View Full Version : Мазга
DoNnNnNa
10-30-2009, 14:00
Мазгата ми мирише на лошо пък нямам бяло течение на какво се дължи това някой знае ли
Изтекъл ти е срока на годност ! :lol:
DoNnNnNa
10-30-2009, 15:26
задръж си тъпото мнение за теб
Ако имаш проблеми с хигиената - нормално.
Ако нямаш - ходи на гинеколог,щото тука няма да намериш решение.
elito0o0o0
10-30-2009, 15:45
Изтекъл ти е срока на годност ! :lol:тфа беше добро! :lol:
"мазга???" :shock: :shock: :?
и това го пише момиче лелееее ... :? :?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Кво е мазга??!?!?!?!?!??!?!? (сещам се това е риторичен въпрос, но не се пише така)
"Мъзга̀ се нарича сокът, който се съдържа под кората на дърветата и се отделя при нараняването им. Представлява течност, която се придвижва в проводящата дървесна тъкан. Други течности, които се отделят от растенията, като латекс, смола и клей понякога също неправилно се наричат мъзга.
Тя се състои основно от вода, минерални елементи, хранителни съставки, полизахариди и хормони. В общия случай мъзгата се провежда от корените към листата."
ахьхах мн се радвам когато някой затапи някой друг по интелигентен начин :grin: :grin: :grin: :D :D
Marinchety
10-31-2009, 10:17
Дължи се на липсата на хигиена :?
Мазгата ми мирише на лошо пък нямам бяло течение на какво се дължи това някой знае лиТака ли тъпо и необразовано питаш някой за помощ ?
момичето знае смо тази дума,какъв ви е проблема!явно имаш някакъв проблем мацка,можеш да си напр промивка със смрадлика,или иди на гинеколог направо
DiabolicalSoul
10-31-2009, 11:31
Изтекъл ти е срока на годност ! :lol:Пробвай да се пуснеш на някаква отчаяна промоция - поне да намажеш квото още е възможно :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Parallel
10-31-2009, 21:15
Мазга :lol: :lol: Ми сигурно се е пресякла.Гледай повечко боза да пиеш да мирише на пролет.
Kandrobs
11-01-2009, 07:10
cataclysm
11-01-2009, 07:13
:razz:
Брутално ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Най малкото което може да направиш е да си пръснеш малко парфюм на "мазгата" поне на теб да не ти мирише :lol: :razz: :lol: :razz:
bilqnavod
11-01-2009, 19:39
Малееееееее, тва е брутъл на квадрат :-D :-D :-D
elito0o0o0
11-01-2009, 19:40
мухахахахаха :razz: :razz: :razz:
random_guy1
11-01-2009, 21:35
Малееееееее, тва е брутъл на квадрат :-D :-D :-D
Не на квадрат, ми направо на N-та степен :) :D
elito0o0o0
11-01-2009, 22:05
Бах та в злето ти казвам! ``мазга`` :lol: лааа.... всеки път кат вида таз тема и се търкалям на пода от смях.. :lol: :razz: Ти не са ли изкъпа ма? Глей! Още смърдиш. :lol:
bqsna_teenagerka
11-02-2009, 07:43
боже на мен ми го бяха казали като "мазда" :-o
Олееееееее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: