View Full Version : 14 години по-голям от мен ;[
Mishochka
10-31-2009, 22:41
Ходя с момче който е с 14 години по голям от мен аз съм на 16 а той на 30
ходим вече 2 месеца вика ми че съм много малка за него и да не приемам нищо между нас сериозно. Исках да споделя и да попитам за вас годините биха ли били проблем ... :( :( :( :( :( :( :( :(
какво момче то направо мъж :D
незнам за вас ама аз не бих се знаиамвал с 30годишни .. това е огромна разлика а и не мисля че ще имаме общи неща освен секса
Kukumqvka
10-31-2009, 22:47
Голям проблем са оО
Реално погледнато той е чичко,а ти можеш да си му племеница 8-)
Толкова ли нямаше някой в рамките на 17-18 години?
valdesbg
10-31-2009, 22:49
Естествено че годините са важни. Той че е за бой - за бой е, ама и ти си за бой :)
После що имаме малолетни кyрвички.
Mishochka
10-31-2009, 22:49
Голям проблем са оО
Любовта не пита :(
нали парите правят чудеса :)
Ти си морално деградирала просто, защо не се погледнеш в огледалото и не опиташ да се познаеш ...?!
Ако не беше на 14, щях да кажа, че няма нищо лошо. Но съм против връзките на 14 годишните с големите чичковци, които трябва да са свободни за нас 17-18-19 годишните :lol:
Ако не беше на 14, щях да кажа, че няма нищо лошо. Но съм против връзките на 14 годишните с големите чичковци, които трябва да са свободни за нас 17-18-19 годишните :lol:тя е на 16
Mishochka
10-31-2009, 23:04
нали парите правят чудеса :)
не е заради парите :smt087
И какво очакваш от нас ? Да махнем с магическата пръчка и да станеш на 25 ли ? Апф ... аман от деградирали пубери...
Mishochka
10-31-2009, 23:07
И какво очакваш от нас ? Да махнем с магическата пръчка и да станеш на 25 ли ? Апф ... аман от деградирали пубери...
Просто исках да споделя :x
Радвай се, че не са те нападнали все още, защото ти самата явно не осъзнаваш колко си смешна. Та ти си на 16, за каква любов ми говориш ? Що не си гледаш училището, ми си въобразяваш, че обичаш едва ли не баща си ...
При такава разлика да .. :lol:
LittleDude
10-31-2009, 23:10
ходим вече 2 месеца вика ми че съм много малка за него и да не приемам нищо между нас сериозно. Исках да споделя и да попитам за вас годините биха ли били проблем ... :( :( :( :( :( :( :( :(
:lol: :lol: :lol: много голям бе
Ти си решаваш годините са много наистина.Помисли какво ще стане като си на 30
Ако не беше на 14, щях да кажа, че няма нищо лошо. Но съм против връзките на 14 годишните с големите чичковци, които трябва да са свободни за нас 17-18-19 годишните :lol:тя е на 16Аа вярно :lol:
Еми сори тогава...
Спокойно, възрастта не е от значение, Но е нормално да те приема като по- малка от теб. Все пак това значи, че не те желае достатъчно, че няма чувства от негова страна и т.н. Не се занимавай, не за друго, ами защото щом той смята възрастта за пречка, значи просто няма как да се получи и е смотаняк, който не заслужава, да ти пука за него :) Спокойно ! Една кофа с шоколад и приятел на който да поплачеш (или бутилка домашна и спокойно място, където да го изпиеш и поплачеш) и всичко ще е наред :) Мъже много http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif
Незнам, вземи се в ръце, отовори си очите и виж колко момчета има, които те забелязват и ясно показват, че биха искали да споделят чувствата си с теб. Първо помисли за имиджа си, какво име ще ти излезе.
Mishochka
10-31-2009, 23:16
[quote=mmKamm]Ако не беше на 14, щях да кажа, че няма нищо лошо. Но съм против връзките на 14 годишните с големите чичковци, които трябва да са свободни за нас 17-18-19 годишните :lol:тя е на 16Аа вярно :lol:
Еми сори тогава...
Спокойно, възрастта не е от значение, Но е нормално да те приема като по- малка от теб. Все пак това значи, че не те желае достатъчно, че няма чувства от негова страна и т.н. Не се занимавай, не за друго, ами защото щом той смята възрастта за пречка, значи просто няма как да се получи и е смотаняк, който не заслужава, да ти пука за него :) Спокойно ! Една кофа с шоколад и приятел на който да поплачеш (или бутилка домашна и спокойно място, където да го изпиеш и поплачеш) и всичко ще е наред :) Мъже много
Мерси много за подкрепата :) :-)
то вече в БГ педофилията е законна изглежда...
100 на 100 много се обичате, нали? :lol:
100 на 100 много се обичате, нали? :lol:
Явно немогат един без друг :lol: :lol: :lol: 8-) =D> =D>
Ако не беше на 14, щях да кажа, че няма нищо лошо. Но съм против връзките на 14 годишните с големите чичковци, които трябва да са свободни за нас 17-18-19 годишните :lol:тя е на 16Аа вярно :lol:
Еми сори тогава...
Спокойно, възрастта не е от значение, Но е нормално да те приема като по- малка от теб. Все пак това значи, че не те желае достатъчно, че няма чувства от негова страна и т.н. Не се занимавай, не за друго, ами защото щом той смята възрастта за пречка, значи просто няма как да се получи и е смотаняк, който не заслужава, да ти пука за него :) Спокойно ! Една кофа с шоколад и приятел на който да поплачеш (или бутилка домашна и спокойно място, където да го изпиеш и поплачеш) и всичко ще е наред :) Мъже много http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif
ками, по твоята логика ако 18 годишен чука 4 годишна няма нищо лошо
все пак възраста не е от значение!!!
cookie_master
11-01-2009, 04:52
Толкова ли няма хубави момчета на по 16-17-18 години,ами се завирате при чичковци :x
HanopkaH
11-01-2009, 06:14
Ръчка ли те яката :-o
Да, много са. Та ти си все още дете, а той е зрял мъж. За зрелостта може и да поспорим предвид действията му. И все пак вие сте много различни- имате различни интереси, различни мечти, всичко, което ти предствои, той вече го е преживял. И не само- той самия ти казва да не приемаш връзката ви сериозно. Това за мен е достатъчно, за да прекратиш всичко. Бягай, докато е рано и не се оплетеш още повече.
