PDA

View Full Version : Или - Или

silvana95
10-29-2009, 11:00
Искам да попитам момчетата какво бихе предпочели :-o
сладко емо ( не много емов смисъл не да си реже вените и такива)
или кифла с мазна коса и фон - дю - тен който се вижда от 50 метра :oops:

Kukumqvka
10-29-2009, 11:02
Няма кифла с мазна коса,почти сигурна съм ..

М/у другото да не си '' сладко емо '',че питаш 8-) Хъъх :booooomb:

valdesbg
10-29-2009, 11:02
Един крокодил ще е по добра оферта пред тези двете :)

FromAutumToAshes
10-29-2009, 11:03
аз ще взема имото, ама 90% от хората не само тук а като цяло имат много грешни представи за думата ИМО (да чете се с И а не Е като тъпи неандерталци да ми го казвате, но това е друга тема ;)) И за самите хора. Та отговора ми е 1вия вариант.. Мразя надути кучки ! Много хора ще ме разберат погрешно и ще си помислят друго от това което имам предвид (това пак се базира на грешните представи и разбирания), но все пак имат право на лично мнение :)

LadyDi
10-29-2009, 11:06
Ти си сладкото емо, нали?

Hilary_
10-29-2009, 11:07
аз ще взема имото

аз знам защоооо .. :oops: :oops: 8-)

п.с. Темата е меко казано странна .. и двете са доста различни крайности .. :?

п.с. 2 стилът "емо" в България го няма!! Всичко е тъпа поза .. 8)

FromAutumToAshes
10-29-2009, 11:09
[

Ми мога да ти кажа, че това не е вярно :)

Hilary_
10-29-2009, 11:10
[

Ми мога да ти кажа, че това не е вярно :)

Не те питам ... :-P

bebkata
10-29-2009, 11:10

Aми то всичко е поза .. :? иии аз не съм съгласна , че има кифла с мазна коса :razz: добре поддържани са , но наистина с прекалено много грим ..

Madeyed
10-29-2009, 11:19
една горила ще е по добре пред тях . Ненавиждам емотата... А точно такава " кифла " не бих докоснал.

FromAutumToAshes
10-29-2009, 11:24
една горила ще е по добре пред тях . Ненавиждам емотата... А точно такава " кифла " не бих докоснал.

И к'во са ти направили, че ги "ненавиждаш" :lol:

bebkata
10-29-2009, 11:30

Ами секи си има проблеми .. Какво са тръгнали да си режат вените и да ходят некви депресирани по улиците :( Я си представи ако всички тръгнем да си режем веничките и да сме в адската депресия на какво ще заприлича светът :razz: на едно голямооо Е М О .. 8-) на мен ми е жал за такива индивиди ..

TheOnee
10-29-2009, 11:35
една горила ще е по добре пред тях . Ненавиждам емотата... А точно такава " кифла " не бих докоснал. ;-)

FromAutumToAshes
10-29-2009, 11:36

Ами секи си има проблеми .. Какво са тръгнали да си режат вените и да ходят некви депресирани по улиците :( Я си представи ако всички тръгнем да си режем веничките и да сме в адската депресия на какво ще заприлича светът :razz: на едно голямооо Е М О .. 8-) на мен ми е жал за такива индивиди ..

1во всеки има свободата да прави това което иска (стига да не нарушава закона) и да чувства това, което иска. Кои сте вие, че да съдите когото и да било ? И тук пак идват т.нар (както се иразих в по-горния си пост) грешни представи за имотата. Мога да ти кажа, че рязането на вени е много крайно действие, а депресията... Хах ами няма човек който в даден период от живота си да не е бил депресиран. Много грешно разбирате (не конкретизирам никого) нещата... Просто вие сте с някакви предварителни нагласи. Бих казал само едно : опознай човека и тогава говори какъв и що е ;) (пак без да конкретизирам).

bebkata
10-29-2009, 11:38
Хах ами няма човек който в даден период от живота си да не е бил депресиран.

Ама те почти винаги са депресирани .. и сдухани .. кофти тръпка е .. :?

FromAutumToAshes
10-29-2009, 11:42
И по какво го отсъди това ? Пак тръгваш с предобежденията ;)

cataclysm
10-29-2009, 11:43
Сладко емо?
Dude, wtf?

smiirnoff
10-29-2009, 11:50
ако бях момче щях да избера ... нито едно от двете :Д
- на имотата целият им живот е депресия (иначе има някои със сладки прически, ама не когато бритона им влиза в носа и им закрива очотата :Д )
- а кифлите ... еми те просто са кифли :Д
противни са ми о.О

^^

Abigoria
10-29-2009, 12:41
Няма имота, има пози. Кифлите също са кофгти- имитации на чалга певачките с големите...'възможности' 8-) Не съм момче, но въпреки това- нито едните, нито другите...

RedLabel
10-29-2009, 12:44
Ти си сладкото емо, нали?

101% 8-)

fenastz
10-29-2009, 13:14
Кифлата естествено :)

eminemfenka
10-29-2009, 13:40
Ако бях момче.. бих предпочела ЕДНО НОРМАЛНО МОМИЧЕ :)

Стига с т'ва емо .. щото заради некъв стил..хорицата си разбиват психиката..

А кифличките да те светна.. моа да не ме радват.. но пък се подържат :D

hooliganka89
10-29-2009, 13:46
Един крокодил ще е по добра оферта пред тези двете :)

+1 :D

silvana95
10-29-2009, 14:54
Значи
1. да аз съм емото и още отгоре отбелязах ,че не съм такова емо което се депресира реже си венитее и сички тия щтуротии 8-) просто се обличам така (ама не прекалено) и бритона не ми влиза в очите 8-) на черта ми е 8-)
2. повярвай те ми виждала съм и косата от много близо МАЗНА е 8-)

LoveRetroMusic
10-29-2009, 14:58
Боже, емо,емо,емо,емо .. :smt078
КИФЛИИИИИИИИИИИИ :(

cataclysm
10-29-2009, 14:59
Значи си тъпо позьорче, хмм?

