View Full Version : Как да постъпя
istinska95
10-30-2009, 13:38
Сега съм осми клас и много си харесах едно момче. Как да направя първата крачка. И дали да се правя на недостъпна или обратното да показвам,че го харесвам? Питам защото нямам опит с такива работи 8-)
Сега съм осми клас и много си харесах едно момче. Как да направя първата крачка. И дали да се правя на недостъпна или обратното да показвам,че го харесвам? Питам защото нямам опит с такива работи 8-)
Еми запознай се него като за начало.
Защо ти е да играеш роля?Ако не те хареса такава каквато си какъв е смисъла?
dagituuu
10-30-2009, 13:56
Покажи му,че го харесваш,но не бързо...или,ако мислиш,че той ще приеме добре,че го харесваш,кажи му направо...обмисли го...не прибързвай :oops:
Опознай го, разбери дали и той изпитва нещо към теб и ако е така, може да разкриеш чувствата си :)
kidwestern
10-30-2009, 14:30
земи си поличка 10 см и му се надупи
Опознаите се, излизаите навън и тогаз действаи, бъди такъв какъвто си :)
soul1199
10-30-2009, 15:29
ами запознайте се,разбери нещо повече за него,после действай,намеци а у :)
земи си поличка 10 см и му се надупи
спри да осираш всички теми!!! :x
По темата: Съгласна съм с Evellon .. :)
От твоя клас ли е или не ?
aloveyou
10-30-2009, 15:38
Опознаите се, излизаите навън и тогаз действаи, бъди такъв какъвто си :)
cookie_master
10-30-2009, 18:20
бутни се в него :-|
bogzfaggot
10-30-2009, 21:49
Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно.