View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
AraBella
11-07-2009, 17:07
Много добре,нищо,че след малко ще трябва да уча по английски и брат ми май е хванал свински вирОс има почти 40 градуса температура.
AУУУ .. милия тоооой ;/ Цункай го от мен ;/ :D
Лилии ше те бия!Остави го ... :lol: Ще го цункам аз...Кажи удари го от мен и веднага ще го направя :d
Priceless
11-07-2009, 17:08
Много добре,нищо,че след малко ще трябва да уча по английски и брат ми май е хванал свински вирОс има почти 40 градуса температура.
Лилии ше те бия!Остави го ... :lol: Ще го цункам аз...Кажи удари го от мен и веднага ще го направя :d
Защо да го оставям бе ;/ :? :D
AraBella
11-07-2009, 17:11
Защо да го оставям бе ;/ :? :D
Щото е тъп и заслужаваш най-доброто :-) не тоя(тука правя някакъв намек... дано схвана.)
Каква скучна вечер...... ;D
PS: MUSIC .. :smt007 :-({|= ( :-D )
vikitolove
11-07-2009, 17:21
мн яко неска :-D :grin:
мале колко съм щастлива :grin: :grin:
ей перна ме нещо :-D :-D :-D
и слушам егати зарибяващата песничка :smt002
soul1199
11-07-2009, 17:29
Каква скучна вечер...... ;D
PS: MUSIC .. :smt007 :-({|= ( :-D )
Blo0dSuGaR
11-07-2009, 17:31
Много ми е скучно.От два дни не съм излизала :(
Irenchety
11-07-2009, 18:16
Скучно, тъжно, самотно.Никой не знае какво ми е, никой не разбира как се чуствам, какво преживявам и колко ме боли.Имам чуството,че съм сам самичка на този свят само и единствено болката и сълзите ми останаха.. :cry: :-# :cry:
vikitolove
11-07-2009, 18:48
оффф.....някой може ли да убие част от момчетата които познавам. :@ единя вчера ма сваля др неска ми вика че не бил добре щот не съм му гадже и сичкото ей така :shock: дойде ми кът гръм от ясно небе :shock: и насичкото отгоре приятелката ми за пореден път иска да се събере с бившия си :-o :x (който познавам) :? ама и той нш не прай,за да не късат повече :x :x почвам да се вбесявам :-x :-x :x
Priceless
11-07-2009, 18:58
До сега си танцувах.. Хххх :lol: Трябва да си избия някъде лигата, пък и отдавна не съм го правила :D
TheMadHatter
11-07-2009, 19:04
Забелязал съм, че в дните когато на мен ми е кофти и на всички други им е някво тъпо... а днес ми е яко и на всички други също им е яко. :lol:
Assshley
11-07-2009, 19:11
Точно сега ми е толкова объркано,гадно и .. ужасно,че повече няма на къде. ;[[ Просто тея работи всички ме съсипват и незнам наистина как да постъпя вече .. искам да си почина от всичко .. ;[[[ :-# :-# :-#
slun4ice_90
11-07-2009, 19:23
Имам нова прическааа,която е зашеметяваща. :grin: :-P Денят ми беше, повече от страхотен. :D
Kukumqvka
11-07-2009, 19:23
Ся тая за кво ми писа .. пак да ми се хвали,колко як и бил новия клас.ОК радвам се,ама прекалява вече :booooomb: То ако не беше тва въобще нямаше да се сети за мен,едно време голяма приятелка ми се пишеше .. видях я и нея ква е.Колко лесно се забравяли уж добри приятели .. само не разбирам как може да заобичаш някой,който познаваш от по-малко от месец и да му имаш повече доверие от човек с който си бил цели седем години и през цялото време сте били толкова близки .. :? Кво го заслужих тва пренебрежително отншение,бе.Пфф :/ И как да съм добре,като някой с който имам толкова хубави незабравими моменти ме заеба просто щото вече не сме в един клас.. разбирам,че си има нови приятелки,ама все пак.А уж си бяхме обещали,че квото и да става ще сме си заедно .. бързо се отмята от думите си.Няма значение .. поне все още имам на чие рамо да поплача и има на кого да се опра,във всякакви моменти.Ех,приятелство .. един ден го има на следващия,сякаш нищо не е било.И как да съм добре?Ми не мога,щото се оказва .. че яко са ме вкарвали във филмите :? ..
Всяко зло за добро :)
Priceless
11-07-2009, 19:48
О, перфектно. Просто приказка. :lol:
KiNgGRaND
11-07-2009, 19:59
super ми е :grin: :grin: :grin:
то си е ебало мамата в 5 00 станах сега се връщам у нас
ама съм 5 на регионалния по шах при мъжете и съм доволен от себе си
Баси,гея на филма умря :-#
Тъжна работа,ей.
Ше зема да изпуша едва цигара и да лягам,че ми писна да мисля за оня... :?
Kukumqvka
11-07-2009, 21:16
Все едно имам заседнала в гърлото буца .. последния път като бях така се случи най-лошото .. знам ли,кво значи? :?
"думи ненужни...само раняват........ " :-k
Priceless
11-07-2009, 21:40
Колкото и да ми е странно да го кажа - добре съм. Смяяяятай :D
suunnseT
11-07-2009, 22:16
ееехе,че ме израдва :Д
апъкк на мен ми е сиво :o
Priceless
11-07-2009, 22:18
Направи си го розово. Оцвети го <33. Обичам да оцветявам. И розово обичам <3 :D
suunnseT
11-07-2009, 22:27
Направи си го розово. Оцвети го <33. Обичам да оцветявам. И розово обичам <3 :D
щомм обичаш да оцветяваш,сме идеална комбина хехе :P
Имам нова прическааа,която е зашеметяваща. :grin: :-P Денят ми беше, повече от страхотен. :D
Какенце имаш почти като моята прическа :-P
По темата:Той си призна :cry: Призна,че ме харесва и че иска да е с мен :cry: Готов е дори да зае*е бъдещето си и да не замине за Гърция заради мен :cry: Защо?!ЗАЩО по дяволите трябваше да става така?! :cry: Цяла вечер се опитвах да му оправя настроението,а на края той ми каза "Само една твоя усмивка може да върне отново усмивката ми ... " Е усмихнах се,макар и на сила,а то к'во стана?!Той си замина :( Просто не издържа и си тръгна :( И защо?!Защото станах и изиграх 2 балади и 3 хора с един приятел и защото се снимах с него 2-3 пъти :( Е к'во съм виновна,че не го бях виждала от август?!Мам*а му не искам последните ми няколко дена с това момче да са такива :( Не искам да се чувствам виновна заради чувствата му ... :( Мам*а му ... гадно ми е :( Нямам търпение да дойде утре и да поговоря с него :( Надявам се,че ще разбере и моята гледна точка и ще си оправим отношенията :(
..............................
Както и да е ... Лягам да спя,че главата ще ми се пръсне :(
Батеее,още си чакам снимките :-) и утре е мой ред да се жалвам и да се оплаквам :( Имам нужда от теб,от съветите ти и от подкрепата ти и се надявам да се засечем възможно най-рано :( (МЕЧКИИИ) :-)
TheCinderella
11-08-2009, 01:20
Разочарована ..
аааа не не не ... в 4 и 30 сутринта ето за какво спорим с едно приятелче ..
