View Full Version : Искам да му кажа...
dagituuu
10-30-2009, 13:36
Знам,че това е поредната "тъпа" тема,но е много важно за мен...Искам да му кажа,че го харесвам,но той ще каже"боли ме фара",ако не ме харесва...как да направя така,че да го приеме без да каже,нещо,което да ме нарани? Моля ви помогнете ми! Мерси предварително! :smt007
sladUr4U
10-30-2009, 13:44
според мен първо му ПОКАЖИ,че го харесваш, за да се увериш,че и той те харесва,ако видиш същото от негова страна може тогава вече да му кажеш. :) :)
Kukumqvka
10-30-2009, 13:49
Стига!Стига сте се страхували от това да бъдете отхвърлени!
dagituuu
10-30-2009, 13:49
според мен първо му ПОКАЖИ,че го харесваш, за да се увериш,че и той те харесва,ако видиш същото от негова страна може тогава вече да му кажеш. :) :)
Еми той май знае,ама има някакви съмнения...
cataclysm
10-30-2009, 13:53
soul1199
10-30-2009, 13:54
но той ще кажe` боли ме фара` ох поредния [ай няа казвам повече,щот и такъв случай съм имала]ами кажи му,ако тва каже,поне няма да си изненадана от отговора му
kidwestern
10-30-2009, 14:30
еми как искаш да го приеме кат си грозна дебелана?
Ами НЯМА дачин да направиш начин да не те нарани.Ако е копеле,ше си остане копеле.Ама риск печели,риск губи :D
dagituuu
10-30-2009, 14:39
Тоя пък пуска тема,че иска секс в тема ЛЮБОВ!Има тема СЕКС пиши в нея...пък и ти не си ме виждал...как го реши т'ва...и не аз съм грозна и дебела,щото не аз съм толкоз загурела... :-x
Понякога е по - добре да си замълчиш "умнико" .. 8)
По темата: Докато не опиташ няма да разбереш .. риска печели риск губи нали знаеш .. :wink: Пък ако те отхвърли .. преживява се .. :wink:
Той каквото и да каже,ако те отреже,эа теб няма да има эначение как го е направил и пак ще имаш период на мрънкане.Вервай ми.Така че поеми риска.Чувството след това винаги е голямо.
dagituuu
10-30-2009, 18:44
Еми не мога да рискувам... :(
valdesbg
10-30-2009, 19:02
Катонеможеп да рискуваш стойси у вас имрънкай заглупости.
Основния проблем на маса хора е чеги е страх да получат "Не". Айде свалете си розовитеочила, и приемете факта, че щомполучавате "Не" значи не сте заявили достатъчно убедително позицията си. Проблема е във вас :)
BigFakeSmile
10-30-2009, 20:49
такива неща се показват, не се казват. Ако му го изтърсиш...абе..тва е някак лапешка постъпка. А ако и не знаеш как да му го покажеш...почети малко..има доста полезни темички.
И Магелан е рискувал да падне от пропаста когато е поел на пътешествие
Риска е ключа към всяка мечта
Просто събери смелост и му кажи, че имаш чувства към него. Ако ти каже боли ме фара се извий най-демонстративно и си тръгни. Ако се позамисли и се усмихне... твой е :) :grin:
ami opitai da razberesh purwo dali toi izpitwa neshto kum teb i mu pokazwai che go hareswash .. ;]
dagituuu
11-01-2009, 13:24
:-o :-o :-o
dagituuu
11-01-2009, 18:35
Моля ви...дайте ми съвет,много съм отчаяна,а толкова го ценя :-o :-o :-o
FromAutumToAshes
11-01-2009, 18:40
Ми кажи му бе дете :)
dagituuu
11-01-2009, 18:48
ама,ако му го кажа направ,той може би ще ме отбягва...досега му го показвах по хиляди начини и той май разбра от един негов приятел,на когото споделих...и сега съм много объркана и ужасно влюбена :-o :-o :-o ии затова искам съвети... :)
My Lighthouse Hurts For Your Problem :)
Според мен достатъчно е просто да му го кажеш лично в очите , а не по скайп и подобни . Останалото не зависи от нас.