омг :shock: стига бе, вуйчо ми е на 30, то верно има хубави приятели, ама те са мъже :? Как може изобщо да си помислиш за нещо между вас? Еййй, аман от луди момичета...че това си е чиста педофилия
В момента излизам с човек, по - голям от мен с 9 години, на 18 съм и се притеснявам, че може нищо да не излезе заради възрастовата разлика, а ти на 16 си тръгнала с 30-годишен. Майната и на моралната страна. Той само ще преспи с теб и като му омръзнеш ще ти бие дузпата. Оттегли се докато е време.
Violenza
11-01-2009, 06:53
Той само ще преспи с теб и като му омръзнеш ще ти бие дузпата. Оттегли се докато е време.
Особено след като е казал да не приемаш нещата на сериозно, направо си те е предупредил човека.
Не е голяма разликата - когато той е бил на 16 ,ти си била на 2 :D
Еми сори тогава...
ками, по твоята логика ако 18 годишен чука 4 годишна няма нищо лошо
все пак възраста не е от значение!!!
Естествено, че има лошо в тва е :lol: Аз не съм против възрастовите различия, когато по-малкият е 17+ (Казвам 17, заради себе си, иначе 18+) И нормално мислещ.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
И по темата:Той ти е казал,че не трябва да приемаш нещата сериозно :) На човека просто му се е*е нещо младо,появила се е няк'ва пикла,която му се връзва и той се е възползвал ;)
0nem0retIme
11-01-2009, 07:49
Ти си заслепена,а точно това търсят такива като твоя .. приятел (да го наречем) . Ти си имай чувства към него,но не очаквай и той да има към теб.Ти си му за развлечение,докато не си намери нещо по-сериозно.
И по темата:Той ти е казал,че не трябва да приемаш нещата сериозно :) На човека просто му се е*е нещо младо,появила се е няк'ва пикла,която му се връзва и той се е възползвал ;)
Браво. Колко зрял пост! Баси успокоението. Все едно ти като си била на 16 не си си падала по батковци и не ти се е искало да бъдеш с по-голям от теб. На нея и се е отдала възможност и го е направила. Кво лошо има. Тва не значи, че е пикла или тъпа или квото и да е. Естествено нищо не се знае, но Има възможност момичето да си е съвсем нормално и просто да се е подхлъзнало по грешния човек.
cataclysm
11-01-2009, 08:05
:razz: :razz:
DevilWish
11-01-2009, 08:15
Той само ще преспи с теб и като му омръзнеш ще ти бие дузпата. Оттегли се докато е време.
Особено след като е казал да не приемаш нещата на сериозно, направо си те е предупредил човека.
Съгласна съм. По принцип годините не са от толкова голямо значение особено в наше време, но той си ти го е казал ;)
Браво. Колко зрял пост! Баси успокоението. Все едно ти като си била на 16 не си си падала по батковци и не ти се е искало да бъдеш с по-голям от теб. На нея и се е отдала възможност и го е направила. Кво лошо има. Тва не значи, че е пикла или тъпа или квото и да е. Естествено нищо не се знае, но Има възможност момичето да си е съвсем нормално и просто да се е подхлъзнало по грешния човек.
По батковци - да!
По мъже - не!
Едно е 16 годишна да си падне по някой на 20-23години и съвсем друго да си падне по някой 30+!!!
Аз също съм имала възможност да бъда с някой на 30,че и малко отгоре,но за щастие имам сиво вещество в главата си и знаех к'во точно очаква оня от мен ;)
Освен това,защо да я успокоявам?!Защо да я лъжа,че онзи МОЖЕ БИ все още не е осъзнал чувствата си към нея,че след време ще я заобича и ще иска сериозна връзка ... ?! :lol: Човека търси най-обикновена неангажираща връзка и й го е казал :)
valdesbg
11-01-2009, 08:35
Зоренце, кокото и да приказваш липсва органа, който да възприеме всичките тия "сложни научни трактати".
:-D
мамалее, майчице, майко милааа, лелееее :shock:
Уилсън ми каза, че като станеш на 30 ще хванеш някой дърт дядка фрашкан с пари
valdesbg
11-01-2009, 08:43
Вълчо - абе законово годините имат значение. Даже дават и годинки :)
Що лаете срещу каката? Само щото не разбирате какво точно ви приказва, или всъщност щото искате да си оправдавате жалките действия :)
Господи,на къде отива света....
cataclysm
11-01-2009, 08:53
Господи,на къде отива света....
към разруха и падение
damn it
По батковци - да!
По мъже - не!
Едно е 16 годишна да си падне по някой на 20-23години и съвсем друго да си падне по някой 30+!!!
Аз също съм имала възможност да бъда с някой на 30,че и малко отгоре,но за щастие имам сиво вещество в главата си и знаех к'во точно очаква оня от мен ;) Знаела си дрънци. Замълчи по-добре.
Годините НЯМАТ значение.В това съм се убедил стабилно. По-важен е начина на мислене на самия човек. Един 30 годишен може да мисли като 20 годишен и обратното. :)
Бреййй и как така стигна до извода,че не съм знаела?Имаш няк'ви способности?!Виждаш миналото,четеш мисли,надникваш в съзнанията на хората ...?!Я сподели,че ми стана интересно :)
SaintLucifer
11-01-2009, 08:54
В тая тема има е*аси безмислените и идиотски постове...