Азз: moqta nadenica e po hubava ot tvoqta krastvica .. :razz: :razz: :razz:
е няма такава простотияяя!!! :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: Супер добро посрещане на сутринта .. нищо, че след няколко часа трябва да ставам .. :oops: :razz: :razz: :razz: :razz:
mgxpower
11-08-2009, 01:41
Много зле
И слагам край на любовта....
lubomirky
11-08-2009, 05:16
не съм спал и се побърквам
гадно защото за пореден път ме отрязаха :( :(
LoveRetroMusic
11-08-2009, 06:00
баси обърканата работа, баси обърканите чувства ..
изобщо не мога да се разбера :<
Irenchety
11-08-2009, 06:12
Ужасно, по зле не мога да бъда..
Не искам да живея, не искам да спя, за ща не сънувям кошмари отново, не искам дори да дишам, защото това ми струва ужасно много болка..
Не искам да мисля, защото мислите ми са все едни и същи, за някой който дори не му пука, че съществувам
Не искам да плача, но плача... от любов и вместо да мразя аз обичам..
Колко е трудно да обичаш някого, а той да обича някого..., когото също да обича друг...
Не искам да живея повече така, защото имам чуството че всеки момент ще се срина.От вътре нещо ме изяжда и не ми позволява да продължа..
Много неща не искам, но се случват и аз съм безсилна, остана ми само черният сняг, който вали в мен, покриващ разбитото ми сърце...
LoveRetroMusic
11-08-2009, 07:02
ЩЕ СЕ ПОБЪРКАААААААААААААААМ !
ИСКАМ ВЧЕРА, ИСКАМ ПЕТЪК .. толкова бързо минаха.. :(
Priceless
11-08-2009, 07:25
Ух трябва да водя котката си на ветеринар ;/ Много мразя...горкото животно се побърква. :D Трябва след това да помагам на тати .. и чааааак след това да изляза.. и после да се прибера, и после пак да изляза :D Май съм добре... поне се убедих в някои работи, които само подозирах, но сега като ги знам със сигурност мога само да кажа ХА-ХА. :lol:
Kukumqvka
11-08-2009, 07:39
Цяла нощ не съм спала от болки в гърба и за капак майка ми ме събуди току що ,за да гледам манджите щото тя отивала на кафе.Пфф :booooomb:
Мм,сънена съм,пия кафе,чакам да изляза ии чакам утре,ше е супер яко :grin: .
Само дето за трета поредна нощ го сънувам... :(
бтв Kukumqvka,имаш адския аватар,трябваше да го спомена :)
супер ден, времето е прекрасно, май ше се снима втора серия 8)
kindergarden
11-08-2009, 09:11
леле к`во си мислим само кат те гледам да знаеш ... да си трая май е най-добре :-({|= :-)
ибало си майката по всички праграфи на джедайският кодекс
soul1199
11-08-2009, 09:19
чакам наще да се изнесат :-D че тряа да чистя хола,а сестра ми го е окупирала с играчки и такива работи :(
LoveRetroMusic
11-08-2009, 09:32
МЕГА ОБЪРКАНАААААААААААААААААА АААААА СЪМ :smt091
soul1199
11-08-2009, 09:36
изнесаха се :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: най-после :grin: отивам да чистя и после ще си гледам филма :grin:
buttertoast
11-08-2009, 09:51
FREEDOOOOOOOOOOOOM :grin:
Priceless
11-08-2009, 09:53
Май съм .. ъмм .. щастлива. о.О Не, силно казано, ама ми е весело такова :D
амии лягнах преди няколко часа ... спи ми се ама няма как трябва да излизам .. :lol: :lol: Искам тая нощ пак така .. :oops: :oops:
Stan4o123
11-08-2009, 09:55
Безжизнено...
lipsvashh_mi
11-08-2009, 10:32
мързеливо ми е,а времето хич не допринася..ще легна да подремна и да си позагубя времето..
DevilWish
11-08-2009, 10:39
Mързеливо ми е :# По-малко от 5 часа съм спала.Играе ми са :Д :Д :Д и тряя да у4а :@
I'm okay! ((:
relaxxx time... ^^ http://img.zamunda.net/pic/smilies/bounce.gif http://img.zamunda.net/pic/smilies/grin.gif
AraBella
11-08-2009, 11:05
Туко-що се прибрахх иии се чувствам супер.1 седмица мързел ^^
LoveRetroMusic
11-08-2009, 11:05
Тъжно ми е, объркано ми е ..
Assshley
11-08-2009, 11:32
Незнам как се чувствам . Никак .. просто вече наистина ми ПИСНА да се занимавам с глупости. ;)
mgxpower
11-08-2009, 11:41
Чувствам се разглобен от многото уиски , което изпих снощи
:-x
абе добре съм... времето малко се скапа, иначе всичко е 6
DevilWish
11-08-2009, 12:43
Сама съм.Това е хубаво.Обаче трябва и да уча ,това е лошо :С
ThePowerOfLove
11-08-2009, 12:59
Малко кашлям, ама вторник ще ходя при личната :) Иначе се чудя какво да правя по цял ден. Излизах малко, харесах си едно яке и се ядосах, че не мога да си го купя 8-)
LoveRetroMusic
11-08-2009, 13:15
не знам, не знам ..
Assshley
11-08-2009, 13:16
Оправям се и излизам и ще се опитам да си оправя настроението колкото и да е трудно. 8-) :P
littlebaby
11-08-2009, 13:57
много съм объркана, всякви чувства бушуват в мен...
BloodyAmy
11-08-2009, 14:08
Ммм.. доста добре. (:
soul1199
11-08-2009, 14:08
и за кво му изпратих оня смс,щял и той да ми пращал,само празни думи,писна ми :-x
FromAutumToAshes
11-08-2009, 14:16
Съм ви... всичките. Писна ми :-x
TheGirlNextDoor
11-08-2009, 14:51
Съм ви... всичките. Писна ми :-x
много съм объркана, всякви чувства бушуват в мен...
+1 :-o
soul1199
11-08-2009, 14:59
натварих се супер мега много! :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
sladkish_14
11-08-2009, 15:03
Полудявам.Тази ваканция не ми харесва, не че ми се ходи на училище обаче и у нас какво да правя.Мисля до вторник да съм научила за другата седмица, да обиколя по магазините и да ида у баба.Обаче и там скуката няма да свърши, като гледам времетоо :( Б*си ужаса.. Вкарала съм се яко във филма ..
DevilWish
11-08-2009, 15:07
Пфффффф не ми се ходи утре на училище :((((((( Какво ще правя на тоя шибан тест морген?!Не можах да научи тъпите думи :( :$ :# Сега ще си пусна играта, ще се зарибявам, ще си релаксирам докато имам сили и после слапен и никс друго.
soul1199
11-08-2009, 15:28
ох бях му се нанервила,но като ми прати тая снимка и оххх :oops: :oops: :oops: толкова е сладък и секси,че ще го изям и неприлични мисли ме обзеха :oops: тези сини очички ^^ :oops: :oops: :-D :-D :-D
Kukumqvka
11-08-2009, 15:29
Ей,не ме оставиха намира цял ден .. 8-)
Ама ми беше добре и сега съм добре и ще съм добре :)
TheGirlNextDoor
11-08-2009, 15:34
Пфффффф не ми се ходи утре на училище :((((((( Какво ще правя на тоя шибан тест морген?!Не можах да научи тъпите думи :( :$ :# Сега ще си пусна играта, ще се зарибявам, ще си релаксирам докато имам сили и после слапен и никс друго.