GodLovesYou
11-01-2009, 19:50
сближи се с него, изчакай да е сам и му го кажи възможно най секси lol
CrAzYanDlaZy
11-01-2009, 20:07
Е не му казвай директно ... почни да му намекваш и така. :) Ако и той те харесва ще си покаже. :) Но ако стоиш така нищо няма да стане, трябва да действаш. ;)
dagituuu
11-01-2009, 20:11
ами аз му го показвам всеки Божи ден,дори веднъж му пратих sms : I miss you! И той ми се обади и ме пита какъв е тоя смс от мен,а аз му казах: Е...какво не може ли да ми липсваш... :-o :smt007 :-o
ScarletBite
11-01-2009, 20:16
и му кажи "Ей, пич, харесвам те много!" да го видим
Боже опази! :shock: Ще му докараш сърцетуп, недей така :lol: По-добре докосни леко ръката му и го погледни в очите, когато сте само двамата.Задръж погледа си върху неговия.Устните леко разтворени, тялото извърнато към него, позата тип "ела ме изяж".Физическият контакт буквално ще го подлуди, още повече, че дланите са често срещани ерогенни зони! 8)
А ако се окаже, че си се заблудила и иска да сте само приятели (което май не е случая), няма да попаднеш в embarrassing situation 8)
Караш го да гадае, интересно му е.Интересно му е - започва да те желае силно.Желае те силно - въртиш го на пръста си. 8)
Аз ако не цитирам себе си, кой друг? :lol:
Но преди това трябва да сте се сближили, да сте имали разговори, флиртчета, закачки... не върви да направиш това с момче, с което сте на "здравей-здрасти", макар че дори тогава ще подейства... :P
unf0rgIvabLe
11-01-2009, 20:22
еми ти няма как да разбереш дали му пука , ако не му кажеш какво изпитваш ;) пък ,ако се отнесе към тебе по такъв груб начин както ти спомена .. по-добре не се занимавай ; )
dagituuu
11-01-2009, 20:31
Еми...не сме само на здрасти и чао,излизаме заедно с приятели...закачаме се и така :)
BlackShot
11-02-2009, 07:27
Хората са прави, като ти казват да рискуваш. За да постигнеш много, трябва да играеш със големи залози. Но има и друг начин. Пробвай с подлост. Малко е тъпо точно момче да ти го казва, но все пак ти каза, че се движете в една компания. Използвай някой негов приятел. Принципно е препоръчително да е най-добрия му приятел. В това отношение момчетата и момичетата сме еднакви. Споделяме си всичко с The Best Friend. Третия вариант е да забравиш за думите. Просто се опитай да го целунеш или го предизвикай, той да те целуне.
Hope I've been of help to you. 8) 8) 8)
Priceless
11-02-2009, 07:45
Ха-ха. Айде всички ха-ха-ха. *в хор*. Ретард.
Иначе .. няма от какво да се притесняваш ;)
ef4etyYy
11-02-2009, 13:01
Ха-ха. Айде всички ха-ха-ха. *в хор*. Ретард.
Иначе .. няма от какво да се притесняваш ;)
dagituuu
11-02-2009, 15:35
Може да прозвичи егуистично,но аз нито съм грозна нито съм дебела!Просто оня е някакъв комплексар,който не е посетил правилната тема,имам си профил да пише там! #-o
Събираш смелост и действаш.
И аз преди се притеснявах.Но разбрах,че така нищо няма да постигна.Рискувай. :)
dagituuu
11-10-2009, 08:10
еми нз,защото го харесвам от супер много време и не искам просто да рискувам :-o :-o :-o
sunshinepp
11-10-2009, 08:14
+ .. не е болка за умиране.. все някой няма да ви отхвърли..
еми как искаш да го приеме кат си грозна дебелана? А млъкни бе тъп дечко. Много ти разбира и на тебе главата кой дебел кой не.
sunshinepp
11-10-2009, 08:32
[quote=kidwestern]еми как искаш да го приеме кат си грозна дебелана?
а ти пък откъде я знаеш ква е??
+
guinessgirl
11-10-2009, 18:46
вие на 11 ли сте бе?
misslowe
11-10-2009, 18:57
Отиваш и му казвашш .. аз например направих т0чно товаа .. колкото и да го харесвахх .. не се страхувах дали ще ме отхвърлии .. :)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
11-10-2009, 19:47
Флиртувай с него и виж дали ще ти отвърне,а след това просто бъди директна...според моето проучване мъжете мразят заобиколките,а и се впечатляват от решителни момичета
Просто му го кажи .. няма от какво да те е страх нищо няма да спечелиш с това !! И като знаете, че са ви тъпи темите, защо ги пускате .. най- вече като не ви изнасят отговорите ?!?! ... нямам думи просто .. :? :?
NoShTnO_iZkUsHeNiE
11-10-2009, 20:03
Просто му го кажи .. няма от какво да те е страх нищо няма да спечелиш с това !! И като знаете, че са ви тъпи темите, защо ги пускате .. най- вече като не ви изнасят отговорите ?!?! ... нямам думи просто .. :? :?
