View Full Version : Извратена майка....
Love_Boy
10-31-2009, 19:22
Значи тематаможе да ви се стори малко странна (страшна) но се наложи да поискам съвет, а анонимността е важна за мен. Преди няколко дни отидох да спя в най-добрата ми приятелка с която сме като брат и сестра. На следващата сутрин като закусвахме и майка й една такава усмихтана, много учитива. После разбрах че мисли че сме двойка. Толкова е нелепо та чак е смешно. Но най-странното е че смята че докато тя спи в съседната стая аз еба дъщеря й. Ебаси извратения народ.
Що пък да е извратено,нормални помисли,когато момче спи в една стая с момиче.
+++
Не се възмущавай толкова .. :D
Cazzaniga1
10-31-2009, 19:30
Ами честно казано дакато чета темата , си помислих че става вапрос за тема от рода : Да копувам ли Ескапел или не :-D ... Темата е хубава обаче това което всеки ще ти каже е да не се впрягаш ! 8)
Love_Boy
10-31-2009, 19:30
Извратена майка....
Просто майката е с по съвременно мислене :-D
Love_Boy
10-31-2009, 19:33
Извратена майка....
Да ама реакцията на майката е толкова спокойна???
Наистина ли темата ми прилича на такава за Ескапел>>\\
Съвпадението е случайно, уверявам ви..
Ми щом Ви смята за двойка,нормално е да е спокойно,ти й вдъхваш спокойствие.
Хах, по-добре да си мисли така, отколкото да не и позволява да спиш у тях ии дори да се виждате :]
elysunny
10-31-2009, 20:00
Хах, по-добре да си мисли така, отколкото да не и позволява да спиш у тях ии дори да се виждате :]
+
golqmumnik
10-31-2009, 20:09
Извратена майка....
Да ама реакцията на майката е толкова спокойна???
Наистина ли темата ми прилича на такава за Ескапел>>\\
Съвпадението е случайно, уверявам ви..
Да,ако авторът е сомнамбул,който опрашва женските на сън. :oops:
moon_flower
10-31-2009, 20:11
A какво лошо има в това да правиш секс докато вашите са в съседната стая?? :D
nicolepcd
10-31-2009, 20:18
Като ти прочетох заглавието, всичко ми мина през ума, ама не и тва :lol:
закво да е извратена като се интересува за сигурноста ви :D :D :D
ef4etyYy
10-31-2009, 21:13
и аз така :lol:
иначе по темата споко пич, наистина е по-добре да мисли така отколкото да не дава на дъщеря си да се виждате примерно :booooomb:
опитахте ли се да й обясните, че не сте двойка, а се чувствате като брат и сестра?
ии трябва да се радваш, че е такъв "днешен" човек, иначе найш ко щеше да стане 8-) 8-)
мойта не ми дава да спят момчета у нас, дори да са от братята :smt012 :smt012 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :-k :-k :-k ](*,) ](*,) :smt089 :smt089
бе то нищо лошо няа амаа ... по яко е да правиш секс и родителите на другия да са в другата стая :D
майката е пич. нищо и няма
therichbitch
10-31-2009, 22:06
аз пък като прочетох заглавието, реших,че майка й те е сваляла
иначе: не мисля,че е извратено + това доколкото прочетох, с нищо не е показала,че смята че ебеш дъщеря й, а само,че сте двойка :-D
majestic001
10-31-2009, 23:32
Ти си кретен, самоубий се !
BoCupycake
11-01-2009, 01:10
Аз си помислих,че майката на автора е извратена,като четях заглавието. 8-)
А по темата: На колко години си та толкова си възмутен от мисленето на майката,че чак и извратена я наричаш?
Или ти не си възмутен от мисленето и че секса е нещо нормално и го приема,а от това че това е най - добрата ти приятелка и тя си е помислила,че си правил секс именно с нея...?
Малко объркано го написах,ама от няколко четения може и да се разбере...
cookie_master
11-01-2009, 05:24
Еми нормално е да си помисли.Все пак момиче и момче в една стая,сами,през нощта :D
Жената е с по-съвременни разбирания. А и какво друго да си помисли, ако не е запозната с приятелските ви отношения.
Какво й е извратено на жената...
Вариантите са 2:
1. Твоята "сестра" е казала на майка си за твоите хомосексуални наклонности и е споделила твоите тайни случки с момчета. Така майката се усмихва и се хили леко надменно над твоята тъжна съдба на хомосексуалист.
2. През ноща си ходил да пишкаш и си сбъркал стаята и си легнал при майката. Докато ти спиш тя се е възползвала от надървеният ти член и сутринта се е усмихвала доволно.
Neftochimic
11-01-2009, 09:58
Значи тематаможе да ви се стори малко странна (страшна) но се наложи да поискам съвет, а анонимността е важна за мен. Преди няколко дни отидох да спя в най-добрата ми приятелка с която сме като брат и сестра. На следващата сутрин като закусвахме и майка й една такава усмихтана, много учитива. После разбрах че мисли че сме двойка. Толкова е нелепо та чак е смешно. Но най-странното е че смята че докато тя спи в съседната стая аз е** дъщеря й. Ебаси извратения народ.
А ти си мега тъпото копеле!
DiabolicalSoul
11-01-2009, 11:56
Значи тематаможе да ви се стори малко странна (страшна) но се наложи да поискам съвет, а анонимността е важна за мен. Преди няколко дни отидох да спя в най-добрата ми приятелка с която сме като брат и сестра. На следващата сутрин като закусвахме и майка й една такава усмихтана, много учитива. После разбрах че мисли че сме двойка. Толкова е нелепо та чак е смешно. Но най-странното е че смята че докато тя спи в съседната стая аз е** дъщеря й. Ебаси извратения народ.Е кво толкова? Просто майката е малко от помешещите се в живота и за тва постъпва леко нетактично, иначе нищо ненормлано - даже по-добре за момичето, че не е някав цербер само да я тормози.
linoleum
11-01-2009, 13:28
Може би майка и се надява да направите тройка???
Пробвай се!
Така със сигурност ще разбереш дали повече ще спиш
при приятелката!
GracelessIsDumb
11-01-2009, 13:32
Може би страдаш от Едипов комплекс?
което не е забавно,все пак :(
майка и е разкрепостена жена ,няма нищо лошо,можеш да споделиш с твоята приятелка и да обесни на майка си че сте само приятели,а може би най-добрата ти приятелка те харесва?
+
SpOrTs_GiRl
11-01-2009, 14:12
Точно така. Какво искаш да си помисли, че седите и си говорите ли? Или играете "Не се сърди човече" по одеалото?
qn1to0o1
11-01-2009, 15:37
++
нормално е да и минават такива мисли през главата :)
въобще не е извратена а по скоро загрижена
Значи тематаможе да ви се стори малко странна (страшна) но се наложи да поискам съвет, а анонимността е важна за мен. Преди няколко дни отидох да спя в най-добрата ми приятелка с която сме като брат и сестра. На следващата сутрин като закусвахме и майка й една такава усмихтана, много учитива. После разбрах че мисли че сме двойка. Толкова е нелепо та чак е смешно. Но най-странното е че смята че докато тя спи в съседната стая аз е** дъщеря й. Ебаси извратения народ.
Пич, ти си гей, затова се смее майка й.
Kandrobs
11-01-2009, 16:34
Аз не откривам нищо страно... Аз даже ако легна в едно легло с момиче незнам как няма да го скъсам от секс :D
BeezyJey
11-01-2009, 16:47
Ясно, значи майката е извратена, защото е ненормално един човек да си помисли, че момче и момиче, които са доста близки и са доста често заедно и спят в една стая, най-вероятно правят секс... Ми на нейно място и да ме убеждаваш, ще продължавам да си мисля, че таковаш щерка ми. ;) Смятам, че "извратена" е доста неподходяща дума тук. И не се впрягай наистина
ти си извратения, че не ебеш дъщеря й, ами спиш като дръвник :x
Какво го мислиш, майка пич. Аз съм скачал от балкони заради родителски тела....радвай се.
BlackShot
11-02-2009, 00:16
човеееееееееееек, де да имах твоя късмет!!! Ти осъзнаваш ли на каква рядкост като потенциална тъща си попаднал?Я тръгвай с туй момиче!!!
bqsna_teenagerka
11-02-2009, 07:29
:-D напълно вярно! е ти се радвай,че те е посрещнала с усмивка а не с тигана!