Вие какви сте бе, курви на повикване ли? Човек на 30, няма АБСОЛЮТНО никаква друга причина да бъде с някоя тийнейджърка, освен секса, просто защото давате лесно заради разликата в годините... Дърт=готин.
На 30 на него му е време да си хваща жена и да има дете, а не да обикаля училищата и да намира някакви, които срещу усмивка и кафенце вдигат полата, пък ако си по-голям, може и само срещу усмивка.
С тази разлика, 14 години, вие нямате почти никакви общи интереси... той прекарва почти цялото си време на работа, ти в училище, двамата не можете да излезете заедно с приятели или да отидете на някакъв купон, просто защото ... ами защото т'ва си е чиста проба педофилия, колкото и развита да си на 16, ти си МОМИЧЕ, не жена...
smiirnoff
11-01-2009, 08:57
кухари
:lol:
:smt102 Дядо е по голям от баба с 12 години :smt102
SaintLucifer
11-01-2009, 09:05
:razz: :razz: :razz:
Stan4o123
11-01-2009, 09:13
омг .... 14 години... ти нармална ли си бе?!Всъшност... тоя нормален ли е ?
Зори - не се праи на много умна.
валдесбг - в закона годините може и да имат значение, но по тази логика не е нормално и 17 годишна да ходи с 20 годишен, просто защото тя няма навършени 18 години, а той има и това според закона е педофилия. Така ли? Така, че това за закона въобще нямаше смисъл да се споменава. И искам да ти кажа, че много добре разбирам какво има в предвид кака Зоре, която е с цели 4-5 месеца по-голяма от мен, но не съм съгласна с мнението и.
Зори - не се праи на много умна.
валдесбг - в закона годините може и да имат значение, но по тази логика не е нормално и 17 годишна да ходи с 20 годишен, просто защото тя няма навършени 18 години, а той има и това според закона е педофилия. Така ли? Така, че това за закона въобще нямаше смисъл да се споменава. И искам да ти кажа, че много добре разбирам какво има в предвид кака Зоре, която е с цели 4-5 месеца по-голяма от мен, но не съм съгласна с мнението и.
От кое детско е тоя петел. От маса време ме кефи.
valdesbg
11-01-2009, 09:28
Ками - да. Законово 20 годишния младок е подсъдим, ако трябва даизползвам примера ти. А дали реално ще бъде осъден е въпрос на съвсем друг разговор, който не обсъждаме в моемнта :)
И между другото понятието "нормално" ти го въведе. Аз бих ползвал разумно и неразумно :)
14 години ?!?!?! Зарежи го и си намери някои на твоята възраст :-D .
mOBSCENE
11-01-2009, 09:59
Не е голяма разликата - когато той е бил на 16 ,ти си била на 2 :D
айде стига ся..Важното е ,че е била родена :lol:
Ками - да. Законово 20 годишния младок е подсъдим, ако трябва даизползвам примера ти. А дали реално ще бъде осъден е въпрос на съвсем друг разговор, който не обсъждаме в моемнта :)
И между другото понятието "нормално" ти го въведе. Аз бих ползвал разумно и неразумно :)Mда, виж сега като каза "разумно" и "неразумно" нещата вече стоят по съвсем различен начин с тези думи и си прав.
бабиту ( :lol: ) - от Сърфс ъп е петела. Казва се Чикън Джо :) (Surfs Up)
guinessgirl
11-01-2009, 10:06
не е вярно,подсъдим е ако тя е малолетна.
а иначе 14 години дори на мен ми се виждат множко.
kukli4kata001
11-01-2009, 10:17
Ауууууууууууууууууууууууу той е на 30 бе момичеееееееееееееее :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ти си на 16 :shock: то верно като първото мнение тоя си е мъж бе. Извинявай ама ти си луда! WTF! Тва не е нито любов, нито нищо и аз не знам какво е. Aми представи да вземе да ти направи нещо.. ако се сещаш какво имам предвид. То човека вече семейство и деца трябва да има а пък ходи с 16 годишна. На тебе как ти се иска да имате нещо общо?? Леле извинявай ама съм многооо стресирана и шокирана :shock: . Момиче събери си ума и се стегни, че тва е много прашещо, ами ако родителите ти разберат, пък ако знаят и нищо не правят вече..нямам думи. Ти си на 16 я вземи си намери нормално МОМЧЕ да сте на един акъл, горе-долу на еднакви години и заедно да си живеете живота, не след теб да търчат мъже тва е много плашещо!!
ScarletBite
11-01-2009, 11:03
Тук ми намирисва на O:) ...
smiirnoff
11-01-2009, 11:08
^ т'ва циганин ли трябва да е о.О
kukli4kata001
11-01-2009, 11:13
[b]Ауууууууууууууууууууууууу той е на 30 бе момичеееееееееееееее :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ауууууууууууууууууууууууу уууууу ама верно лии бе :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ами верно е я! Тоя едва ли не си е педофил квото и да си говорим. Пък за нея.. където е тръгнала с такъв ЧИЧКО (много грозна дума) няма какв0 да обсъждаме!
LittlePrincess
11-01-2009, 11:16
Голям проблем са оО
Ква любов ? За 2 месеца с 30 годишен?!?
cataclysm
11-01-2009, 11:34
Ква любов ? За 2 месеца с 30 годишен?!?
aнална
трогателна история
мислила ли си да напишеш книга ? :lol:
ScarletBite
11-01-2009, 11:48
^ т'ва циганин ли трябва да е о.О
Йеп :-D
blackphobia
11-01-2009, 11:52
И какво много ли е гъзарско да ходиш с човек,който още малко и ще го бъркат с баща ти?Не просто толкова такива съм ги видяла,че вече като чуя за такава връзка и ми се драйфа.Та ти си на мойте години бе момиче,но с тая разлика,че аз дори и по по-големи от мен с 5 години не съм се заглеждала,защото ми се виждат големи за мен.
ifilin4ica
11-01-2009, 12:03
Не съм много сигурна, но мисля, че е незаконно да имате връзка. Все пак ти си малолетна, а той не....но не съм особено запозната, трябва да проверя.