Е в крайна сметка всеки има нужда от съвет понякога...
И го давай по смело мацка,ИГРАТА Е В РИСКА
dagituuu
11-11-2009, 07:15
:oops:
izlishna
11-11-2009, 12:57
mOBSCENE
11-11-2009, 15:22
Бъди себе си.
Не мисля ,че си струва изобщо да му казваш ,ако мислиш ,че ще реагира лапешки.В смисъл..абе няма смисъл :lol:
GabisiTa
11-11-2009, 15:25
Докато не му кажеш, не знаеш как ще реагира, така че... :)
Като не можеш да рискуваш земи се самоубий бе?
Аман от простащина просто нямам думи... За какво пускаш темата като и ти незнаеш кво искаш? Резни вените и после му го кажи по телефона такаче като ти каже "дреме ми на хуя" да ти изтече кръвта и да умреш...
Няма да имаш време да се разревеш !!! :shock: :-o
stupid0boy
11-11-2009, 23:50
Можеш опитай :o
PurpleDream
11-11-2009, 23:53
пфф нямаш проблеми, аз ще му кажа... :lol:
dagituuu
11-12-2009, 07:19
хах...вече ги рязах,ама не сериозно...и ако ги срежа сериозно веднага ще килна и няма да имам време да се обадя...като нема да помагаш вземи не пиши...аман от комплексари... :-x :-x :-x
dagituuu
11-12-2009, 07:22
вие на 11 ли сте бе?
не...на 14 съм :)
Хората ти казаха какво да правиш? А ти не немога това не мога онова. Еми тогава какво искаш от нас по дяволите?
dagituuu
11-12-2009, 08:07
да не пишат тези,които не се опитват да помагат...
Ако ти не искаш да рискуваш ние не можем да те накарме .. Ти сама решаваш какво да правиш :P
Кажи му , ако те отхвърли тои губи .. Не е болка за умиране.. 8)
PurpleDream
11-12-2009, 08:41
вие на 11 ли сте бе?
не...на 14 съм :)
много по- добре :razz:
antifashionshit
11-12-2009, 08:58
авторката - горе главата малко! опитай се да бъдеш малко по-смела и решителна. няма да дойде Армагедон, ако той ти каже 'боли ме фара'. пък и погледни го от тази страна - ако се държи грубо с теб, значи е нещастник, не е толкова готин, не заслужава да е с теб. и още нещо от личен опит - ако му признаеш ще ти олекне, няма да се чудиш "харесва ли ме, не ме ли харесва?!?", което според мен е доста неприятна тръпка :D няма да се терзаеш и тормозиш повече. всичко ще е минало, дори и да те отреже, поне си знаеш че си направил всичко възможно. ае аста лависта и повече екшън отколкото киснене пред PC-то :grin:
dagituuu
11-12-2009, 14:31
:lol:
Insane69
11-12-2009, 15:43
Добре, на теб каквото и да ти кажат, не си доволна и те е срам. И за в бъдеще ли ще си седиш кротичко и ще чакаш някой друг да те хареса и да се престраши да те заговори?! А ако той се изцепи с нещо тъпо след като му разкриеш чувствата си, ти пък трябва да си направиш някои изводи за него и какво представлява... Вярвам, че щом нещо се случва, значи е трябвало да се случи.
Кажи му,пък ако те отреже..майната му..не е последният..
dagituuu
11-14-2009, 07:29
по skype е супер тъпо... :(
Не прави същите грешки като другите.Като те отхвърли,явно не те заслужава,пък като каже че го боляло фара,ми майната му бе 8-) .Ако искаш да съжеляваш за нещо,което не си направила на времето ,не му казвай.Но пък ако не те отхвърли,ще ти бъде много яко нали. :-P
kidwestern
11-14-2009, 13:52
Тоя пък пуска тема,че иска секс в тема ЛЮБОВ!Има тема СЕКС пиши в нея...пък и ти не си ме виждал...как го реши т'ва...и не аз съм грозна и дебела,щото не аз съм толкоз загурела... :-x
ауууу,ари са ебиме ва
dagituuu
11-14-2009, 18:49
ауууу,ари са ебиме ва
11-16-2009, 08:01
:lol:
antifashionshit
11-16-2009, 08:47
:?
dagituuu
11-17-2009, 15:12
???
dagituuu
11-17-2009, 17:59
защо беше това " :? " ?
dagituuu
11-18-2009, 11:32
еехооо кажи де... :o
kidwestern
11-18-2009, 11:33
майко,ква си проста.
dagituuu
11-18-2009, 11:38
хахх мерси...но това не говои лошо за мен,а за теб,защото не аз говоря така :)
dagituuu
11-19-2009, 19:45
:) да знаеш :)
А ! А ! незнам има ли по-добър начин да се каже от това ! Абе научете се бе, нито ще ви е първата/вия нито последната/ния.
