .. може би в това момиче той вижда нещо като малко бягство от постоянните ви кавги и изневери. Не знам .... ти си преценяваш, но според мен няма смисъл в цялата тая пародия на връзка.
За края или разпадането на една връзка никога няма само един виновен. Защо си му изневерила първия път? Защо след като уж ти е било хубаво "онзи незабравим месец" ти пак си повторила същата грешка? Сякаш ти харесва да се самонаказваш, сякаш искаш той да те тъпче. Не казвай, че не си готова за сериозна връзка, кажи си направо, че не можеш да си с един мъж задълго и ще звучиш доста по правдоподобно :?
Разделете се, защото явно нито единия, нито другия има чувства. Да си запълвате времето със скандали и обиди, не си струва.
smiirnoff
10-28-2009, 11:36
три пъти ..
караници и събирания
..
еми няма смисъл
за к'во си с него о.О
Kukumqvka
10-28-2009, 11:52
голяма драма .. айде намери друг и на него изневери :?
smiirnoff
10-28-2009, 12:01
Не си успяла да прикриеш тоалетната чиния на аватара си...
:lol:
RedLabel
10-28-2009, 12:04
изневери му още няколко пъти че поне да ги закръглиш :?
уникални сте и 2мата и да ти си виновна щот "ти си почнала първа" :D 8-)
тъпа си :(+ как може някой да се влби по скайп .. ако беше умна колкото и си красива щеше да е добре .. ама те на .. :(
хванати в изневяра сезон 2 еп1
Lincheto
10-28-2009, 12:46
бих казала странна любов
Аз бих казала никаква.
cookie_master
10-28-2009, 16:04
и двамата сте зле :(