PDA

View Full Version : Относно подарък

MentallyBlind
10-30-2009, 17:07
Добър ден. Струва ли ви се учачно да се изръся с 50-60 лева за огромен, едва ли не сватбен, букет или да покажа скромност и да заложа на 1 красиво цвете, на думите в картичката и на хубавият подарък? Как мислите? Разбира се всяко момиче си има собствено мнение, но все пак...

SinTeTichnaTaaa
10-30-2009, 17:20
Какъв е повода и за какъв човек ..

Hilary_
10-30-2009, 17:24
И едното и другото ще бъде оценено .. разликата е, че при едното се охачрваш безкрайно мног, а смисъла е един и същ .. :-o

razores
10-30-2009, 17:27
И едното и другото ще бъде оценено .. разликата е, че при едното се охачрваш безкрайно мног, а смисъла е един и същ .. :-o

+1

MaLkaTa_LaDy
10-30-2009, 17:27
На мен би ми харесало повече едно цвете с картичка и целувка. По какъвто и да е повод.

Shinah
10-30-2009, 17:29
Второто е много по-добър избор... Предполагам, че избираш подарък за момиче? Е, аз бих се почувствала адски задължена, ако ми изтърсят огромен букет, а никое момиче не обича да бъде поставяна в такова положение. :)

bebkata
10-30-2009, 17:40
На мен би ми харесало повече едно цвете с картичка и целувка. По какъвто и да е повод.

+1 , но зависи и от момичето .. :oops:

smiirnoff
10-30-2009, 17:47
цвете с картичка
а посланието в картичката да е по - хубаво дори и от огромния букет + друго цвете с картичка ..

soul1199
10-30-2009, 17:49
На мен би ми харесало повече едно цвете с картичка и целувка. По какъвто и да е повод.и аз така :)

anyfany2
10-30-2009, 17:50
Хей !
Еми аз лично бих се впечатлила повече от 1 красиво цвете, думите в картичката и хубавият подарък..
Въобще бих се заинтригувала най-много от думите в картичката..
Цветето ще увехне, а пък подаръкът може да се чупи, въобще може да се случи нещо с него.. А написаните думи ги запомням и няма изтриване.. :-D Зависи от момичето ти.. Какви неща харесва.. Въобщее.. подаряването на подаръчета е цяло изкуство..
Айде.. успехчета, късметчета и дано да се хареса.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lipstik
10-30-2009, 18:26
ПО-добре 50-60 лв за цвете + подарък,не само за букет.

taffy
10-30-2009, 18:39
Охх, тая тема ми стана вече.. болна.. Цял месец се разправям с подаръци.. Как може ВСИЧКИТЕ ми близки да са родени в един месец.. :o
Както и да е. Вчера спових с една хубавица точно заради това. Е, не точно. Да вземем нещо скъпо и голямо (което впрочем можеше и да не и хареса и въобще да не потрябва) или нещо малко и.. подбрано..
Мисля, че целият смисъл на един подарък е да бъде нещо, за което знаеш, че човека иска и че ще му хареса на 100%. Според мен подаръци като примерно нещо плюшено вече става малко изтъркано.. Простоо забелязвам, че повечето подаръци са от типа 'да мине номера', което според мен НЕ е подарък.. Така че и в избора си за подарък помисли хубаво.. 8-)

Колкото до цветята, аз лично бих харесала повече едно цвете с картичка (картичката е важна). Просто няма смисъл да се изръсваш с 50 лв.. На мен не би ми се харесал някой огромен букет със 100 вида цветя .. Една червена роза с панделка и прочувствена картичка ще ме изрита в облаците.. :D

kukli4kata001
10-31-2009, 13:40
Е, аз бих се почувствала адски задължена, ако ми изтърсят огромен букет, а никое момиче не обича да бъде поставяна в такова положение. :)
Точно така, второто е много по-добре, скромно но с голяма любов и един много мил жест! Определено второто!!! :)

txm
10-31-2009, 13:58
Използвай въображението си. Изпрати и цвете с писмо, в което подсказваш много леко, че планираш нещо (обяд/вечеря/разходка), каквото прецениш ти.
Мисля, че ще и разбудиш фантазията и ще е доста нетърпелива за предстоящето.

FuCkInBuBbLeGuM
10-31-2009, 14:00
На мен би ми харесало повече едно цвете с картичка и целувка. По какъвто и да е повод.и аз така :)

и аз..

iashxui
10-31-2009, 18:17
Е, аз бих се почувствала адски задължена, ако ми изтърсят огромен букет, а никое момиче не обича да бъде поставяна в такова положение. :)
Точно така, второто е много по-добре, скромно но с голяма любов и един много мил жест! Определено второто!!! :)

ахъм : ))~

mOBSCENE
11-01-2009, 09:56
Охх, тая тема ми стана вече.. болна.. Цял месец се разправям с подаръци.. Как може ВСИЧКИТЕ ми близки да са родени в един месец.. :o
Както и да е. Вчера спових с една хубавица точно заради това. Е, не точно. Да вземем нещо скъпо и голямо (което впрочем можеше и да не и хареса и въобще да не потрябва) или нещо малко и.. подбрано..
Мисля, че целият смисъл на един подарък е да бъде нещо, за което знаеш, че човека иска и че ще му хареса на 100%. Според мен подаръци като примерно нещо плюшено вече става малко изтъркано.. Простоо забелязвам, че повечето подаръци са от типа 'да мине номера', което според мен НЕ е подарък.. Така че и в избора си за подарък помисли хубаво.. 8-)

Колкото до цветята, аз лично бих харесала повече едно цвете с картичка (картичката е важна). Просто няма смисъл да се изръсваш с 50 лв.. На мен не би ми се харесал някой огромен букет със 100 вида цветя .. Една червена роза с панделка и прочувствена картичка ще ме изрита в облаците.. :D

+ :)