И какво като каже " боли ме фара " ?
А ! А ! незнам има ли по-добър начин да се каже от това ! Абе научете се бе, нито ще ви е първата/вия нито последната/ния.
И какво като каже " боли ме фара " ?
Точно така, все някога ще намерите някого, който да споделя чувствата ви и ще бъдете ного по-щастливи. :)
mynichka09
11-20-2009, 09:37
Кажи му,пък каквото ще да става
dagituuu
11-21-2009, 19:28
Вече се чудя дали да му кажа или не...щото ще е някакво тъпо да му кажа ддз защо...почвам сериозно да се замислям... :-o
Вече се чудя дали да му кажа или не...щото ще е някакво тъпо да му кажа ддз защо...почвам сериозно да се замислям... :-o
Добре виж, наистина не му казвай, пази си чувствата за себе си и си малчи кротко.
Krisiity
11-22-2009, 11:45
виж тва е съвсем нормално да се притесняваш,но може чуствата да са споделени (макар че в мн малко случаи става така) но все пак ако ти каже не няма да ти е последния така че по добре оптаи ;]]
dagituuu
11-22-2009, 19:21
мии ...как да му кажа...смис без "харесвам те"... и аз не знам... :-o
beachy_bunny
11-22-2009, 19:47
Мисля , че самия факт , че не те харесва трябва да те наранява , а не това как ще ти го каже :)
а попринцип дори и , че не те харесва не трябва да те наранява :D
vilityyy96
11-23-2009, 19:09
според мен първо му ПОКАЖИ,че го харесваш, за да се увериш,че и той те харесва,ако видиш същото от негова страна може тогава вече да му кажеш. :) :) ами тва не е мн вярно щото аз така с едно момче един месец му показвах и той ми показваше уж... ама най-накрая ми вика ами аз те харесвам 40% като станат над 50% ще ти кажа... :x :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: иначе по телефоните, търсения истории ама ме харесва 40% Та да се върнем на темата хора всякакви опознай го МНОГО ДОБРЕ преди да предприемаш каквато и да било крачка, защото не всички хора знаят кво искат ;)
dagituuu
11-29-2009, 17:20
Добре,аз че ще му кажа,ще му кажа,ама как,смис,че ако му кажа "Харесвам те!" ще е като гръм от ясно небе...как?
ToniStoraro
11-29-2009, 17:27
иди, целуни го, пък да видим какво ще каже, ако успее да ти каже нещо веднага
kombarka
11-29-2009, 17:29
Не му казвай тогава... пък и защо да се занимаваш с някого, който ще ти се изсмее на чувствата :?
dagituuu
11-29-2009, 17:32
иди, целуни го, пък да видим какво ще каже, ако успее да ти каже нещо веднага
Добре,ами ако не ме харесва няма да му е приятно и на мен няма да ми е приятно,ако някой който не харесвам ме целуне :?
ToniStoraro
11-29-2009, 17:39
ама, виж сега, ако се дръпне или демонстрира, че не те харесва (наистина, и го усетиш) винаги можеш да кажеш, че е било ей така, на майтап. Пък, ако искаш, целуни го по бузата, ще разбере пак. Просто изчакай правилния момент, да кажем, в някаква купонджийска обстановка.
dagituuu
11-29-2009, 18:58
това става :)
lifelesscorpse
12-09-2009, 19:05
Кога ще се научите беее....Кога ще се научите... :-x :-x :-x
lipsvashh_mi
12-09-2009, 19:33
и аз това искам да кажа на хората около мен ама те не слушат.Ако искаш нещо-ВЗЕМАШ ГО...Ако само си намираш оправдания,значи не го искаш достатъчно.