Извратена майка....
ti da ne si ba6tata ?
q po spokoino :lol: :lol:
DiabolicalSoul
11-02-2009, 08:56
...Благодарим, че сподели с нас мислите в главата си :razz: :razz: :razz:
Ти ако се впрягаш за такива глупости.... Добре ,че баща и не е от бащите, които пазят много дъщерите си... :)
Marinchety
11-02-2009, 11:22
не виждам никакъв смисъл да си пускаш глупавата тема .... нищо извратено няма просто жена с по-съвременни разбирания
oNthEmaX
11-02-2009, 15:13
а аз мисля че е нелепо да ходиш у момиче да спиш в буквалния смисъл, като най-добрата и приятелка, някакси гейско е
нормално е зтва да си помисли за вас маика и
soul1199
11-02-2009, 15:35
Ясно, значи майката е извратена, защото е ненормално един човек да си помисли, че момче и момиче, които са доста близки и са доста често заедно и спят в една стая, най-вероятно правят секс... Ми на нейно място и да ме убеждаваш, ще продължавам да си мисля, че таковаш щерка ми. ;) Смятам, че "извратена" е доста неподходяща дума тук. И не се впрягай наистинадам :)
Mи кво да ти кажа мой, ебати пичката е тая майка :) Плюс това, може да го приемеш за комплимент, щото явно не те мисли за поредния пикльо щом даже ви се радва :D Пък за това че всъщност сте само приятели - еми увери се, че приятелката ти няма чувства към теб, защото става забавно ако ти я имаш само за фр ;)
PEACE
ох да бешв и моята майка такава :shock:
akrobatkata
11-05-2009, 17:21
еми кво и аз така шях да си помисля :P :P
авторе зле ли си -.- . Абсолютно нормално е да мисли, че сте двойка или че се целувате, бъркате си в гащите един на друг..... така са нещата в тийнеджърството и е нормално. Освен ако не сте на 9 годинки разбира се ...
Извратено щеше да е ако беше направила намек да правите 3ка . . . ;)
Е то и т'ва не е лошо, де ама . . .
anyfany2
11-05-2009, 18:09
Разбира се, че може да си го помисли.. Та нали и тя е била на твоята възраст .. :grin: И тя е била щурчо и палавчо.. :-D
Пфф.. не е извратена.. просто разсъждава реалистично.. :grin: :-D
pe4enkata
11-06-2009, 05:57
даа радвай се :D :D :D :D :D :D :D
mynichka09
11-06-2009, 07:54
Когато прочетох заглавието на темата се сетих за всичко друго,но не и за това :lol:
HristoGavrilov
11-06-2009, 14:52
Ти ако се впрягаш за такива глупости.... Добре ,че баща и не е от бащите, които пазят много дъщерите си... :)
Е, що? Тогава става най-интересно. :D
Сега по темата. Никъде не си споменал на каква възраст сте с приятелката ти.
sunshinepp
11-06-2009, 14:54
[quote="HristoGavrilov"][quote="daehuu"]Ти ако се впрягаш за такива глупости.... Добре ,че баща и не е от бащите, които пазят много дъщерите си...
моя е точно такъв
cybersound
11-06-2009, 21:07
а ти що не я е..ш ?
родителите са мн притеснително и винаги мислят за най-лошото :lol:
sexyyyy93
11-06-2009, 23:18
Ооо,радвай се на такава мама и направо я взимай за тъща! :D Иси оправи разбиранията за това,кое е извратено и кое не! :)
Sir9Maximilian
11-06-2009, 23:34
Спиш с дъщеря и в 1 стая,и се оплакваш,че не ти е казала нищо? ти си луд бе.или си гей xD
ivana0895
11-07-2009, 00:40
Просто майката е с по съвременно мислене :-D да се радва че не го е погнала с тигана по главата, защото и такива ги има 8-)
Sir9Maximilian
11-07-2009, 00:51
Момичето ти го каза приятел.. ! :oops:
mgxpower
11-07-2009, 03:29
От коя планета падаш?