не е ли ваканция 8-)
иначе ми е някво нервно и усещтам как ще си го изкарам на някой и после ще съжелявам :o
mynichka
11-08-2009, 15:48
много ядосана :(
vikitolove
11-08-2009, 16:00
супер ми е и ся ша ходя да си гледам филма и после другия и така :)
оф..а пък как ме е хванал мързела :-D :-D
Priceless
11-08-2009, 16:05
Перфектно. о.О Не съм вярвала, че ще го кажа, ама си е така.
SoAfraid
11-08-2009, 16:08
В момента скучая и се чувствам яко самотен.
в момента адски гадно,просто се чувствам толкова сама на света,че нз :o
soul1199
11-08-2009, 16:28
мина час и половина,тоя да не е паднал под душа :shock: :shock: чудя се 8-) 8-)
Priceless
11-08-2009, 16:36
Горкото ми нокътче ;/
kindergarden
11-08-2009, 16:44
Горкото ми нокътче ;/
+1 такива хубави си ги бях отгледала ама средният нокът се счупи и сега е по-къс от другите :( няма пък да ги режа и другите!няма пък [-( :D
Priceless
11-08-2009, 16:46
Горкото ми нокътче ;/
+1 такива хубави си ги бях отгледала ама средният нокът се счупи и сега е по-къс от другите :( няма пък да ги режа и другите!няма пък [-( :D
Моя до месо се счупи чак. Уххххх ;/
LoveRetroMusic
11-08-2009, 16:48
I keep on falling inlove :smt119 :smt103 :smt120 :smt104 :smt107 :smt090 :smt101
sladur4etyYy
11-08-2009, 16:52
оф супер много ми се излиза, ама още съм болна, така че явно ще се подвизавам в нас 8-) иначе засега съм в добро настроение, слушам си музика и гледам да не се сещам за оня ************************* (цензура :D )
и ми се яде нещо, но не мога да определя какво точно... :? 8-)
valdesbg
11-08-2009, 17:01
мързеливо ми е,а времето хич не допринася..ще легна да подремна и да си позагубя времето..
иначеее ми е толкоова хубаво без него...даже това онзи ден разправях на една приятелка-че почивката след връзка е най-хубавото нещо въпреки хубавите моменти заедно :-D
Ехеее кога се залюбихте, кога го разлюби. :-D
Че чак и сте се разделили/си го отрязала.
Бре бре, на какви неща ставаме свидетели.
Иначе аз съм си екстра. Кратичък съм днес :)
оф супер много ми се излиза, ама още съм болна, така че явно ще се подвизавам в нас 8-) иначе засега съм в добро настроение, слушам си музика и гледам да не се сещам за оня ************************* (цензура :D )
и ми се яде нещо, но не мога да определя какво точно... :? 8-)
ела при нас със салатка ядем шоколад 8-)
KiNgGRaND
11-08-2009, 19:01
зле съм...
mArMaLaDkA
11-08-2009, 19:06
Добре. Досега се мазах с разни ароматни нещица и ми се приповдигна настроението. 8-) Сигурно от 2 часа съм гладна, но не отивам до кухнята да си измисля нещо. :D И на мен ми е леко скучно едно такова, ама ще си намеря някакво забавление.
lipsvashh_mi
11-08-2009, 19:15
иначеее ми е толкоова хубаво без него...даже това онзи ден разправях на една приятелка-че почивката след връзка е най-хубавото нещо въпреки хубавите моменти заедно :-D
Ехеее кога се залюбихте, кога го разлюби. :-D
Че чак и сте се разделили/си го отрязала.
Бре бре, на какви неща ставаме свидетели.
Иначе аз съм си екстра. Кратичък съм днес :)
хех,това,че вашата многоуважаема особа не знае някои неща едруг въпрос..историята е дълга във времето,но съм преценила на кого да разправям :D
valdesbg
11-08-2009, 19:23
Янче - нашата "многоуважавана особа" явно нищо не знае. Затова не се и наема да коментира. Просто отбелязвам очевидното :)
Освен гореспоменатата история - как я караш ти?
mechtaq_za_teb
11-08-2009, 19:27
Толкова много ми се спи... ще заспя на стола и ме мързи да отида до леглото 8-) :oops:
Priceless
11-08-2009, 19:50
Тъпо ми е, че така стана. ;/
Тъпо ми е, че така стана. ;/
+++ :? :?
По - скапано не можа да се получи .. #-o
Kukumqvka
11-08-2009, 20:02
Тъпо ми е .. :(
vesSynkaa
11-08-2009, 20:09
saddddddddddddddd :?
FancyGirl
11-08-2009, 20:14
Ами щастлива съм.. не съм очаквала че нещатата ще станат така хубави. Хубаво ми е... :grin: кара ме да се чуствам по някакъв супер странен начин но едновременно ми е толкова готино. Лошото е че напоследък не го виждам много, много но ми и малкото време с него ми доставя нужното удоволствие. Обичам го ... :oops: Напоследък върши малко глупости но не съм виновна че е такъв келеш :D :-| :smt007
vikitolove
11-08-2009, 20:25
супер съм :grin: :grin: :grin: :grin:
:-) :-) :-) :-) :-) на всички по една и една хъг ся обичам сички :) :grin:
http://vbox7.com/play:469ae6ed
"Сега сме разделени на десетки километри,
но не е пречка щом един на друг сме верни ..."
Да,да ... Не било пречка ... :cry: Пречка е и още как :cry:
Баси няма по-гадно нещо от това да знаеш,че ти остават броени дни с някого,на когото държиш и че след тези няколко дена може никога повече да не го видиш :(
Баси ши*ания живот ... :cry: Поне да не ми беше признавал,че ме харесва ... Да не ми беше доказал,колко много държи на мен и колко много ще му липсвам :cry: И той ще ми липсва,ще липсва на всички ни ... :cry:
Баси,защо трябва да заминава ... Защо не остане в Сс ... или поне някъде в БГ ... :cry:
Имахме планове за Коледа и Нова година ... А сега какво?!Сега няма да сме заедно ... Всичко се прецака :cry:
Поне вече имам идея как да му покажа,колко много го обичаме и знам,че когато види тези неща ще се зарадва страшно много :-) :smt056
Бате,мерси,че пак си до мен и ме подкрепяш ... макар и от разстояние *МЕЧКИ* Честно казано ако не беше ти до сега щях да съм се сринала :( Просто тия дни нещата ми дойдоха малко в повечко :( ОБИЧКАМ ТЕ,диване *МЕЧКИ*
Сега мисля да си пусна ей тая песничка от по-долу и да му дръпна един рев,пък току-виж ми е поолекнало :cry: :cry: :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=p7O1Xb9_RtU
valdesbg
11-08-2009, 20:37
Мечки и целувки, како! :) Подкрепям те!
Обичкам те! :)
Бъди силна, другото Бате Сашо го е казал :)
Мечки и целувки, како! :) Подкрепям те!
Обичкам те! :)
Бъди силна, другото Бате Сашо го е казал :)
Да,но е трудно ... :-# :-# :-#
Kukumqvka
11-08-2009, 20:41
И ето пак се сетиха за мен,само щото им трябва услуга :/
Ама няма вече,да забравят .. че ще ме разиграват.