Мога да ти кажа само...
http://e-vestnik.bg/imgs/mnenia_co/cigani.JPG

Python5
10-29-2009, 15:12
ИМО (да чете се с И а не Е като тъпи неандерталци да ми го казвате, но това е друга тема )
Охо, Г-н лингвистик.

Emo на английски е съкращение от прилагателното emotional.

Emotional се превежда "емоционален" на родния ни език.

Следователно, на български думата ще се произнася [емо].

Nikneg
10-29-2009, 15:23
НИ ЕДНА ОТ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ 8) :?

CrazySweety
10-29-2009, 15:40
Струва ми се,че долавям отрицателно отношение към така наречените кифли.Май симпатизираш емотата(а може и ти да си такава)Но мисля, че мировата скръб им идва в повече.

bebkata
10-29-2009, 15:54
Значи
1. да аз съм емото и още отгоре отбелязах ,че не съм такова емо което се депресира реже си венитее и сички тия щтуротии 8-) просто се обличам така (ама не прекалено) и бритона не ми влиза в очите 8-) на черта ми е 8-)

Aма чакай да се разберем .. говориш за определена кифла с мазна коса , а ? Пък ако не набий си го в главата КИФЛИТЕ СА ПОДДЪРЖАНИ ! А от това , което си написала по горе си личи , че :
1-во се състезаваш с кифла (която не понасяш явно)
2-ро за момче ли става въпрос .. ?! Той си е харесал кифлата с "мазната" коса , а не емото , което "не е точно емо" ? :razz: :razz: :razz: :razz: Разбрахме ли се или не :razz:

LambOfGod
10-29-2009, 16:00
Бих предпочел/а едно сладко ГОШО без коса...
95-ти набор всички сте некви 'баси брОталните емота/гошота/кифли/метАли/рапъри/мапъри/курове/курви/педераси/еди-кви-си... КУР ЗА ВАС! Намери си сладко ЕмО0 бОйЙй и няма да имаш проблеми...

UNITED
10-29-2009, 16:04
Искам да попитам момчетата какво бихе предпочели :-o
сладко емо ( не много емов смисъл не да си реже вените и такива)
или кифла с мазна коса и фон - дю - тен който се вижда от 50 метра :oops:

Определено кифлата :-) Но да ти кажа честно до сега не см виждал "кифла" с мазна коса :razz: То нали за тва е кифла ? Щото се вживява и гледа всичко да й е изрядно и красиво :razz:

CrazySweety
10-29-2009, 16:20
Значи

Aма чакай да се разберем .. говориш за определена кифла с мазна коса , а ? Пък ако не набий си го в главата КИФЛИТЕ СА ПОДДЪРЖАНИ ! А от това , което си написала по горе си личи , че :
1-во се състезаваш с кифла (която не понасяш явно)
2-ро за момче ли става въпрос .. ?! Той си е харесал кифлата с "мазната" коса , а не емото , което "не е точно емо" ? :razz: :razz: :razz: :razz: Разбрахме ли се или не :razz:
+1000

silvana95
10-29-2009, 19:09
да говоря за определена кифлаа и не ги мразя даже половината ми приятелки са такива 8-)

и да съревнование за момче е и той ходи с кифлата ама постоянно се закача с мен и знам че ще кажете че тоя е бахти тъпанара ама все пак искам да питам и други момчета за избора 8-)

:oops:

__________________________________________________ _____
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

bebkata
10-29-2009, 19:11
Ми не не е тъпо момчето ! Да ти кажа чесно ти си глупава , че се занимаваш с него при положение , че си има приятелка ;)

fakeSmileX
10-29-2009, 19:20
Ох, не разбирам защо сте толкова негативно настроение към така наречените кифли.. :lol: Това че се гримирват и поддържат не ги прави по- тъпи и пр. :wink: А пък емотата.. сладки са, но само когато не преиграват толкова много със странните дрешки и аксесоари.. :-o

lipstik
10-29-2009, 19:36
Сладко емо :lol:
Кифла с мазна коса :lol:

Явно момчето е избрало кофлата с мазната коса пред теб.Явно не можеш да го преживееш и вече ще станеш истинско емо,не сладко :lol:

qazwsx
10-29-2009, 19:41
predpo4itam mimeto :oops: :oops:

anilove
10-30-2009, 12:42
ne sum mom4e no zabelqzvam 4e te haresvat pove4e kiflite(az ne sum takava) vmesto obiknoveni momi4eta ili v tvoq sluvai "sladko emo" :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o

marti93
10-30-2009, 13:54
всеки има свои стил ,емо си е цял свят от поведение,начин на обличане,прическа ,кауза за която се борят и други подобни.....мисля че за влака си има пътници и любовта не признава граници ,така че успех каквото и да си (мазна кифла или сладко емо)

silvana95
10-30-2009, 14:54
само да кажа че момчето също се облича като емо :-P

cataclysm
10-30-2009, 15:13
смЕрт бе
http://www.destructoid.com/elephant//ul/30204-GO-CRY-EMO-KID-DENTRY.jpg

Stan4o123
10-30-2009, 15:18
емото,но все пак да се обличаш така,щото е готино е тъпо,емото само заради музиката.BTW аз емотата ги възприемам като рок кифлите

blackphobia
10-30-2009, 18:14
не съм момче,че да знам,но като момиче мога да кажа,че не бих се хванала със сладък момък емо,нито с вмирисан мазнокос пич.