Не съм много сигурна, но мисля, че е незаконно да имате връзка. Все пак ти си малолетна, а той не....но не съм особено запозната, трябва да проверя.
Малолетни са до 16, след 16 са непълнолетни. Или ако тя е по - малка от 14 и е правила секс, то този, с който тя е спала трябва да бъде съден, независимо, че е било с нейно желание. Ако е над 14 и родителите и не одобряват някой от кандидат зетьовете могат да го съдят само ако е правил секс с нея насилствено.
sladkish_14
11-01-2009, 12:23
Апф :booooomb: ..
Закакво изобщо си с него ?! За Бога момчетата ли свършиха на тази земя ?! Защото аз лично вчера на центъра доста видях, не знам .. :-|
http://media.ebaumsworld.com/picture/danieladam/bear.jpg
LoveRetroMusic
11-01-2009, 12:50
АХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХА :lol:
Може да ти е баща е ;Д
Priceless
11-01-2009, 13:19
:lol: Леле...
BigFakeSmile
11-01-2009, 15:14
Ти си морално деградирала просто, защо не се погледнеш в огледалото и не опиташ да се познаеш ...?!
^ аха, това е въпросът. Какво правиш ти? Има доста момчета да ти кажа, ама нямам предвид 30-годишни педофили. Осъзнай се малко
ImmortalForever
11-01-2009, 16:10
Голям проблем са оО
Кфа любов, мари?Той ти казва да не гледаш сериозно на него...
MiMcHeToOo
11-01-2009, 16:20
Попринцип годините не би трябвало да са проблем, когато характерите и интересите на хората са съвместими. В твоя случай обаче годините са ужасен проблем, защото явно момчето с, което си те приема за прекалено малка.
XTREMEFREERIDE
11-01-2009, 16:30
А ти знаеш ли, че тоя във всеки момент могат да го съдят за педофилство?! :-o
mArMaLaDkA
11-01-2009, 16:33
^ Ако това се случи, авторката ще му носи стекове цигари в затвора и домашна МУСАКА! 8-)
YouKnowImBetterThanYou
11-01-2009, 16:54
Авторката и идея си няма какво прави с 30 годишен, ама и какво да я накара да се усети като е тъпа и си мисли, че това е любов. То той баткото, или чичкото по-точно казано в случая, няма нищо против да си чеше патката с младо пиче, даже я е и предупредил, че нищо сериозно не може да има между тях.
ходим вече 2 месеца вика ми че съм много малка за него и да не приемам нищо между нас сериозно.
Тя, тъпата патица обаче, си мисли че е любов. :-D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Прави каквото си искаш де, не си ни длъжна с нещо, че да ни слушаш.
InloveAgain
11-01-2009, 17:43
Попринцип разлика в годините например .. 4,5 айде да кажем до 6 ..се някаксии би се приело ама 14 ... доста си е бе :?
VIPkuklichka
11-01-2009, 18:07
Момчетата ли свършиха, че почна по чичковци да ходиш ?! Не че нещо, ама на 16 години НЕ знаеш каквое любов. Хаха.. :lol:
GasneshtOgan
11-04-2009, 00:10
луда ли си ?!?!?! той за деца мисли а ти си дете :-o
хаааааааа пуца ли те ? 8-)
пс. тва беше метафора за " правите ли любов"
RoCkSpOt
11-04-2009, 06:51
Курва си от секъде запостело момиче! И си се надула супер много точно щото ходиш с мъж ! :-x
RoCkSpOt
11-04-2009, 06:55
Обаче се обзалагам,че когато са тръгнали баба ти не е била на 16 а дедо ти на 28 нали ?
Sunnyface
11-04-2009, 06:56
WOW тук вече е проблем! Но помисли реално-не може човек,който гради живота си в момента и е здравостъпил на земята човек да изпитва нещо към още непълнолетно момиче! Майната и на любовта в този случай! Ама и той е за бой. :?
Да те запозная с баща ми?!
kindergarden
11-04-2009, 07:04
:lol: :lol: :lol: това направо е отвратително :lol:
е ако е Жъстин Тимбърлейк няма да ме притесняват много :oops: :D
Ама той едва ли е Жъстин,така че нямаш акъл,момиче.Земи се осъзнай :?
sh3_1s_7h3_0n3
11-04-2009, 09:35
Ако си готова да се омъжиш за него, да му родиш деца до макс. 1-2 години и да го обичаш, докато смъртта ви раздели, което предвид разликата ви едва ли ще е много далеч във времето, годините не са никакъв, ама никакъв проблем.
Бива ли така бе момичета,какво толкова харесвате в педофилията?! Не ми казвай "Любовта не пита",щощо нз как мажеш 1-во да забележиш МЪЖ на 30 при положение че си на 16 и как може доа твърдиш че го обичаш,като той самият осъзнава,че не иска да се забърква с деца(след като ти е казал да не очакваш нищо сериозно)" :)
CrAzYanDlaZy
11-04-2009, 10:15
божее 30 год! Кво момче тва си е мъж!! :shock: :shock:
Разбирам да е оклоко 20, но 14 годинки са си доста и не мисля, че ще излезе нещо сериозно. Съгласна съм с първото мнение. ;)
Остави го и си намери някой горе долу на твоите години, с който реално ще се получи нещо. :)
kykLaTaa
11-04-2009, 10:43
Откажи се :)
soul1199
11-04-2009, 10:48
въх ужас,по-добре го зарежи и давай с някой по-малък :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Neopitom3na
11-04-2009, 11:30
такава разлика.... :D
1.момче на 30 няма, има мъж.
2.каква любов???
3.вашите знаят ли,със сигурност няма да са на твоето мнение.
4.от колко време го познаваш,къде се запознахте?Може да е всякакъв,айде да не казвам голяма дума.