За ква ме взеха?Едва ли не,за кученце което изпълнява всичко!
Ама аз съм си виновна,че им търпя щуротиите.Никога не съм искала нищо в замяна,исках само разбиране .. ама и тва не получих.
Не са познали ! Не съм толкова наивничка и добричка,за квато ме мислят.
:?
В крайна сметка,не съм добре,как пък един път не се сетиха да ме питат как съм?Как пък един път не се заинереваха,дали съм добре?Иначе мен обвиняват за всичко и на мен си изкарват всичко.Приятели ми се наричат.Хах..
И само тва да беше не ми стигат тия глупости,ми и с майка ми имам един куп пролеми.Оръзна ми,тя да определя какво да правя и какво да не правя в животеца си.То вярно,че още съм на 14,ама и тя прескочи границата на нормалното.Пък все ми повтаря,че имам глава на раменете си.Като имам,значи знам кво да правя ! :?
Ама аз съм си виновна за всичко.. оф,искам малко почивка,искам всичко да свърши и да започна на ново.Ама няма такава опция.Ще продължавам да се мъча,да изгладя всичко,сякаш с ютия :booooomb: 8-)
valdesbg
11-08-2009, 20:44
Да,но е трудно ... :-# :-# :-#
Да, но ние силните можем да се справим с трудните изпитания в живота.
както се пееше в една песен на ъпсурт - "деба мама му деба..." пфф скапан свински вирОс :(
lipsvashh_mi
11-08-2009, 20:47
Янче - нашата "многоуважавана особа" явно нищо не знае. Затова не се и наема да коментира. Просто отбелязвам очевидното :)
Освен гореспоменатата история - как я караш ти?
аз съм по-позитивно настроена от всякога,няма ден,в който да не се намери нещо интересно за вършене-направо съм като фурия..почивка много нямам,но не се оплаквам-предпочитам да върша повечко неща :-D А ти как си?Намери ли работа вече? :P
kindergarden
11-08-2009, 21:26
Инджи и Мехмед ш ги дават чак във вторник...ш си срежа вените :D :lol:
тъпо,както винаги..
+++ :?
Взе да ми омръзва ..
Neopitom3na
11-08-2009, 22:07
малко самотно.. всички спят 8-)
Инджи и Мехмед ш ги дават чак във вторник...ш си срежа вените :D :lol:
ам ква глупост ше дават утре :-D
:shock: Знаех,че писането на дълги и чувствени "романи" ми се отдава,но този път надминах дори и собствените си очаквания!!! :shock:
Сега поне знам,че ще успея да го изненадам много приятно и ще му покажа,колко точно държа на него!!!
Леле толкова хубаво съм измислила всичко :grin: И писмото ... и снимките с посланията ... и сребърната ми верижка,която ще скрия в якето му (или между снимките в албума) ... Абе просто нямам равна ... *минутка за реклама*
Ма*ка му,най-после се поуспокоих :) За нещастие (обаче) не ми се спи,а трябва да лягам за да имам сили за утрешното купонче!!!
Имам намерение последните ни 3 дена да са най-хубавите,които сме имали до сега!А и как няма да са ... след като компанията ни е толкова хубава?! :-)
Както и да е ... За днес емоцийте ми дойдоха наистина в повечко,така че си лягам пък да видим дали ще успея да заспя :)
MetalZone
11-08-2009, 22:42
Скукааааааа :neutral:
ShawnMac
11-08-2009, 23:00
Чувствам се влюбен и щастлив приятели. :grin: 8)
FancyGirl
11-08-2009, 23:02
Приятел от кога бе :::
ShawnMac
11-08-2009, 23:03
Убий ме , приятелко мрази ме , но съм влюбен в теб :oops:
FancyGirl
11-08-2009, 23:07
Убий ме , приятелко мрази ме , но съм влюбен в теб :oops:
Tub I t`nod erac tahw yeht yas
m`I ni evol htiw uoy :smt007
:smt011
soul1199
11-09-2009, 05:22
спи ми се :( :( ама,като легна почват да ми думчат на главата и кучето почва да лае,направо ще полудея :( :( :(
DevilWish
11-09-2009, 05:47
Ужасно ми се спи. :# А трябва да тръгвам на училище. :# И имам тест първият час :@ по най-отвратителният и умразен предмет :# :# :#
ПФфФ :@
Важното е, че днес ще се видим :)
AraBella
11-09-2009, 06:37
Мии скучно ми е,пия тъпи хапчета за свинския грип,заради брат ми,трябва да свърша толкова неща...ах,този мързел.
Оф,спими се,майка ми ме събуди в 9,а заспах в 3.Ся чакам и чакам да стане 12 .... бляя....
kindergarden
11-09-2009, 06:47
спии ми се амигоо :D
Priceless
11-09-2009, 06:50
ОООООООООО пак ми спряха сметкатаааа ](*,) ](*,)
Като изключим товаа ... пак не съм много добре ;/
Vilencety
11-09-2009, 06:57
Съненаа :grin: :grin: но като изключим това днес правим 10 месеца със моето слънце и съм ужасно щасливаааа :grin: :smt007 :smt007 :smt007 :mrgreen:
FromAutumToAshes
11-09-2009, 07:19
Пааак ме събъдуха :-x Бахти кретените...
smiirnoff
11-09-2009, 07:24
СПИ МИ СЕ -.-
снощи от лигня се прибрахме в 1h
ии сутринта ме събуди ония кретен от 8мия етаж *енгриииии*
'мрън, мрън, мрън ..'
само се прозявам, спи ми се супер много
ама сега докато не си оправя играта, няма да правя нищо друго ..
вчера 30 пъти се пребих
сега всичко ме боли о.О
ама така е .. като съм патица .. :Д
сега днеска пък ще напиша по всичко и цяла седмица
ще правя каквото си поискам ^^
^^ ^^ ^^
Vilencety ..ЧЕСТИТОО! (sun) Желая ви още много,мноого лювов! (:
По темата: Супеер съм! (*)
Jumbie483
11-09-2009, 07:55
Ядосана съм :-x :-x :-x
Още не съм станала от леглото и чувам звънеца.. Излизам от стаята, казвам "добро утро" на майка ми, а тя ме посреща с думите "мръдни беее, не чуваш ли, че се звъни" :-x :-x :-x
Приятелката и (една съседка) дойде да пият кафе.. И вече цял час е тука, а аз още не съм си излизала от стаята.. заради нея. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
guinessgirl
11-09-2009, 08:39
нервна,много.
и ми липсва.
а също ми се прави секс.
плановете ми за днес пропаднаха.
Чувства, че някак си ставам безразлична и спира да ме боли :(
mgxpower
11-09-2009, 08:48
Чувствам се превъзходно благодарение на мишката :oops: :oops: :oops:
Priceless
11-09-2009, 08:53
П И С Н А М И ! Хххх.. От сутринта съм изнервена.. от сутринта ме изнервят. Имам нужда от Него повече от всякога :-# :-#
soul1199
11-09-2009, 08:57
изнервена съм,не можах да се наспа,той ме заеба,много ми се излиза,чакам поне да стане към 12.30 щот мойта фр. още спи със сиг. и ако я събудя е някъв ужас..... :( и ми адски тъпо :-o
ммм добре съм, времето е супер.. ако ми доскучее достатъчно.. ше изляза да снимам 2ри епизод :D
LoveRetroMusic
11-09-2009, 09:09
Същото като вчера, пфу ..
