View Full Version : Кое е най-страното нещо което Ви възбужда?
johnnybravo
01-19-2010, 08:58
Червенокосите момичета ! :grin:
харесват ми големи мъжки ръце такива къде като хванат твойте да не се виждат :razz:
абе лоши момчета... нз защо винаги добрите момичета си падат по лошите... :P 8-)
bqsna_teenagerka
01-19-2010, 09:42
часовниците :lol: походката оръжията музиката
Nark0man
01-19-2010, 12:18
аз се възбуждам....от котки (знам 4е е смешно ама кат видя някое коте и ......побърквам се :grin: :grin: :grin:
а сащо и от езика на моми4етата..... кат видя някъв език и малеее.
а кат видя някаде простирани прашки или дамско белио някакво..... :oops: :oops: :smt117 и от пилета...
laila_94
01-19-2010, 12:50
Възбужда ме всичко в него .. :D :-)
LovelyGirl
01-19-2010, 13:08
Мъжки прилепнали боксерки :smt079 Направоо :smt118 Въпреки, че не е странно, е нещо, което със сигурност би ме възбудило на момента.
kombarka
01-19-2010, 19:05
Мъжки прилепнали боксерки :smt079 Направоо :smt118 Въпреки, че не е странно, е нещо, което със сигурност би ме възбудило на момента.
Това ме подсети днес какъв шок изживях.. някакъв ми търси пълномощно в скайпа от мойто даскало.. и вече да се прави на гъзар ми прати полуголи снимки с впити боксерки. На къде отива света... 8-)
Иначе и аз съм като теб.. но зависи кой ги е обул. :P
Харесват ми обикновени момичета , които несе обличат с разни шалвари и хем подобни лайна ....... Тесни дънки , хубаво дупе , циците нямат значение , но все пак да има ....... и да нее , някой прическа с 123123 цвята на косата някви емота и лайна ......... 8)
Сега докато бях още в леглото се замислих за нещо странно ии се чудя дали това, че ме възбуждат хъх как да го кажа .. по - пълни момченца се счита за странно? 8-) Смисъл общоприетото е плочки и перфектно тяло, НО аз си падам по момчета, които има къде да ги барна, имат си леко коремче и са пуФкавии .. :oops: :oops:
Другите неща, които ми изникват са си нормал ... :D
ахаааа .... аз си имам коремче дет неси го давам :D мноо ма кефи просто 8) е не някой шкембе кат на сумист ама го има .... много яко : 8)
DaemonBoy
01-19-2010, 19:19
Някой парфюм.Направоо... :grin: :grin: :grin:
Сега докато бях още в леглото се замислих за нещо странно ии се чудя дали това, че ме възбуждат хъх как да го кажа .. по - пълни момченца се счита за странно? 8-) Смисъл общоприетото е плочки и перфектно тяло, НО аз си падам по момчета, които има къде да ги барна, имат си леко коремче и са пуФкавии .. :oops: :oops:
Ееее ся ще ни караш оформените да завиждаме ли? Ехх щом е така от утре почвам с McDonalds и KFC :grin:
кое ти е оформеното е ? слаб кат клечка ....... ръка 25 ? ......
LovelyGirl
01-19-2010, 19:32
Иначе и аз съм като теб.. но зависи кой ги е обул. :P
Е, естествено. Не може да се възбудим от всеки само защото е обул прилепнали боксерки :Д :P
Б,ат ми,когато го видя гол
или като се наведе и му се видят леко боксерките ..