5.добре 17,18,19,20,21,22,23 ама извинявай този МЪЖ е на 30 :shock: Вече трябва да създава семейство,да работи.А ти от друга страна да си гледаш уроците и да се срещаш с връсници. :?
Баща ми е по възрастен от майка ми с 14 години :D . Само че тя е била на 21-22 когато са тръгнали.
vampire_girl_
11-04-2009, 12:44
По принцип годините не са проблем,НО когато говорим за такива фрапиращи разлика - той е едва ли не педофил,поне по закон...
Намери си някой на твоите години,какви са тия глупости о.О
На 30 би трябвало да се занимава с момичета/жени на неговата възраст,а не с момиченца...освен това,някой хора около 30,започват да мислят за по сериозни неща - като семейство,например.
....
Аа, не, ти па, къв проблем, 14 години кво са :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AraBella
11-04-2009, 13:59
Са ако кажеш и че не правите секс...няма да ти повярвам :D
Са ако кажеш и че не правите секс...няма да ти повярвам :D
Да, бе, мъж на 30 години дали па ше я държи без да правят секс :lol: :lol:
NamelessRomantic
11-04-2009, 14:14
Що не тръгнеш направо с баща си?
Ти май нещо не си добре с главния :(
Ти добре ли си,от къде го изкопа тоя дъртия? :shock:
ef4etyYy
11-04-2009, 17:24
Естествено че годините са важни. Той че е за бой - за бой е, ама и ти си за бой :)
После що имаме малолетни кyрвички. за пореден път съм съгласна
Dimana99
11-04-2009, 17:30
Точно мъж си е...
Епп .. Ти си адскии зле .. К'ва любов .. Ехаа .. И ако той е момче .. Аз съм трамвай .. 8) :? :? :? :?
pancakee
11-04-2009, 18:36
дуд.. може да ти е баща :-D ако продължавате в същия дух нищо чудно да си от онези млади майки... не че ти го пожелавам де ; )
pe4enkata
11-04-2009, 19:13
малиииии :D
fflorinaa
11-04-2009, 21:41
ЛЕЛЕЕ .... НЕЕЕЕЕЕЕ .. НЯМА ПО ЗАКОСТЕНЯЛИ МОЗЪЦИ ОТ ВАШИТЕ !!!!! ЩОМ МОМИЧЕТО Й ХАРЕСВА ПО ТОЗИ НАЧИН,ТАКА ДА БЪДЕ !! :shock: АЗ СЪМ НА 17 И ИМАХ ВРЪЗКА С 30 ГОДИШЕН .... И КАКВООООО ??? ПО - ГОЛЕМИТЕ СА МИ СЛАБОСТ , А НЕ НЯКАКВИ ПИКЬОВЦИ НА ПО 17 - 18 ГОДИНИ , КОИТО НЕЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ.ИСКАМ МЪЖ !!!!!!
EarthShaker
11-05-2009, 02:55
ти май за много голяма се помисли?
още мензиса ти не се е уточнил, ходи с разни чичковци..
Sladurchoo
11-05-2009, 10:51
А СТИГА БЕ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
На къде върви тоя свят :?
misslowe
11-05-2009, 11:06
Голям проблем са оО
+
lonely_girl92
11-05-2009, 11:40
За твойта възраст,да проблем е .Както казаха и преди мен имате различни интереси,различно виждания,мечти,желания и така нататък ... За мен такава връзка няма бъдеще ...
Abigoria
11-05-2009, 12:19
Отнво: Търся серозен мъж между 52- 79 години, материално осигурен и с КАМАЗ. По възможност снимка на КАМАЗ- а.
Аз няма да те упреквам.. И аз съм имала такава връзка, нашата разлика беше 10 години... все тая. Любовта не пита, не си виновна, че си влюбена, отдай се на тази любов, но знай, че тя ще свърши. Годините са проблем от тази гледна точка, че на него кажи речи му е време за деца.. просто животите ви са на ралични етапи, което не изключва възможността за хубава връзка, но щом ти е казал това.. не го мисли, имай еднона ум, но не съсипвай хубавите моменти с мисли за бъдещето ... :)
Да те запозная с баща ми?!
:-D :-D :razz: :razz: :D :D Дали нема да я убия на място ако я видя с баща ми .. :razz: :razz: неква пикла колко мене ще му се натиска .. Хах я У левУ 8) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Аа, не, ти па, къв проблем, 14 години кво са :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Е ти чуваш ли се .. Мен ако ме питаш са все едно 4 месеца :lol:
kombarka
11-05-2009, 17:33
Не мога да повярвам какви умни теми има... :shock: :lol:
Stan4o123
11-05-2009, 17:49
той ли е 14 години по-голям от теб или ти си 14 години по-малка от него?
SuperBadSuperFresh
11-05-2009, 19:11
Аз на 30-годишните говоря на Вие,а вие тука се чудите дали можете да имате връзка....Не те съдя,просто искам да те попитам за какво точно си говорите,какво правите заедно?Чисто любопитство.
:D
Това момче наистина може да ти бъде татко :?
ivana0895
11-06-2009, 01:07
Абе я го взимай, живота веднъж се живее, какво ти пука, какво мислят другите ? За любовта разлика и години НЯМА !!! Прочетох няколко отговора " ти си на 16 за каква любов говориш", айде сега да не почвам да слагам линкове към техни теми, в които те разказват, че обичат !!! Нека не ти пука, прави каквото искаш, аз бях на твоето място, но моят беше на 24, а аз на 14 изпуснах шанса си и сега съжелявам, не пропускай своя шанс за щастие и любов, но и не очаквай много щом той ти е казал така ! :-)
Стига бе ами много ясно,че ще си малка за него,той може да ти е баща
Вече му трябва семейство а с теб няма такъв шанс 8-)
MadeOfWater
11-06-2009, 06:57
:shock: :shock: :shock: ама ти сериозно ли :shock: :shock: :shock:
mechtaq_za_teb
11-06-2009, 07:03
На 30 не е момче, а си е направо мъж. И да, за мен годините биха били проблем... Предпочитам разлика от най-много 5 години.