поне с времето ще ми мине, това съм сигурна. :))
bloodfrozen
11-09-2009, 09:10
Тотално откачам! Събота наближава с всеки изминал момент.
А въпросната събота я очаквам от близо месец. :smt047
Kukumqvka
11-09-2009, 09:15
Наспах се и сега съм добре !
Няма кой да ми мрънка,че съм станала късно и още съм по пижама .. още по-добре.
Липсва ми .. 3 дни не се бяхме разделяли.. ;) но наистина понякога му се налага да работи доста във фирмата на баща му.. :( поне знам,че довечера към 5:30 ще си го видя.. :-)
нещо ми се прави и секс.. а снощи правихме толкова много .. к'во ли ми става.. ? :oops:
п.с. и ми се спинка
cookie_master
11-09-2009, 09:17
скучно ми е ,времето е отвратително и сигурно ще изляза към 3-4 :(
Супер се чувстваам :grin:
Отивам в Марийка и ше си правим лезбийско парти по пижами и без сутиени :D :grin: :D
soul1199
11-09-2009, 09:36
Супер се чувстваам :grin:
Отивам в Марийка и ше си правим лезбийско парти по пижами и без сутиени :D :grin: :D :shock: :lol: пак се натварих на тоя,но поне най-сетне ми се обадиха и към 3 ще излизам :grin: :grin:
Priceless
11-09-2009, 10:15
ДАААААААААААААААА ! Добре .. ръката ми е премазана. Ххх... само палеца мога да си мърдам, за да натискам спейс-а ^^ Ей за това НИКОГА не помагам, като правим ремонт, ама .. . Тъп шкаф ! Мразя го !
Лелеее имам толкова много неща да свърша и толкова малко време :-s Къпане,маникюр,педикюр,веж и,лице,грим,коса ... И всичко това за час и 20 мин. :-s Айде бягам да си свършвам нещата,че наистина нямам време :shock:
Priceless
11-09-2009, 10:27
Ръката ми е лилава. Йееееей. <33
LoveRetroMusic
11-09-2009, 10:32
о, ще излезем малко ..
ще се разсеяяяяя ..
Уф, вече втори ден :\\\
Kukumqvka
11-09-2009, 10:37
Гладна съм,ама няма да ям !
Иначе съм добре .. :)
kindergarden
11-09-2009, 10:39
мразя да се чувствам като затворник :o от четвъртък не съм излизала :o шибан грип :o да са махаш че ща скалпирам ей :o 8-) като изключим кашлицата деряща гърдите ми съм екстра :D
slun4ice_90
11-09-2009, 11:18
Зори,и аз съм с теб макар и от далеч.И на мен в момента ми е скапано,но има едно нещо,което ми дава стимул. :) :-) Ако ви е писано,ще се видите и ще сте заедно.За едно момче,недей да се сриваш...Не ти давам. :winк
Зори,и аз съм с теб макар и от далеч.И на мен в момента ми е скапано,но има едно нещо,което ми дава стимул. :) :-) Ако ви е писано,ще се видите и ще сте заедно.За едно момче,недей да се сриваш...Не ти давам. :winк
Ей,ей,ей ама аз не го харесвам 8-)
Просто ми е гадно,защото има много голяма вероятност повече никога да не се върне в БГ :( А иначе мерси какенце :-)
По темата:10 мин.,а аз все още не съм готова 8-)
soul1199
11-09-2009, 11:28
след малко излизам,ама се чудя,какво да облека :( :-D :-D
Priceless
11-09-2009, 11:32
Ядосах се. Ебахти приятелката, честно. Еми, хараби ! Щом ше е така - ще си вися вкъщи. ;]
Eдит: Как ще ми каже "Еми друг път" ?? И това ми се водело най-добра приятелка. Хххх ! Не, мерси. Заяждала съм се. Да бе. То АЗ ВИНАГИ се заяждам..
vikitolove
11-09-2009, 11:48
чувствам се супер :grin: слушам музичка и си чакам тука да стане време да ходя на репетиции :-D :grin:
:o :o само дет неска яко може да ми се скапе настроението :o :o само да не ги отменят зарад тоз тъпия грип :-x :-x :o
оф...да се маха нес тига,че съм здрава и съм забутана в нас само щото приятелите ми или са болни или не излизат щото въздуха е пълен с бацили :-D :-D :-D а ся да ни спрът и репетициите и съвсем ша лудна :lol: :lol:
Assshley
11-09-2009, 12:01
Ооо днеска ми е супер харабийски ден . :P Станах си обяд,писахме си с лайното .. той излезе както usually още от сега ( :x ) ама пък за това аз си отидох на солариумче и сега чакам да ми донесат от MC да се наям като прасее .. 8) :D И довечера ще си изляза като бял човек ще си направя едно стабилно кафенце и една разходчица и изобщо какво да иска човек повече .. аа ии интернета ми се оправи супер . :grin: Дано не си скапя настроението за нещо до довечера,че ще се самоубеся. 8-) 8-)
courtney
11-09-2009, 12:10
Хубаво ми е, малко ме боли главата и ми се вие свят, ама е така от 2 дена вече, не знам кво да се правя. Ядосвам се на смотания си телефон, че пак се скапа, вече ме побърква. Цяла вечер ще си чета готината книга, а довечера може да изляза малко. Като цяло съм много щастлива.
__SuNshInE__
11-09-2009, 12:19
Идеално.
Станах към обяд и след хубавите неща, които ми казаха вчера съм.. идеално :grin:
ThePowerOfLove
11-09-2009, 12:28
Добре съм :P Преди малко се прибрах и след малко ще ходя до един магазин с майка ми :-D
Kukumqvka
11-09-2009, 12:30
Имам толкова много неща за вършене,ама ме хвана мързела.Нищо не ми се прави,ама няма как.След малко се започва голямото чистене :? .
оф нещо ми е супер кофти :( нямам настроение за нищо, а пък отделен въпрос е че ми е адски притеснено някфо :s :cry:
vikitolove
11-09-2009, 14:02
щастлива съм :grin:
стискайте палци да не ни резнат и репетициите за седмицата,че ше се застрелям :x
courtney каква книга четеш? :)
LoveRetroMusic
11-09-2009, 14:04
тъпо,тъпо,тъпо настроение ..
не знам какво искам .. не се разбирам,
не мога да разбера чувствата си .. много зле :<
tanch3t093
11-09-2009, 14:24
Чувствам се перфектно :grin: :grin:
Вчера той ме покани на среща :-) А като се сетя, че мислех, че никога няма да ми обърне внимание :lol:
LoveRetroMusic
11-09-2009, 14:35
искам да катеря <3333
нищо вече не ме интересува, само искам да си спортувам :X
Priceless
11-09-2009, 14:54
ОООФ ! Ужасно. Грррр.
Обеснявам на идиот в булфлийт как се игнорира.
И май ще докладвам за сийтъри и мултаци там...