ем аз като ходя се с изсулени дънки секи път ми се виждаат :P :-P :P
А бе некой изтри ли ми поуста за баклавата, ил аз съм толкова тъп, че не съм го пускал въобще???? :? е , братле тоя с тая баклава вчера ме побърка да се смея :lol: чак се чуда как майка ми не се развика :lol: :lol: :lol: :lol:
annabelJB
01-22-2010, 08:05
мммм изпъкнали вени по ръцете...не знам защо ама ме подлудяват тия вени.... :grin: :grin: :grin: нз дали е странно....ама не познавам мн хора,който да ги кефят.... :-o
+1 супер сааа както и устните,зъбите,врата и дългата коса :grin:
kokityy101
01-22-2010, 08:58
Хубав(добре сложен) мъж , макар че мисля , че тва не е странно , но все пак :grin:
ifilinnchica
02-01-2010, 13:50
червения тролей с надписите на Loob .. мм откачам като го видя .. :grin:
playboyche
02-01-2010, 13:52
емии примерно въздохът УуУуУу само като си помисля за него и се възбуждам :oops:
Fifooooo
02-03-2010, 18:37
момичета които носят шапка апък ако е и с права козерка малее
Нещо е такова нали
http://prikachi.com/files/1128489H.jpg
Знам, и на мене ми текат лигите като ги видя :oops: [/img] +++ :grin: :grin:
MakeMeYours
02-03-2010, 18:41
Също много обичам миризмата на парфюм. :-D
Child_In_Time
02-03-2010, 19:45
Шепот
Целия раздел :lol: абе сайта :lol:
Нещо нормано: високи мъже, когато Той ми свири на пиано, когато шофира, а аз го гледам, целувки по ушенцето, галене по косата..
Нещо странно (за повечето хора): да ме души (както и аз него), да е властен; кокалчета, гръклянчето.. :)
черната коса в едно момиче не знам дали е странно :D :D
MakeMeYours
02-04-2010, 12:30
Аа сетих се още нещо.. МНОГО високи момчета. Аз съм нисичка (1.60) ии кат видя някой,който "стърчи" над мен незнам направооо :oops: как искам да си хвана някои 1.95-6. :-D
момичета които носят шапка апък ако е и с права козерка малее
Нещо е такова нали
http://prikachi.com/files/1128489H.jpg
Знам, и на мене ми текат лигите като ги видя :oops: [/img] +++ :grin: :grin:
полудевам :grin: :grin: :grin:
wizzybizzy123
02-04-2010, 13:54
Аа сетих се още нещо.. МНОГО високи момчета. Аз съм нисичка (1.60) ии кат видя някой,който "стърчи" над мен незнам направооо :oops: как искам да си хвана някои 1.95-6. :-D
:grin: мечта ми е.. и аз съм толкова "висока" :D
Миии може би ... Хммм ... :-o Моя докато шофира и като започна да си играя с косата или ухото му :-D Хах направо ме разбива,защото вади един мръснишки поглед и почва да пуска ръчички,а аз се дърпам и му се карам,защото се разсейва,а на мен ми се живее 8-)
Хммм също така обичам,когато решим да гледаме някой филм преди да си легнем ... Аххх като почне ей така невинно да ме :-) ... направо полудявам :grin:
Когато е облечен в черно (блуза,тениска,боксерки) също :smt007
Е не са няк'ви странни неща ама ... :smt007
Миии може би ... Хммм ... :-o Моя докато шофира и като започна да си играя с косата или ухото му :-D Хах направо ме разбива,защото вади един мръснишки поглед и почва да пуска ръчички,а аз се дърпам и му се карам,защото се разсейва,а на мен ми се живее 8-)
Хммм също така обичам,когато решим да гледаме някой филм преди да си легнем ... Аххх като почне ей така невинно да ме :-) ... направо полудявам :grin:
Когато е облечен в черно (блуза,тениска,боксерки) също :smt007
Е не са няк'ви странни неща ама ... :smt007
Мъже В Черно а :lol:
johnnybravo
02-04-2010, 15:24
Червенокосите мадами 8)
bigsmile13
02-04-2010, 16:59
мм възбуждам се когато мъжа ми застане в профил нз дали е странно :D :-)
Този, с който излизам сега, е 1.97 :) И аз много обичам високи мъже..1.70 съм, не че има значение де :D
ThroughStruggle
02-04-2010, 19:51
Силни ръце с изпъкнали вени. Някоя гривничка (не гейска, естествено) също не би била излишна.
Сини очи.
Размъкнати тениски.
Рошави коси.
prettyboy
02-04-2010, 20:12
казана за боклук, кат го видя и веднага нагъзвам мойта, пък ако рови и някой мангал вътре направо откачам. :-P :-P
DaemonBoy
02-04-2010, 20:21
Нейният парфюм.Просто.... :grin: :grin:
Мацки с мокри дрешки
Миризмата на леко запотени мацки
Мацки с тънки талии
Мацки с голям луфт
LovelyGirl
02-05-2010, 09:27
^^ Май си объркал темите :D
8-)
верно ги сбърках,погледна ми е мътен нещо днес
Момичета,1.94 съм,само кажете от кой град сте!
