View Full Version : Съвет за подарък/изненадка :P
Здравейте, скоро след няколко дни с приятелката ми правим 1 месец от както тръгнахме. Искам да и подаря нещо или да я изненадам по някакъв начин... незнам обръщам се към вас, ако някой има някакви съвети да дава. Ограничен съм във финансите, моля не давайте някави космическо скъпи съвети, а пък все пак и правиме 1 месец така че :) Много обича романтиката трябва да отбележа. Аз си мислех да и подаря една роза с картичка и някакво любовно послание (не съм го измислил още :d така че давайте предложения) подкрепени от някакво малко символично подаръче, но все още въобще си нямам на идея какво и някакво романтично място. Благодария предварително на отзовалите се! :P Всякакви нестандартни идеи (извън клeшираните) се толерирет :P :-)
Kukumqvka
10-31-2009, 08:20
Ти я познаваш..следователно избора и идеята трябва да са твои :)
Ми ти добре си го измислил с розата и посланието .. пък и в крайна сметка ти си я познаваш .. знаеш какво ще й хареса .. :-o
ivcheto0o
10-31-2009, 08:38
идеята с розата е мн добра .Може да й подариш и някоя плюшена играчка .Но както казаха ти най добре си я познаваш .
кви рози ве мен
ако бях на мястото на приятелката ти щях да се спукам да се хиля
.....
нещо по-оригинално не можеш ли да измислиш?
кви рози ве мен
.....
Ше ти кажа аз един МЕН... ше се хилиш амаа... аe без глупави коментари... Ако имаш идея я казвай... а колко съм оригинален има кой да оцени, нали се сещяш ;)
cataclysm
10-31-2009, 08:55
не мога да разбера що всички я правите тая простотия
като мине определено време било то месец/ година да купувате подарък
подарък се подарява независимо от тва колко време сте заедно
изненадвай я всеки път когато можеш
относно темата: това с розата е добре
успех
кви рози ве мен
.....
Ше ти кажа аз един МЕН... ше се хилиш амаа... аe без глупави коментари... Ако имаш идея я казвай... а колко съм оригинален има кой да оцени, нали се сещяш ;)
пхахаха нали искаш съвет??
ако мислиш,че е подходящо,за кво си пуснал темата?
супер тъпи са тия рози,цветя,сърчица и такива лиготии... да не сте на 40...(пък и на толкова да сте пак е тъпо) :D
тва са моите виждания хахаха
ти като искаш си подарявай розичките
кви рози ве мен
.....
пхахаха нали искаш съвет??
ако мислиш,че е подходящо,за кво си пуснал темата?
супер тъпи са тия рози,цветя,сърчица и такива лиготии... да не сте на 40...(пък и на толкова да сте пак е тъпо) :D
тва са моите виждания хахаха
ти като искаш си подарявай розичките
Хубаво бе човак да речем, че съм съгласен с тебе, ами айде кажи ти кво би направил тогава... сподели мнение може се окаже нещо по-добро ;) ти тука само изразяваш мнение че не ти харесват розите, ама кажи тогава някоя по-добра идеяq то аз за тва пиша във форума всeки си дава мнението ;)
ми... за кво трябва да й подаряваш нещо за 1 месец?
айде за 1 месец,за 2,за 3,за рд,за имен ден,за коледа,за великден,за на мама рд-то
не я разглезвай,щото ще ти се качи на главата :D
както искаш го разбирай...другите сигурно не споделят мнението ми ;)
но както и да е..все пак ти я познаваш и би тряяло да знаеш кво ще й се хареса.по-добре измисли да правите нещо(ама да не включва свещи и т.н.) :D
ии ...абе ако мислиш да й правиш подарък,помисли какво ще й хареса,а не само да отбиеш номера...ако ще правиш нещо,прави го както трябва или изобщо ен го прави :)
Здравейте, скоро след няколко дни с приятелката ми правим 1 месец от както тръгнахме. Искам да и подаря нещо или да я изненадам по някакъв начин... незнам обръщам се към вас, ако някой има някакви съвети да дава. Ограничен съм във финансите, моля не давайте някави космическо скъпи съвети, а пък все пак и правиме 1 месец така че :) Много обича романтиката трябва да отбележа. Аз си мислех да и подаря една роза с картичка и някакво любовно послание (не съм го измислил още :d така че давайте предложения) подкрепени от някакво малко символично подаръче, но все още въобще си нямам на идея какво и някакво романтично място. Благодария предварително на отзовалите се! :P Всякакви нестандартни идеи (извън клeшираните) се толерирет :P :-)
Това са глупости.... , но все пак, ако е наложително... сложи си панделка на хуя и се съблечи пред нея. Ще остане поласкана.
Dimana99
10-31-2009, 17:17
Подари й една пъпка от роза :)
Това са глупости.... , но все пак, ако е наложително... сложи си панделка на хуя и се съблечи пред нея. Ще остане поласкана.
момичето надали ще се зарадва,ама е лудо тва хахахаха