Kukumqvka
11-09-2009, 15:26
Много ми е добре.Изчистих и сега съм доволно щастлива,че мама няма да ми вика :lol:.
soul1199
11-09-2009, 15:37
добре съм :) преди малко се прибрах,беше много яко :grin: :grin: :grin:
valdesbg
11-09-2009, 15:46
"Завръщането на Дългия Джон Силвър на Острова на Съкровищата" второ действие :)
ташак :-D кеф ми е май :grin:
lipsvashh_mi
11-09-2009, 16:12
голямо мотане пада днес-ужж четаа ама колко е истина ще си проличи утре на контролното :-D
мале усещам как ще ми мине утре деня неусетно,особено след като ще съм съм със златото-като се заговорим спирка нямаме и ввинаги си изкарваме отлично..ама така е с хората,с които сме близки 5 години и повече :D
сега имам да чета още ама май ще ставамм,че готвя нещо за вечеря,а после трябва да си взимам душ и да поспя :D
pilenagrill
11-09-2009, 16:26
:-P :P :-P :P :-P :P :-P
LoveRetroMusic
11-09-2009, 16:29
DAMN !
ThePowerOfLove
11-09-2009, 16:33
Безгрижно ми е :grin:
Priceless
11-09-2009, 16:35
Да се оправя. Хххх. :D
щастлива съм! весело ми е! времето е страхотно, всичко е страхотно! ей, че ми е готино!!! :-P :grin:
обичам всичко, обичам себе си, обичам него, обичам пирятелите си, обичам наще, обичам този компютър и бюрото си обичам... и дори учебника по история с 389 страници :shock: 8-) :-)
Priceless
11-09-2009, 17:29
http://www.vbox7.com/play:64350416
ОБИЧАМ !!! :smt007
kombarka
11-09-2009, 17:37
Болна съм :o :-x
Затворена... между 4 стени... на хляб и вода...единствен приятел- компа :razz: 8-)
И все пак се забърках в тъпите филми без дори да искам :o Ще сритам нечий задник усещам аз :-x
Затворена... между 4 стени... на хляб и вода...единствен приятел- компа :razz: 8-)
И все пак се забърках в тъпите филми без дори да искам :o Ще сритам нечий задник усещам аз :-x
охо философе :grin: :grin: :grin: :grin:
LoveRetroMusic
11-09-2009, 17:50
къса ми се сърцето .. :smt087
Kukumqvka
11-09-2009, 17:54
А супер съъъм !!
Очертава се утре вечер да се ходи на билярд,тва ме радва :---)
kombarka
11-09-2009, 18:25
охо философе :grin: :grin: :grin: :grin:
йок машала 8-)
flowerlina
11-09-2009, 18:28
Обзета от няква странна и неоснователна/може би/ параноя :o
Assshley
11-09-2009, 18:33
Мм незнам .. сякаш настроението ми се скапа,празно ми е .
FromAutumToAshes
11-09-2009, 18:33
DAAAAMN :lol: :lol: :lol: :lol:
smiirnoff
11-09-2009, 18:37
искам си при тяяях ;(
цяла седмица няма да ги видя
пфу пфу
утре ще бъде супер весел ден
разбира се пак ще се мотаем където ни видят очите :Д
въпреки, че утре като отидем там
едва ли ще се приберем без инциденти :Д
в сряда женкса вечер ^^
ще ги видим тези новите какви ще са
изглеждат приятни ..
нали са от 7мо де :Д
к'во говоря и аз :Д
поне ще е супер забавно
охх от сега ме напушва смях като си представя
какво ще е в следващите 2 дни ^^
а след 2 седмицииии <33
^^
вече броя дните ^^
*партииии*
не не не, дори не мога да си представя какво ще става като отидем там :Д:Д
и ония лигльо не съм го виждала от половин година о.О
като ме види няма и да ме познае :Д
заканил се е да ме мята в басейна :Д:Д
рофл
охх тая вечер ми е толкова приятно, весело, щастливо ^^
само дано съм жива след тия 2 седмици ..
:Д
не ми се мисли той к'во е способен да направи :Д:Д:Д
чак ме е страх (ама хубав страх :Д)
*парти, парти, партиии*
СУПЕР ЩАСТЛИВА СЪМ ^^
няма по - щастлив човек от мен в момента ^^
аа и утре трябва малко да помрънкам да ме заведе в паркчето, щото миналия път шибания дъжд 'сичко провали о.О
този път ако ще и градушка да вали ще го завлача с мен към парка :Д
<33
^^ ^^ ^^
mechtaq_za_teb
11-09-2009, 19:07
Супер якоооо :grin: :grin: :grin: 8-)
Животът е хубав.... :lol:
Priceless
11-09-2009, 19:09
Пф. Трябва да влизам да се къпя. Чете ми се някаква книга, ама .. не знам каква точно ;/ . Искам да изляза някъде, искам да се видя с .. много хора .. хххх ...
Гледам тука пускате често клипчето на Сашо (Горе Главата) я кажете кога чухте за песента май като излезе клипа а ? Колко от вас го поткрепиха с смс за клипа му по Voice ? Колко от вас го подкрепиха с смс за да получат песента със супер качество ?
p.s. Раздразнен съм леко и ме дразни това като някви фейкове ми се правят на големите фенове
nicolepcd
11-09-2009, 19:15
Еми как да съм, добре... смисъл... нормално... Бивам, ма може и да съм по-добре, де... оф, ебаси глупавата песен дават по тва радио... Сега много мисля, хмм... добре съм, да... :-o
Priceless
11-09-2009, 19:17
Гледам тука пускате често клипчето на Сашо (Горе Главата) я кажете кога чухте за песента май като излезе клипа а ? Колко от вас го поткрепиха с смс за клипа му по Voice ? Колко от вас го подкрепиха с смс за да получат песента със супер качество ?
p.s. Раздразнен съм леко и ме дразни това като някви фейкове ми се правят на големите фенове
Така. Предполагам, че за мен се отнасяше.
Не виждам нищо лошо в това да ми харесва песента. Или само "големите фенове" имат право да я слушат?
DevilWish
11-09-2009, 19:18
Ами уморена съм много ама много и за това си лягам :# :o Лека на всичко :-)
Иначе ми е тъпо ,защото утре не знам как ще направя тоя тест :# :booooomb:
Хаха sorry Priceless не се отнасяше за тебе айййттт аз ако имах някого предвид директно щях да му го кажа.Не всеки има право да я слуша ама ми е супер смешно хора дето до вчера не знаеха кой е Сашо днеска да са "тру" феновете и да ми се кълчат "ааа мойта песничка мойта песничка"
Priceless
11-09-2009, 19:43
Тей ли бе? :) Щото аз друг не видях да я е пускал, ама .. добре, така да бъде ;)
ммм... горе-долу.. клони към надолу :?
Тей ли бе? :) Щото аз друг не видях да я е пускал, ама .. добре, така да бъде ;)
На БЕ ще говориш на селйовците от махалата аййттт и като не си гледала постовете проблема е изцяяялооо твой и не виждам кво ме занимаваш кое било и кое не било за тебе гледай си напредята 8)
Priceless
11-09-2009, 19:49
Не съм длъжна да следя постовете на всички. ;]
Ми тогава не се изказвай така за неща за които не знаеш така сигурно
Priceless
11-09-2009, 19:53
Ама ще си се изказвам. ;)
kombarka
11-09-2009, 19:55
Умирам от скука, но... очевидно съм все още жива.
Ае ако щеш и рецитирай дреме ми ама като не е замесен ника ти в някой мой пост недей да твърдиш кое било за теб и кое не далеч не е на място казано
Priceless
11-09-2009, 19:58
Еми хубаво. Тогава същото, което казах, се отнася заа .. този, за когото си го казал. Така някак си повече ли ти харесва?