kombarka
11-06-2009, 11:13
И нека онези твърдоглави некадърници да говорят, че любовта нямала граници :o
Абе какви сте вие че да и казвате с кой да спи и с кой не?Преди време имаше тема пак за големи и каква разлика е добре и разни такива,кой какви удоволствия имал и с колко годишни.Тогава едно 70% от вас казаха че ходят с по-голямо момче от порядъка на 7-10 години разлика.Мисля че повечето тинейджъри като видят че някой се настървява срещу човека от темата и другите безроподно го следват..Съжалвам но всеки ден ви чета темите и понякога чашата прелива.Когато следващия селяк на 16 ви напише ебе ми се искам кифла,сигурно ще напишете ами нормалнооо все пак си малък..Моля ви не изпростявайте и не се имайте за богове та да определята кой с кого трябва да е с колко годишен
А по темата:Авторке,не сме ние хората,които да те съдим дали е редно или не.Ние сме хората,които можем единствено да ти помогнем било то с кураж,добра дума или подходящ съвет,за който ти преценяваш дали да слушаш.Едиствено се запитай би ли го запознала с най-близките си роднини.Представяш ли си нещо по-сериозно освен сексуално обвързване?И има ли бъдеще такава връзка?Ако отговора поне на един от тях е положителен-то тогава има смисъл :-D
sunshinepp
11-06-2009, 17:44
Сорри, но не мисля че една такава връзка би била добре.. прекалено много са годините..не е ли по-добре да се ориентираш към някой по-малъкк бати??
VaLcHicAtAa
11-07-2009, 09:15
:shock: Той е педофил,а ти си болна :shock: А може би луда :shock: Аз съм на 16,баща ми е на 36... :shock: що не помислиш за тая разлика във тяхната възраст,а?
HristoGavrilov
11-07-2009, 09:18
Първо, това не е момче, а мъж. :( Второ, 14 години?! Та той може да ти е баща, бе! :? Трето, мъжете на тази възраст, които се занимават с момиченца като теб обикновено са болни педофили. Предлагал ли ти е секс? :?
Dark_Angel_F
11-07-2009, 09:52
Извода от историята ти е ,че ти си глупава , а той е педофил ....
krisity17
11-08-2009, 12:36
Вашата разлика наистина е доста голяма, а пък и той самият ти е казъл да не очакваш нищо сериозно във вашата връзка! Така, че моят съвет към тебе е да си намериш някое друго момче, с което възрастовата ви разлика да не е много голяма :)
izlishna
11-08-2009, 12:54
Годините не са кой знае какъф проблем .. проблема е там, че имате различен начин на мислене , различни искания .. а и щом ти е казал да не вземаш нещата на сериозно значи те има за някфа временна занимавка :) по-добре не се занимавай..
sweet_sorcerer
11-08-2009, 13:02
ОМГ...Това е подсъдимо... :shock:
bqsna_teenagerka
11-08-2009, 13:24
ъъ кукло той ти го е казал направо в очите,че е с теб само за да се чукате...
Не е, щом е по нейно желание и тя е над 14 дори секс може да си правят и нейните родители нищо не могат да кажат. :)
Sladurcho
11-08-2009, 13:41
ей такива пък застреляни момичета най много ме радват. момче вика на 30 години. Той може да ти е баща бе ти чуваш ли се и ти казва че е с теб само да може да чукне нещо младо а ти сиг си мислиш че те обичаа и че иска да бъде с теб заради хубавите ти очи :-x
sweet_sorcerer
11-08-2009, 15:06
Не е, щом е по нейно желание и тя е над 14 дори секс може да си правят и нейните родители нищо не могат да кажат. :)
Ако е под 18, си се води педофилия и родителите могат да го съдят :)
sunshinepp
11-08-2009, 15:08
осъзнавай се и го зарязвай тоя..мисля че от мненията до сега трябва да си разбрала,че това НЕ Е ПРАВИЛНО!
Emi az ne iskam da te sadq 6toto ne se znae kvo moje da stane...oba4e iskam da te popitam imate li ob6ti interesi s toq muj 6toto toi si e muj? :?
Cinderella92
11-08-2009, 16:48
Ти ДОБРЕ ли си??????14 години по-голям...........Изобщо кво си мислиш....мани го тоя бе
LoveRetroMusic
11-08-2009, 16:50
http://th04.deviantart.net/fs23/300W/i/2007/358/8/0/PEDOBEAR_SAYS__TOO_OLD_by_zipple.png
sunshinepp
11-08-2009, 17:06
Ти ДОБРЕ ли си??????14 години по-голям...........Изобщо кво си мислиш....мани го тоя бе
еее добре, че поне един човек мисли като мене.. :(
тоой за дядоо ше ти минее е.. :lol:
vampire_girl_
11-08-2009, 22:24
Да не очакваш нищо сериозно,да.
Ама какво несериозно трябва да очакваш от някого по-голям с 14 год. !?
Множко е мама му стара...
xhAUXhxuHuh Е НЕНЕ. Тва може да е много оспорван въпрос :D:D:D
Такааа по тема незнам кво да кажа, но определено искам да добавя (хаха) това ДА НЕ ХРАНИТЕ малките момичета които ходят с възрастни нито обратното... Нека бъдем солидарни :D Нали един ден и ния ще сме на по 30 и ние ще искаме млади млади :D малки... (поне аз) предполагам... :D:D:D Дам, добро мнение дадох :D
PlayMyMusic
11-09-2009, 09:38
Ако не те приема на сериозно не се занимавай. А иначе... правили ли сте... секс? :D
sunshinepp
11-09-2009, 09:48
Ако не те приема на сериозно не се занимавай. А иначе... правили ли сте... секс? :D
сигурно ако отговорът е да следващия ти въпрос ще е "как беше" :D
Голям проблем са оО
Ммм дори и за нас да не е ... достатъчно е, че той ти е показал, че за него явно е проблем .. и аз не удобрявам голямата разлика в годините, особено след като си на 16 . . . :?
http://s.bebo.com/app-image/7925593529/5411656627/PROFILE/i.quizzaz.com/img/q/u/08/03/27/angry_old_woman.jpg
ТЯ е с 60 години по голяма от мен и ми каза да не взимам нищо помежу нас на сериозно ,но много я обичам.