:lol: :oops:
wizzybizzy123
02-05-2010, 12:21
Момичета,1.94 съм,само кажете от кой град сте!
:lol: :oops:
София... :D
София... :D
Ееей :( От Димитровград съм...шанс :-D
majestic001
02-05-2010, 12:29
Най-обичам боба, леба и да еба. А иначе най-странното нещо което ме възбужа е таратора !
Момиче с черна коса и черни (или кафеви) очи :oops:
http://woodenspears.com/wp-content/uploads/2009/07/amanda_crew.jpg
Ех тая Аманда Крю я скъсахме :lol:
ReachlessGirl
02-06-2010, 09:21
Шепот
.. :oops: :oops: ++
Иначе по в началото сигурно съм писала .. от по - пълнички момченца (пухкави), прилепнали боксерки, обица на езика, в определен момент да ме сграбчи с ръцете си и да ме притисне адски силно до себе си и ако ме захапе за шията .. охх :oops: (не, не си падам садо - мазо ..!!! :lol:), понякога дори от един поглед, докосване или много страстна целувка могат да ме възбудят веднага .. :-o Амии май за сега е това .. :oops: :D :D
fr33z0ne
02-06-2010, 10:04
Обица на езика .. :oops:
haha ti imash li :-P
FunkyBoy
02-06-2010, 11:04
компот от сливи 8-) :grin:
момиче със светла коса и сини очи но да са много светло сини .. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: и шепот и близане по врата
зна4и да спирам с тренировките :D
ReachlessGirl
02-06-2010, 11:21
Обица на езика .. :oops:
haha ti imash li :-P
Много много ми се иска да си направя, но не ми стиска честно казано иначе се е превърнало в нещо като фетиш за мен.. :oops:
Колкото до awerw дали си заслужава заради мен да го правиш? :lol:
krisett0
02-06-2010, 21:01
Възбужда ме врат0връзка на г0л0 мъжк0 тял0 :oops:
tintirimintiri
02-06-2010, 21:42
Възбужда ме когато косата на момичето е хваната на опашка или кок, говорим за дълга коса много яко е!
Също така впити дънки в едни тънички крака и добре оформено дупе :)
snake223071
02-06-2010, 22:47
компот от сливи 8-) :grin:
evala na 4oveka 8-)
MoOnLiGhT_ShAdOw
02-07-2010, 09:28
Когато приятеля ми свири на китара - независимо дали на електрическа (когато излъчва адската страст и енергия), или на акустична (когато романтичната обстановка си казва думата). :smt007
Възбужда ме също и като ми масажира пръстчетата на ръцете. Много се бях учудила, когато открих този факт. :-D
meliissaa
02-07-2010, 10:05
еммм .. преди година .. ходих с едно момче .. и той постоянно ми викаше Десиславо.. ама по някакъв супер зарибен начинн .. и аз много се учудих че тва ми действа така .. щото много мразя да ми викат Десиславо .. ама факт .. и все още ми действа така.. :oops: :D
MaryJaneee
02-07-2010, 10:37
Когато приятеля ми свири на китара - независимо дали на електрическа (когато излъчва адската страст и енергия), или на акустична (когато романтичната обстановка си казва думата). :smt007
+1
и когато играе волей.. :smt007
DarkWitch
02-07-2010, 10:48
Силни ръце с изпъкнали вени. Някоя гривничка (не гейска, естествено) също не би била излишна.
Сини очи.
Размъкнати тениски.
Рошави коси.
+1
високи момчета
пирвинг на веждата
свиринето на китара
:smt007
MakeMeLaugh
02-08-2010, 15:32
uBuTo,
получава официално предупреждение за последващи санкции (временен или постоянен бан).
Моя до като пуши многооооо ме кефи, направо изглеждаааа само като дръпне от цигара ох майкоооо (а по принцип му казвам , че ме дразни, че пуши) :grin: :grin: :grin: :grin:
когато ме гледа..
по онзи начин
аааах http://www.millan.net/minimations/smileys/flirtysmile3.gif
karmelinna
02-09-2010, 11:44
Възбужда ме всичко в него .. :D :-)