Когато спомена нечий ник тогава някой ще ми се обяснява иначе работата става малко гузен негонен бяга
Priceless
11-09-2009, 20:03
Ама при положение, че аз бях пуснала песничката 1-2 странички по-назад, не мислиш ли, че е нормално да си помисля, че е за мене ? ^^
Vilencety
11-09-2009, 20:15
БЯСНА СКАПАХА МИ НАСТРОЕНИТО И СЪМ НАКАЗАНА АБЕ НЯМАМ ДУМИ :booooomb: :-x
Priceless
11-09-2009, 21:02
Хм .. Welcome back. 8)
sladur4etyYy
11-09-2009, 21:16
тая вечер всички ме нервят с апатията си.. много са зле :booooomb:
Засега неам оплаквания 8-)
Kukumqvka
11-09-2009, 21:39
Ха-ха маминка се нави да ми взема онова яко палтенце 8-)
как да не съм добре :-D
sladur4etyYy
11-09-2009, 21:39
Ей, тая малката ще я скъсам, бе! http://www.bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/icon_lol.gif
Snickers
11-09-2009, 21:52
Ей, тая малката ще я скъсам, бе! http://www.bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/icon_lol.gif
За нея става въпросТ. http://www.bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/icon_lol.gif :shock:
'що ме намесвате и мен?
Аз такова... :oops:
Иначе се чувствам добре.
И той е толкова милллллл, аааа. <33
Щом това не се отнася за Priceless,значи е за мен,защото друг освен нас двете не е пускал песента тук ... Та да ти отговоря - за песента знам от началото на септември някъде (или по-точно за идеята за тази песен).За първи път я чух някъде към октомври и то благодарение на СМС-а,който пратих на 2225 с текст paybatesasho24 за мижавите 2.40 лв. (ако има няк'во значение де ...)
По темата:Е просто перфектно!!! :-x Преди 20 минути го чух как казва на най-добрата ми приятелка "Ако разбера,че имам шанс да съм с нея ще зае*а всичко и ще остана в БГ ... Не ме е*е за баща ми,за работата и за бъдещето ми ... стига тя да иска да е с мен!" и всичко това за к'во?!Щот му позволих да ме гушне и целуне няколко пъти по бузата :shock: :o :x :-x Е добре де ... Той к'во очакваше да му се развикам пред всички и да му кажа,че няма никакъв шанс с мен ли?! :-x Нали вече няколко пъти му го казах,к'во още иска?!Защо не иска да го проумее?! :-x
Оффф както и да е ... Отивам да си направя една салата и после мисля да лягам,че утре трябва да ставам рано ... :?
kukli4kata001
11-09-2009, 21:54
Разказваше ми как са го сваляли, сигурно защото ме приема САМО като ПРИЯТЕЛКА :x :( а аз толкова го харесвам, ще полудеяяяя.
Като ми каза да си говорим защо се съгласих ако бях казала не , сега нямаше да полудявам все повече и повече.. по негооооооо :( :( :x :x :x ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
sladur4etyYy
11-09-2009, 21:56
Разказваше ми как са го сваляли, сигурно защото ме приема САМО като ПРИЯТЕЛКА :x :( а аз толкова го харесвам, ще полудеяяяя.
Като ми каза да си говорим защо се съгласих ако бях казала не , сега нямаше да полудявам все повече и повече.. по негооооооо :( :( :x :x :x ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
ми говори му и ти как те свалят 8-)
sladur4etyYy
11-09-2009, 22:02
^ вие забивате ли се? 8-)
Snickers
11-09-2009, 22:04
Защото си шекши. :smt035 :lol:
kukli4kata001
11-09-2009, 22:07
за втори път го чувам тоя съвет, ама я кажи как да му го пробутам тоя номер тогава? :D
Snickers
11-09-2009, 22:09
за втори път го чувам тоя съвет, ама я кажи как да му го пробутам тоя номер тогава? :DНе ги слушай. Адски глупаво е...
sladur4etyYy
11-09-2009, 22:10
за втори път го чувам тоя съвет, ама я кажи как да му го пробутам тоя номер тогава? :D
ми той като ти каже как го свалят, изслушай го и почни и ти да разказваш 8-) ама зависи той в какъв контекст ти го разказва- все едно се оплаква, че му досаждат, или все едно се фука?
kukli4kata001
11-09-2009, 22:11
ми той като ти каже как го свалят, изслушай го и почни и ти да разказваш 8-) ама зависи той в какъв контекст ти го разказва- все едно се оплаква, че му досаждат, или все едно се фука?
абе все едно се фука :D
sladur4etyYy
11-09-2009, 22:14
ми кажи му, че и теб не те оставят на мира, може даже да му поискаш съвет как да се отървеш от някой ''напорист досадник'' или пък да прокараш другия вариант- че има някой напорист, но тва ти допада 8-) както си избереш :D
kukli4kata001
11-09-2009, 22:16
ми кажи му, че и теб не те оставят на мира, може даже да му поискаш съвет как да се отървеш от някой ''напорист досадник'' или пък да прокараш другия вариант- че има някой напорист, но тва ти допада 8-) както си избереш :D
Хаха мерси и ми допада и искам него :D ще пробвам да видим как ще започна темата, едва ли ще го подразни защото той май нищо не изпитва към мен, нооо не трябва и аз да оставам безучастна :D :D
Snickers
11-09-2009, 22:18
И какъв е смисъла да го направи? Да го накара да ревнува? Да му спечели вниманието по този жалък(за мен) начин?
sladur4etyYy
11-09-2009, 22:18
Хаха мерси и ми допада и искам него :D ще пробвам да видим как ще започна темата, едва ли ще го подразни защото той май нищо не изпитва към мен, нооо не трябва и аз да оставам безучастна :D :D
кви са ви отношенията? 8-)
kukli4kata001
11-09-2009, 22:20
И какъв е смисъла да го направи? Да го накара да ревнува? Да му спечели вниманието по този жалък(за мен) начин?
абе ддз едва ли бих имала смелостта да почна и аз така да му се хваля..някакси не си се представям. Пък и него кво го интересува, всъщност си права..
Snickers
11-09-2009, 22:22
абе ддз едва ли бих имала смелостта да почна и аз така да му се хваля..някакси не си се представям. Пък и него кво го интересува, всъщност си права..Той, ако те харесва ще ти обръща внимание и без да е нужно да го караш, да ревнува.
Пък и той може да ти ги разказва тези историйки само, за да те накара да ревнуваш и да провери дали имаш чувства към него, а същевременно да прикрива своите към теб. :)
sladur4etyYy
11-09-2009, 22:22
тва, че той й се фука, само по себе си значи, че може би самият той иска да подразни нея. нищо няма да загуби, ако го ''изпробва'' и провери дали наистина е така, ползвайки неговият метод. ;]
kukli4kata001
11-09-2009, 22:23
кви са ви отношенията? 8-)
Амиии познати/приятели :D аз го харесвам обаче не съм сигурна дали той има някакви подозрения за това. Нооо знам че има и друга в неговия живот, която той обича. Въпреки, че са заедно защото тя не знае какво иска и сега (по неговите думи) той е сложил край на всичко, защото му е писнало да й се моли. Даа аз му пиша, поздравяваме се и така.. Въпреки , че всичките ми приятелки казват че той не ме заслужава (то и аз знам, че е така) всеки път си казвам, няма да го харесвам вече всичко ще ми мине и после какво? Нищо, сякаш продължавам да го харесвам още и още и още.. Имам си някви надежди, че ще я забрави и ще забележи, че мен ме има..
kukli4kata001
11-09-2009, 22:25
тва, че той й се фука, само по себе си значи, че може би самият той иска да подразни нея. нищо няма да загуби, ако го ''изпробва'' и провери дали наистина е така, ползвайки неговият метод. ;]
Ами той всъщност доста добре се справя, защото ме дразни :D може да знае, че го харесвам но пък може и да споделя с мен защото ме има за приятелка.