Според вас годините проблем ли са ?
УАТ ДЪ ФЪК ? :shock: :shock: http://www.pic4ever.com/images/bc5.gif
По темата: иска млада шундричка момчето и т'ва е. Чака да му кажеш ,че си готова.От 2 месеца ходите вече.. и к'во прайте толкос като ходите? Къде ходите?
Таа лелка ^^ ше я мина и аз нищо че съм моме,а па я не нападайте авторката,просто всеки има различни вкусове + тва че не е нищо сериозно и =>скоро ше се разделят relaaaax niggaaz :D
PurpleDream
11-14-2009, 18:50
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...
лелеееееееее не помня от кога не съм се смяла толкова много
PurpleDream
11-14-2009, 18:51
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
очите ми се насълзиха чак :razz: :razz: :razz: :razz:
В този форум простотията блика отвсякъде като гейзери на олигофрения са темите. :D
kalpazanka
11-14-2009, 19:13
Колкото и да те убеждаваме каква грешка правиш, ми се струва, че няма да хванеш вяра, докато не си "строшиш сама главата".
Късмет каквото и да решиш! :-)
AniChka37
11-16-2009, 20:25
Уоу.. момиче.. на 16 си.. забавлявай се.. не си пропилявай живота.. а определено с 30 годишен правиш точно това :)
roshlichka
11-16-2009, 22:15
Ест че 14 години имат значение след като си на 16.. неусещаш ли че щом ти е казал да не приемах насериозно връзката ви значи те използва само за секс
GossipGirl89
11-16-2009, 22:22
Голям проблем са оО
Каква любов бе мила? Ти си на 16, той е на 30 - мислиш ли, че между вас има чувства? Той самият ти е казал да не взимаш нещата на сериозно => той не те взима на сериозно и е много вероятно скоро, след като му пуснеш няколко пъти, да те зареже...
mynichka09
11-17-2009, 09:15
Ти ако очакваш да те обича...ще те ползва докато му пуснеш и после няма да си спомня за теб :) Той сам ти е казал,че между вас не може да има нищо сериозно,мисля че няма какво да говорим повече
krisity17
11-17-2009, 09:40
ми такава голяма разлика...нищо няма да излезе
14 години разлика :shock: наистина са проблем
Какво общо можеш да имаш ти с 30 годишен човек . Сигурна съм , че той те използва за да спи с теб
ForgottenBG
11-17-2009, 19:42
:lol: :lol: :lol:
BornToBeBeWild
11-18-2009, 15:09
ами човека може да иска да се жени вече .. :D
14 години са си доста голяма разлика а и не само в години а и интереси .. [-X
Голям проблем са оО
Каква любов бе мила? Ти си на 16, той е на 30 - мислиш ли, че между вас има чувства? Той самият ти е казал да не взимаш нещата на сериозно => той не те взима на сериозно и е много вероятно скоро, след като му пуснеш няколко пъти, да те зареже...
Нека кажем не много вероятно ами Със сигурност.
Иначе наистина немога да разбера каква е тази мания всички хлапета да стават големите какички и играчи, Чакайте малко бе ! то с времето ще си дойде не се излагайте...аз ако можех да си варна безгрижните ученически години щеше да е супер ...
Та по темата, недей се занимавай с глупости малката намери си някое приятелче към 17 години и се радвай.
ем по принцип не би трябвало да е чак толкова по-голям от тебе ама пък майка ми и баща ми имат 13 години разлика :lol:
aloveyou
11-19-2009, 12:37
Голям проблем са оО
Нека кажем не много вероятно ами Със сигурност.
Иначе наистина немога да разбера каква е тази мания всички хлапета да стават големите какички и играчи, Чакайте малко бе ! то с времето ще си дойде не се излагайте...аз ако можех да си варна безгрижните ученически години щеше да е супер ...
Та по темата, недей се занимавай с глупости малката намери си някое приятелче към 17 години и се радвай.
Напълно съгласна съм..
Остави го този "чичко"..Намери си "батко" до най-много 20 (ако си на 16 де) 4 години не е много голяма разлика,ама 14 години е МНОГО голяма разлика..
Мишочка, / :grin: исках да го кажа / то дори годините да не са проблем, а те са, той самият има проблем. Има ли значение ние кво мислим, при положение, че той не иска нищо сериозно? Изобщо като се замислиш защо един 30-годишен вече доста зрял човек ще се захваща с 16-годишна пуберка /нищо лично, тук всички сме такива/ освен, за да си прави кефа и да я използва вместо надуваема кукла... Все пак надуваемите кукли хич не са евтини...
Отвори си очите.
DarkBass
11-19-2009, 16:15
Аааа ей това ... Отварянето на очкитеее това еее разковничето в голям процент от вс случки
girl4eety
11-19-2009, 17:51
имаш си втори баща браво :D
wallmart
02-16-2010, 00:54
ходим вече 2 месеца вика ми че съм много малка за него и да не приемам нищо между нас сериозно.
Значи си поредната бройка.
XTREMEFREERIDE
02-16-2010, 06:25
В този случай годините определено СА проблем.
antifashionshit
02-16-2010, 08:01
ъ-ъ.... педофили.com?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ReachlessGirl
02-16-2010, 10:05
в този случай да проблем са .. :?
и какво момче бе т'ва си е чист чичко .. :? :?
боже мой.. че той може да ти е баща :-o :shock:
Годините определено са проблем... :(
Вие сте от две съвсем различни поколения. Не вярвам да имате много общи неща...
