View Full Version : Кафяво течение
Здравейте. Трябвше да ми дойе тези дни, дойде ми и като за първи ден беше силно,(с червен цвят) , но след няколко часа течението стана кафяво и продължава да е кафяво. Водя полов живот и се притеснявам от наличие на бременност, но понеже е късно за тест бих искала мнения..Попринип го правим с презерватив, но в началото е без .. Четох, че кафявото течение е признах на кисти и др болести..Забравих да кажа, че бях болна и пих лекарства, но не антибиотици...
Благодаря предварително!
А това от същата дупка ли ?
moneycomeme
10-30-2009, 23:41
Не можем да предполагаме,предлагам да легнеш да си починеш да изключиш неприятните мисли в главата си и утре сутринта да си купиш тест.Успех с теста... :)
HanopkaH
10-31-2009, 06:35
Всичко е кафево вече
aloveyou
10-31-2009, 07:50
Не можем да предполагаме,предлагам да легнеш да си починеш да изключиш неприятните мисли в главата си и утре сутринта да си купиш тест.Успех с теста... :)
+1
cveteto64
10-31-2009, 09:50
Стига си се стресирала нали ти е тошло значи не си бременна
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: тфа ме разби
на мен последните дни ми е кафеникаво не е червено като кръв ... може да ти е супер слабо течението ... а също може да е от антибиотиците , те объркват всичко. Изчакай ден два ще видиш
Parallel
10-31-2009, 21:34
Здравейте. Трябвше да ми дойе тези дни, дойде ми и като за първи ден беше силно,(с червен цвят) , но след няколко часа течението стана кафяво и продължава да е кафяво. Водя полов живот и се притеснявам от наличие на бременност, но понеже е късно за тест бих искала мнения..Попринип го правим с презерватив, но в началото е без .. Четох, че кафявото течение е признах на кисти и др болести..Забравих да кажа, че бях болна и пих лекарства, но не антибиотици...
Благодаря предварително!
Сигурно е избила тиня.Прочисти малко каналите :-)
BePoHuKa
11-01-2009, 02:30
на мен последните дни ми е кафеникаво не е червено като кръв ... може да ти е супер слабо течението ... а също може да е от антибиотиците , те объркват всичко. Изчакай ден два ще видишМомичето каза, че не е пило антибиотици, но кой да чете..
Може да е от промяната на времето, от притеснение. Нищо не ти пречи да си направиш тест, за да се успокоиш.
Може да е било от лекарствата, но ако тове продължава по-добре ходи на лекар. :)
А това от същата дупка ли ?алии брато измий си устата от този коментар :lol: :lol: . За тест не може да късно да си направиш , може да е рано ... има тестове за след 1 седмица и за след 2 и повече ... но иди на лекар да те прегледа друго не можем да ти кажем
GracelessIsDumb
11-01-2009, 11:21
Сигурно без да искаш си си испуснала шоколада върху гащите и ти се привижда кафяво :-o
Ти верно да не си се насрала ?! Иначе иди на лекар :-o
be7inka11
11-19-2009, 19:29
ако си бременна нямаше да ти дойде...
SasHeTo0
11-20-2009, 04:02
1 Белая лИния и си пушка :D
Ти верно да не си се насрала ?! Иначе иди на лекар :-o
:razz: :razz: :smt040 :smt098
MyNameIsDidi
12-02-2009, 12:09
:D тва са лайна
На мен малко преди да ми дойде и след като ми свърши се появява това течение.. (имам поликистозни яйчници) и сигурно е от това..
aleksadd
07-29-2011, 10:18
момиче трябва да отидеш на лекар възможно по бързо защото може да са се образували кисти :) :)
marin4itu
07-29-2011, 13:11
Тема от 2009...
ако си бременна нямаше да ти дойде...
Съмнявам се.......