Snickers
11-09-2009, 22:25
тва, че той й се фука, само по себе си значи, че може би самият той иска да подразни нея. нищо няма да загуби, ако го ''изпробва'' и провери дали наистина е така, ползвайки неговият метод. ;]Това написах в поста над твоя. :)
sladur4etyYy
11-09-2009, 22:28
Ами той всъщност доста добре се справя, защото ме дразни :D може да знае, че го харесвам но пък може и да споделя с мен защото ме има за приятелка.
1 момче за да разказва такива неща на момиче чисто приятелски, тя наистина трябва да му е близка, а от това, което описа, не ми се струва да сте толкова близки. така че по- вероятно е или просто да се прави на мачо или наистина да иска да те дразни. :д
FancyGirl
11-09-2009, 22:28
ShawnMac* :smt007 :smt008 :-|
kukli4kata001
11-09-2009, 22:29
1 момче за да разказва такива неща на момиче чисто приятелски, тя наистина трябва да му е близка, а от това, което описа, не ми се струва да сте толкова близки. така че по- вероятно е или просто да се прави на мачо или наистина да иска да те дразни. :д
Ако е второто поне ще се радвам, че има някви чувства/симпатии към мен :D
Snickers
11-09-2009, 22:32
Амиии познати/приятели :D аз го харесвам обаче не съм сигурна дали той има някакви подозрения за това. Нооо знам че има и друга в неговия живот, която той обича. Въпреки, че са заедно защото тя не знае какво иска и сега (по неговите думи) той е сложил край на всичко, защото му е писнало да й се моли. Даа аз му пиша, поздравяваме се и така.. Въпреки , че всичките ми приятелки казват че той не ме заслужава (то и аз знам, че е така) всеки път си казвам, няма да го харесвам вече всичко ще ми мине и после какво? Нищо, сякаш продължавам да го харесвам още и още и още.. Имам си някви надежди, че ще я забрави и ще забележи, че мен ме има..Е, щом той я обича...
Аз съм на мнение, че може да контролираме собствените си чувства, така че опитай...
Абе да призная, не знам к'во казах....
Snickers
11-09-2009, 22:32
Ще слушате малчо.
Тя ги разбира нещата. http://www.bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/icon_lol.gifПХАХА
Разбирала ги тя. :lol:
kukli4kata001
11-09-2009, 22:35
Амиии познати/приятели :D аз го харесвам обаче не съм сигурна дали той има някакви подозрения за това. Нооо знам че има и друга в неговия живот, която той обича. Въпреки, че са заедно защото тя не знае какво иска и сега (по неговите думи) той е сложил край на всичко, защото му е писнало да й се моли. Даа аз му пиша, поздравяваме се и така.. Въпреки , че всичките ми приятелки казват че той не ме заслужава (то и аз знам, че е така) всеки път си казвам, няма да го харесвам вече всичко ще ми мине и после какво? Нищо, сякаш продължавам да го харесвам още и още и още.. Имам си някви надежди, че ще я забрави и ще забележи, че мен ме има..Е, щом той я обича...
Аз съм на мнение, че може да контролираме собствените си чувства, така че опитай...
Абе да призная, не знам к'во казах....
И аз така мисля. Той е казал, че ще прекрати всякакви връзки с нея,но не знам.. Надявам се, защото това е някакъв шанс за мен, въпреки че би било по-добре да спра да го харесвам, сякаш не искам. Ама то наистина не искам, искам си го за мен. Но пък освен да я забрави е важно и да изпитва нещо към мен..Но всичко с времето си, кой знае..
Та да ти отговоря - за песента знам от началото на септември някъде (или по-точно за идеята за тази песен).За първи път я чух някъде към октомври и то благодарение на СМС-а,който пратих на 2225 с текст paybatesasho24 за мижавите 2.40 лв. (ако има няк'во значение де ...)
Ей така се прави ЕВАЛАТА!!!
По темата: Спи ми се тъй че отивам на работа и лягам да спа в апартамента на шефа докато той пристигне което ще рече до към 12 еххх ей тва е работа като за мен :D
mechtaq_za_teb
11-10-2009, 04:47
Бива 8-)
KiNgGRaND
11-10-2009, 04:53
бати тъпотията...
Priceless
11-10-2009, 07:17
Господи, слез обери си версиите :lol:
По темата: Добре съм. Тази сутрин стана нещо, което ми оправи настроението за 2 седмици напред. <3
sunshinepp
11-10-2009, 07:19
суперррр :grin:
FromAutumToAshes
11-10-2009, 07:30
Поредната тежка вечер... Не знам още колко ще издържа преди да колабирам :lol:
Чувствам се ... ПРЕКРАСНО!! ^^
vikitolove
11-10-2009, 07:33
супер :grin: :grin:
да можеше и някой да ми опрак леглото :-D :-D
Priceless
11-10-2009, 07:59
Уф дано тати да се оправи. Мразя, когато някой е в болница. Искам да се оправи ;/
courtney
11-10-2009, 08:19
Станах току що и ми е още много замаяно, чудя се с какъв акъл ме карат да излизам на тоя дъжд, ама няма начин.. Сега като ми влезе муха главата, че трябва да си направя косата на масури, а никога през живота си не съм се докосвала до маши, преси и тем подобни щуротии, просто не ми се мисли как ли няма да се запаля.. 8-) Знам, че е безсмислено, понеже косата ми е права като дъска, ама а де, като съм си наумила, че ще подпалвам блока, няма да се разубедя.
soul1199
11-10-2009, 08:34
добре съм :) няма да го потърся :grin: :grin: :grin: нека,както беше отначало той да ме търси :grin: [-( [-( [-(
Остават 2 дена,а ние започваме да си разваляме отношенията :( И защо?!Защото съм добричка и не го режа по възможно най-гадните начини :(
Иначе като цяло съм добре :) Една приятелка се върна и след 1-2 часа (зависи,колко време ще ни трябва за да се оправим) ще излезем на кафе за да поговорим :)
Хммм само се надявам довечера да няма изцепки като снощи,защото тоя път ще има скандали :?
Уф дано тати да се оправи. Мразя, когато някой е в болница. Искам да се оправи ;/
Ще се оправи ,имай вяра :smt003
Ммм,весело ми е,бати си е вкъщии :grin: :grin: :grin: Ляля...
Самоче оня моя...всъщност вече не е мой...оф,много ми е здух заради него... :( Не искам аз да съм виновна,че му е гадно,мамка му....
Luscious_Heart
11-10-2009, 09:30
Искам да ни запознаяяят. :-# :cry: И да се офертираме в някое кафенцее. =P~ Оттам нататък - лесно. :smt079
LoveRetroMusic
11-10-2009, 09:34
и аз не знам вече ..
баси в какви филми се вкарвам :<