Разкривала съм чувствата си на няколко пъти-кога успешни,кога не-винаги след това ми е спокойно..пък и да те отхвърлят след време разбират,че те са изгубили в цялата тая ситуация-за тебе живота продължава :) :-D
+ , просто действай ^^ има ефект :)
dqvolcheto9
12-12-2009, 09:07
аз имам някакво такава проблемче ,ако мога така да се изкажа.Срам ме е да му кажа,но.. .Мисля ,че му показвам ,че го харесвам редовно си бъбрим,гушка ме се и тн ..(но той си има гадже от друг град (което е тъпо за мен ,но както и да е ) и засега неможе да тръгне със мен.Чудя се какво да правя и аз ... :(
dagituuu
12-27-2009, 18:49
и аз съм така...и той беше с връзка от разстояние...сега нз,а и не съм го виждала от 2 месеца :-o
dagituuu
12-28-2009, 20:49
нз изобщо защо изобщо още го харесвам? :-o
therichbitch
12-30-2009, 11:45
целуни го по бузата на 1во време, а той ако те харесва и не е мухльо, ще направи нещо по въпроса
П.П. Никое нормално момче, което не е простак, дори да не му харесваш, няма да те блъсне чак или да се дръпне като ужилен, камо ли да ти каже "Боли ме фара" , това са детски истории...
dagituuu
01-12-2010, 19:23
:) Вече събрах кураж и ще му кажа!Веднъж се живее!Ще рискувам! :)
lipsvashh_mi
01-12-2010, 19:33
ако наистина го харесва ще я естрах..от друга страна ако не пробваш ще съжаляваш,че си изпуснала нещо което евентуално е щяло да те направи щастлива-нали знаеш-най-страдат нерешителните хора.....рискуваш без да му мислиш после какво ще става,че като много мислиш нещата се прецакват :D
dqvolcheto9
01-14-2010, 18:55
Мацка и аз като тебе си харесвам едно момче и днес му намекнах ,че си го харесвам.Понеже той ме базикаше с един др и аз му викам :ММ аз не съм сигурна,че е той може да е някои др. И той ме погледна странно и ми се усмихна. Исках днеска предгръдка и утре ще си я получа :grin:
BlueFace
01-14-2010, 18:56
Няма какво повече да се каже тука !!!! :-D Don't be afraid to act!!
Катонеможеп да рискуваш стойси у вас имрънкай заглупости.
Основния проблем на маса хора е чеги е страх да получат "Не". Айде свалете си розовитеочила, и приемете факта, че щомполучавате "Не" значи не сте заявили достатъчно убедително позицията си. Проблема е във вас :)
именно тфа е .. :P
nymphadora
01-15-2010, 14:42
ти колко отговора чакаш да получиш?и нищо не ти изнася :-x
:smt117
Приеми истината такава, каквато е. Поне ще си опитала като му кажеш. И ако му кажеш насаме в един откровен разговор, просто съм сигурна, че няма как да каже "Боли ме фара"! Ако ти го каже право в очите, това или нещо от сорта, значи той просто Н Е С Т А В А! :)
XTREMEFREERIDE
01-16-2010, 19:37
playboyche
01-16-2010, 19:57
:) :)
SuNsHiNe6
01-16-2010, 20:18
Е няма как да си го "моделираш" .. :lol: Казваш му и това е ..
Slaki64etyy
01-17-2010, 16:54
моят съвет е да не му казваш,че го харесваш,защото съм имала такъв слчай .. още повече щом го знаеш че "лайно" с извинение .. ако му кажеш ще му станеш много лесна и няма да си му интересна.Ще може да те върти на малкия си пръст колкото поиска и пак да знае,че когато поиска може да те има .. :)
Ама, че много такива теми има. "Как да му кажа" - това е въпроса на годината :/ Хора, елате при мен в чужбина и се опитвайте да кажете нещо отначало без да знаете езика е тогава да ви видя :-o Сериозно, усти нямате ли...а да и мозъка се използва също :D
ми ак0 не пр0бваш.. и т0й те харесва.. п0сле ще се ядосваш защо не си пр0бвала да му кажеш чуствата си..
а ак0 му кажеш и т0й те 0тхвърли,ще се ядосваш ,че си опитала и си рискувала..
сп0ред мен трябва да му кажеш :)
Знам,че това е поредната "тъпа" тема,но е много важно за мен...Искам да му кажа,че го харесвам,но той ще каже"боли ме фара",ако не ме харесва...как да направя така,че да го приеме без да каже,нещо,което да ме нарани? Моля ви помогнете ми! Мерси предварително! :smt007 Просто му кажи... ако го боли фара,начи го ритни долу още да го заболи :D
ShawnMac
01-21-2010, 11:39
Вече е на мода момичетата да споделят чувствата си , така ли 8-) ?
:razz:
nymphadora
01-21-2010, 11:47
Вече е на мода момичетата да споделят чувствата си , така ли 8-) ?
:razz:
а попринцип какво лошо има в това? :-o
justwondering
01-21-2010, 12:26
Кажи му. Ако те отреже, явно не те оценява (както се случва често) и не е момчето за теб. :)