Единственото, което ви свързва е може би секса. Човека е прав, че не бива да очакваш нищо сериозно. 8)
justonegirlwithonehope
02-16-2010, 15:50
Проблем са до едно време, но на тази възраст определено са проблем и то голям.Послушай го и не взимай нищо на сериозно, защото после ти ще страдаш.Това не е момче, а мъж, знаещ какво иска от живота.Все пак е на 30, замисли се малко .. време му е вече за жена, за деца .. ако и няма такива ! :?
мирише ми на прокурор :D
иначе какво можем да ти кажем ето виж тои сам не приема връзката ви на сериозно ...
Голям проблем са оО
Ква любов с 30 годишен, бе? :lol: Я по-добре се събуди. Той у затвора, ти у лудницата трябва за отидете. То бива да се излагаш, ама чак толкова? Тъп народ сме, ей!
monttitty
02-16-2010, 21:01
Абе аз знам за една на 16 и ходи с 47 годишен... пък
Нямам думи просто.... :-x
jossmuuh
02-16-2010, 22:16
Това е ужас бе момиче напусни го забрави го.Фани някой с 2-3 год по голям или на тфойта възраст лелеле малее :lol: познавах 1 така миналата год от моито даскало беше 8ми клас и ходише с 33 годишен това са твърде зряли мъже за вас..Вие понякога момичетата наистина прекалявате..А и не очакваи нещо повече от секс с него ани мн да му направиш кефа и ще те зафърле както казаха другите..И щом ти е казал че няма нищо сериозно направо си те използва като играчка :P 8)
PROVOCATIVE
02-17-2010, 14:11
Ужас! :x
BeezyJey
02-17-2010, 16:29
в този случай да проблем са .. :?
и какво момче бе т'ва си е чист чичко .. :? :?
mOBSCENE
02-17-2010, 17:03
какво момче то направо мъж :D
незнам за вас ама аз не бих се знаиамвал с 30годишни .. това е огромна разлика а и не мисля че ще имаме общи неща освен секса
Magic_Girl
02-17-2010, 18:35
Щом си го обичаш бъди с него.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
+1
Зарежи го и си хвани момче около твойта възраст 17-18 айде до 20,но на 30 години лолл
ceballos1990
02-20-2010, 08:57
1-во че може да ти е баща а ако си решила да дадеш още младото си и недоразвито тяло някъф 30 годишен да яде хубавата ябълка се оправяй за какво си с него не мисля че изобщо се допълвате и имате еднакви интереси да не говорим че изобщо не се развивате заедно в живота
radina13
02-20-2010, 09:11
Не си ли прекалено малка за него?Събуди се! :-o
princess85
02-20-2010, 09:52
за кфо изобщо си се занимавла ?! кой знае .. сигурно има дъщеря на твойта възраст ;)
NqkfaNikakva21
02-20-2010, 12:20
и ти ли мила :( :(
при нас аз съм на 13, а той на 35 :(
обичам го много .. и той мен ...
каза, че ще ме чака да порасна :-)
сега иска да му родя деца, ама аз не искам, защото ако са близнаци как ще обясня от кого е другото дете :(
стига се филмирахте :?
gLypChenCee
02-20-2010, 12:23
Ходила съм с 26 годишен .. знам какво е .. но повяравай .. остави го не ти трябва.. ти докато станеш тамън 18-20 годишна.. той вече с бастунче ше ходи.. :lol:
princess85
02-20-2010, 12:26
пфф нямам думи .. мноого сте тия с чичковците :razz: момичета вие не сте добре ;)
monituuu
02-21-2010, 11:47
Ей с широко затворени очи сте с тез 30-годишни '' момченца '' :lol:
skateprinces19
02-21-2010, 15:51
Божеее мацка, моля те намери си някой по-нормален .. На 30 години може едва ли не да ти е баща .. Моля те, не се излагай по този начин, да в случая годините са ОГРОМЕН проблем .. разбирам да бяха 6-7 .. Да кажем "Да, много са, но все пак става", ама това просто е смешно .. Незнам какво можеш да намериш в един 30 годишен мъж просто .. Осъзнай се и го зарежи, преди да стане гаф ..
vesito13
02-21-2010, 16:24
Попринцип, не съм против връзки с по-голяма разлика в годините. Но вашата разлика ... е огромна :? Момиче, спри се, той може да ти е баща. Какво въобще очакваш от него? Между вас надали някога може да има нещо сериозно :?
Годините понякога са проблем, понякога не :) Зависи от хората :) Ако го обичаш остани си с него, но не избързвай, защото хората на тези години имат различни очаквания. Ако ти искаш да учиш, той може да иска деца... това няма да е добре за бъдещето ти. Родителите ти знаят ли? Какво мислят? Ако го обичаш смело, но и не забравяй, че и двамата трябва да се развиват и да постигат нещо. Само не се отказвай да учиш :)
gia_sena_mono
02-21-2010, 19:39
и ти ли мила :( :(
при нас аз съм на 13, а той на 35 :(
обичам го много .. и той мен ...
каза, че ще ме чака да порасна :-)
сега иска да му родя деца, ама аз не искам, защото ако са близнаци как ще обясня от кого е другото дете :(
:D
Collapse8
02-21-2010, 19:43
Тъпа си. Разбира се,че са проблем.
Ии за кого са проблем? Първо на 16 като е нема зна4ение с 30 годишен ли ще е или с некой на нейините години-няма значение щото на тая възраст любов нема и всички връзки са импулсивни и недълготрайни,така че....
prettyIdeath
02-27-2011, 14:52
Той сам ти е казал, да не си мислиш нищо сериозно, може би на човека просто му харесва да спи с теб ... и само до там...
По принцип за мен разликата в годините няма никакво значение. Важното е момичето да се чувства добре и сигурна с него, а той от своя страна да е на нейните години, а не тя на 20 да се държи и да води живота на 40 годишен. Пък и никога родителите на момичето /или в редки случай позволяват/ няма да го допуснат.