Задръстеняк ли си или какво? Какви са тия изкривени разсъждения от твоя страна? Какво толкова е направила майката или казала , че я наричаш "извратена" знаеш ли изобщо значението на тази дума , че я употребяваш сигурно си на 13-14 години....
perfektencom
11-07-2009, 08:00
Просто майката е с по съвременно мислене :-D +
Но наситна може да си помисли така,все пак да спиш в нея .. и аз съм спал ама майката не беше такава :booooomb:
YaNcHeToOo
11-07-2009, 08:07
sssladuranka
11-08-2009, 18:11
никъв шанс тва да стане под нашя покрив :D и батето и тате и мама кат го погнат :D но наистина и на мен ми е странно, че е и усмихната и не знам си кво си...но са зависи на колко сте де, щото аз прочетох само първата и последна страница и нз :D и при положение че си мислите че спите и да и е спокойно :? или сте големи,или и вдъхваш бах и диверието,или е супер либерална,или заблудена /смл не мисли кво стаа/
lenito_sf
11-08-2009, 23:44
и аз и аз :razz:
по темата.. гледай баща й да не те види :lol:
Извинявай, но направо ми става смешно, когато чета темата която си пуснал. 8-) Първо казваш, че сте като брат и сестра, по което съдя, че се познавате от много време и сте много близки. Няма проблем да спиш у тях - явно майката те има за добра партия на дъщеря си. Сигурно не за първи път отиваш да спиш при нея, така че е нормално майката да си мисли че сте двойка! :) От всичко което си написал, така и не разбрах кое е извратеното на майката? :D И тук идва моментът в който идват и другите въпроси... 1во - Защо не спиш с нея? 2ро - Да не си гей? 3то - На колко години си, приятел? Явно в този случай ти си 1овека, който не е в ред! Вместо да се радваш, че жената ви има за нормални хора, ти си мислиш че е извратена... Ти луд ли си? :razz:
u3BaH3eMeH
11-09-2009, 05:14
Shia е много прав ! :)
MuTuTyYy
11-10-2009, 10:10
Ахаха :D и аз така, абе това е много глупава тема.
1во. Майката не е извратена, може да те харесва и просто да и се иска да сте направили нещо.
2ро. Може би майка и е сметнала, че ти явно си гей щом не е чула нищо цяла вечер и да иска (като повечето майки-моето лично, скромно мнение) дъщеря и да дружи с гей, а не с някое мъжле :razz: :razz: :razz:
3то. Определено не знаеш какво означава думата "изватен"!!!
4то. Съжалявам, че си изгубих времето да ти наливам акъл в задрустения мозък :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :-x
Малко съм груб, ама малко и завиждам... да беше майка и такава.... :oops: :oops: :oops:
cherrypezz
11-10-2009, 10:12
И на мен :D
[quote=Shia]Що пък да е извратено,нормални помисли,когато момче спи в една стая с момиче.
+
AutomatiC
11-10-2009, 21:23
ama tq kvo ti vika ... dokat taz tvoita priqtelka otiva do toaletnata da ne ti kaza
"hei ti,da ne bi da 4ukash dushterq mi,a?"
Абсолютно =D> =D> =D> =D>
Един бог знае какво той ше си помисли :D
Love_Boy
11-21-2009, 20:34
Вариантите са 2:
1. Твоята "сестра" е казала на майка си за твоите хомосексуални наклонности и е споделила твоите тайни случки с момчета. Така майката се усмихва и се хили леко надменно над твоята тъжна съдба на хомосексуалист.
2. През ноща си ходил да пишкаш и си сбъркал стаята и си легнал при майката. Докато ти спиш тя се е възползвала от надървеният ти член и сутринта се е усмихвала доволно.
Имаш много добра памет, но позволи ми да те поправя.
1): не съм гей. От време на време имам бисексуални преживявания, но колкото да пробвам нещо ново и да минава времето.
2): Вторият ти коментар е абсолютна простотия.
А за всички останали аз съм на 18 и я познавам от 12 годишен. Тя в на 17.
MyNameIsDidi
12-02-2009, 10:51
не е извратена напълно нормално е да си го помисли :-D